Én viszont mérgeztem magam a 168 órával...Ennek erdménye ez a topic.A megoldás az lenne szerintetek hogy jobboldali csak Demokratát baloldali meg csak 168 órát olvasson???Lehet,hogy igy megnyugtatóbb de a politikai toleranciát nem emeli.Én is azárt olvasok Népszabit is,hogy immunisabb legyek.
Ez tényleg nevetséges. Győztek, kormányt butattak, kormányra kerülte, hónapok teltek el és még mindig a fiúkkal vannak elfoglalva. Ennyire unalmas vagy ennyire gyenge az új kormány???
Na,tényleg ott van.Biztos azárt kerülte el a figyelmem mert akkor már elég mérges voltam.Ti szoktatok Demokratát olvasni?Összehasonlitás végett.volt is erről már topic.Nem tudom hová lett.
Na itt van előtem az általad idézett újság. Kultúra rovat: 32-37. oldal, azon belül filmkritika 37. oldal, háttérelemzés a Virtuális egyetemről 30-31. oldal, külpolitika, történelmi visszatekintés, ja és egy háromoldalas riport Dávid Ibolyával. Elég szelektíven olvasod te azt az újságot.
A Huszka cikk meg lehet, hogy neked nem tetszik, de sok igazság vagyon benne. És abban se vagyok biztos, hogy olvasói levelek terén a Demokrata jobb képet mutatna, sőt... És mégegyszer mondom, nem félévente egyszer van interjú a másik oldal képviselővel, hanem szinte minden számban. Ha a Kovács egyszer begurult, és nem volt hajlandó nyilatkozni, akkor mást már meg se kell próbálni? most kezdjem én is sorolni, hogy kiknek nem volt hajlandó intejút adni Pokorni (még a lemodása előtt), Kerényi, Orbán?
Énnekem még egy fideszessel se kellett lefeküdnöm ahhoz, hogy szóba álljon velem. Úgy látszik, az MSZP-nél / SZDSZ-nél más a divat...
Ha nem vetted volna észre, én egy hírgyártásról/hamisításról írtam, ha tényekre az a válaszod, amit írtál, akkor nagyon sajnállak. Vita részemről lezárva.
Csak a legujabb számról alkottam véleményt.Régebben volt benne filmkritika is ,de a mostaniból lehet kimaradt.A Demokratában tavaly volt egy Medgyessy interju.Tavasszal meg egy levél Kovácstól hogy nem nyilatkozik a demokratának mig nem változik az irányultsága.Külőnben mindegy is.ki ezt szereti ki azt ,de tegnap mikor nyitottam ezt a topicot nagyon mérges voltam,mert úgy felbosszantott.FőleG Huszka riportja,Popper cikke,meg azok azok az elvakult olvasói levelek.
Hát hírösszefoglaló tényleg nincs benne (bár régebben volt, dehát hetilaptól én ezt nem várom el, arra ott vannak a napilapok), de elemzések és kultúrrovat a 168 órában is van, csodálom, ha nem vetted észre, ha már olvasod. Arról nem is beszélve, hogy a 168 órában nem csak az ellenfél lejáratását célzó cikkek vannak, ha a kormányoldalon is találnak kivetnivalót, azt is szóvá teszik. Ezt valahogy másik nyilvánosságban nem igazán lehet tapasztalni. ja és egy hatalmas különbség. a 168 órában nincsenek szélsőséges megnyilvánulások, és nem reklámoznak szélsőséges könyveket.
viszont a Demokrata nemcsak az ellenfél lejáratását célzó cikkekel van tele.Van benne hirősszefoglaló,elemzés,kulturrovat stb.Nem ennyire egysikú.Mindkettőt olvasom ,tudom.
A 168 órának bevalottan van irányultága. A Demokratának is. Mégis ég és föld a két újság színvonala közötti különbség. A 168 óránál legalább tudnak fogalmazni, a riportalanyok kb. fele az ellenérdekű félhez tartozik, és nem kötelező pártfeladat a megvásárlása, mégis fogy.
aha,persze higgadtan ir.Mikor nem irja azt hogy a sátáni mosolyu Lezsák és a farkasnevetésű miniduce (Orbán)kézfogásától a hideg futkározik a hátán(98 nyár)vagy mint most nem hasonlitja pszichiátriai esethez a nemes egyszerüséggel galamblelkü hóhérként aposztrofált Pokornit.Sorolhatnám vég nélkül.
szerintem a "pákozdi" Jánosról forgatott dokumentum film forgathatta fel a becses gyomrodat.
Némi tömény alkohol , vagy ha antialkoholista vagy akkor szódabikarbóna általában segít.
A Popper Péter általában higgadtan ír , neked ha nincs pschihológusod akkor írj soltikának :
üdv:
soltika + Finci Kutya
Te ennyire hülye vagy, vagy tetteted?????????? HALLOTTAM a telefonbeszélgetés egyik felét. OLVASTAM a 168 órában. A két szöveg különbözőbb nem is lehetne. Ezek után ne gyere azzal, hogy ENGEM vertek át. És amikor a 168 óráról van szó, ne gyere azzal, hogy de a Lovas stb. A Lovas pedig mindig megjelöli a forrást (név, újság - dátummal -, könyvcím). Ez van. Ez nem jobb- vagy baloldaliság kérdése, hanem hamisításé.
Jó van Csipkerózsika, aludj, szép álmokat. Majd ha néhány év úűlva felébredsz, látni fogod a valóságot. Ne keseredj el, már most mondom, a csókot nem a vik adja.
Eszembe jut a városligeti prolibuli - nem sokkal a "mi nem visszük ki az utcára a politikát" típusú nyilatkozatok után -, amikor a sok ezer IQ-bajnok nyugdíjas kivörösödve skandálta: "Nem félünk! Nem félünk!" (Volt, aki kis MSZP-zászlót, volt, aki Magnum-jégkrémet szorongatott a kezében.)
Na, ez a "nemfélünk" cseng vissza barátunk hozzászólásából is. Szánalmas. Röhejes. Olyan balos.
Se a Lovas, se a Bayer, de még a Bencsik se hamisította meg egy ismerősöm mondatait sem. Sőt, Karácsony és Szilveszter között sem zaklatta őket. Pláne nem olyan tel.számon, amit nem adtak meg nekik. Ez a különbség.