megvan még, de ő csak felrakott egy csomó antikváriumi url-t. Ezeket itt találod: http://isis.elte.hu/~balint
Ha akarod, megnézem a Darwint a környéken levő antikváriumokban
Ha nem jön be Tie tippje, megkeresem majd.
Könyveket vásárolni igazán úgy szeretek, ha látom őket magam előtt - persze, ez együtt jár azzal, hogy mindig többet költök az eltervezettnél.
baromira kiesik, sajna.
Érdekesség a Cyrano-könyvről: a címe: Utazás a Holdba - a Rostand-féle Cyrano drámában történik rá utalás, mint a nagyorrú lovag fő művéről.
Eddig még nem fordították le magyarra.
a Zsigmond tér a Margit híd és a Kolosy tér között található, ott, ahol a buszok a Dunapartról tesznek egy kanyart a házak közé.
Azóta rájöttem, ez a bolt az amfi közelében lehet.
A kamionsofőr a címe. Egy százasért megvettem.
A Könyvtárellátó boltjában sem volt Pratchett, bár a Cherubion kiadó könyvei itt már nagyobb számban voltak. Az eladó ismerte a nevét, de azt már nem tudta, ki forgalmazza még a Cherubion könyveit. Azt hiszem, ha Prachettet akarok, csak a postai megrendelés marad.
:-(
pénteken végigjártam 6 db könyvesboltot, köztük a Fókuszáruházat és a Könyvpalotát. Pratchettet egyben sem találtam, bár a Cherubion könyvkiadó egyetlenegy helyen képviseltette magát néhány magyar fantasy gyűjteményes kiadásával.
Aztán a Körúton egy boltban találtam egyet: az Édesvíz kiadó adta ki.
Viszont vettem egy Ray Bradburyt, egy új kiadású, eleddig ismeretlen Mark Twaint, meg két állatosat, az egyiket egy francia állatorvos írta az állatok hatodik érzékéről, a másik meg egy új Herriot.
Érdekesség: kiadtak egy Cyrano de Bergerac-könyvet. Nem róla szól, hanem ő írta.
VELOREX!!!!!!
Megjelent új kiadásban Viantól a Pekingi ősz!
igaziból a forradalom lángját lobbantanám fel
(egész nap Mao és Kim Ir Szen könyveket pakoltam - most taplót köpök)
Nem ismerek Art Decot, akkor még gyakorló és elfoglalt mutti voltam.
Távolból írok kedvesem... szabadságot kaptam. Fene vigye, pont télen.
Azzal az autoimmun automicsodával a könyvek elégetésére, vagy a szent inkvizícióra gondoltál?
"Szent inkvizíció, tisztítsd meg a lelkünket."
Járt vajon valaki a 80-as években Art Deco koncertre? Soós Gyuri és a többiek? Na, ezt ôk "énekelték".
Eszelôs volt. Komolyan. Vajon mi lehet velük...