Keresés

Részletes keresés

gárfild Creative Commons License 2002.07.12 0 0 53
Én viszont mérgeztem magam a 168 órával...Ennek erdménye ez a topic.A megoldás az lenne szerintetek hogy jobboldali csak Demokratát baloldali meg csak 168 órát olvasson???Lehet,hogy igy megnyugtatóbb de a politikai toleranciát nem emeli.Én is azárt olvasok Népszabit is,hogy immunisabb legyek.
Előzmény: tata (50)
Devil Inside Creative Commons License 2002.07.12 0 0 52
Szomorú vagyok, hogy azt hiszed, a vitapartner lezombizásának köze van az önálló gondolkozáshoz.
Előzmény: egy szomorú nő (32)
andrej11 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 51
Ez tényleg nevetséges. Győztek, kormányt butattak, kormányra kerülte, hónapok teltek el és még mindig a fiúkkal vannak elfoglalva. Ennyire unalmas vagy ennyire gyenge az új kormány???
Előzmény: Hatalmas Tetűmadár (2)
tata Creative Commons License 2002.07.12 0 0 50
"Ti szoktatok Demokratát olvasni?"

Volt már rá példa, de nem vagyok hajlandó rendszeresen mérgezni magam.

Előzmény: gárfild (49)
gárfild Creative Commons License 2002.07.12 0 0 49
Na,tényleg ott van.Biztos azárt kerülte el a figyelmem mert akkor már elég mérges voltam.Ti szoktatok Demokratát olvasni?Összehasonlitás végett.volt is erről már topic.Nem tudom hová lett.
Előzmény: tata (47)
ipari tusko Creative Commons License 2002.07.12 0 0 48
:DD

Figyi, ha megfogtak egy vitában, akkor picit átlátszó válasz ez:

"Vegyél vissza kislány. Azért, mert Te zombi vagy, másnak még lehetnek önálló gondolatai."

Szerintem inkább szerezz egy pasit és akkor nem kell unalmadban a fórumokon bénáznod:D És nem is leszel szomorú! Na fel a fejjel:D

Előzmény: egy szomorú nő (32)
tata Creative Commons License 2002.07.12 0 0 47
Na itt van előtem az általad idézett újság. Kultúra rovat: 32-37. oldal, azon belül filmkritika 37. oldal, háttérelemzés a Virtuális egyetemről 30-31. oldal, külpolitika, történelmi visszatekintés, ja és egy háromoldalas riport Dávid Ibolyával. Elég szelektíven olvasod te azt az újságot.

A Huszka cikk meg lehet, hogy neked nem tetszik, de sok igazság vagyon benne. És abban se vagyok biztos, hogy olvasói levelek terén a Demokrata jobb képet mutatna, sőt... És mégegyszer mondom, nem félévente egyszer van interjú a másik oldal képviselővel, hanem szinte minden számban. Ha a Kovács egyszer begurult, és nem volt hajlandó nyilatkozni, akkor mást már meg se kell próbálni? most kezdjem én is sorolni, hogy kiknek nem volt hajlandó intejút adni Pokorni (még a lemodása előtt), Kerényi, Orbán?

Előzmény: gárfild (41)
.vertigo. Creative Commons License 2002.07.12 0 0 46
37.
Előzmény: gárfild (45)
gárfild Creative Commons License 2002.07.12 0 0 45
Hányadik oldalon?
Előzmény: .vertigo. (44)
.vertigo. Creative Commons License 2002.07.12 0 0 44
Ezt bebuktad, a mostaniban VAN filmkritika :)
No nem mintha sokat számítana ...
Előzmény: gárfild (41)
gitana19 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 43
Bocs, eltévesztettem a címet! Egy szomorú nőnek szólt...
Előzmény: gitana19 (42)
gitana19 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 42
Énnekem még egy fideszessel se kellett lefeküdnöm ahhoz, hogy szóba álljon velem. Úgy látszik, az MSZP-nél / SZDSZ-nél más a divat...

Ha nem vetted volna észre, én egy hírgyártásról/hamisításról írtam, ha tényekre az a válaszod, amit írtál, akkor nagyon sajnállak. Vita részemről lezárva.

Előzmény: soltikapetike (31)
gárfild Creative Commons License 2002.07.12 0 0 41
Csak a legujabb számról alkottam véleményt.Régebben volt benne filmkritika is ,de a mostaniból lehet kimaradt.A Demokratában tavaly volt egy Medgyessy interju.Tavasszal meg egy levél Kovácstól hogy nem nyilatkozik a demokratának mig nem változik az irányultsága.Külőnben mindegy is.ki ezt szereti ki azt ,de tegnap mikor nyitottam ezt a topicot nagyon mérges voltam,mert úgy felbosszantott.FőleG Huszka riportja,Popper cikke,meg azok azok az elvakult olvasói levelek.
Előzmény: tata (39)
tata Creative Commons License 2002.07.12 0 0 40
"A 168 órában se volt még Orbán interju.."

Volt helyette egy helyre összeállítás azokból az elutasító levelekből, amelyekben Orbán titkársága elhajtotta őket az intejúkérelmükkel együtt.

gondolod, hogy a demokratánál annyira törték magukat, hogy megszólaltassák a ballib politikusokat?

Előzmény: gárfild (38)
tata Creative Commons License 2002.07.12 0 0 39
Hát hírösszefoglaló tényleg nincs benne (bár régebben volt, dehát hetilaptól én ezt nem várom el, arra ott vannak a napilapok), de elemzések és kultúrrovat a 168 órában is van, csodálom, ha nem vetted észre, ha már olvasod. Arról nem is beszélve, hogy a 168 órában nem csak az ellenfél lejáratását célzó cikkek vannak, ha a kormányoldalon is találnak kivetnivalót, azt is szóvá teszik. Ezt valahogy másik nyilvánosságban nem igazán lehet tapasztalni. ja és egy hatalmas különbség. a 168 órában nincsenek szélsőséges megnyilvánulások, és nem reklámoznak szélsőséges könyveket.
Előzmény: gárfild (36)
gárfild Creative Commons License 2002.07.12 0 0 38
A Demokratának nem adnak interjút baloldaliak.A 168 órában se volt még Orbán interju..
Előzmény: .vertigo. (37)
.vertigo. Creative Commons License 2002.07.12 0 0 37
A 168 órában vannak interjúk a "másik oldal" prominens személyeivel is...
gárfild Creative Commons License 2002.07.12 0 0 36
viszont a Demokrata nemcsak az ellenfél lejáratását célzó cikkekel van tele.Van benne hirősszefoglaló,elemzés,kulturrovat stb.Nem ennyire egysikú.Mindkettőt olvasom ,tudom.
Előzmény: tata (34)
tata Creative Commons License 2002.07.12 0 0 34
A 168 órának bevalottan van irányultága. A Demokratának is. Mégis ég és föld a két újság színvonala közötti különbség. A 168 óránál legalább tudnak fogalmazni, a riportalanyok kb. fele az ellenérdekű félhez tartozik, és nem kötelező pártfeladat a megvásárlása, mégis fogy.
gárfild Creative Commons License 2002.07.12 0 0 33
aha,persze higgadtan ir.Mikor nem irja azt hogy a sátáni mosolyu Lezsák és a farkasnevetésű miniduce (Orbán)kézfogásától a hideg futkározik a hátán(98 nyár)vagy mint most nem hasonlitja pszichiátriai esethez a nemes egyszerüséggel galamblelkü hóhérként aposztrofált Pokornit.Sorolhatnám vég nélkül.
Előzmény: soltikapetike (31)
egy szomorú nő Creative Commons License 2002.07.11 0 0 32
Vegyél vissza kislány. Azért, mert Te zombi vagy, másnak még lehetnek önálló gondolatai.

Mi van szerelmes vagy a Vikorba, vagy d.tomiba?

A fiúk valóban szépek, de hazugok. Ezek az első éjszaka után kirúgnak, hacsak valami hasznuk nincs belőled. Te már hány éjszakát adtál nekik?

egy mostmár valőban szomorú nő

Előzmény: gitana19 (28)
soltikapetike Creative Commons License 2002.07.11 0 0 31
szerintem a "pákozdi" Jánosról forgatott dokumentum film forgathatta fel a becses gyomrodat.
Némi tömény alkohol , vagy ha antialkoholista vagy akkor szódabikarbóna általában segít.

A Popper Péter általában higgadtan ír , neked ha nincs pschihológusod akkor írj soltikának :
üdv:
soltika + Finci Kutya

Előzmény: gárfild (-)
helyreigazgato Creative Commons License 2002.07.11 0 0 30
dúdolásszák.
helyreigazgato Creative Commons License 2002.07.11 0 0 29
Mi balosok csípjük a szomorú nőket.
Pláne ha a hajóvontatók nótáját dúdolja.
Előzmény: egy szomorú nő (17)
gitana19 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 28
Te ennyire hülye vagy, vagy tetteted?????????? HALLOTTAM a telefonbeszélgetés egyik felét. OLVASTAM a 168 órában. A két szöveg különbözőbb nem is lehetne. Ezek után ne gyere azzal, hogy ENGEM vertek át. És amikor a 168 óráról van szó, ne gyere azzal, hogy de a Lovas stb. A Lovas pedig mindig megjelöli a forrást (név, újság - dátummal -, könyvcím). Ez van. Ez nem jobb- vagy baloldaliság kérdése, hanem hamisításé.
Előzmény: egy szomorú nő (27)
egy szomorú nő Creative Commons License 2002.07.11 0 0 27
Jó van Csipkerózsika, aludj, szép álmokat. Majd ha néhány év úűlva felébredsz, látni fogod a valóságot. Ne keseredj el, már most mondom, a csókot nem a vik adja.

egy szomorú nő

Előzmény: gitana19 (23)
Hatalmas Tetűmadár Creative Commons License 2002.07.11 0 0 26
Eszembe jut a városligeti prolibuli - nem sokkal a "mi nem visszük ki az utcára a politikát" típusú nyilatkozatok után -, amikor a sok ezer IQ-bajnok nyugdíjas kivörösödve skandálta: "Nem félünk! Nem félünk!" (Volt, aki kis MSZP-zászlót, volt, aki Magnum-jégkrémet szorongatott a kezében.)

Na, ez a "nemfélünk" cseng vissza barátunk hozzászólásából is. Szánalmas. Röhejes. Olyan balos.

Előzmény: huszabi (25)
huszabi Creative Commons License 2002.07.11 0 0 25
Orbán Viktortól valóban - és jogosan - kezdett félni vagy ötmillió jóérzésű, a demokráciát féltő ember.

Beavatnál hogyan számoltad ezt ki?

Előzmény: Újlaki (20)
Hatalmas Tetűmadár Creative Commons License 2002.07.11 0 0 24
"Magyarországon ma legfeljebb néhány száz kommunista lehet, és azok sem a hatalom közelében."

Ez a 2002. év legjobb vicce, de komolyan.

Előzmény: Újlaki (20)
gitana19 Creative Commons License 2002.07.11 0 0 23
Se a Lovas, se a Bayer, de még a Bencsik se hamisította meg egy ismerősöm mondatait sem. Sőt, Karácsony és Szilveszter között sem zaklatta őket. Pláne nem olyan tel.számon, amit nem adtak meg nekik. Ez a különbség.
Előzmény: egy szomorú nő (17)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!