Tavaly karácsonykor vettem, vagy a Vörösmarty téren a Fonó sátránál vagy a Darshan udvarban a lemezboltban. Nemtom mennyiért, az árat lekapartam már, de nem drága-amerikainyálcédé árban adták :-)
Cigányzenét jobban ismerô barátom szerint nem túl autentikus a válogatás, de arra pont jó, hogy megkedveltesse a népekkel a zenét (Balogh Kálmán, Ternipe, Kalyi Jag, Kanizsa Csillagai, Buffó Rigó Sándor, Bangó Margit, Snétberger, stb.). Unokahúgaim mindenesetre vígan ráznak rá :-)
Az a baj, hogy az irodában sem igazán jön be a rádiócé. Így vagy rádiócafé, vagy hevimetál/rakendroll az MP3 gy?jteménybôl...
Majd írj a koncertrôl! Én most teszem le a munkát.
Most már délután 2-től 3-ig van, de ki van olyankor otthon, hogy hallgathassa?? Jó, ma mondjuk én is otthon voltam, vidultam is jókat egy-két zenén. :)
Régebben is figyeltétek, vagy csak most néztél rá, hogy felbukkant a süllyesztőből?
A rádiós honlapon a fórumok igen hasznos dolgok, jól is működnek, ötleteket is adnak, meg közösséget is kovácsolnak (ha a szerkesztőség benne van). Jó ötlet, bár biztos megadja a kegyelemdöfést ennek a fórumnak. :-)
Ha neked van kérdésed a hallgatókhoz, azt is szívesen vesszük, majd igyekszünk válaszolni rá. :-)
A honlap október közepétől működik, de teljesen igaz az, hogy ráfér némi frissités. Ezt megtesszük és bőviteni is fogjuk. Remélem rövidesen a Rádió C honlapjára fórum is kerül - holnap találkozom a Webkontaktos kollégával ennek részletei kapcsán.
Most, hogy tudom, hogy van honlapjuk, látom, hogy fent vannak a műsorok. Mondjuk valami kis ismertető nem ártana róluk. Például az Esti lehűlés meg a Varázsszőnyeg milyen?
Egyébként a kívánságműsor szerintem jobb helyen volt este.
Futás: inkább este, de sajna 8 után valami beszélgetôs m?sor van a C-n. Ha 7 tájban ki bírok szakadni szaladni (hehe...), akkor asszem kedd-csüt. napokon kívánságm?sor van. Sajnos futás közben és közvetlenül utána elég hergya az agyam, így sokra nem emlékszem...
Szigeten voltam, mindennap bementünk a C-sátorba és ha ugrálós zene volt (majdnem mindig), akkor maradtunk is :-)
Nálam a mindennapok változtak, így a rádiózási szokásaim is. Most már nem otthon dolgozom, így rádiózni is csak reggel tudok, akkor Info rádiót hallgatunk (közös megegyezéssel a párommal), este meg csak nagyon ritkán kapcsoljuk be.
A csingerálásról jut eszembe, hogy félfüllel hallottam a c-n, hogy lesz a hétvégén valami a Margit szigeten, ahol a Szitai Mari, a Khamorroval és a Kalyi Jaggal fellép + lesz táncház tánctanítással. Na oda menj el, náluk jobb tanár nem kell, ők a legjobbak :)) tuti jó lesz a hangulat és a zene is. engem aznap műtenek, úgyhogy azért nem megyek, pedig nagyon szívesen ott lennék.
akció közben vagyunk, pont akkor fogok tudni biztosabbat.
csingerálással kapcsolatban ne bánkódj, amúgy is írtam neked, hogy még én sem tudok, csak most tanulok táncolni, és nem ezzel a tánccal keztük...de ez mondjuk tök mind1, mert tényleg nem fogok tudni táncolni járni sem :(