Emberek, nem nézem a rötölöt, ezért kérdem a következőt. A beírásokból azt szűrtem le, hogy a topikcímadónak az a neve, hogy "Kismocsok". Létezik ez? Vagy én csúsztam el valahol?
jól van zolikám, ha majd valami kedvező adatot találsz a kedvenceidre nézve, akkor szólj. akkor majd biztos nem manipulálják az adatokat azok a büdös komcsik, de te ezt jobban tudod... :))
de miért nézted a sötét képernyőt szolnokon?
az agb hungary szerint a valóságsók elsősorban a kisvárosokban és a falvakban a legnépszerűbbek, a megyeszékhelyeken, ennél jóval alacsonyabb, a "lumpenproli fővárosban" pedig a legalacsonyabb a nézettség.
érdekes nem?
nem lehet akkora az érdeklődés, ugyanis fizetett statisztákkal kell a rendezvényeiket megtölteni.
az sms-ek száma is lehet, hogy manipuláció.
(a reklámbevételek megtartása érdekében nincs kizárva, hogy kozmetikázzák a nézettségi adatokat...is)
ne árpa attilának gratulálj, hanem a fidesz szavazóbázisát jelentő hülye kisvárosi és falusi tömegeknek, (elnézés és egyben tisztelet a szépszámú kivételnek) akik érdeklődésükkel életben tartják a valóságsókat.
"következökben romák is szerepelni fognak a házlakók között. Ezt még a Geszti féle mikulásos klipp során igérték. Nos hol vannak?"
Nos szerintem még a romákkal is jobban járnánk mint ezekkel a plazacicákkal,meg machoman-ekkel.
Azokon legalább tudnánk röhögni,hogy mekkora barmok,és milyen sötét állatok.:-)
Képzeljetk el 12 szabolcsi romát összezárva 3 hónapig!Szeintem még késelés is lenne simán.
Mekkora poén lenne ha a készenlétiseknek kellene kimenni verekedést oszlatni.
Szerintem még egy mentő is ott állna állandó készenlétben. :-)
Ne adjátok fel! Én abban bizom, hogy az a mocsok csinál akkora botrányt, hogy az egész valóságshow-t dobhatják a süllyesztőbe, TV2-s párjával együtt!!!
Szerintem a retekklub most tökéletesen leírta magát.Nem azzal hogy azt kis leszbi picsát berakták,ő legalább magát adja.
De a többi résztvevő!!!Na azok az igazi nyálas,plazacicák,és macsócsávók!Pfuj!
Az előző részben legalább nem ilyen mű emberek voltak.
Most egyedűl az a szerncsétlen leszbi picsa aki nem egy megcsinált személyiség.
A többi szereplőhöz pedig had gratuláljak Árpa Attila producer elvtársnak.
Nagyon örültem, hogy nem az a manőken csaj került be. Egy rakat manőken meg kondis modellcsávó nem igazán nevezhető "valóságnak". kismocsok legalább az, ami. Mellesleg jól is tud vezetni :)
Nem unalmas már ez a valótlan világ, én már marhára unom. A 'rádjó danubius'-ban hallottam, hogy egyre többen nem csipik ezt az agysebész képzést. Meddig megy még? Egy kéznek öt ujja van, ez még csak a második;))