Keresés

Részletes keresés

mentholx Creative Commons License 2013.10.16 0 0 8694

Tüneményes, kb. 10 hetes mentett ivartalanított, oltott, chipes kislány vár szerető gazdijára!

 

Tüneményes utcáról mentett kb. 10 hetes kislány cica vár szerető gazdijára oltva, chipezve, parazitamentesítve, ivartalanítva! Kidobott, kóbor mami babája, két testvérével együtt lett megmentve – még épp időben…

Az őt ért hányattatások ellenére is (az utcán az emberek egy része üldözte, bántotta) elképesztően ember-centrikus, dorombolós, bújós, hálás, másik cica, kutya mellé is örökbefogadható. Bent van tartva, szobatiszta, nyugodt, csöndes, ugyanakkor nagyon szeretetéhes, az ember közelségét, a vele való foglalkozást nagyon igénylő. Már attól, hogy a közelében vagyok, hangosan dorombolni kezd, bújik – minden pillanatban kifejezi háláját a megmentéséért, törődésért. Méltó, szerető gazdijára vár ez a tündéri gyönyörű kislány!

 

 mentholxx@gmail.com (Bp.) – macskamentő –

 

 

 

oncogito Creative Commons License 2013.09.24 0 0 8693

Továbbítom:

 

"2013. szeptember 21-én találtam a Városligetben chip és nyakörv nélkül ezt a másfél év körül ivaros kan boxerkeveréket. Hazahoztam a négy gyerekem és a beagle kutyám mellé.

Viszonylag jól szocializált, de nagyon kamasz és nagyon nagyfiú. Szófogadó. Játékos. Puncsolós. Édes-aranyos pofa.

Keressük régi gazdáját, de most már elsősorban egy új szerető helyet, ahol energiáit lekötik, szeretik. Ivartalanítás után vagy kemény kézzel tartással egy álomkutya képe rajzolódik ki előttem.

Nem szeretném menhelyre adni, de a magamnak szabott határidő október 15. Annál tovább nem tudom itthon tartani. Bármilyen szellemi vagy gyakorlati segítséget szívesen fogadok.

Elérhetőségek: 70/703-6276, zsuzsa.halmos@gmail.com"

 

 

 

oncogito Creative Commons License 2013.09.17 0 0 8692

Elérhetőség?

Előzmény: Tibbe (8691)
Tibbe Creative Commons License 2013.09.16 0 0 8691

Nico.Cat 2013.09.16 15:40:42 ©
38454

Sziasztok!

 

Az albérletünk udvarán egy anya cica 4 kölyköt ellett,ebből 3 fekete és egy fekete-fehér. A nemüket nem tudom, mert kicsit (nagyon) félősek, de én egyedül etetem őket plusz a anyát is. Megpróbálom lefényképezni őket, hátha érdekel valakit! Eléggé veszélyes nekik ez a  környék: ma is két kutya szaladt oda a hozzájuk, persze az anya rögtön fújva nekik ment és el is iszkolt a két kistestű kutya, szóval nem kellett közbeavatkoznom. Mivel csak albérletben vagyok, így felhozni sem tudom őket , mert a főbérlő kivágna engem meg a szobatársamat is. A cicák Gyöngyösösn vannak,de szükség esetén ha nem nagy a táv,el is vinném. Mivel fősulis vagyok, így anyagilag nem engedhetek meg magamnak 4 kölyköt plusz az anya cicát, na meg otthon nekem is van egy cicám, ezért is kérem a  segítségeteket! Nem szeretném magukra hagyni őket! Előre is nagyon köszönöm! Ha nem isérdekel itt senkit,akkor esetleg továbbíthatnátok ismerőseiteknek, barátaitoknak! Még egyszer köszönöm!

 

Üdv.:

 

Kriszta

mentholx Creative Commons License 2013.09.06 0 0 8690

Mentett, oltott, ivartalanított, chipes tündéri kandúr tesók várnak gazdira!

 

Szerető gazdát keres a képen látható kórházudvarból az utolsó pillanatokban megmentett kb. 10 hetes tüneményes és gyönyörűséges kandúr testvérpár!

 

Hányatott előéletük miatt eleinte picit féltek, de ez gyorsan elmúlt; most már mindketten dorombolós, bújós, ember-centrikus tünemények, akik nagyon hálásak a törődésért, jó sorukért. Egész nap csak játszanak – végre boldog, megérdemelt életük lehet…

 

Bent vannak tartva, szobatiszták, másik cica, macskabarát kutya mellé is örökbefogadhatók.

 

Nagyon ragaszkodnak egymáshoz, ezért örülnék, ha együtt maradhatnának, ugyanakkor ez nem feltétele az örökbefogadásnak, tehát külön-külön is gazdira várnak, amennyiben már meglévő cica mellé kerülnének és így lenne társuk.

 

A felelős macskamentés híveként ivartalanítva, 2x oltva (kombinált oltás), chipezve, kívül-belül parazitamentesítve adom őket örökbe (oltási könyvvel), ami ktg.-ekhez a leendő gazdinak egy jelképes összeggel hozzá kell járulnia (amiből a helyükre érkező következő mentett cica ellátását meg tudom kezdeni).

 

Kérem, email-ben vegyük fel a kapcsolatot: mentholxx@gmail.com (Budapest)

- macskamentő -

 

mentholx Creative Commons License 2013.08.21 0 0 8689

Bűbájka kicsi lány oltva, chipezve, parazitamentesítve gazdijára vár!

 

Szerető gazdijára vár a képen látható macskamentők által mentett, kb. 8 hetes tündérbűbájos, bújós, dorombolós, egészséges, oltott, chipes, parazitamentesített nagyon jópofa mintázatú, gyönyörű kicsi lány. Felelős gazdájára vár, akinél nagyon boldog, megérdemelt élete lehet!  Kérem, email-ben vegyük fel a kapcsolatot: mentholxx@gmail.com – macskamentő -

 

Jedkelly Creative Commons License 2013.08.20 0 0 8688

 

A Szolnok Városi Állatotthonban várják leendő gazdáikat ezek a talált, 7-8 hetes, feltehetőleg keverék kölykök.

Telefon, ahol érdeklődni lehet: 20/5949-331

Wuetryi Creative Commons License 2013.08.17 0 0 8687

3 (két nőstény és egy kandúr) fekete, 10 hetes kölyökcica várja gazdáját. Érdeklődni a vzs@hotmail.hu e-mail címen lehet.

mentholx Creative Commons License 2013.08.09 0 0 8686

Kb. 6 hónapos mentett, tündéri ivartalanított, oltott, chipes kandúrka vár gazdijára!

Szerető gazdit keres Déjá Vu, a képen látható macskamentők által utcáról megmentett kb. 6 hónapos ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített gyönyörű és tüneményes kiskandúr!

Éjszaka, egy forgalmas út széléről lett felnyalábolva - még épp időben. Az első pillanattól fogva egy dorombolós, bújós, ölelgetős, emberfüggő bűbáj, aki hálás minden jó szóért, simogatásért - egyszerűen elolvad a karjainkban. Biztos, hogy gazdás macska volt, akit vagy felelőtlenül elhagytak, vagy szándékosan kidobtak - ami oly sok sorstársával megtörténik kis hazánkban... Érthetetlen, hogy kerülnek utcára ilyen tünemény Álom-macskák!

Szobatiszta, abszolút ismeri a lakást, és imád játszani. Másik cica, kutya, kisgyerek mellé is nyugodtan örökbefogadható. Álom-cica várja álom-gazdiját!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

mentholxx@gmail.com - macskamentő –

 

 

 

 

 

Kb. 4 hónapos mentett, bűbájos ivartalanított, oltott, chipes kislány vár gazdijára!

Szerető gazdit keres Simi, a képen látható egy kegyetlen lény által kórházudvarba kidobott és sorsára hagyott, onnan macskamentők által megmentett kb. 4 hónapos ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített tüneményes és gyönyörűséges kisleány!

Bent van tartva, szobatiszta, inkább csöndes, visszahúzódó, semmint harsány, rongáló. Az emberektől eddig nem sok jót kapott, mégis maximálisan bízik bennük; nagyon hálás minden jó szóért, simogatásért - hangosan dorombolva, bújva, hátán hemperegve, kezünket ölelgetve viszonozza azt... Nagyon vágyik szerető gazdijára, aki sokat szeretgeti, és akinél végre méltó élete lehet! Annyira megérdemelné!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Érd.: mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

 

 

 

Mentett, tüneményes, kb. 12 hetes tesók (1 cirmos lány, 1 cirmos-fehér fiú, 1 vörös-fehér fiú) várnak gazdira ivartalanítva, oltva, chipezve!

Szerető gazdijukra várnak együtt és külön-külön is a képen látható, egy kegyetlen embertársunk által kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által még épp időben megmentett kb. 12 hetes tündéri ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített tesók (1 cirmos lány, 1 cirmos-fehér fiú, 1 vörös-fehér fiú).

Biztos, hogy addig családban éltek, sőt, a maguk módján "gazdái" még szerethették is őket, hiszen elképesztően embercentrikusak, bújósak, dorombolósak, nagyon jól szocializáltak, és természetesen a szobatisztasággal sincsenek gondok.

Szerető, felelős gazdijukra várnak ezek a jobb sorsra érdemes bűbájos, játékos, dorombológép kisbabák!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.
mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

 

 

 

 

Mentett, kb. 12 hetes bájos ivartalanított, oltott, chipes testvérpár (fiú, lány) vár gazdijára!

Szerető gazdijára vár a képen látható egy kegyetlen lény által kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által még épp időben megmentett tündéri kb. 12 hetes ivartalanított, 2x oltott, chipes, parazitamentesített testvérpár (fiú, lány).

Szobatiszták, játékosak, bújósak, dorombolósak, az első pillanattól fogva bíznak az emberben - pedig eddig nekik erre embertársaink nem sok okot adhattok... Másik macska, macskabarát kutya, gyerek mellé is örökbefogadhatók.

Aki tündéri, embercentrikus, hányatott sorsú, nagyon hálás kicsi cicát szeretne örökbefogadni, ne habozzon, mert itt a lehetőség!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot. mentholxx@gmail.com
- macskamentő –

 

 

 

 

 

Fiatal mentett bűbáj ivartalanított, oltott, chipes kislány vár gazdijára!

Szerető gazdit keres Susy, a képen látható egy kegyetlen lény által babáival együtt kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által megmentett tüneményes max. 1 éves ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített kislány cica.

Babái már mind gazdira találtak, azóta ő is ivartalanítva lett, és most már ő is nagyon szeretne révbe érni...

Az első pillanattól fogva egy bűbáj, az őt ért hányattatások ellenére is maximálisan bízik az emberben, pedig tőlük eddig nem sok jót kaphatott... Nagyon soványan találtunk rá - azóta hízókúrán van, a legjobb minőségű tápot eszi.
Szobatiszta, folyamatosan bújik, dorombol, kommunikál. Minden pillanatban kifejezi háláját a törődésért.
Méltó gazdijára vár ez a rossz sorsú, csupaszív, csordultig szerető fiatal kislány cica.

Rengeteg kölyök-cica vár most gazdára, így a felnőtteknek - pláne egy sokak szemében "közönséges" cirmosnak nincs sok esélye, de én bízva-bízom benne, hogy hamarosan érte is eljön az Igazi... Ha valaki, hát Ő nagyon megérdemelné! (Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot. mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

 

 

 

Mentett, bűbájos, kb. 12 hetes ivartalanított, oltott, chipes kandúr márvány-vörös testvérpár vár gazdijára!

Szerető gazdira várnak (együtt és külön-külön is) a képen látható valamely kegyetlen embertársunk által utcára kidobott, macskamentők által megmentett gyönyörű és tündéri kb. 12 hetes márvány vörös kandúr tesókák!

Szépek, tündériek, játékosak, szobatiszták. Ivartalanítva, 2x oltva (kombinált), parazitamentesítve, chipezve várnak örökbefogadójukra.

Örülnénk neki, ha együtt maradhatnának, mivel ragaszkodnak egymáshoz, ugyanakkor ez nem feltétele az örökbefogadásnak. Másik cica, macskabarát kutya mellé is örökbefogadhatók.

Várja jobb sorsát, szerető felelős gazdiját ez a két kis tündérke! Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

 

 

Fiatal mentett ivartalanított, oltott, chipes bűbáj kislány vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható kegyetlen "gazdája" által utcára kidobott, onnan macskamentők által megmentett tündéri és gyönyörű fiatal ivartalanított, oltott, chipes, parazitamentesített tricolor kislány cica. Soványan, éhesen sírt segítségre várva. Nem volt kérdéses, hogy jön velünk. Az első pillanattól fogva egy angyal, az őt ért sok rossz után is maximálisan bízik az emberben. Mindenhez és mindenkihez alkalmazkodik, nyugodt, csöndes, nagyon rendes, jó cica, aki minden pillanatban kifejezi, mennyire hálás a törődésért, megmentésért. Szobatiszta, a lakást ismeri. Egyértelmű, hogy gazdás cica volt egykor, akit akkoriban még talán szerettek is... Nagyon szépen kikerekedett, szemmel láthatóan egészséges. Most már csak egy szuper, szerető gazdi kell neki, akiben nem kell többet csalódnia, akinél végre révbe érhet. Ki szeretné ezt a gyönyörű, tündéri Álom-cicát örökbefogadni?

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot. mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

 

 

Fiatal mentett ivartalanított, oltott, chipes barátságos kislány cica vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható, kegyetlen "gazdája" által kórházudvarba kidobott, onnan macskamentők által megmentett különleges színű, kb. 1 éves ivartalanított, parazitamentesített, oltott, chipes kislány cica. Hányatott múltja ellenére nagyon emberközpontú, bújós, dorombolós, de a vele együtt tartott többi mentett cica jelenléte nagyon zavarja őt, s a sok másik mentett társa miatt az időnk is kevés rá, így naphosszat csak alszik a kis kuckójában. Nagyon sajnáljuk őt, megérdemelne már egy saját, szerető gazdit, aki megmutatná neki, milyen is a boldog cica-élet, nyugodt körülmények között tudná tartani és sokat szeretgetné őt... Bent van tartva, szobatiszta, a kutyáktól nagyon fél, így melléjük nem ajánljuk, de másik cicával valószínűleg összeszokna. Jobb sorsára, szerető leendő gazdijára vár, akiben nem kell többet csalódnia. Kérem, bizonyítsa be neki valaki, hogy nem csak a kölyökcicáknak van esélyük a boldog gazdis életre, hanem az ilyen felnőtt sokatszenvedett kincsek is révbe érhetnek! (Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!) mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

 

 

Kb. 1 éves mentett ivartalanított, oltott, chipes kislány Álom-cica vár gazdijára!

Szerető gazdit keres a képen látható kegyetlen "gazdája" által kórházudvarba bedobott és sorsára hagyott, onnan macskamentők által megmentett tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, 2x oltott (kombinált), chipes, parazitamentesített kb. 1 éves kislány cica!

Felfoghatatlan, hogyan juthatnak ilyen álom-macskák erre a sorsra! Az első pillanattól fogva egy bűbáj dorombológép, aki maximálisan bízik az emberben és aki minden pillanatban kimutatja, mennyire hálás a törődésért, a megmentésért. Nyugodt, csöndes, mindenhez és mindenkihez alkalmazkodó, simulékony természetű Álom-cica!

Szobatiszta, nagyon rendesen viselkedik a lakásban. Nagyon vár jobb sorsára, szerető, méltó gazdijára, akiben nem kell többet csalódnia! Élete végéig hű és igaz társa lesz gazdájának!

(Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!)

Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.
mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő –

 

 

 

Kb. 10 hetes tüneményes mentett kislány cica ivartalanítva, oltva, chipezve gazdira vár!

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 10 hetes, kegyetlen "gazdája" által kórházudvarba bedobott és sorsára hagyott, onnan macskamentők által még épp időben megmentett tüneményes ivartalanított, 2x oltott (kombinált), chipes, parazitamentesített kislány babacica! Rendkívül hálás, dorombolós tünemény, nagyon emberközpontú és nagyon vágyik a törődésre - neki akkor kerek a világ, ha a gazdi ölében üldögélhet.
Bent van tartva, szobatiszta, nyugodt, csöndes, másik cica, kutya, kisgyerek mellé is nyugodt szívvel ajánlom Őt. Túlzások nélkül Álom-macska. Felelős gazdijára vár, aki nagyon szeretné őt és akiben soha többé nem kéne csalódnia! Élete végéig hálás és hűséges cicája lesz gazdájának! (Ne feledje: ha örökbefogad, azzal 2 életet ment meg, hiszen a felszabaduló helyre, a gondozásunkba azonnal érkezhet egy újabb kis mentvény!) Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot! mentholxx@gmail.com (Bp.) - macskamentő –

 

BENTA Creative Commons License 2013.07.29 0 0 8685

Szervusztok!

 

Három hónapja született nálunk a mellékelt képen látható két kis kutyus. Bár nem terveztük őket, az anya másként döntött. Viszont két nagyon szép, okos, élénk kutyus született a véletlen frigyből, mindketten fiúk. Az anya német spicc, az apa egy phantom uszkár. Az egyik kicsi teljesen az anyja, a másik pedig az apjára hasonlít, különösen a színezése és a szőrminősége. Sajnos nem tudjuk őket megtartani, nehéz szívvel válunk meg tőlük, de kénytelenek vagyunk, mert már több kutyánk is van. Nem lesznek nagy testűek, hisz a szülők sem azok, viszont rendkívül intelligensek, jól taníthatók, érdeklődők. Kisgyerek mellé, vagy akár egyedülállóknak is kiváló társaság. Udvaron tartva nagyon jó jelzőkutyák, de nem ugatnak feleslegesen. Szeretnénk jó helyre ajándékozni őket.

 

Elérhetőségem: 30-9377-624

oncogito Creative Commons License 2013.07.06 0 0 8684

Lehetőleg olyan helyre, ahol nem elletik agyon és nem cseszik néhány hónap után tovább!

Előzmény: tango58 (8682)
tango58 Creative Commons License 2013.07.06 0 0 8683

06-70-2694844 Veszprém.

tango58 Creative Commons License 2013.07.06 0 0 8682

Kétszer ellett 18hónapos szép és szelíd,csíkos pitt szukámat jó helyre elajándékoznám!

mentholx Creative Commons License 2013.06.25 0 0 8681


Tündéri, gyönyörű mentett kislány vár gazdijára!

Örökbefogadójára vár a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 1 éves, kívül-belül parazitamentesített, oltott (kombinált), ivartalanított, chipes tüneményes kis termetű tricolor kislány cica!

Csont és bőr, kiéhezett, koszos, kullancsokkal teli állapotában
találtam rá - ki tudja, már mióta kóborolhatott szegény étlen-szomjan...

Biztosan gazdás macska volt valamikor - akit vagy elhagytak, vagy szándékosan kidobtak (ahogyan az oly sok sorstársával
megtörténik...) -, hiszen az első pillanattól fogva rendkívül ember-centrikus, bizalmas, a lakásban is nagyon szépen, illedelmesen viselkedik.

Szóval ő egy extra bájos, bújós, non-stop dorombolós, nyugodt,
problémamentes, végtelenül hálás álom-macska, aki már nagyon
szeretne révbe érni, szerető, végleges gazdira találni...

(Különlegessége, hogy bár hivatalosan tricolor színű, jobbára
fehér, csak a farkincája "színes", leszámítva egy a hátán található fekete és vörös foltott, a farkincája legvégén pedig fehér pamacs található.)

Bent van tartva (ahol nagyon jól érzi magát), szobatiszta, nyugodt, problémamentes...

Várja szerető, FELELŐS gazdiját ez a sokatszenvedett, jobb sorsra érdemes, gyönyörű, rengeteg szeretetet adni tudó Álom-cica!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)

(Kérem, e-mail-ben vegyük fel a kapcsolatot!)

- macskamentő -

Album képekkel: http://gallery.site.hu/u/mentholx/dpitrico/
mentholx Creative Commons License 2013.06.25 0 0 8680

Tüneményes mentett kislány cica vár szerető gazdijára!

Örökbefogadójára vár a képen látható utcáról mentett középkorúnak vélt parazitamentesített, oltott kombinált), ivartalanított, chipes TÜNEMÉNYES és gyönyörűséges fehér-cirmos kislány cica!

Nagyon soványan, éhesen találtam rá, a környékbeliek elmondása
alapján pedig megtudtam, hogy szegény évről-évre felbukkant -
mindig nagyon éhesen és soványan -, kölykeit szülve halomra, az övéhez hasonló kegyetlen sorsra...

Feltételezhetően gazdás macska volt valamikor, hiszen rendkívül
ember-centrikus, bizalmas, a lakásban is nagyon illedelmesen
viselkedik. Dorombolva, bújva, ölelgetve fejezi ki minden pillanatban, hogy mennyire hálás a törődésért, a megmentésért... Ő akkor felhőtlenül boldog, ha az ember közelében lehet, lehetőleg hozzáérhet...

Külön nagyon hálás vagyok Neki azért, hogy három 2 hetesen
mentett árva babacicát védőszárnyai alá vett és nagy
szeretettel nevelgetni kezdett, esélyt adva nekik az életbenmaradásra...

Jelenleg bent van tartva (ahol nagyon jól érzi magát), szobatiszta. Kisebb gyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is nyugodt szívvel merem ajánlani.

Várja hát szerető, FELELŐS gazdáját ez a sokatszenvedett, jobb
sorsra érdemes, hatalmas szívű Álom-cica!

(Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot!)

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő magánszemély -

KÉPEK:


mentholx Creative Commons License 2013.06.25 0 0 8679

Tüneményes mentett kislány cica vár szerető gazdijára!

Örökbefogadójára vár a képen látható utcáról mentett középkorúnak vélt parazitamentesített, oltott kombinált), ivartalanított, chipes TÜNEMÉNYES és gyönyörűséges fehér-cirmos kislány cica!

Nagyon soványan, éhesen találtam rá, a környékbeliek elmondása
alapján pedig megtudtam, hogy szegény évről-évre felbukkant -
mindig nagyon éhesen és soványan -, kölykeit szülve halomra, az övéhez hasonló kegyetlen sorsra...

Feltételezhetően gazdás macska volt valamikor, hiszen rendkívül
ember-centrikus, bizalmas, a lakásban is nagyon illedelmesen
viselkedik. Dorombolva, bújva, ölelgetve fejezi ki minden pillanatban, hogy mennyire hálás a törődésért, a megmentésért... Ő akkor felhőtlenül boldog, ha az ember közelében lehet, lehetőleg hozzáérhet...

Külön nagyon hálás vagyok Neki azért, hogy három 2 hetesen
mentett árva babacicát védőszárnyai alá vett és nagy
szeretettel nevelgetni kezdett, esélyt adva nekik az életbenmaradásra...

Jelenleg bent van tartva (ahol nagyon jól érzi magát), szobatiszta. Kisebb gyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is nyugodt szívvel merem ajánlani.

Várja hát szerető, FELELŐS gazdáját ez a sokatszenvedett, jobb
sorsra érdemes, hatalmas szívű Álom-cica!

(Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot!)

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
- macskamentő magánszemély -

mentholx Creative Commons License 2013.06.25 0 0 8678

Tündéri mentett kiskandúr vár szerető gazdijára!

Szerető gazdijára vár a képen látható, kb. 2 hetesen vízbefojtás elől mentett, most kb. 6 hetes tündéri kandúrka!

Egy tündéri, szintén mentett dajkacicával közösen nevelgetjük.
Nagyon édes, játékos, dorombolós, ember-centrikus, macskabarát
kutya, másik cica mellé is örökbefogadható (szeretne társat
magának).

Kívül-belül parazitamentesítve, oltva (1. kombinált), chipezve költözhet majd leendő szerető gazdijához - aki felelős állattartóként annak idején az ivartalanításáról is
gondoskodik.

Még a mami mellett kell maradnia 1-2 hétig (mind testileg, mind
lelkileg szüksége van erre), ám addig is látogatható komoly
örökbefogadási szándék esetén, és lefoglalható.

Várja szerető, felelős végleges gazdáját ez a jobb sorsra érdemes, leendő gazdijának rengeteg szeretetet adni tudó és örömöt okozó kis tündérke!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Bp.)
(Kérem, e-mailben vegyük fel a kapcsolatot.)

- macskamentő magánszemély -

KÉPEK:Oidipus Prime Creative Commons License 2013.05.10 0 0 8677

Találtam gazdit neki időközben, úgyhogy tárgytalanná vált. (:

Előzmény: Oidipus Prime (8676)
Oidipus Prime Creative Commons License 2013.05.06 0 0 8676

Vasárnap este (máj. 5.) 8:30 körül a gödöllői Művelődési ház mögött, a Cabrio Bárba besétált egy kb. 4 hónapos Labrador keveréknek tűnő kiskutya. Nem volt a környéken a gazdája ezért hazahoztam. Fekete bundája van, a mellkasán egy függőleges fehér csíkkal. 
Nagyon barátságos kutyus, arra tippelek, hogy elszaladt valakitől a parkban. Szeretném visszajuttatni az eredeti gazdinak!

Tel.: 06 20 422 69 61

oncogito Creative Commons License 2013.05.01 0 0 8675

Ez így igaz sajnos. :-(

 

Előzmény: nextdoor (8674)
nextdoor Creative Commons License 2013.05.01 0 0 8674

Én is kiakadok, főleg, hogy nem egy és nem két kutya bánatát látom, amint hozzánk kerülnek:(( De hiába tudjuk mi, hogy mit érez a kutya, ha megvan az elhatározás arra, hogy megváljanak a kutyáiktól, a mi kiakadásunk mit sem változtat ezen.

 

Előzmény: oncogito (8673)
oncogito Creative Commons License 2013.05.01 0 0 8673

A szokásos stílusomat hozva - ha eddig szukájuk és kanuk volt ivartalanítás nélkül, szerintem ők is szaporítottak.

Csak halvány reményt látok arra, hogy megfogadják a tanácsodat. Mert gondolom ivartalanítás nélkül hamarabb túladnak rajta, mindegy kinek.

Nem tehetek róla, de mindig kiakadok az ilyeneken!

Előzmény: nextdoor (8672)
nextdoor Creative Commons License 2013.05.01 0 0 8672

Szia, elöljáróban hadd szóljak, hogy cip nélkül gazdát nem válthat kutya kb. két éve, 2013. január 1-jétől pedig minden kutyába kötelező a chip.

Minden kutyának nagyon-nagyon bonyolult gazdát találni, a moszkvai őrkutyának meg speciálisan nehéz, mert kevesen ismerik a fajtát, látják benne a naaahy házörzőt, kicseszik láncra, oszt jónapot, és nem sok idő kell, hogy elvadult, lapátról etethető eb váljék belőle...Nem is olyan régen volt egy eset, amikor a család akart megválni a moszkvai őr kutyájától, sikerült is nekik, nyomorult kutya lestresszelődött 200 km-re, ott kennelbe tették, mondván szokniuk kell egymást, a kutya 4 nap alaptt megbolondult és elaltatták...

Próbáld megkeresni a moszkvai őrkutyák MEOE klubját, vagy néhány tenyésztőt - sokuknál várnak kutyára, de hál'istennek nem sok alom születik - hátha tudnak segíteni, és főleg tanácsot adni, miként szűrd a jelentkezőket, hogy legyen vmi garancia arra, hogy tényleg jó gazdáoz kerülhetnek. Azt már csak halkan mondom, hogy ha nem ivartalanítva adod őket, akkor sajna nagy az esélye, hogy megalapozol egy szaporítótevékenységet is:(( És van ilyen is http://www.moszkvaifajtamentes.hu/

Előzmény: Porga Henrietta (8645)
patuha Creative Commons License 2013.04.30 0 0 8671

Ne szólj hozzájuk! Hirdess máshol, itt nem fog menni sajnos...

 

Előzmény: Porga Henrietta (8670)
Porga Henrietta Creative Commons License 2013.04.30 0 0 8670

........

 

Nem én vagyok itt  az az ember aki az idegeit feszegeti e fajta klimaxszos emberek miatt.

Ha valaha én is ilyen leszek akkor inkább el bújok az emberek elől nem pedig le szólom őket ha valami nem úgy működik ahogy azt mások el várnák.

 

BOCSÁNAT A GYAKORLATI EGYSZERŰSÉGEMÉRT.

Előzmény: oncogito (8659)
Navorsky Creative Commons License 2013.04.29 0 0 8669

Svédországból akarod megmondani a született pestinek,  hogy mi megy az Illatoson!? arról már nem is beszélve, hogy több mint 20 éve mentek állatokat...:)

hülyeségeidre meg nem is válaszolok..., fel sem fogod mit ír az ember...

 

 

Előzmény: cavecat (8668)
cavecat Creative Commons License 2013.04.29 0 0 8668

nyilván, én csak egy nyeretlen kétéves vagyok, akinek semmiről semmi fogalma.

de annyit azért még én is tudok, hogy olyan emberrel, akinek nem érvei, hanem _meggyőződése_ van, nem nagyon lehet (érdemes?) vitázni.

nem is nagyon voltak illúzióim... egyszerűen kikívánkozott.

további kellemes fórumozást!

Előzmény: Navorsky (8666)
Navorsky Creative Commons License 2013.04.29 0 0 8667

már nem egyszer eljátszották az alábbi esetet,  le volt beszélve mennek a kutyáért, gazdajelölt 200 km utazott, 9 órára odaérjen, 8:45-kor elaltatták a kutyát.

nem egy kutya úgy eltűnt, hogy se híre se hamva..., mocskos, lelketlen szemetek!

Előzmény: oncogito (8663)
Navorsky Creative Commons License 2013.04.29 0 0 8666

hoztál egy példát (blogot)...ami a lehető legrosszabb volt..., fogalmad nincs róla mi megy az Illatosan.

Előzmény: cavecat (8665)
cavecat Creative Commons License 2013.04.29 0 0 8665

a világ nem fekete vagy fehér.

az illatoson dolgozni állatorvosként nem azt jelenti, hogy napi 8 órában altatja a kutyákat.

 

BTW, szerinted mit kellene csinálni azokkal a kutyákkal, akik senkinek nem kellenek?

Előzmény: Navorsky (8662)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!