Keresés

Részletes keresés

timte Creative Commons License 2018.09.25 0 0 311

Sziasztok!

 

énis hasonló cipőben járok. Meddőségi központot keresek. Jó lenne pár tanács, merre induljunk el. Államilag mennyi a várakozási idő? Eddig csak a magánt néztem, hogy mennyibe kerül. A vizsgálati erdményeink megvannak, szerencsére azokat nem kell újra csináltatni, elfogadják.

Előzmény: PMPM16 (310)
PMPM16 Creative Commons License 2018.09.24 0 0 310

Sziasztok!

Lombikprogram előtt állunk. A segítségetek szeretnénk kérni. Kinek mi a tapasztalata a magánkórházakban végzett OEP által finanszírozott lombikkal kapcsolatban? Mennyi most a várakozási idő? Ha magánkórházat választottatok, akkor melyikkel voltatok megelégedve?

Segítségeteket előre is köszönjük!

Jeklee Creative Commons License 2018.07.31 0 0 308

Sziasztok!

 

Donorsperma felhasználással kapcsolatosan van bárkinek tapasztalata? A debreceni klinikára járunk. Még csak az alapvető vizsgálatok történtek meg, de sajnos a férjemnek egyáltalán nincs spermája, így csak donor jöhet szóba a lombiknál. Erről még semmilyen információt nem kaptunk, szeptemberben lesz csak a következő konzultáció. Tud valaki erről bővebb információt adni? Honnan kell igényelni, hogyan, mennyi a várakozási idő... Bármilyen infó hasznos lenne. Előre is köszönöm!

lizik Creative Commons License 2018.07.20 0 0 307

Szia Dévait nem ajánlom. Elavult szemlélet elavult modszer sajnos nem halad a korral.

Előzmény: Futrinka74 (306)
Futrinka74 Creative Commons License 2018.07.16 0 0 306

Sziasztok!

Most vagyunk túl egy sikertelen lombik kezelésen a Róbertban. A doki már előre közölte, hogy ez az egy esély van, utána donor petesejttel próbálkozzunk, de azt tuti sikerülni fog. Végül egy petesejtet sikerült megtermékenyíteni és visszaültetni, de az nem ágyazódott be.

Most azon gondolkodunk a férjemmel, hogy mielőtt belevágnánk a donor petesejtbe, beszélnénk 1 vagy 2 dokival, hogy a leletek és az eddig történtek fényében mi a véleménye, tényleg csak a donor petesejt működhet, vagy esetleg még megér egy próbát a saját?

Az egyik ismerősöm a Dévai Intézetet ajánlotta. Van velük tapasztalatotok? Esetleg tudtok ajánlani orvost vagy intézetet, ahova fordulhatunk másodvéleményért?

Boszorkány78 Creative Commons License 2018.06.23 0 1 305

Sziasztok, 

 

mindenképpen a Debreceni Asszisztált Reprodukciós Központot próbáljátok (dokinőt), mert minden egy helyben történik, nem 

kell Pestre rohangálni, illetve az én turnusomban mindenkinek sikerült a beültetés.

Minőségi munkát végeznek (nem stimulálnak túl, nem kínlódsz punkció után), a többi intézethez képest sokkal-sokkal nagyobb odafigyelést fordítanak a pozitív eredmény érdekében.

mamarcsi Creative Commons License 2018.04.11 0 0 304

Szia!

 

Bocsánat, de egyáltalán nem vagyok otthon a fórumozásban, és nem is láttam, hogy kérdeztél ezzel kapcsolatban. Hát nekünk olyannyira fenntartásaink voltak a dokival, hogy a második találkozó után váltottunk is gyorsan. A konzultáción azt se tudta, milyen nap van. Majdnem elzavart onnan minket, mondván, hogy minek vagyunk ott, az eredményekből látszik, hogy úgyse lehet gyerekünk... nekünk kellett megmutatni neki az eredményeinkben, hogy mit nézzen...kabaré volt, komolyan mondom...

Váltottunk orvost, de a Kaáliban maradtunk. Sajnos nem sikerült, mert nem termékenyültek meg a petesejtek. De a leszívás napja és az egész folyamat életem egyik legrosszabb élménye volt. Mintha egy embergyárban lettem volna. Picike helyiségben összezsúfolva kellett levetkőznünk, majd betereltek minket egy nagyobb helyiségbe, ahol az éppen műtőből kihozottak, meg a lábadozók és a beültetésre várók együtt várakoztak. Voltunk vagy 20-an egy teremben!! Borzalmas volt. Mesélhetnék még, de hosszú lenne. Azóta meghoztuk a döntést, hogy átmegyünk a Forgácsba. Több barátunk is jár(t) oda, és csak jókat meséltek róluk. Szóval mi ott próbálkozunk tovább. 

Ja, a biológusok: nem tudom, milyenek, de amikor telefonálni kellett, hogy mi a helyzet a petesejtekkel, olyan hangon közölték, hogy egy sincs, mintha a boltban azt mondanák, hogy elfogyott a kifli vegyek helyettes zsömlét. Értem én, hogy nekik ez futószalag, csak az a baj, hogy ez érződik is, pedig itt emberi sorsokról van szó, ahol sokan a poklok poklát járják meg...

Hát, ennyi. Nem tudom, segített-e. Sok sikert Nektek!

Előzmény: úgyissikerülnifog (296)
Vivike2424 Creative Commons License 2018.04.07 0 0 303

Én is kizárólag ajánlani tudom. A legjobb orvosok és embriológusok (ez sem mindegy, bár kevesen tudják!) vannak. Nagyon korrekt hely, és nagyon odafigyelnek az emberre. Aki másban csalódott, ezt jó szívvel ajánlom. 2 barátnőmnek és nekem is itt lett babánk...Mos vagyok 18 hetes.

Ivett Tóth Creative Commons License 2018.04.07 0 0 302

Nem csak Vass dr rendel, és csak fizetős szolgáltatás van. De nagyon korrekt hely, én szívből ajánlom.

Mery83 Creative Commons License 2018.03.01 0 0 301

Sziasztok!Budapesti Kaáli intézetet nem aj ánlom azon belül is dr Szmatona Gábort,sajnos vele kapcsolatban nagyon megszívtam...dr Gozár Tamással eggyütt tönkretették az életem !

atradius Creative Commons License 2018.02.14 0 0 300

Sziasztok,

 

ha valakinek van egy perce és jártas a témában akkor kérem segítsen egy pillanatra nekem. Tegnap óta böngészem a netet de nem találok egyértelmű infót

azzal kapcsolatban, hogy melyek azok a meddőségi központok amelyeken az első 5 lombikot támogatja az OEP. Ha jól olvastam akkor a Kaáliban, Forgácsban, 

működik az OEP finanszírozás. A Reprosysban is? Vagy ott csak fizetősre lehet menni? Kb mennyi a várakozási idő ha OEP támogatást szeretnénk igénybe venni?

Nagyon köszönöm ha valaki tud választ adni.

 

 

 

monika198 Creative Commons License 2018.02.07 0 0 299

Sziasztok!

Reprosysban csak Vass doktor úr rendel vagy más orvos is elérhető?

Peter7776 Creative Commons License 2018.01.30 0 0 298

Sziasztok!

 

Leírnám a mi megélésünket a Reprosys-szel kapcsolatban.
Még 2017 tavaszán mentünk el Vas doktorhoz, hogy babát szeretnénk. Megvoltak az alap vizsgálatok, elvileg minden rendben volt mindkettőnkkel. Megcsinálta a HyCoSy-n azaz petevezeték átjárhatósági vizsgálatot - hozzáteszem nagyon profin -, ahol a feleségemnél gondot találtak (petefészek-ciszta). Irány a SOTE I., műtét, minden rendben van. Eltelt a három hónap a műtét után, visszamegyünk hogy most már minden rendben, szeretnénk kezdeni. Mondta, hogy oké, egy vérvétel a feleségemnek - semmi más vizsgálat -, majd nekiestünk a hormonoknak, leszívás, beültetés. Végül a beültetés sajnos nem tapadt meg, így nem jött össze - egyelőre a baba. Vissza kontrollra, mondja hogy ez van, mikor indítjuk a következőt. Mondjuk, hogy azért álljunk meg, vizsgáljuk már ki az okát, hogy miért nem tapadt meg. Erre nem mondott semmit. Elment a párom további kivizsgálásokra, ahol kiderült, hogy pre-diabétesze van (egy termeléses cukorvizsgálattal derült ki), ami mellett veszélyes is lenne teherbe esni, ha nincs kezelve! Úgyhogy most ezt próbáljuk rendbe tenni és mellette keresni egy másik központot, mert oda tuti nem megyünk vissza!
Ha nincs semmi gond, akkor szerintem vállalható a központ, mert a leszívás, a visszaültetés amúgy rendben volt, de igazából kidobtunk most az ablakon 700.000 Ft-ot, mert előzetesen nem nézett meg mindent alaposan. Bennünk fel sem merült, hogy ennyi minden befolyásolhatja ezt, most már okosabbak vagyunk. Ami nagyon bánt, hogy mikor visszamentünk, hogy nem jött össze, akkor sem az okokat akarta megkeresni, hanem hogy akkor indítsuk a következőt, hátha az megtapad. Hát köszi, inkább nem.

Baba0605 Creative Commons License 2018.01.01 0 0 297

Szia! Lenne pár kérdésem a reprosys-sal kapcsolatban, tudnál esetleg segíteni. Mi a "régi" Debreceni Kaáliba jártunk. De ott most az átszervezés miatt a feje tetején áll minden. Bizonytalanra nem adok, a tutira szeretnék menni. Kistesóért küzdünk, és már volt 3 sikertelen stimuláció, sajnos már a beültiig nem jutottunk el. Állítólag egyik esetben sem fejlődtek megfelelően az embrió, vagy meg sem termékenyültek. Érdekes, mert a kisfiam 4 éve elsőre sikerült. Előre is köszönöm! 

Előzmény: Ivett Tóth (288)
úgyissikerülnifog Creative Commons License 2017.12.16 0 0 296

Szia mamarcsi!

 

Azóta gondolom elkezdtétek a lombik programot a Kaáliban. Tudnál mesélni nekem róla, hogy haladtok, milyen az orvos? Írtad hogy fenntartásaitok voltak, miért? Remélem azóta minden rendben halad :) A biológusotok milyen? Nekünk is fontos lenne a biológus, nálunk a páromnál van gond...
Nagyon megköszönném ha megosztanád a tapasztalataidat. Még vacilálunk hogy melyik intézetbe menjünk, sokat segítenél.


Szép estét!
Egy sorstárs...

Előzmény: mamarcsi (292)
JEszt Creative Commons License 2017.12.11 0 0 295

Sziasztok,

 

Gondoltam leírom Én is a tapasztalataimat hátha vkinek segít.

 

Még ugyan nincs éve, hogy a férjemmel babát szeretnénk de már 37 évesen úgy vagyok vele, hogy nem érdemes húzni az időt. 

 

Szóval sok utánajárás, érdeklődés és infó gyűjtés után választottam a Reprosys klinikát. Egy nőgyógyászati vizsgálaton, tanácsadáson, egy bakteorológiai szűrésen és egy HyCoSy-n azaz petevezeték átjárhatósági vizsgálaton voltam eddig Náluk. Maradéktalanul elégedett vagyok, kedvesek, odafigyelnek és szakmailag is jók sztem (nyilván laikus vagyok azért ebben mert nem vagyok orvos:)) :), de végre nem egy futószalag, talán drágábbak mint a Kaáli de kisebb a várakozási idő is ami Nekem szintén szempont volt. A recepciós lány egy tündér, pl. átcserélte velem egy másik páciensük időpontját, mert megkértem őket egy cserére, hogy a férjem el tudjon velem jönni és megoldották:)! A HyCoSy pedig szinte alig fájt, a Vass Zoltán doktor Úr nagyon ügyesen csinálta és végig mondta, hogy mikor mi fog történni. Ha bárkinek kérdése lenne a HyCoSy-ról írjatok, kérdezzetek bátran, mert előtte Én is úgy féltem és végig a netet bújtam :)! Üdv: Eszter

Mandyke Creative Commons License 2017.10.24 0 0 294

Sziasztok!

 

Sokat olvasgattam már a témában és teljesen elbizonytalanodtam mostanra. Olyan központot keresnénk ahol igénybe lehet venni donort. Sajnos páromnál meddőséget állapítottak meg. Az andrológus akihez jártunk letudta annyival hogy fogadjuk el a helyzetet és kész. Semmi tanács hogy hogyan tovább. A nőgyógyászom meg annyit mondott hogy keressünk egy meddőségi intézetet. 

Vicus1984 Creative Commons License 2017.10.13 0 0 293

Szia!

 

Mi 2 hét múlva megyünk a Reprosys-be.

Érdeklődni szeretnék, hogy az első konzultáción volt már vizsgálat is, vagy csak megbeszélés?

 

Köszi! :)

Előzmény: Rita_32 (290)
mamarcsi Creative Commons License 2017.09.27 0 0 292

Sziasztok! Mi most kezdjük a lombikot, Budapesten a Kaáliban Bernard Artúrnál. De vannak fenntartásaink vele szemben. Van itt vkinek tapasztalata vele? És még az nagyon fontos nekünk, hogy milyenek ott szakmailag a biológusok? A mi esetünkben ez szinte fontosabb, mint a doki személye, szóval ha erről lenne infotok, azt megköszönném :)

timcsi1111 Creative Commons License 2017.09.22 0 0 291

Szia Rita!Timi vagyok és a Reprosysba járok én is!Pár infót szeretnék tôled kérni ha lehet!😊Facen esetleg tudunk értekezni mivel ott kicsit gyorsabb!😊

Előzmény: Rita_32 (290)
Rita_32 Creative Commons License 2017.09.18 0 0 290

Sziasztok. Én is Reprosys meddőségi központot ajánlom, az árakatról érdeklődött valaki, itt találja: http://www.reprosys.hu/araink 

Nekünk korábban 4 lombikok csináltak külföldön, de egyik sem volt sikeres (3 sikertelen, egy vetélés 6. héten.). Amikor megtudták, hogy Magyarországról jöttünk, egyből azt kérdezték, hogy miért nem a Reprosys-t próbáltuk meg, Vass doktornak a nevét még ott is ismeréték és ajánlották, azt mondták, hogy számos nemzetközi konferencián találkoztak vele, és az egyik legnevesebb szakember meddőségi szakterületen. Fel is kerestük a közpntot, már az első konzultáció teljesen más volt, egyből szimpatikus volt. Nálam is, a páromnál is probléma van, az inszem ki volt zárva. Most úgy néz ki (nem akarom elkiabálni), hogy sikerült az 5. lombik, mos vagyok a 18. héten, túl a genetikai UH-n, ez már nagyon bíztató. Én mindenképp a Reprosys-t ajánlom, egy konzultációt megér. 

Zssz30 Creative Commons License 2017.07.17 0 0 289

Sziasztok! :)

 

Mi 6 éve küzdünk a babával. 5 lombikon, és 2 vetelesen vagyok túl. 

Sajnos donorspermara van szükségünk. Magyarországon nincs erre lehetőségünk, így eldöntöttük hogy kulfoldon próbálkozunk. Nagyon jókat olvasok a Repro Medica klinikáról. :)) 

Orommel olvasom, hogy itt közülünk is jártok oda. Tapasztalatok? Donorspermara van lehetőség? Az oldaluk szerint igen. Én teljesen egészséges vagyok, így azt már tudjuk hogy inszeminacióval fog megtörténni. 

Koszonok minden választ, és szívből kívánom, hogy itt mind annyian miharabb anyukák lehessünk.

Ivett Tóth Creative Commons License 2017.07.17 0 0 288

A Reprosyst nekünk többen ajánlották, ezért választottuk, árak alapján szerintem ők a legjobbak, már ha az ember nem akar 1-2 évet várni.  http://www.reprosys.hu

Korábban másik helyre jártunk, sok évet vártunk, de a Reprosysnál minden gördülékenyen ment, és egyből tudtunk, hogy jó helyen vagyunk. Az állami központokban is egy vagyonba kerülnek a gyógyszerek, tehát nincs olyan, hogy ingyenes lombik. Ha meg az ember fizet, akkor kicsit több pénzért, 5*-os szolgáltatást kap, és azonnal, várakozás nélkül. Nekünk ez nagyon fontos volt. 

 

Reni2017 Creative Commons License 2017.06.14 0 0 287

Szia Ivett:) Tudsz nekem par infot mondani? En is a  Reproba jarok es nagyon szuper az eddigi tapasztalatom hamarosan kezdjuk a programot ha megjon a mensim..:)  Koszi Elore is proviben is irhatsz :)

Előzmény: Ivett Tóth (282)
Rebeka12345 Creative Commons License 2017.06.03 0 0 286

A G1 Intézet is működhet?

Rebeka12345 Creative Commons License 2017.06.03 0 0 285

Sziasztok,

 

Új vagyok itt ebben a témában.Tanácsot kérnék tőletek )

Mit javasoltok nekem ha külföldről megyek haza csak egy hónapra???..13 éve vagyunke együtt a párommal és három éve próbálkozunk..eredménytelenül. Az otthoni nőgyogyimmal és az ittenivel megvolt jópár vizsgálat mint a petevezeték, hormon, sperma,clamidia...de gyanakszom h a pajzsmirigy nem tul jo mert 2,6 és még nem volt Ir vizsgálatom se...Volt egy sikertelen inszemünk is. Ezért úgy gomdoltam mivel nagyon ritkán jutunk haza h kihasználom és elmegyek valamelyik meddőségi központba...mit gondoltok hol tudnék eredményt elérni h végre előre jussunk és kiderüljön h mi a lópikula baj van nálunk??...

Köszönettel lányok!!

francolino Creative Commons License 2017.05.29 0 0 284

Ha online vásárol tevékenység maga válik lazább, mert több szervezett. Megadhatja a ruhákat kategória, szín, ár, méret, és így keresni egy csomó időt vesztett, aki tudja, milyen ruhát súroló minden sarkon tárolni. Ezen felül, akkor veszítsék szem elől a dalok, hogy ha egyszer már ütött, hogy egy magazinban, vagy a blog, és akkor csoda, hogy ők már kiszúrták a boltokban. Arra kérlek benneteket, hogy online vásárlás on - https://www.ecipo.hu/adidas.html

Még mindig sok szkepszis online vásárlás, de azt hiszem, ennek okait nem megalapozott. Attól tartanak, hogy a méret nem fér könnyen el lehet távolítani, ha a hozzáférés az online áruházak, hogy létezik a nyílt utcán azt jelenti, hogy már ismeri az intézkedéseket. A második lehetőség a mérési iránymutatásokat, amelyek a legtöbb ember figyelmen kívül hagyja őket. Ha egy varrás mérő és kövesse az utasításokat az oldalon, a probléma megoldódott. A harmadik lehetőség, hogy vesz egy párszor, hogy megtanulják, hogy milyen méretű a ruha illik a márka vagy a boltban.

NikiBennett Creative Commons License 2017.05.28 0 0 283

Szia. Nem tudom voltal-e azota valamelyik helyen de en a Versysbe jarok. 

Maximalisan meg is vagyok elegedve veluk. 

Most elvileg a 4.lombikom sikerult bar ilyenkor ezt meg nem szabad elkiabalni de 7 hetes terhes vagyok. a baratnom is ott lett terhes. Neki 1 petesejt lett csak es elsore sikerult. Azert mentem eogton en is oda. Sok sikert:) 

Előzmény: hori4 (281)
Ivett Tóth Creative Commons License 2017.05.23 0 1 282

Én egyértelműen a Reprosys meddőségi klinikát javaslom. Korábban nagyon sokat kutakodtam, hogy melyik klinika a legjobb, melyik orvos és embriológus milyen teherbeesési aránnyal dolgozik, mert ez mutatja meg igazán, hogy kik a legjobbak.

A Reporsysnál doglozik Vass doktor és Nagy Melinda is, akik a legjobban a szakmában. Nem is csalódtam, elsőre összejöttek az ikreim. 25 hetes kismama

hori4 Creative Commons License 2016.12.15 0 0 281

Sziasztok!

 

Van valakinek tapasztalata a versysről vagy a róbert károlyról? Be kellene már jelentkeznem, csak még nem döntöttem el, hogy hová. 

 

Köszönöm :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!