Keresés

Részletes keresés

juanhu Creative Commons License 2002.09.17 0 0 6
Elöször is a NATO az védelmi szövetség, igy a támadásban való részvételre egyáltalán nem kötelez.
Másodszor Magyarország segitsége tényleg a nullához tud konvergálni. Elvi támogatásról lehet szó, de nem kell túllihegni.

Harmadszor. Ez már nem neked szól:) Miért kellene a balosaknak vagy akárkiknek fizetni a költségeket? A demokrácia nem arról szól, hogy ha valaki akar valamit, akkor azt fizesse, hanem azt, hogy a többség eldönti mi legyen, és _mindenki_ aláveti magát ennek.

Előzmény: Battles In The North (4)
low rider Creative Commons License 2002.09.17 0 0 5
Majd elindítunk egy-két gulyáságyú üteget, meg lerakunk pár pontonhidat a sivatagba, ez minden amit tehetünk.:-)))
Előzmény: Battles In The North (4)
Battles In The North Creative Commons License 2002.09.17 0 0 4
nem gondolom, hogy szánalmas vagyok. nem akarom ezt a beszélgetést bal-jobb ellentétpár színvonalra levinni.
Igazad van a háború költséges dolog, mi azonban nagy többséggel igent mondtunk az Amerikai szövetségre (NATO). És meg is kell felelnünk neki. Arról is szóvan, hogy ez a háború a világ jobbá biztonságosabbá tételét szolgálja, egy véreskezű diktátor ellen.
Előzmény: csa1 (2)
Bumburnyák Creative Commons License 2002.09.17 0 0 3
..nincs jó és nincs rossz háború..mint ahogy jó gyilkosság sincs..és rossz sem...

..kard által vész el ki kardot ránt...

csa1 Creative Commons License 2002.09.17 0 0 2
Rendben. Akkor a balos szavazók fizessék a költségeket a jobbos szavazók helyett is.
Ez-az ! Éljen a háborúú , mondja egy szociálisan érzékeny balos szavazó !!!
Nem gondolod, hogy szánalmas vagy?
Vívják meg nélkülünk és kész.
Ja és fizesd ki majd nekem a különbözetet a mostani meg a háborús benzinár között.
Oszt mehecc gyilkolódni.
Előzmény: Battles In The North (-)
Battles In The North Creative Commons License 2002.09.17 0 0 1
válvetve sajnos nem tudunk kűzdeni az igaz, de számtalan más forma van amit bevethetünk, és be is kell vetnünk
Előzmény: kiski (0)
kiski Creative Commons License 2002.09.17 0 0 0
0 segítséget tudunk adni
Előzmény: Battles In The North (-)
Battles In The North Creative Commons License 2002.09.17 0 0 topiknyitó
Minden jel arra mutat, hogy az USA leszámol a Gonosz Tengelyével és Szaddam, Irak kegyetlen és brutális tömeggyilkos diktátora lesz a következő áldozata. A kérdés az, hogy mi magyarok hogyan vislekedjünk ebben a helyzetben, mit tegyen a kormány? Szerintem illendő lenne végre megerősíteni a szövetségesi hűségünket és kiküszöbölni azt a csorbát amit a 09/11-es merényletek és az azt követő megtorló háború során szenvedtünk el. Akkor közömbösen sőt lenézzésel és némi kárörömmel fogadtuk a szövetségesünkbe, barátunkba döfött tőrt. Lásd.: a Csurka nyilatkozat és az, hogy a magyar kormány felelős vezetői (Orbán) nem voltak hajlandóak elítélni a nyilatkozatot.
Szóval most, szerintem a Medgyessy kormánynak teljes mellszéleséggel ki kell állnia a háború mellett! És minden lehetséges eszközzel támogatni Amerikát a céljai elérésében!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!