Keresés

Részletes keresés

önkéntesbesúgó897 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 4
Köszi 19, én is ezt akartam csak mondani, megelőztél:-))))))))
önkéntes besúgó 19 Creative Commons License 2002.10.22 0 0 3
Modik, légyszi emeljétek ki, a csak szavak.. topikból az 1-est és a 2-est (rejtjelezve zavarják a nyugodt beszélgetést).

Köszi.

Szélmalomgyalázó Neosátán Creative Commons License 2002.10.22 0 0 2
(Sok a duma, magyarázkodás, miegymás.)
Én leírok egyet, azt hiszem, hogy mondatszónak hívják - ha van nyelvész, segítsen ki, ha tévednék.

a nigger-fasszopó-judeóliberóbolsevik-nyilaskeresztes buzi anyádat.

(A félreértések elkerülése végett, ezt csak egy lingvisztikai kutatásból emeltük ki.)

Előzmény: deadcrow (1)
deadcrow Creative Commons License 2002.10.22 0 0 1
ez neked miért kínos?

ok, akkor az első szavunk: néger.. magyarországon még használatos, de ahogy csatlakozunk európához, úgy egyre kevésbé elfogadott.. engem két éve bretagne-ban fasisztának néztek, amikor kicsusszant a számon, ártalmatlan kontextusban.. anno elég sok usába kivándorolt magyart megvertek, ezért tőlük ered a feka szinonima.. 'történelmi' filmekben előfordul a nigger is, korbácsos emberek szájából.. a negro cukorka még nincs betiltva.. manapság már a fekete szót sem illik használni, ugyanis ez arra utal, hogy az illető képes különbséget tenni a bőrszínek között, tehát ez látens rasszizmusra utal.. elfogadott az afro-amerikai, ami honosítva talán afro-európai vagy afro-hungáriai lehetne..

vannak nagyon szép afrikai nők.. viszont az usa-beliek nekem nem tetszenek.. morcheeba pedig szépen énekel..

Előzmény: szilvácska (0)
szilvácska Creative Commons License 2002.10.22 0 0 0
'pozitív'.
Előzmény: deadcrow (-)
deadcrow Creative Commons License 2002.10.22 0 0 topiknyitó
azt gondoltam, ide lehetne írni azokat a szavakat, amelyek valamilyen szempontból kínosak.. lehet kommentárt írni hozzájuk és lehet rajtuk vitázni is..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!