Keresés

Részletes keresés

kiski Creative Commons License 2002.12.20 0 0 7
A formai okok miatti visszautasítás valóban arra vonatkozik, hogy a felajánló nem a szabályoknak megfelelően töltötte ki a nyomtatványt.
Ugyancsak ez a visszautasítás oka, ha a munkáltató szabálytalanul, vagy hiányosan adja be a muinkavállalói adatokat. Ilyen esetben az egész vállalat valamennyi felajánlása elvész.
tne Creative Commons License 2002.12.20 0 0 6
IQ
:)
Előzmény: Kempinski Péter (2)
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.12.20 0 0 5
Amúgy mennyi az a "sokan"? Kicsit (nagyon) hangulatkeltés íze van a dolognak, mondom, VA-tól ez nem lenne újdonság.
Előzmény: qncogi (4)
qncogi Creative Commons License 2002.12.20 0 0 4
Abban a levélben annak is benne kellett lennie, hogy mi az a formai ok, amiért nem fogadják be. mellesleg ha már a felemelt támogatásokba nem tudnak belekötni, akkor most ez jön? Egyébként az APEH (nem a kormány!) biztos reagálni fog, muszáj nekik.
Előzmény: col.valentine (-)
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.12.20 0 0 3
Nem tudom, az egyházast nem töltöttem ki (ha idén is kettő volt). Az is lehet, hogy a másikon akarták az egyháznak adni a pénzt, és az nem jó úgy (azt hiszem). Veres püspök egyébként szereti csinálni a hangulatot.
Előzmény: col.valentine (1)
Kempinski Péter Creative Commons License 2002.12.20 0 0 2
Nyilván a katolikus hívek mind ilyen hülyék. Valószínűleg egyéb vallások hívei sokkal profibb kitöltési képességekkel rendelkeznek.

Néhány hónapja már csak ilyen a világ...

Előzmény: col.valentine (-)
col.valentine Creative Commons License 2002.12.20 0 0 1
Nem tudom,azért kérdeztem hátha valaki erről tud többet. Ámbár ha egy család/személy évek óta a Kat.Egy.-nak ajánlja fel az adóját akkor meglehetősen rutinos lehet ebben és egyszerű hiba esetén nem tesz panaszt.A fene tudja.

Vagy újak a nyomtatványok? Ilyen hamar?

Előzmény: Ilja Iljics (0)
Ilja Iljics Creative Commons License 2002.12.20 0 0 0
A formai ok nem azt jelenti, hogy elcseszték a kitöltést?

B szériás volt... :-)

Előzmény: col.valentine (-)
col.valentine Creative Commons License 2002.12.20 0 0 topiknyitó
Hi!:)

Ez volt már kint? Mi a véleményetek róla?

Magyar Nemzet 2002 Dec.20

"Veres András püspök,a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára szerint jogi szempontból ellentétes a vatikáni megállapodással az Országgyűlés döntése,hogy a hitéleti támogatás kiegészítését jövőre is a személyi jövedelemadó egy százalékáról rendelkezők arányában osztják el az egyházak között.

Kijelentette: sokan jelezték,november-decemberben levélben kaptak értesítést az APEH-től arról,hogy formai okokból a hivatal nem fogadja el egyszázalékos személyijövedelemadó felajánlásukat a Magyar Katolikus Egyház javára.Mint mondta,azok akik ez ügyben az egyházhoz fordultak,nem tudnak nem összefüggést keresni az intézkedés és az eltelt időszal vitái között.Tegnap lapzártáig az APEH sajtóirodájából senki nem válaszolt Veres András püspök vádjaira."

Ha már nem aktuális,akkor megyek is alukálni.

Üdv:Col.Valentine:)


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!