Keresés

Részletes keresés

deadcrow Creative Commons License 2002.06.29 0 0 56
én is majdnem szűzen haltam meg..
Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.29 0 0 55
Szegín Kant meg szüzen halt meg

valéptech

Előzmény: _http_ (51)
deadcrow Creative Commons License 2002.06.29 0 0 54
túl sok mindet akarsz egyszerre.. gondolom, te voltál, aki mellől éhenhalt a rokonság..
Előzmény: AgyProTézis (53)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.29 0 0 53
Olyan lenni nem szeretnék, amilyenek ti vagytok, hanem olyan szeretnék lenni, ami akkor voltam, amikor olyan szerettem volna lenni, mint amilyen most leszek...
Előzmény: deadcrow (52)
deadcrow Creative Commons License 2002.06.28 0 0 52
szeretnél te is önelégült beképzelt balfasz lenni? kaparj még egy keveset, hátha..
Előzmény: AgyProTézis (49)
_http_ Creative Commons License 2002.06.28 0 0 51
Ha jól tudom Leibniz és Spinóza kortársak voltak. Leibniz a matematika irányába mozdult el (és máig is elevenen ható tényező ebben a tudományban), míg Spinóza inkább etikai alapvetést keresett. Szerintem kár lenne pusztán Spinóza irányába elmozdulni a tökéletes bongás állapotának alapvetésében, még akkor is, ha a Dr. Otker és a Keynes szindróma valóban felvet globáletikai kérdéseket. Ám nem hinném, hogy erre Spinóza etikája választ tudna adni, szvsz kissé poros. Ellenben ebben a matematizálódó világban, az estére morzsákká hulló kenyér felveti a számosság kérdését, mely inkább Leibniz konyhaasztala. Az a világegyetem, ahol a kakaó kakóízű, szerintem egy idea. Ebben biztos vagyok, hogy tévedett Spinóza.
Egyben egyetértünk, Spinózának valóban igaza lehetett abban, hogy Istennek nem állt céljában felruházni az embert a szellem képességével, hiszen a dolgokat amúgy sem értik, csak érzékelik és e szerint, mint a billiárdgolyók, csak ide-oda pattannak, mechanikusan reflektálnak öntudat nélkül. Ám Isten szándéka nem zárja ki, hogy létezhetnek egyedek, akik megértenek legalább pofonegyszerű dolgokat, sőt azt sem tartom kizártnak, hogy bonyolultabbakat. Vagy túl naív volnék?
Előzmény: IDEA rozsdásbökőt (26)
InfoX Creative Commons License 2002.06.28 0 0 50
Offolás...bizonyítsuk be, hogy a topic és az, hogy offolunk egy topicot, egymás ellentétei.

Ha létrehozunk egy topicot, akkor alkotunk. Mert létrejön a cím, a f?cím, a téma. És ezzel együtt a hozzászólások.

De ha offolunk egy topicot, akkor az pusztítás, mivel az off egy szúnyogírtószer, ami csak pusztít, és rombol. Tehát ha offolunk egy topicot, akkor az gyilkosság.

Kérdés: Ez szürreális, vagy egetver? hülyeség?

AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.28 0 0 49
Igazad van Halálcica, mit is keresek én ennyi önelégült beképzelt balfasz között, akik nem képesek felülemelkedni a betokosodott rögzülményeiken. Szavamra mondom, az SZK/b/P KB hozzátok képest bohém montmartre-i festőiskola.
Kibaszottul unalmas az is, ahogy itt édelegtek, nyaljátok egymás hangját, mint megannyi alternativ nemiségű világpolgár, és hogy mennyire spleenesek vagytok, hogy fáj a szivetek a világért...Szintiszta impotencia és szibarita élősködés...Teremtésről ne beszéljetek, az úgy áll nektek, mint kurvának a liliomszál...
Modera!!!
Ezt hagyd benne, ha mered!
Előzmény: morticia addams (47)
morticia addams Creative Commons License 2002.06.28 0 0 48
még csak nem is nem tôled = még csak nem is tôled.

fujj. fika.

Előzmény: morticia addams (47)
morticia addams Creative Commons License 2002.06.28 0 0 47
édesegy zagyprotézis!

te valahol vagy nagyon csúnyán eltévedtél, cukibogi, vagy egyszerűen csak rossz helyen intézed a zapatista mozgalmaidat.

még mindig nagyon igyekszem jóhiszemű lenni veled kapcsolatosan, ezért legszívesebben javasolnék neked néhány itteni (rád nézve)kötelezô olvasmányt.
de nem javaslok.
a gyerekszoba hiánya néha feldolgozhatatlanul súlyos teher, tudom, és még csak nem is nem tôled tudtam meg legelôször.

de mivel nem vagy hülye, hát ebben az egy tényben lehet csak minden bizodalmunk.

züssze küssze, és ráérô idôdben jó olvasgatást.

Előzmény: AgyProTézis (41)
Gyógypázsit Creative Commons License 2002.06.28 0 0 46
Előzmény: AgyProTézis (45)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.28 0 0 45
Ha van nekik, aggyák elő!
Engem más hülyesége rendkivül érdekel!
Hogynemondjan, csak ez érdekel...
Ma:teljes képtelenség...
holnap:...van benne rendszer...
holnapután:ez az általános /ákádémikus megoldi!
'Kategóriamerevitő Kisiparos'
Előzmény: deadcrow (43)
deadcrow Creative Commons License 2002.06.28 0 0 44
csupán egy napi bongás egy hónap fárasztó döglésért és szappanoperanézésért?
Előzmény: Taktikai Reset (40)
deadcrow Creative Commons License 2002.06.28 0 0 43
személy szerint nekem csak annyi a problémám, hogy a mondatsalátáidnak nincs túl sok értelme.. elhiszem, hogy a belső asszociációs hálódat annyira értékesnek tartod, hogy nem bírsz ellenállni a kényszernek, hogy sűrűn megoszd mindenkivel, de hidd el, másoknak is van ilyen és nem kevésbé 'tökéletes'.. (persze, ha a részek mögül sejlene valami tartalom, amit csak ezen a módon lehet átadni, akkor nem szólnék..)
Gyógypázsit Creative Commons License 2002.06.28 0 0 42
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.28 0 0 41
Kedves Morticia!
Akkor abban egyetértünk, hogy senkinek sem akarok semmiféle csicskása lenni semmiféle értelemben.Ezt úgy hivják, hogy autonóm személyiség.
Hogy mindenkibe belekötök szerinted, az csak az egészséges szellemi ellenálló-képességük trenirozása miatt van, ezt meg kellene köszönjék minimum.
Az életben mindenki magáért 'harcol', nincs se több joga, sem kevesebb, mint amit kiharcol magamagának Csillagfalat!
Azt ne mondjad, hogy itt csak csupa szeretet-szerelem-egyetértés topik van, mert csúnyán kinevetlek...
Előzmény: morticia addams (39)
Taktikai Reset Creative Commons License 2002.06.28 0 0 40
Közel a munkahelyemhez van egy műintézmény, ahová a helyi etnikai kisebbség jár elinni a havi segélyt/nyugdíjat/?fizetést?. Említett kocsmának Bongó a neve, gondolom azért, mert a Nagy Segélyosztási Napon, mely a Bong vallás legfőbb ünnepe, a Bong-hívek elmennek a Bongóba, majd jól bebongnak.
morticia addams Creative Commons License 2002.06.27 0 0 39
igazad van. a saját fegyvereddel is legyôzhettünk volna, ha nem lenne a fegyvered penetránsan ciki, döglesztôen unalmas, hervasztóan szar. pedig kár érted, mert nem vagy hülye, és képes vagy jókat is írni.

nem kifejezetten az offolásodról van szó, hanem arról, hogy elejétôl fogva belekötöttél mindenkibe, és szándékosan akarod szétrongálni a topikjainkat. ez itt éveken keresztül nem volt szokás. ha szalonképes lennél, még jól is járhattál volna. capisci, arany csillagbogár?

én a helyedben legalábbis elgondolkodnék azon, hogy ha egy helyen már mindenki hányik tôled, és képtelen vagy modort váltani, akkor talán odébb kellene állni.

most pedig hess, annyira azért nem vagy érdekes.

Előzmény: AgyProTézis (36)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.27 0 0 38
Ábrám! Ne vigyorogjál!
Tudsz te tűzön járni? Nem? Akkor BBQ/barbecue/ lesz belőled is nemsoká./Meg intő példa+történelmi tananyag/

Offolók /boszorkányok/ pedig nincsenek!
/Mostmár...hehehe/

ábrám Creative Commons License 2002.06.27 0 0 37
5 :)
Előzmény: AgyProTézis (36)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.27 0 0 36
Tisztel Inkviziciós Kongregáció!
Megpróbálok magamon erőt venni...
Gondol,gondol,gondol...nem offol, gondol!
Nem fogok kérdően, szkeptikusan, szarkasztikusan, cinikusan, megkérdőjelezően hozzászólni.
Ami itt van, azaz a reálisan létező, minden nagyon jó, sőt legjobb. Ez a világ a lehetséges világok legjobbika, ahol mindennek megvan a helye, kategóriája, szokásos menete-gondolhatnám én hülye... Dehogy gondolom!
Hány százalékban offolható a világ? Annyiban, amennyiben a tőzsdeindex/FED kamatláb?
Saját fegyveremmel is legyőzhettetek volna, ha értettetek volna hozzá...
Hol van a bürökpoharam, melyik kávéskisasszony teszi elém?
Kiherélést, vagy harakirit javasol a Központi Bizottság?
A Föld forog, a kutya ugat, a karaván/világ halad=kioffolja a múltat...
-http- Creative Commons License 2002.06.26 0 0 35
Nézd protkó, most megszólítalak!
Offolhat valaki egy-egy topikot, offolhat felindulásból, offolhat személyes konfliktusból, offolhat egy-egy topikot időszakosan, vagy rendszeresen, sötéten vagy ravaszul, sőt félreértésből is, sokféle variáció van, ellenben ha valaki módszeresen, igen szívósan sok-sok topikot cseszik szét nap mint nap, többek által félreérthetetlenül, az már szélesebb értelemben véve nem moderálási kérdés, hanem ETIKAI.
Úgy ítélem, beletévedtél ebbe a sávba. Kérlek gondolkozz el!

A legjobbakat:

-http-

Előzmény: AgyProTézis (34)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.26 0 0 34
Ha betalálok a csodafegyverrel, akkor jön a Jackpot, mert elértem a tökéletes szétoffolást/bongást.
Előzmény: AgyProTézis (23)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.26 0 0 33
atman
loncbabér Creative Commons License 2002.06.26 0 0 32
látom protkó ezt a topikot sikerült a legtökéletesebben szanaszét offolnod. vagy ennyire érdekel a téma?
Előzmény: AgyProTézis (31)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.19 0 0 31
...teremtő offolásról meg hijába is becélnék neked, betokosottá' a netcabájokba végDELesen...
...úgykő neked!
/A tökéletes hozzászólás közhelyes és sematikus, valamint általános, igy valahányszor elképzelem, mindig visszariaszt a szürkesége/
Ne csak a konverziót, hanem a teremtő divergálást is ismerjed fel, másképp elveszel.
Jótanácsos
morticia addams Creative Commons License 2002.06.18 0 0 30
azt, hogy offolod a topikot. ha nincs érdemi mondanivalód, akkor eriggy zacskós nesquicket inni valahová máshová.
Előzmény: AgyProTézis (29)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.18 0 0 29
Mit akarsz mondani Ádám's Halálcica ?
Olyan homályosan fogalmaztál, hogy a Püthia hozzád képest lézerágyú...
Előzmény: morticia addams (28)
morticia addams Creative Commons License 2002.06.15 0 0 28
öngólszáz nyelvterülényből irc

talán irceljen a saját terülényén, ha már öngólt lôtt.

Előzmény: AgyProTézis (27)
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.15 0 0 27
Ékezetek nélküli szöveg olyan, mint a csárdás kiskalap pántlika nélkül, vőlegény szerszám nélkül. Nem igaz, hogy nem találhattál vón' ékezetes karaktereket, neköllöttvón' kitotózni, hogy mit agya'tá öszve!!!
Púpos qrva legyek, ha nem az öngólszáz nyelvterülényből irc! Az is leheccséges, hogy neoprimitivista állelkész vagyó'!
Spin izé-oza ide vagyoda, görbe tükör az elméd ügy tünik, nem is akarsz Boldog Lenni!
Lekerü'té a fősodorrúl, ebúcsúzhacc a ménstrémtű, félperiférizálódhacc ezerrell.Lúzer!!!
Neduddki!
Előzmény: IDEA rozsdásbökőt (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!