""akkor ő elkezd kalkulálni és jaaa ma az eurót 330 ért adom úgyhogy plusz x ezer vagy ilyesmi""
Pontosan!Magam sem feltételeztem, hogy ez lehetséges. A csak hazautat kizárólag euróban adta meg. Így utólag már kapisgálom miért. Nem tudom, hogyan csinálták de tény: repjegy 336,2; transzfer 312,3; egyéb vásárlás 312,4 kb. 3/4 óra leforgása alatt.
"akkor ő elkezd kalkulálni és jaaa ma az eurót 330 ért adom úgyhogy plusz x ezer vagy ilyesmi"
Én ezt nem értem. Ha forintban adja meg neked az összeget, és forintban fizetsz, akkor ott a fizetendő összeg. Ha euróban adja meg a fizetendő összeget, és te forintos számláról fizetsz, akkor az árfolyamod a banktól függ, nem tőlük. Pont ugyanígy történik, ha a légitársaságnál foglalsz közvetlenül.
Hát pont ez az végig vittem és biztosítással együtt nagyon jó az ár :-) Lehet, kicsit túlbonyolítóm én arra gondolok, hogy amikor rányomtam mármint már fizetek akkor ő elkezd kalkulálni és jaaa ma az eurót 330 ért adom úgyhogy plusz x ezer vagy ilyesmi vagy van valami kisbetűs rész amit nem vettem észre. Vagy egyszerűen csak leszerződött a légitársaságokkal egész évre és kap valamennyi kedvezményt? Nekem mindig gyanús, ha valami túl olcsó, de ugyanakkor mimnél, olcsóbb annál jobb :-) :-) Szóval azt nem tudom, hogy megkockáztassam, megéri mert megbízható cég vagy inkább ne garasoskodjak és vegyem a légitársaságnál?
Megint lenne egy kérdés. bravofly van valakinek tapasztalat? azért kérdezném mert valamivel olcsóbb a repjegy náluk mintha közvetlenül a légitársaságnál venném a jegyet ahova közvetítik. A kérdés az lenne hogy ez lehetséges vagy a végén még rátesznek pár plusz költséget és akkor már drágább a jegy?
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeretnék jegyet venni a turkish airlines-nál viszont személyesen szeretném megvenni erre, van mód vagy csak a neten tudok jegyet venni közvetlenül a légitársaságtól? Ha lehet személyesen, akkor hol a (reptér, budapesti iroda)?
Felhivtam őket,40*55*20 cm bőrőndőt kézipoggyászként dijmentessen felvihető a fedélzetre ,ha nem haladja meg a 10 kg ot.Azt elfelejtettem megkérdezni hogy tusfürdő ,fogkrém meg hasonlók felvihetők e???
a problémám a következő: online foglalnék repülőjegyet, és amikor kiválasztom, hogy az első feladott poggyászom 15 kg-os legyen, oldalt a járatinformációs sávban a következő hibaüzenetet írja ki: "hiba lépett fel, kérjük próbálja újra". Viszont a végösszegbe beleszámolja a poggyász árát is. Próbáltam úgy is, hogy végigment a foglaláson, és nem vettem róla tudomást, de nem kaptam visszaigazoló e-mail-t, és pénzt sem vontak le. Próbáltam explorer-t használni, hátha az a baj.