Keresés

Részletes keresés

KisFickó2 Creative Commons License 2024.02.03 0 2 761

Én ahogy nézem, itt a kivitelezők között nincsenek nagy árkülönbségek, akik a neten hirdetnek. Nyilván figyelik egymást:-) 380-550 között van a skála. Tehát valójában kb 400-500 között. 

 

"Gyanúsan olcsó" - mi a gyanúsan olcsó? SIP házasok, könnyűszerkezetes házasok, MINDEGYIK akit én találtam, 420-430-max 490 ezer forintos nm áron hirdet. Ez azt jelenti, hogy egy 100 nm-es ház szerintem 50 M-ból biztosan kijön. Tokkal, vonóval. Téglaházasok sem nagyon hirdetnek drágábban. 

 

Most vagy mindegyik gyanúsan olcsó, vagy egyik sem? 

 

Fix árat vállalunk, 490e Ft/m2 - Téglaház építés - felépítem.com

https://dream-home.hu/pages/mennyibe-kerul - Dream-Home 460.000 Ft/nm téglaházra - de 350.000 -el hirdetik:-) 

Családi házak 410000Ft/nm áron - Minősített generálkivitelezés ModernLak 410.000 Ft/nm áron hirdet 

LSH Készházak | Ultragyorsan építhető - ez 380.000 Ft/nm árat ír, na ezt TÉNYLEG NEM HISZEM EL hogy ez kulcsrakész - bár mindenhol mondják, hogy ők a legolcsóbbak, de mitől? Elnevezték máshogy a SIP panelt? 

https://kp.hu/csaladihaz-epitesi-arak-2022-ben/ - KP Sales House - itt le sem merik írni a kulcsrakész árat, nagyon sok a duma, elég nehéz áttekinteni, de emelt szerkezetkészen, meg a különböző körmönfont, áttekinthetetlen készültségi fokokban kb 360-380.000 Ft/nm, kulcsrakészen szerintem 500.000 Ft/nm körül jöhet ki 

https://www.smartehaz.hu/araink SmartEHáz - ezek 344.000 Ft/nm árat írnak kulcsrakész generálkivitelezésben, téglaházra - na EZT NEM HISZEM EL, az egész oldalon van négy darab referencia, az egyik úgy látom ugyanaz, mint ami most épül, semmi konkrétum. Szerintem ez egy kamuvalami...egy üres, semmitmondó oldal, szöveg sincs rajta túl sok. Balek-halász. 

 

https://kulcsrakesz.hu/images/kulcsrakesz/arlista/exahaz.pdf kulcsrakesz.hu - 440.000 Ft/nm -től írják (szerintem ez a piacon az átlag kb) - és normálisnak is tűnik a cég, a referenciák, az építkezések. 

 

https://www.pannonmuhely.hu/csaladi-haz-epites.php#kulcsrakesz ezek 360-400.000 Ft/nm közé tesznek egy kulcsrakész családi házat - nem tudom hova tenni, szerintem túl olcsó 

 

https://csaladihazepitese.hu/ Schaab - ez SIP, 500.000 körül jön ki a bruttó nm-re ahogy nézem, vannak típusterveik 

https://europabau.hu/muszaki-tartalom-arak EuropaBAU- itt 550.000 Ft/nm-től indulunk (szerintem ez talán az egyetlen ami kicsit magass) 

https://legohome.hu/hazepites-arak/ LEGO Home- ez is elég zavarosan írja az árait, 380-515.000 között, bogozza ki, aki tudja, de írja, hogy ő nagyon olcsó, és nagyon korrekt, és mindenki más szemét:-)  

 

Összefoglalva, ahogy én látom: 

 

1. Vannak, akik nem írják ki az áraikat. Ők majd pofára áraznak. Nem lehet tudni, mire jössz ki a konkrét ajánlatig, szerződésig, és egyébként szerintem máshol sem fogod tudni, csak azt hiszed. Ha elhiszed. Pld asszem a Költözzma.hu volt egy elég nagy SIP-es cég, de náluk is a végén 500.000 körül jött ki, pedig nem írnak ki árakat. Szóval nincsenek csodák. 

 

2. Vannak, akik írnak árakat. De ezek az árak sem azok, amin neked építeni fognak, hanem van egy árpolitika, egy árverseny. Ezek a netes árak csak arra jók, hogy olcsóbbnak látsszanak, mint a konkurencia. De hogy mi a valóság, azt ezekből tisztelet a kivételnek nem fogod megtudni. Aki árat ír ki, az már nem fog drágábbat kiírni, ha kis esze van, mint a másik három. Vagy két dolog lehet: elindul lefelé egy hazugságverseny, ki hazudik  nagyobbat, és még bírja tartani. Vagy azt mondja az Okoska az osztályból, én ebbe nem megyek bele, mert én minőséget adok, és én majd kiírom a drága áraimat, de azt mondom, hogy én vagyok a jobb. Én jobban építek, persze, hogy drágább vagyok, mint a kóklerek. Úgyse tudja senki összehasonlítani, amíg nem épült meg a háza, na, utána meg aztán reklamáljon, ha tud. 

 

3. Ki akarja a legolcsóbbat választani? Én a házam építésénél biztos, hogy nem. 

 

Szóval: nem kell ezeket az árakat szerintem nagyon komolyan venni. A piaci átlagból annyit le lehet szűrni, hogy egy normális családi ház 450-500.000 Ft/nm közötti áron valószínűleg megépíthető. Ha van ennyi pénzed, akkor kb ezzel nekiindulhatsz. Aki sokkal kisebbet hazudik ennél, azt ne vedd komolyan. Aki meg nagyon fölé mond, az lehet hogy át akar verni. A kettő között vannak a feltehetően normálisabb piaci szereplők. 

 

Én egyébként a PR Elementet egész korrekt csapatnak tartom, csak drágák nagyon. Már voltam náluk a tüzöltö utvcai irodájukban, de náluk egy Liapor négyzetméter 650-700-ra jön ki. most nem tudom, hogy ez túl van-e árazva, vagy ez-e a reális, mert normális cégnek tünnek. A Liapor mondjuk mindenhol drága. De megprobalok azért náluk olcsóbbat keresni vagy üsszehasonlítani másokkal legalább. egyébként elmondták, hogy a Hones4You-nak az összes házat ők építették:-))) a Homes4You egyet sem csinált meg saját maga, és a Liapor falakat is tőlük veszik. Úgyhogy szerintemha valaki Liaporban gondolkodik, az érdemesebb, ha őket megkeresi, mert megspórolhatja a rájuk tett extra profitot, és ugyanazt kapja:-))) 

 

vicc, hogy mik vannak:-) 

 

 

 

 

 

 

 

Érdi Attila Creative Commons License 2024.02.02 0 0 760

Keszmobilhazak.hu  

Facebookon is megtalálhatóak 

 

A lehető legmegbizhatobb cég.  

Kérjen tőlük ajánlatot 

Előzmény: Tücsökk (755)
kisfaludy1 Creative Commons License 2024.02.01 0 0 759

Sziasztok !

Erről a cégről vannak tapasztalatok ?

Az létezik, hogy 50 mill. Ft ért kulcsrakész építenek egy ilyen házat bárhol az országban 4 hónap alatt ?

Hihetetlen, és gyanúsan olcsó.

 

 

Tücsökk Creative Commons License 2024.01.25 0 0 758

Köszönöm szépen Ákos! Lehet, hogy megkeresem. De elsősorban Baranya megyében keresek, úgy tűnik ez nem lesz egyszerű.

Előzmény: GergyeAkos (756)
VallalkozkedvuFiatal Creative Commons License 2024.01.24 0 0 757

Kerülendő kivitelző a RendbeLak bagázs. Nekünk fürdőszobafelújítást csináltak 2020 nyarán. A gondok 2021-ben kezdtek jelentkezni meglazult csempék, kotyogó lapok képében, aztán a helyzet fokozatosan romlott. 2023 őszére vizesedni kezdtek a szomszédos helyiségek felé a falaink. A diagnózis helytelen, kontár vízszigetelés. A walk-in zuhanyzót minden lejtés nélkül építették ki, nem voltak erősítve a sarkok stb. A kedvencem, hogy a régi betont végül nem törték fel, mert elég jó minőségű volt az eredeti, hanem az új csöveket az aljzatkiegyenlítőbe fektették. Az egészet tégláig vissza kellett verni, akkor lehetett ezeket látni. A zuhanyzóból a padlólapok alatt szépen szivárgott a víz, amit az épített wc gipszkartonja majd a falak vettek fel. Mindezt a mostani teljes szétverés után lehetett látni.

Senkinek nem ajánlom őket, kontárok, nulla szakmai hozzáértéssel. Ha valaki mégis belevág, csakis műszaki ellenőrrel együtt.

Rossz nézni az Instagram oldalukat, van, akinek egy teljes házat építettek, építenek fel.

GergyeAkos Creative Commons License 2024.01.23 0 1 756

Kedves Tücsökk,

 

mi kulcsrakészet Baranya megyében nem vállalunk, de szerkezetkész állapotig (fogadószint, falak, tetőszerkezet, tetőhéjazat, nyílászárók, esetleg külső szigetelés) igen. Szívesen mutatok rengeteg referenciát, Önhöz legközelebb Zalakaroson, esetleg Cserszegtomajon vannak elkészült házaink. Hamarosan kezdünk egyet Fonyódon is.

 

Üdvözlettel,

Gergye Ákos

Modern Otthonok Kft

www.facebook.com/modernotthonok

Előzmény: Tücsökk (755)
Tücsökk Creative Commons License 2024.01.23 0 0 755

Sziasztok, tudnátok segíteni abban, hogy melyik az a cég, akik könnyűszerkezetes házakat épít, korrekt, megbízható, leinformálható, referencia megnézhető ? (elsősorban Baranya megyében )

KisFickó2 Creative Commons License 2024.01.19 0 1 754

A PRElement Liapor céggel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Korrektnek tűnnek. 

KisFickó2 Creative Commons License 2024.01.19 0 0 753

Köszönöm a választ! Bizalomgerjesztő, de sajnos nem Zala megyében lesz az építkezés. A segítségével lehet, hogy élni fogok, köszönöm. 

 

 

Előzmény: GergyeAkos (750)
GergyeAkos Creative Commons License 2024.01.19 0 1 752

Kedves Csepregitamas,

 

 

ha rendelkezik építész tervekkel (Alaprajz, metszetek elegendőek), a magasépítés részére szívesen adok egy ajánlatot kontrollnak, díjmentesen (minden benne lesz, csak a fogadószint nem). Amennyiben élne a lehetőséggel, az akos.gergye@modernotthonok.com email címre küldje át a rajzokat, és megcsinálom pár napon belül.

 

Üdv,

Gergye Ákos

Modern Otthonok Kft.

Előzmény: Csepregitamas (751)
Csepregitamas Creative Commons License 2024.01.19 0 1 751

Ez egy teljesen korrekt tulajdonosi válasz. 

Én is keresésben vagyok, sajnálom hogy nem dolgoznak Pest megyében, mert ezek után kérnék Öntől én is ajánlatot. 
sok sikert a munkájukhoz! 

akikkel itt eddig tárgyalni lehetett, azok közül egy sem volt képes hitelesen fellépni. 


Előzmény: GergyeAkos (750)
GergyeAkos Creative Commons License 2024.01.18 0 3 750

Kedves KisFickó2,

 

a Modern Otthonok Kft tulajdonosa vagyok. Köszönöm az építő kritikát, sajnos a weboldalt valóban nem töltöttük fel a kellő mennyiségű és minőségű tartalommal. Ha megtisztel még egy látogatással minket a jövő héten, már egész biztos a minket jobban reprezentáló weblapot fogja látni. 

 

Sajnálom, hogy a cégkimutatásból csak olyan dolgok ragadták meg a figyelmét, amik kelthetnek némi bizonytalanságot (fiatal hölgy ügyvezető, 2020-as cég). Családi cégként a feleségem is valóban ügyvezető, mivel így sokkal egyszerűbb bizonyos hatáskörben eljárnia (szerződéskötések, hivatali kommunikáció, árajánlat adás), mintha mindent nekem kéne aláírni - ehhez természetesen végzettséggel is rendelkezik, ahogy én is.

Cégünk alapítása óta az árbevételünk összesen közelebb van az 1Mrd forinthoz, mint az 500 millióhoz. Persze ezek nem hatalmas számok a szektorban, viszont mi nem is hirdetjük, hogy sokszáz elégedett (fiktív) ügyfelünk van, meg a szokásos már ismert szófordulatok. Viszont a Google és Fb vélemények cenzúrázatlanul elérhetők amiket néhány, erre nyitott ügyfelünk írt.

 

Nem vállalunk el az ország bármely pontján kivitelezést, mivel a teljes csapatunk Zalaegerszeg és környéki, ezért elsősorban ennek vonzáskörzetében dolgozunk jelenleg. Tervben van a bővülés, de még nem érezzük a késztetést rá.

 

Fb és Tiktok oldalaink nagyobb figyelmet kaptak (talán azok sem eleget), de az Ön véleménye megerősített benne, hogy erre bizony figyelnünk kell, ha profi benyomást akarunk kelteni. Mindenesetre a weblap felfrissítéséig ezeken a platformokon találkozhat referencia munkáinkról készült fotókkal és úgy általában egy kicsit részletesebb bemutatkozóval.

 

Örömmel olvasom, hogy kivitelezőt keres, amennyiben gondolja, a 06709449591 telefonszámon munkaidőben elér, még ha a kivitelezéssel nem is feltétlenül minket bízna meg, szívesen adok némi tájékoztatást a könnyűszerkezetes házakról (és a buktatókról).

 

Üdvözlettel és köszönettel,

Gergye Ákos.

Előzmény: KisFickó2 (748)
bazisugras Creative Commons License 2024.01.18 0 0 749

https://24.hu/belfold/2023/03/29/ujabb-vad-a-nyugdijasokat-atvero-termekbemutatos-csalok-ellen/

 

jaja, hat ahogy mondod, teso. ezert uldogell a homesforyou tamas szombathelyen. nem josolok nagy jovot nekik. dolgoztam veluk. csaodalom hogy meg talpon vannak. nyugdijjasok ne epitcsenek liapor hazat:-)))

 

 

Előzmény: TurbanAttila (743)
KisFickó2 Creative Commons License 2024.01.18 0 1 748

2020-as a cég, 2021 óta működik, 29 éves az ügyvezető hölgy az OPTEN szerint. A weboldalon a referenciák 1 db megvalósuló épületet mutatnak. 

Nekem semmitmondó az oldaluk, de persze ez nem jelent semmit, ettől még lehet, hogy ügyesek. Legalább nem hazudnak, és túloznak, az tény. A legtöbben azért ennél komolyabb céget keresnek szerintem, de ízlések és pofonok. Én is keresek, de nem is hallottam még róluk soha korábban. 

 

 

Előzmény: t.dori95 (747)
t.dori95 Creative Commons License 2024.01.17 0 0 747

Sziasztok! 

Van valakinek tapasztalata a Modern Otthonok Kft-vel? Nagyon tetszik, hogy nem látványtervekkel hírdetnek. Kíváncsi vagyok a véleményekre, mielőtt döntenék.

Csepregitamas Creative Commons License 2024.01.17 0 0 746

Nadino Média Kft, 2021-ben alakult, 110 M Ft körül volt az éves árbevétele. 
nem csodálom, ha nem találsz róluk véleményt;-) 

itt aztán lehet tapasztalat. 

Előzmény: Gorgonzolasajtok (740)
Csepregitamas Creative Commons License 2024.01.17 0 0 745

Felepitem.com ez megint egy szép weboldal, és más semmi. 200

házat építettek, és a futó építkezéseik közül van fent három az oldalon?

semmi a többiből? 27 éve vannak az építőiparban, de az egyik cégük, amelyik egyébként zöldség-és gyümcslé gyártással, valamint követelésbehajtással(!!) is foglalkozik, 2010-es, a másik 2020-as? Mindkettő ugyanannál az újlengyeli székhelyszolgáltatónál van bejegyezve, ahol nem kell iparűzési adót fizetni, na ott találja meg őket valaki, aki reklamálni akar. 


a mérlegadataikból ezek tíz házat jó, ha megépítenek évente, és azt is 1-2 éve csinálják. Az újabb cégük 2021-ben a 200 milliós árbevételt sem érte el. 

komolyan az a hülye, aki ilyen cégekkel építtet. Mégis mit remél? 
fel kell fogadni egy tisztességes mérnököt, aki megtervezi a házat, majd ő maga le is vezényli az építkezést, majd hoz vállalkozókat, és szakmailag koordinálja őket. Egy korrekt ember, nem egy magát gömbhalként felfújó cég, aki szakmailag ott van, és helyt áll elejétől a végéig. 

jobb lesz, olcsóbb lesz, és nincs benne szélhámosság. 
minek ezeket a potyalesőket gyarapítani 

 

Előzmény: Gorgonzolasajtok (739)
Lovaszlaci22 Creative Commons License 2024.01.17 0 0 744

LZ Holding néven is futnak. 
Nagyon vicces, mert a weboldalon a referenciáik között van egy R.Petra, Újlipótváros, egy medencés mediterrán családi ház képével;-) 

nagyon nem figyeltek oda. 
és a kulcsrakészházak referenciáját úgy lopták el, hogy a szövegben még a cégnevet sem sikerült átírni. 

Házépítés? - Fiatal családosok Figyelem

Legyen szó Könnyűszerkezetes vagy Téglaház építésről, mi Megépítjük Álmaid Otthonát!

Amiért érdemes velünk dolgozni?
25 Év Tapasztalat
5 Év Garancia
Szakmai Tanácsadás
400+ Elégedett Ügyfél
Tégla és Könnyűszerkezetes
Kulcsrakész Házépítés
495.000 Ft/nm-től Kulcsrakészen
Teljeskörű Ügyintézés
Ingyenes Tervezés
5% Kulccsal

Jelentkezz Díjmentes Szakmai
Tanácsadásra a Gombra Kattintva.

 

ezzel hirdeti magát egy 2023-as alapítású cég. 
A weboldaluk címe Metropol Lakásfelújítás. 

szerintem hagyni kell, komolytalanok. 

így átmásolták a konkurencia referenciáját: 

A Kulcsrakészházat, mint generálkivitelező építőipari céget sok cég versenyeztetése után választottuk ki, jó néhány referenciamunkáját láttuk a döntésünk előtt. Meg kell mondjam, a legjobb választásnak bizonyult a cég, határidőre tartotta a szerződést és a díjtételt. Menet közben sok ötletet adott, így lehetőségünk volt a számunkra legideálisabb megoldást megtalálni. Az általa elvégzett profi hőszigetelésnek köszönhetően alacsony a fűtésszámlánk a relatíve nagy alapterület ellenére is. A cég szakmai professzionalitása és korrekt munkája miatt ajánlom mindenkinek őket, ideális választás az Ön családi fészkének kialakításához. Egy életre szóló boldogságot szereztek nekünk...Sándor"

 

És a Sándor mellett egy női fej;-)))

 

Előzmény: FullajtárésRanyák (742)
TurbanAttila Creative Commons License 2024.01.16 0 0 743

Homes4You? Na, azt a céget inkább hagyjuk szerintem. Van legalább 80 befejezetlen építkezésük, nincs burkolójuk, se festőjük, hogy befejezzék.Nagy duma van, nagy marketingg, teljesitmeny nem sok. 

 

A Homes4You tulajdonos jogerős börtönbüntetését tölti idős emberek kárára folytatólagosan elkövetett csalásért.

 

Nem fog egyhamar kijönni.

 

Azóta a testvére próbál boldogulni a céggel. 

 

Amíg ő bent üldögél, a nője, akit megtett cégvezetőnek, lelépett a marketingessel, aki a videókban mosolyog.

Szép kis kompánia.

 

Sok házat kezdtek el építeni, de mennyit fejeztek be? És amit építettek, azt is inkább a Liaporosok építették nekik. 

Előzmény: f0pdev1l (725)
FullajtárésRanyák Creative Commons License 2024.01.16 0 0 742

New LM Home Kft-vel valakinek tapasztalat? Nagyon furcsa nekem, hogy 2023-ban alakult a cég. Nagyon szép házakat hirdetnek, nagyon jó áron, nyíregyháziak.

 

De mennyi tapasztalatuk lehet?

 

A főtevékenységük festés, üvegezés.

 

Egy gmail-es címmel hirdetnek, telefont nem is hajlandóak felvenni. 

 

Még weboldalukat sem találtam. A facebookon hirdetnek. 

 

Nekem úgy tűnik, nem sok házat építhettek még meg, úgyhogy túl sok véleményre nem számítok...

KisFickó2 Creative Commons License 2024.01.16 0 0 741

Egy szerb maffiózó a tulajdonos, több végrehajtás is volt a cége ellen. Pár évente új cége van. Az acélvázat olyan minőségben gyártják, hogy ajjajj...több peres ügyük is van állítólag ebből. 

Előzmény: Gorgonzolasajtok (739)
Gorgonzolasajtok Creative Commons License 2024.01.16 0 0 740

én érdeklődtem náluk, egyetlen futó építkezésüket sem tudták bemutatni:-)

A tulajdonos valami electric boogie-táncos, akinek autókereskedése is van, az is Woow :-)

Előzmény: hth.cs (730)
Gorgonzolasajtok Creative Commons License 2024.01.16 0 0 739

Felépítem.com - al kapcsolatban van valakinek tapasztalata? 

Johanna123 Creative Commons License 2024.01.11 0 0 738

 

 




      Sziasztok! 

Valakinek van véleménye az Imperial Home cégről?

Köszönöm!

rdcity Creative Commons License 2024.01.09 0 1 737

A Svéd Otthon Kft-t kerülném, néztünk náluk házat, akármilyen szép volt a dolog, a kivitelezőkkel tuti van valami. Referenciát pl sehol nem lehet elérni neten, ők maguk sem küldenek neked, hiába kéred.

Előzmény: vd272 (735)
Mahone2 Creative Commons License 2023.11.23 0 0 736

Szia. Nekem nagyon gyanúsak! Mást keresnék!

Előzmény: vd272 (735)
vd272 Creative Commons License 2023.11.21 0 0 735

Sziasztok!

 

A Svéd Otthonok Kft-vel van valakinek tapasztalata?

XTa1950 Creative Commons License 2023.11.21 0 0 733

Sziasztok,

 

Miis az RTL -en lattak utan kerestuk meg az Imperial Holding-ot. 

Videken a Mama-tol orokolt hazat kertuk felujitasra. 

Nalunk a heten vegeznek a fiuk. Utolso simitasok, bejaras van hatra. ❣️

 

Kozel 250nm hazat panziova alakitattuk. 

Gergo ragaszkodott sajat muszaki ellenorhoz, hogy fogadjunk magunknak. 

Gergo minden lehetseges valtozasnal es csuszasnal felkeresett.

Nekem ez bizalmat adott. 

 

Mi a felet kifizettuk a felujitas elejen, es kb egy honapja a maradekot. 

Latvan ezt a forumot, megijedtem,

de meg a muszaki ellenorunk is megnyugtatott, nalunk minden rendben folyik. 

 

Most hogy mar a panzio hirdeteseit csinalom, megnyugodva, halas vagyok! 

Azt kaptam amit kertem.

Nem kellett visszabontani semmit, a tervek alapjan dolgoztak, es 

azt az anyagot epitettek be amit kertunk. 

 

 

Mi koszonjuk a munkajukat!

Előzmény: 56546564 (728)
Liz2023 Creative Commons License 2023.11.13 0 0 731

Sziasztok! De jó, hogy megtaláltam ezt a fórumot. Valakinek bármilyen véleménye a Fejő Készházakról? HBek Taksonyról? Kivitelező keresésben vagyunk. Köszönöm

hth.cs Creative Commons License 2023.11.13 0 0 730

Sziasztok,

 

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata a WOOWW homes Kft.-vel kapcsolatban?

 

Köszönöm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!