Keresés

Részletes keresés

fregoli Creative Commons License 2002.12.18 0 0 48
De überelni tudták.
ja és a felesleges vita miatt értetlenkedtem.
Előzmény: Csbalázs (47)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 47
Haragudtál rám??? Egyébként igazad van! Én sem vagyok büszke magamra azért a "20 éve élek ebben a sportágban" című zagyvaságért, amit méregből írtam. Még egyszer bocs mindenkitől!
Előzmény: fregoli (46)
fregoli Creative Commons License 2002.12.18 0 0 46
"Jóindulatú, szakértő topiclátogatók figyelmébe ajánlom újabb kötekedő soraimat:"
Jó a cím,kár hogy utána folyamatosan velünk foglalkozol.
"Ezek után "természetesen" vegyük elő Mocsait és rójuk fel neki minden eddigi "bűnét", persze a játékosok abszolút felmentésével, lehetőleg a sidney döntőig visszamenőleg. (Megnyert Eb? Ugyan már, az se az ő érdeme.)

Szakmai érvek? Jobb javaslatok? Á, minek. "Utáljuk a Herr Professzort, hej! hej!" Nagyjából ennyi. "
Tegnap még nagyon haragudtam CsBalázsra a vitátok miatt,de ezekután egy kicsit meg kell védenem.
Légy szíves olvass figyelmesen!Légyszíves idézz pontosan!Légyszíves ne elvtelenül zsigerbôl válaszolj és ne ossz igazságot,mert bár te is újságírónak tartod magad azért akad itt más újsáíró is ,és elôfordulhat,hogy ugyanezekkel a játékosokkal és 10 évre visszamenôleg jónéhány válogatottal más is beszélt és egészen más hangzott el az ô szájukból.A Laurencz-példát sajnos azt kell írjam a szakmai dilettantizmus csúcsát képezi.Legalább olvass utána aztán írj -csak tárgyilagosan!
(Ha lehet ne szólj a tesódnak,hogy bántottak)
fregoli aki nem gyôri,de jószándékú,viszont nem ugrál úgy hej-hej ,de néha lehet többet tud dolgokról-van kitôl)

Előzmény: Törölt nick (35)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 45
"mi játékosainkban is ott lesz ez a fajta laza és mégis erős brahi, nyerniakarás.."

Én ismerek ilyen játékost, csak nálunk őt "lenagyképűzik"! :-(((

Előzmény: Csbalázs (44)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 44
"Nem egy játékossal beszéltem az Eb előtt, aki ugyanazt mondta, mint a kapitány: az ötbe kerülés a realitás."

Hát ez az... Ezt súlykolják! Én nem azt mondom, hogy megnyertük volna az EB-t! De azt igenis, hogy nem kapunk ki 10 góllal az oroszoktól és akkor éles meccsen igenis megvertük volna 1-el a norvégokat! Mert hát mit hallottak az orosz meccs előtt? Nem vagyunk esélyesek. Jobbak. Hát elhittek és bár akartak, nem hitték el, hogy nyerhetnek. Norvég meccs előtt? Dettó!!! És ezt harsogta Radnóty is a rádióban, amit szóvá is tettem az EB-topicban. Higgyük már el, hogy jók vagyunk! Lásd kupacsapatok!

"Ami meg az általános magyar mentalitást illeti: a norvégok egy tét nélküli meccs utolsó másodpercében, brahiból csak azért is rádobták a labdát félpályáról, mer' mér'ne. Mi - meggyőződésem - szépen leejtettük volna, minek szórakozzunk, ugye.
Lényegtelen momentum, de majd ha egyszer a mi játékosainkban is ott lesz ez a fajta laza és mégis erős brahi, nyerniakarás... De ez persze nem edző kérdése. "

Ez így van! De ezen is lehet változtatni! Ez viszont szakvezetői - nem szöv.kap-i!!! - felelősség!

"A rádióban Radnóty László azt mondta, tanulhatnánk szurkolói kultúrát a dánoktól, mert náluk egy kézimeccs valóban szórakozás, míg Magyarországon - így mondta! - "pótháború". Két kérdésem van: 1. az mit jelent? 2. Hol tapasztalt ilyet? Mert női meccsen nem hinném...)"

Ez egy merő baromság! És tudod miért? Mert nem jár meccsre! Vagy nagyon kevésre! Nekem vannak tapasztalataim Dániából. Kérem szépen ott tapsgépek vannak. Ott a hangosbemondó szólít fel szurkolásra! Ott a klubok - szövetség - adja a dobokat, hangulatkeltő eszközöket stb! Nálunk önszerveződés van, igaz, azért nálunk Győrben - máshol nem tudom hogy van - nagy segítséget kapunk a vezetőktől. Itt nem kell az embereket aggitálni, ne adj isten megfizetni, hogy meccsre menjenek! Pótháború?????? Mire gondolt??? A szurkolói meccsekre? Vagy a sörözgetéskre meccse előtt és után? Elszigetelten elfordulnak balhék, na de, hogy háború????

Előzmény: Törölt nick (42)
elefantkillah Creative Commons License 2002.12.18 0 0 43
hi all!

nekem mocsai már régről nem szimpi, a női edzős dolgot is azért vetettem fel, mert egyrészt ottvolt mocsai vérvörös eltorzult arca (egyébként akkor énis így néztem ki) meg a norvég edzőnő hüvös nyugalma, 3-2-nél asszem. szóval ha én játékos lennék, akkor nem biztos, hogy az hiányozna, hogy lássam az edzőmet üvöltözni.
Radnóty: télleg hülye, most akarom kivinni a mamát az egyik fradimeccsre, mert panaszkodott, hogy úgy megnézne valamit, kosár ügye nincs, a kézin meg nincs semmi balhé sose, legalábbis szerintem, és tök normálisak a szurkolók
üdv

Előzmény: Törölt nick (42)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 41
Nálunk is járhatott volna... Emléxel a barnabőrű orosz balszélsőre, Turejre? Na ő IDÉN játszott a junior EB-n. Egyébként szerintem is szép jövő előtt állunk, ha mentális változás lesz!
Előzmény: Wagner Lopez (40)
Wagner Lopez Creative Commons License 2002.12.18 0 0 40
Mindenütt voltak fiatalok, csak nem egyszerre kellett játszaniuk. Plusz a ruszkiknál néhány huszonéves már járt világversenyen. Ha megnézed, az elôttünk végzetteket még mindig az öregek viszik, és egy-két (nem öt-hat) fiatal remekül egészíti ki ôket.
A Görbicz-féle generációnak a csúcsforma kb. a pekingi olimpiára jöhet el, akkor lesznek a legideálisabb korban, sôt még 2012-ben is!
Előzmény: Csbalázs (37)
Wagner Lopez Creative Commons License 2002.12.18 0 0 39
Egyetértek. Mocsai eddig még nem égett meg.
Az, hogy a védekezésünk katasztrófa lesz, elmondta az Eb elôtt.
Arról nem ô tehet, hogy pl. a szélsôink egyáltalán nem tudnak összhangban védekezni a kettesekkel. Akkor verték meg ôket, amikor akarták.
Előzmény: Törölt nick (35)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 38
Bocs persze, tudom, hogy ötödikek lettünk!
Előzmény: Csbalázs (37)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 37
Nagyrsézt igazad van! Csakhogy jelenleg Európában kb. hat igazán jó csapat van. Mi ebből lettünk hatodikak. És így nézve "más a leányzó fekvése". Jelenleg elsősorban mentálisan vagyunk lemaradva - szigorúan szvsz! Nem tudsz igazán kiemelkedő klasszist mondani jelenleg egyetlen csapatból sem! Vannak klasszisok,de nem meccseldöntő, ne adj Isten világversenyt eldöntő klasszisok, mint Anja Andresen vagy éppen Grini. Mindegyik élcsapatból hiányoztak úgymond kulcsemberek és mindegyikben voltak rutintalan játékosok. Ezeket már felsoroltam máshol, ne kelljen most megtennem. Testsúlyban és magasságban csak és kizárólag az oroszok vannak előttünk! Ők negyedikek, mi ötödikek lettünk! Technikailag egy-két kivételtől eltekintve(ilyenek nemcsak nálunk vannak) magasan képzettek a mi játékosaink is. És, hát ugye ezek voltak azok az érvek, amiket felsorakoztatott MOcsai. Pedig szvsz csak mentálisan vagyunk lemaradva. Ez pedig egyértelműen szakvezetői hiba - szigorúan ez is szvsz! A játékosokkal el kell hitetni, hogy bárkit képesek elverni. Az önbizalom, a magabiztosság meccsenként legalább 3-4 gól többletet jelent. De, ha azt hallja állandóan, hogy mi csak az 5-6.helyte vagyunk jók, akkor ezt fogja elhinni. Legjobb példa a dán, norvég, francia, orosz válogatott. Elhiszik - mert ezt súlykolják beléjük - hogy megverhetnek bárkit. Szerintem MOcsai itt hibázott. Az elvárásokat magasan kell meghatározni. Ugyanis csak az a motiváló! És ezt a játékosokkal is el kell hitetni, hogy képesek rá. Mocsai szakmailag magasan képzett, nagyszerű, eredményes szakember, de itt és most akkor is hibázott - szigorúan szvsz! A klubcsapataink ott vannak az élvonalban, ezt nem lehet tagadni és azt sem, hogy mindegyikben a magyarok a húzóemberek. Akkor meg? Egyébként meggyőződésem - és ezt a vezetőknek is elmondtuk - ugyanezért nem nyert az ETO még semmit az utóbbi időben. Analóg a helyzet! Mindez szurkolói szemmel persze. TEHÁT, AMIT KORÁBBAN IS ÍRTAM. NEM KAPITÁNYT, MENTALITÁST KELL VÁLTANI. BÁR LEHET, HOGY EZ A NEHEZEBB! PERSZE MINDEZ SZIGORÚAN SZVSZ.
Előzmény: Törölt nick (35)
Wagner Lopez Creative Commons License 2002.12.18 0 0 36
hagyjuk már ezeket a világsztárokat! Görbicz, Mehlmann, Szrnka óriási tehetségek, de egy év alatt nem fogják megváltani a világot. Ennél azért bonyolultabb ez a játék. Kurva sok mindent kell még tanulniuk, nemzetközi rutint kell szerezniük - hogy pl. Mehlmann ne szarja össze magát Tjugumtól, és ne lôjje körbe a kaput -, de ehhez rengeteg komoly válogatott meccset kell játszaniuk.
Előzmény: fregoli (17)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 34
Na ez az, amit nem tudok... Pedig, amíg ott volt, addig jöttek az eredmények! Hogy miért nem csinálta tovább? Passz...
Előzmény: elefantkillah (33)
elefantkillah Creative Commons License 2002.12.18 0 0 33
mostan jut eszembe, Rácz Mariann.. vele mi lett? régen ottvolt mocsai mellett, másrészt meg óvódás koromban nagy szerelmem volt. üdv
Előzmény: Csbalázs (32)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 32
Van,de elsősorban az utánpótlásban és esetleg másodedzőként. Lásd Fradi és Dferr. De az tény, hogy jót tehetne a válogatottnak és az ETO-nak is egy női segítő. Asszem most nem tudnék mondani, oylan hölgyet, akit alkalmasnak találnék a szöv.kap. posztra és ez talán nem férfisovinizmus.
Előzmény: elefantkillah (30)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.12.18 0 0 31
Üdv!
A szövetségtől túl sokat nem várjunk, srácok! Akkor sem tettek semmit, amikor Siti B, Bórok és Farkas A. összeveszett Mocsaival. Nem értek most sem egyet a játékosok döntésével, de Sinkáék tehettek volna vmit. Lásd erre példát, a Kosárlabda Szövetségnél, akik nem nézték tétlenül a szöv.kap. és egyes játékosok közötti nézeteltéréseket. Úgy gondolom, szakági szövetségnek ez lenne az egyik legfontosabb feladata, és nemcsak a kupameccseken a mosolyparádé és a hidegtál fogyasztása.
Előzmény: Csbalázs (28)
elefantkillah Creative Commons License 2002.12.18 0 0 30
halihó, halihé!

nem tudom, mert tudatlan vagyok, de van. Mo.-n női edző? szerintem ki lehetne próbálni egy asszonykát, lehet, hogy pszichésen jobban hatna a lányokra, a technika, meg az erőnlét (meg a konzekvens védekezés) a klubok dolga.
üdv

fregoli Creative Commons License 2002.12.18 0 0 29
Közel a szlovák határ:-)))
Előzmény: Csbalázs (28)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 28
Így ván: ÉBRESZTŐ!!!!
Előzmény: fregoli (27)
fregoli Creative Commons License 2002.12.18 0 0 27
Úgy legyen!Akkor süllyedjen a topic érdektelenség miatt?(mi ígyis-úgyis megvitatjuk egymással a témát).
SZÖVETSÉG ÉBRESZTÔ!!!HA KLUBSZINTEN ÉVEK ÓTA 1-2-BEN VAGYUNK AZ 1-6.HELY A VÁLOGATOTTAL CÉLKITŰZÉSKÉNT KARCSÚ!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Csbalázs (26)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 26
A válogattot csapatorvosa is megvizsgálta őket, de a szerződésük szerint a klubé mondja ki a döntő szót! Mondjuk ez Gabi esetében érdekes, hagyjuk is...

Egy indok: fantasztikusan tehetséges játékosaink vannak, akikre jövőre már nem lehet mondani, hogy tapasztalatlan és, hogy újonc. 1-2 újonc lesz jövőre is az biztos. Remélem, hogy Ferling Dettinek végre összejön. Pl. Vagy Nagy Ivett, esetleg Mörtel Reni. MIVEL KAPITÁNYVÁLTÁS ÚGYSEM LESZ, EGY DOLGOT KÉREK: LEGYEN BÁTRABB A SZÖVETSÉG AZ ELVÁRÁSOK MEGFOGALMAZÁSÁNÁL. LEGYEN MONDJUK: 1-3. EZZEL UGYANIS A KAPITÁNYT IS RÁKÉNYSZERÍTIK A MENTALITÁSVÁLTÁSRA! ERGO NEKI IS BÁTRABBNAK KELL LENNI MINDENFÉLE SZEMPONTBÓL!

Előzmény: fregoli (25)
fregoli Creative Commons License 2002.12.18 0 0 25
Egy okot mondj Balázs,hogy ne merüljön fel annak a rémképe,hogy elherdálunk kéttucatnyi tehetséget.Egy okot mondj,hogy derülátóak legyünk a jövô évi VB-vel kapcsolatban,hisz akiket szeretnél azok már ott voltak most is a válogatottnál.Mondj 3-as védôket a posztra,mert most is ugye olyat(Vérten) vittek ki Kindl helyett(szegény szokta is a légkört a nézôtéren).Ha most új embereket keresünk a most lyukas posztokra azok jövôre megint újoncok lesznek világversenyen és nem tudják majd megvalósítani a "konzekvens védekezést".No meg az internetezôk is itt lesznek.Meg a Dunaferr csapatorvosa,aki hozzásegített(és itt csak feltételezek,ha tévednék elnézést,de most így érzem)szakvéleményével Ferling és Kindl hiányához.Miért nem a válogatott orvosa mond ilyenkor véleményt?A magam részérôl nagyon sajnálom Dettit,mert lett volna helye ebben a válogatottban .a hármas védôposztról meg a kapott gólok mesélnek.
Előzmény: Csbalázs (24)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.18 0 0 24
Ez várható volt. És azért ennyire nem sötét a helyzet. Plussz még mindig nem olvastam komolyan szóba jöhető javaslatot!
Előzmény: fregoli (23)
fregoli Creative Commons License 2002.12.18 0 0 23
Ha valakit netán érdekel.Mocsai az 1-5 helyezést vállalta az EB-n,s mivel ezt a célkitűzést teljesítette FEL SEM MERÜL a kapitányváltás gondolata az elnökségnél.Viszlát eredményes magyar nôi kézilabda.
sivatagishow Creative Commons License 2002.12.17 0 0 22
Ha Mocsai marad, akkor kell mellé egy konzulens. Meg egy pszichiáter, aki ápolgatja a lányok lelkét, meg Mocsait is helyrerakja.
TOM2 Creative Commons License 2002.12.17 0 0 21
Válogatott szintű játékosnak a válogatott keretben a helye. Ha probléma adódik a játékos és a kapitány között, azt illene a szövetségnek megoldani, de Ők nem akarnak bajt maguknak sem.
Előzmény: Csbalázs (20)
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.17 0 0 20
Egy jó Bokinak ott a helye, Borókot nem erőltetném. Aki egyszer sértődöttségből lemondta a válogatottságot...
Csbalázs Creative Commons License 2002.12.17 0 0 19
Nem védem könyörgöm, de ugye ő is férfi csapattól jött? Ebben a cikkben, meg semmi új nincs. Talán annyi pozitívum - alapvetően én ilyen szemléletű vagyok -, hogy azt ő is mondja, hogy áttörés előtt állunk. Hát ez tényleg így van!
Előzmény: fregoli (17)
deme1 Creative Commons License 2002.12.17 0 0 18
Olvasd el egy kicsit figyelmesebben! A jobbátlövő posztot, mint problémát nem Mocsai hanem az ujságíró vetette fel... Nem akarom védeni Mocsait, csak a tények kedvéért...
Előzmény: fregoli (17)
fregoli Creative Commons License 2002.12.17 0 0 17
Balázs még mindig véded?
Mehlmann egy éven belül a világ egyik legjobbjává nôheti ki magát,Radu nagy talány de nem akárki,a lesajnált Borókot bármely válogatott szívesen látná ,meg egyáltalán ez a poszt volt neki a leglyukasabb?
Kíváncsi lennék egy férfiedzô meglátásaira véleményére és igaza van Orminak,hisz Kiss Szilárd is elég jól összerakta a Dferrt.De jöhetne bárki,aki a felelôsséget felvállalja.S még felvetôdik az is,hogy ha VB 4-5-6-kként kijutunk az olimpiára és ott is 5-6-ak vagyunk az a nirvána????A magyar nôi kézilabdának ugyanúgy kellene szerepelnie,mint a skandinávnak szvsz semmivel sem rosszabbak a játékosaink csak .......a v .......s
kissé szűk........ű.
Előzmény: Ziggy Stardust (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!