De ha jól értem a problémát, akkor arról van szó, hogy a nagy cégek állítólag bojkottálják az MN-t. Márpedig ők általában több féloldalas, egész oldalas vagy junior page hirdetést vesznek, mint kicsit.
a matesz adatai alapján egy példányra vetített hirdetés (egész oldalas, színes) összege:
Népszabadság: 14.56 forint
Magyar Nemzet: 29.17 forint
Népszava: 27.74 forint
Magyar Hírlap: 39.14 forint
Ha azt kifogásolod, hogy a nagy cégek miért nem a Nemzetben hirdetnek, akkor a kis felületeket ne hozd ide, negyed oldal felett a két újság árai pedig gyakorlatilag egyformák.
a matesz adatai alapján egy példányra vetített hirdetés (egész oldalas, színes) összege:
Népszabadság: 14.56 forint
Magyar Nemzet: 29.17 forint
Népszava: 27.74 forint
szóval kétszer drágább az MN a Népszabadsághoz képest...
Csak az érdekelne, hogy a példányszámra hatodakkora MH-ban, Népszavában hatodannyi-e a hirdetés, mint a NSZ-ban? Vagy szépen el fogod magyarázni, hogy a népszava olvasótábora mennyivel pénzesebb fogyasztóréteget képvisel, és ezért vonzóbb a mindig racionálisan, kizárólag piaci törvényeket követve hirdető kapitalistáknak? :) (az MH-ról még elfogadnám, mert azt olvassák a zsidó nagypolgárok és bankárok, node a népszava fogatlan MSZ(M)P-s nyugdíjasai...)
Valaki szólhatna a Nemzetnek, hogy ha fele akkora példányszámra ugyanannyiba kerül a hirdetés, mint a Népszabadságban, akkor előfordulhat, hogy a gonosz kapitalisták nem a MN-et fogják preferálni. Teccik tudni, farkastörvények, meg kis hal, nagy hal, ilyesmi.
Jobboskaim, nem itt hozongeni, hanem futrinka gyorsan MN-t vasarolni!
A szomszednak is, a postasnak is, a sogornak is, no meg egyet otthonra, egyet a munkahelyre, egyet az autoba, es egyet a kiskertbe. Aztan celiranyosan rogvest fel lehet szabdalni a kivant meretre, hogy ne kelljen hivni a dugulaselharitast!
A Piszkei Papirgyarnak komoly konkurenciat jelentenek e kivalo sajtotermekek. Szerencse hogy nem "crepto" a minoseguk...
:))))))))))))))))))))
azzal sajnos nem szolgálhatok: pénteken szoktam hazamenni vidékre a szüleimhez és a vonaton olvasgatom - szóval az nincs meg...
de választhatsz ezekből:
aug. 5., hétfő
aug. 6., kedd
aug. 7., szerda
aug. 8., csütörtök
aug. 9., péntek (nem mentem haza :)
aug. 10., szombat
aug. 12., hétfő
aug. 13., kedd
aug. 14., szerda
aug. 15., csütörtök