Keresés

Részletes keresés

Thomas_ Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5593

Hát tényleg voltak szép megmozdulásai Kerber ellen:) Az első inkább csak egy szerencsés belekapás volt.

Előzmény: Opistho (5592)
Opistho Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5592

Tessék, ilyen amikor jól játszott, ezeket nézd meg:

https://www.youtube.com/watch?v=ImoMDw09xJ4

https://www.youtube.com/watch?v=mea8F5Rbd3o

 

Előzmény: Thomas_ (5590)
Thomas_ Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5591

Ez most tényleg félreérthető volt, de Haas-t Tommyztam, nem Robredót:)

Thomas_ Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5590

Ez nem feltétlen jó hír, mert akkor hasonló játéka lehet, mint Mariának, és ő rengeteget hibázott tegnap, nagyon nincs még csúcsformában. Szóval aki kevesebbet ront, az nyerhet, egész más meccs lesz ez, mint a Halep elleni. Meg aztán az is kérdés, hogy Maria hogy bírja a sorozatos terhelést, ami talán még nem a 2. meccsen lesz kérdés, de ki tudja.

 

Stepanekkel konkrétan olvastam egy tavalyi interjút, hogy még nem is gondolkozik a visszavonuláson, könnyen lehet, hogy még 3-4 év múlva is játszani fog. Aztán hogy Grand Slam szinten, challengereken, vagy már csak a párosra koncentrál, az majd kiderül, de azért én mindenképpen azt várom, hogy visszakapaszkodjon. Az is szép lenne, ha párosban tudna nyerni még egy GS-t, ahogy látom, tavaly összejött neki egy AO döntő:) Ahogy Robredo is most próbál visszatérni a sérülés után, de még nem nagyon mehet neki a játék, gondolom azért járja a salakos chellengereket inkább a kemény pálya helyett. Nem tudom, miben reménykedjek, de szeretném még őket látni, marha szomorú vagyok, hogy Tommyt már egy búcsúmeccsen sem nézhettem meg. Valahol elindulhatna még legalább, hogy ez az utolsó tornája, és akkor tutira centerre tennék és elbúcsúztatnák, ennyi kijárna neki.

Előzmény: Opistho (5589)
Opistho Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5589

Babostól nem nagyon kell tartani.

Ő leginkább talán egy nagy ütő, nagy szerva, nagy tenyeres, mindent erősen, csak, khm, hogy is mondjam, sok meccsén szinte többször megy a pályán kívülre a labda, mint belülre.:) Ha az elmúlt években találkoznak, akkor még egész jó esélye is lehetne, Rómában Venus Williamst is legyőzte tavaly.

Babos főként páros játékos, ott már többször Grand Slam győzelem közelében volt, 3 wimbledoni döntő, ebből 2 párosban és 1 vegyes párosban.

De idén, 2017-ben csak halvány árnyéka önmagának a magyar lány, egyéniben meccset is alig nyer. Már a tegnapi győzelem is kész csoda volt. Nem jelent túl nagy veszélyt Sharapovára.

 

Stepanek? Mit vársz még tőle?:) Talán mondta is valahol, hogy még 1-2 év. Ő már inkább párosban brillírozott az utóbbi években, egyéniben csak a 2012-13 Davis kupa döntőkben tudott varázsolni. 2014-ben döntő szett breakelőnyből kapott ki Federer ellen, meg Nadallal is volt egy szoros meccsre, másra nem emlékszem. Szóval nála ne számíts Haas-étól nagyon eltérő búcsúzkodásra...

Előzmény: Thomas_ (5588)
Thomas_ Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5588

Igen, Janko fordított 0-2-ről, amikor már leírtam, azt közvetítették, jó hosszú meccs volt:) Nem tudom, mennyi energiája maradt, mert ez a 29. kiemelt Schwartzman csak verhető lenne kemény pályán, de ő viszont 3 könnyű szettben nyert...

Sharapovát végignéztem, fent voltam miatta 5-ig, nagyon örülök, még ha a játéka nem is ezt mutatta, de csak megverte a 2. kiemeltet, ez gyönyörű visszatérés! Most már a magyar csajtól csak nem kap ki ezek után:) De mondjuk simán kikaphat, fogalmam sincs, hogy hogy játszik, de nem biztos, hogy ennyire ideális ellenfél lesz számára, mint Halep.

Wozniacki is nyert, abból is láttam valamennyit, a 2. játszma elég szenvedős lett. Igazából őt nem értem, marha jól játszik a kisebb tornákon, idén is volt egy pár döntője, a GS-ek ellen meg valahogy be van oltva. Jön Makarova.

Cibukám is nyert! Belőle csak pár labdamenetet mutattak hajnalban, nem sokkal Sharapováék után fejezték be, szóval nem tudom, miért volt ilyen szoros. Neki marha jó ága van, elhullottak a kiemeltek, viszont jön neki a protected rankingsos Stephens, ami tutira nem lesz könnyű menet:(

 

Azért nem olyan könnyű új kedvenceket találni, de Wimbledonban Giorgi lett az új kedvencem, annyira szép az a lány, nem volt nehéz megkedvelni!:) De sajnos ő is kiesett:(

Jelena meg az ő veresége azért bekalkulálható volt, kiemelttel kezdtek, még ha nehéz is elfogadni, hogy Jelena nem indul esélyesként akárki ellen...:( Ami igazán fáj, az Ferrer, aki kiemeltként veszített, miután ilyen jól sikerült neki a kemény pályás szezon, nagyon nem ezt vártam:(

Nishikori volt még szimpi, de hát ő hol van, már meg is sérült?:( "Nagyon szeretnék" egy újabb ilyen kedvencet, mint Haas, aki többet sérült, mint egészséges... Meg tegnap láttam Krunicot, ő is helyes, majd meglátjuk:)

De ott van még Robredo, Melzer és Stepanek is, remélem, jövőre ők is harcra készek lesznek, és aminek nagyon örülök, hogy Veruska is újra játszik a szülés után, itt volt a selejtezőben, de kikapott! Hát nyilván neki is kell egy kis idő, míg összeszedi magát ennyi kihagyás után, de jövőre remélem, már komolyabb tényező lesz:)

Előzmény: Opistho (5587)
Opistho Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5587

Sharapova, Tipsarevic továbbjutottak, ha nem is könnyen. De a helyedben én kezdenék új kedvencek után nézni.:) Nadal már nagyon fiatalon GS-eket nyert, de már ő is 31. A régi korszakból, Baghda, Haas idejéből pedig lassan nem maradt más, csak maga Federer. Zverev, Thiem, Dimitrov, Raonic, Kyrgios, ezekből valamelyik fiatal csak tetszik. Nishikori, Cilic már valamivel idősebbek, de a lényeg, hogy vannak még játékosok.

Előzmény: Thomas_ (5586)
Thomas_ Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5586

Komolyan, Baghda is mondta, hogy visszavonul?:( Hát ő sosem volt azért akkora topjátékos, hogy GS győzelmet várhatnék tőle, de voltak nagy meccsei, tudott küzdeni, azért szerettem meg.

 

Jelena nálam mindig is Jankovic marad:) Inkább a kedvenceim közül nyerjen valaki, bár Aranka nincs itt, Mariám (Sharapova) gondolom nem igazán esélyes ennyi kihagyás után, marad Wozniacki és Cibu, Cornet-től vagy Cirsteától nem nagyon várhatok győzelmet.

Előzmény: Opistho (5585)
Opistho Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5585

Baghda már levezet. Tavaly kellett volna nézned, akkor még egy utolsó alkalommal mutatott jó teniszt, Dubajban hatalmasat játszott Wawrinkával a döntőben. Pedig emlékszem, hogy egész jól játszott Wawrinka (és azt tudjad, hogy ha Wawrinka a legjobbját játssza, akkor gyakorlatilag a legjobb a világon, szinte legyőzhetetlen még Djokovic, Federer számára is. Csak ritkábban tudja a legjobbját mutatni.)

De idén már csak az eredmények között láttam a nevét, hogy itt kapott ki, ott kapott ki.

 

Ezzel a Jelenázással meg megint megzavartál, egy pillanatra az hittem, hogy Ostapenko esett ki, de aztán leesett, hogy ő nem is azon az ágon van.:) Egy Kerber-Ostapenko meccset megnéznék a 4. körben. Még soha nem volt olyan, hogy tippelni sem merjek, de most tényleg lövésem sincs, hogy ki nyeri a női tornát. Muguruza, Pliskova, Svitolina, mindegyik ellen szól rengeteg minden, de valaki csak megnyeri.

Előzmény: Thomas_ (5583)
Thomas_ Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5584

De komolyan, most nézem, hogy küzdötte vissza magát Ferrer kiemelt helyre. Nyert Bastadban, jó, olyan nagy nevet nem vert meg Verdascón kívül, de a tornagyőzelem mindenképpen szép eredmény. Hamburgot inkább hagyjuk, az amúgy is salakos. Montrealban verte a top 20-as Sockot és nagyfejű ellen döntő szettet játszott, ez is szép. Cinciben meg elődöntőig ment, kivert egy top 10-est (Thiem) és egy top 20-ast (Carreno Busta), ez még szebb! Erre most, hogy nézném, kikapott ettől a 102. Kukushkintól:( 2005 óta nem volt 1. fordulós veresége GS-en!!! Ez katasztrófa...:(

Thomas_ Creative Commons License 2017.08.29 0 0 5583

Eddig katasztrófa ez a US Open, Ferrer ki is kapott egy kvalistól, pedig hogy reménykedtem, hogy most villant valamit, mivel újra kiemelt lett és tök jó ágat kapott:( Ráadásul Tipsarevic is vesztésre áll, pedig abszolút verhető ellenfelet kapott:( A csajoknál is kiesett Jelenám, meg Camilám, csak Alize nyert...

 

Nadalban nem tudom, mennyire bízzak, nagyon szép, hogy 1. kiemelt, de régen nyert már a Garroson kívül már GS-en. Gasquet rákerült az ágára, szóval csak egyikük juthat 4. fordulóba. És akkor ott van még Del Potro, neki kimondottan jó ága van, ott nagyon reménykedek legalább egy negyeddöntőben, hátha elkapja a fonalat!:) És azon az ágon van Baghda is, de neki már az is szép eredmény lenne, ha túljutna Thiemen.

 

A többi kedvencemmel (Melzer, Robredo, Stepanek) meg gőzöm nincs, hogy mi van, Wimbledon után ezt is kihagyták. Vagyis Robredo játszogat, ahogy látom, de csak salakon, a másik kettő meg sérült lehet. Tommy meg úgy néz ki, abbahagyta:(

Thomas_ Creative Commons License 2017.08.27 0 0 5582

És nincs ott a US Openen, pedig még szerettem volna legalább egyszer, utoljára látni:(
Akkor ezek szerint abbahagyta?

Thomas_ Creative Commons License 2017.08.09 0 0 5581

Akarom mondani, 5 első fordulós bukta, de a 6. vereség zsinórban:(

 A volt világranglista-második Haas a találkozó után elkeseredetten nyilatkozott. A 39 éves sportoló már tavaly jelezte, hogy az idei az utolsó idénye az ATP-sorozatban, ám a Struff elleni vereségét követően arról beszélt, nem biztos, hogy van értelme játszania a szezon végéig.

„Borzalmas, amit most érzek. Könnyen lehet, hogy ez volt az utolsó mérkőzésem" – nyilatkozta Haas, aki júniusban Stuttgartban megverte Roger Federert, ám azóta mind a hat meccsét elbukta, s idén összesen hat győzelem mellett 14 vereséget szenvedett.

Thomas_ Creative Commons License 2017.08.09 0 0 5580

Hát, ahogy látom, nem indult:( Viszont múlt héten játszott Kitzbuhelben, kikapott Strufftól... Az 5. vesztes meccse zsinórban, katasztrófa:(

Előzmény: Thomas_ (5579)
Thomas_ Creative Commons License 2017.07.28 0 0 5579

Jó, akkor augusztus 7-től Rogers Cup? Remélem, hogy ott lesz, és közvetítik is valahol:)

Előzmény: Dr. Máris (5578)
Dr. Máris Creative Commons License 2017.07.28 0 0 5578

Gondolom amerikai mastersek aztán a US Open.

 

Előzmény: Thomas_ (5577)
Thomas_ Creative Commons License 2017.07.28 0 0 5577

Háát, most nézem, Tommy Hamburgban is kizúgott az első körben, Kicker ellen:( Erről is lemaradtam, ha adták valahol:( Most akkor mik a tervek?

Törölt nick Creative Commons License 2017.07.17 0 0 5576

Na.

Opistho Creative Commons License 2017.07.16 0 0 5575

Kiktől? Pl. John McEnroe az Eurosport-on futó műsorában végig osztotta őket, minden nap gúnyolódott azon, hogy nincs tető.

Előzmény: Thomas_ (5574)
Thomas_ Creative Commons License 2017.07.16 0 0 5574

De kitől kap? A TV-knek nyilván a legrosszabb, bár fogalmam sincs, hogy olyan napért is kell-e fizetniük, amikor semmit sem tudtak közvetíteni. Ők buknak rajta, ha nincs játék, vissza kell téríteni a jegyárakat, de az már más kérdés. Wimbledonban láttam, hogy már az 1-es pályát is elkezdték befedni.

Persze olyan szemszögből is lehet nézni, hogy egy esőszünet miatt is dőlhetnek el, vagy fordulhatnak meg meccsek, tehát ugyanúgy igazságosabbá teszi a feltételeket, mint a challenge, de nyilván csak azoknak, akik azon a pályán játszanak.

Előzmény: Opistho (5573)
Opistho Creative Commons License 2017.07.16 0 0 5573

Igen, kap is érte a Garros. Az AO-en már 3 pálya felett van, Wimbledonban 2009 óta, a US Openen tavaly lett kész a tető. A RG-on viszont még mindig nincs egy sem. A 2016-as tornát alig tudták lejátszani.

Előzmény: Thomas_ (5572)
Thomas_ Creative Commons License 2017.07.16 0 0 5572

Régen is volt, hogy napokig esett és mindig megoldották. A Garroson egy pályán sincs még? Azt hittem, már megcsinálták azóta. Már akkor is tervbe volt véve, Wimbledonban biztosan, húztam is a számat:)

Előzmény: Opistho (5571)
Opistho Creative Commons License 2017.07.15 0 0 5571

Ha lehet, akkor tető nélkül játszanak, most is van esőszünet, ha csak rövid zápor, de most szinte végig esett. Így azért nagy szerencse, hogy van. A RG-on még mindig nincs, 2016-ban az egész torna el lett mosva, olvass róla, volt, hogy egymás után 3 nap nem tudtak játszani.

Előzmény: Thomas_ (5570)
Thomas_ Creative Commons License 2017.07.15 0 0 5570

Hát annak nagyon örülök:) Muguruza szimpi volt, Vinasz meg vonuljon már vissza végre.

A tetőnek nem örülök, az esőszünet nálam hozzátartozott a teniszhez, szomorú, hogy ha pénzről van szó, akkor Wimbledonban sem számítanak a hagyományok:(

Előzmény: Opistho (5569)
Opistho Creative Commons License 2017.07.15 0 0 5569

Muguruza győzelméhez mit szóltál? Az első női döntő volt Wimbledonban, amit tető alatt játszottak. 37 évesen már a 2. szettet nem bírta Venus.

Amúgy az milyen durva már, a QF-ban Venus vs Ostapenko meccs volt, közben meg Venus már Steffi Graf ellen játszott már akkor (1996), mikor Ostapenko még meg sem SZÜLETETT (1997)! :D

Előzmény: Thomas_ (5568)
Thomas_ Creative Commons License 2017.07.15 0 0 5568

Ja, az nem is maradt meg benne, hogy Ostapenko is Jelena:) De Jankovic a kedvencem, aki szerintem ki is zúgott, mire olvastam a streamről:)

Előzmény: Opistho (5567)
Opistho Creative Commons License 2017.07.15 0 0 5567

Jelena? Jankovic vagy Ostapenko? Most már több Jelena is van.:)

Előzmény: Thomas_ (5565)
Thomas_ Creative Commons License 2017.07.15 0 0 5566

Hát az tök jó:) De már máskor is fotózkodtatok vele, nem? Nem ismert meg?:)

Ja, Carebear aranyosnak tűnik, nem csoda, hogy rendes volt, Vinasz meg egy marha:) Hála az égnek, nem nyert, köszi, Muguruza!:)

De most Tommy tényleg visszavonul? Múltkor nem találtam semmi konkrétumot. Hamburg lesz az utolsó tornája? Akkor pláne nézni kell!!

Előzmény: Steffi21 (5563)
Thomas_ Creative Commons License 2017.07.15 0 0 5565

Háát, a vesztes meccsekért nem tudok lelkesedni, akármilyen szorosak is:( Tudtam, hogy füvön nem lesz könnyű ellenfél Zsír Müller, de azért reméltem, hogy Rafa nyer:( Bármennyire is jó volt látni újra a kedvenceimet, de azért elég időpocsékolásnak érzem, amit Wimbledonnal tölttötem, így, hogy még egy vacak negyeddöntő sem jött össze senkinek:(

De azért várom a jövő hetet! Lesz valami jó kis torna, amit közvetítenek? Jelenácska nem indul valahol? Belőle nem sokat láttam, úgy kizúgott...:(

És akkor Tommy Hamburgban 1 hét múlva?

Előzmény: Opistho (5556)
Thomas_ Creative Commons License 2017.07.15 0 0 5564

Ezt a plakát dolgot mikor álmodtad? És mik voltak még a falamon?:)

Barika jól kikapott, kár érte:(

Előzmény: MERLINN (5554)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!