Keresés

Részletes keresés

nickiloz Creative Commons License 2002.07.24 0 0 7
OK, idén valóban jól játszott. Viszont volt egy visszaesés nála tavaly-tavalyelőtt, erre utaltam. De jó, hogy végre ismét remek formában van. Mondjuk nem tudom, mennyi esélye lehet Kramnyik ellen, de már az is nagy dolog, hogy idáig eljutott. Remélem, azért legalább egy párszor megszívatja az oroszt.
Ezzel, hogy Anand nem indult, lehet, hogy lesz egy harmadik sakkvilágbajnok is? Tisztára, mint a boxban. Osztódással szaporodnak a világbajnoki címek.
shop Creative Commons License 2002.07.24 0 0 6
Az MH mindig is erős volt sakkban, én főleg a Népszabira gondoltam.

A "rosszul ment neki", enyhe túlzás: Dubai után, Dortmund előtt Essenben 2. lett.

Előzmény: nickiloz (3)
shop Creative Commons License 2002.07.24 0 0 5
Mert megsértődött. Megalázónak tartotta a lebonyolítási rendszert, és hogy őt semmilyen módon nem emelik ki. Legalábbis ezt hallottam.
Előzmény: rOver (4)
rOver Creative Commons License 2002.07.24 0 0 4
De azert nyert eleg eros kieseses tornat Dubaiban, valamikor tavasszal.
Tenyleg Anand miert nem indult Dortmundban?
Előzmény: nickiloz (3)
nickiloz Creative Commons License 2002.07.24 0 0 3
A Vajdaságból származik, de most Szegeden él (még).
Az utóbbi időben elég szarul játszott, szerintem kissé meg is lepődtek a legtöbben, hogy ez összejött neki. Egyébként például a Magyar Hírlapban elég szép kis cikket közöltek róla.
Előzmény: rOver (2)
rOver Creative Commons License 2002.07.24 0 0 2
Lenyeg, hogy o megerdemelje :)
Egyebkent Magyarorszagon el meg egyaltalan? En nem lennek ebben olyan biztos.
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.23 0 0 1
Aszem Lékó is szegedi, mint Maróczy Géza volt. Lóvé vagy nem lóvé (ő például tisztviselői állását megtartva játszott!!!) nagy siker.
Előzmény: alig hitted (0)
alig hitted Creative Commons License 2002.07.23 0 0 0
Nem a sajtóvisszhang miatt mennek azok külföldre, hanem a l0vé miatt... ;-)
Előzmény: shop (-)
shop Creative Commons License 2002.07.23 0 0 topiknyitó
"Lékó Péter sötéttel döntetlent játszott a bolgár Veszelin Topalovval a 300 ezer euró összdíjazású dortmundi sakk-világbajnokjelölti torna döntőjének negyedik mérkőzésén, s így jövőre kihívhatja a profi világbajnoki cím védőjét, az orosz Vlagyimir Kramnyikot." - MTI

Ahhoz képest, hogy ez minden idők egyik legnagyobb magyar sportsikere, két mondatot bírtak ráfecsérelni az újságok.

Ha ez így megy tovább, a sakkozóink ugyanúgy elmennek külföldre (lásd Polgár-lányok), mint a tudósok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!