Keresés

Részletes keresés

feneszelid Creative Commons License 2002.11.21 0 0 4
Medgyessy maximum a bolsi Pap Jancsi.
igen7 Creative Commons License 2002.11.21 0 0 3
Milyen háború felé?
Előzmény: Alexander the Great (1)
igen7 Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2
különben meg honnan tudod, hogy gyagyás? :)
Előzmény: igen7 (0)
Alexander the Great Creative Commons License 2002.11.21 0 0 1

akik szidják Hortyt meg Tiszát,hogy így háborús bűnös meg úgy háborús bűnös azok eltűnödhetnének,hogy ugyanúgy rohanunk egy olyan háborúba amihez semmi közünk egy olyan ország ellen ami nekünk sohasem ártott...

Előzmény: Brezovics Atanász (-)
igen7 Creative Commons License 2002.11.21 0 0 0
Ma Medgyessy nap van? vagy mi ez a sok vele foglalkozó topic? vagy csak nem tudtál aludni, és nyitottál egy 0 topicot efelett érzett örömödben?
Előzmény: Brezovics Atanász (-)
Brezovics Atanász Creative Commons License 2002.11.21 0 0 topiknyitó
Közeleg a harmadik világháború a cionista Amerika által megvezetett fehér rassz és az iszlám között, bár lehet, hogy a sárgák is beleszólnak majd és abban végkép nem lesz köszönet.
A világ óvatos, a jobbak húzódzkodnak, hogy minél messzebb elkerüljék a kardcsörtető, nagypofájú jenki Reichet, csak mi vagyunk olyan szerencsétlenek, hogy a KGB-s multja miatt kompenzációs kényszerben szenvedő mekegőnk életünket és vérünket ajánlja Mr Bozótnak.
Egyszer már volt egy miniszterelnökünk: Bárdossy László, aki zsidómentő megfontolásból felajánlotta a nyamvadt magyar haderőt az akkori kardcsörtetőknek, és lám mi lett belőle. Most, hogy megyó ajánlgatja a magyar vért, több szerencsénk lesz?
Aligha. Mi itt vagyunk karnyujtásnyira az iszlámtól, a kardcsörtetők az óceánon túl. Vajon ki húzza a rövidebbet konfliktus esetén?
Állítsuk meg gyagyás miniszterelnökünket, mielőtt jóvátehetetlen bajba sodor bennünket, meg saját magát és érte is gyászmisét mondhatunk majd egyszer, negyven évvel "felmagasztalása" után.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!