Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 25
plusz külföldön nem hiszem, hogy túl nagy probléma lenne a nyílvános wc k állapota. ott valahogy jobban odafigyelnek ezekre a dolgokra.
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 24
köszi a linket, így egyszerűbb lesz.
visszatérve oldal tartalmára, van egy pár durva kinézetű ami ugye nem magyarországi wc, amit szerintem vétek használni is :D művészi alkotások
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 22
az a nemsemmi oldal :D és még értékeli is őket különbőző szempontok alapján ,elég sok ideje lehet ha ilyenekkel tölti az idejét, ahoyg nézem van egy pár igénytelen wc ami sem kinézete sem higiéniája nem túl biztató...
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 23
Link

Így talán jobb lesz.. :)
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 21
Találtam 1 több mint tréfás oldalt ezzel kapcsolatban.
Fiatalembernek eléggé sok ideje lehet, h ráér ilyesmivel foglalkozni..

http://www.buditime.hu/
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 20
pontosan! az utcán legalább nem tudnak elkapni semmiylen betegséget :D ezér szépek az utcák meg jó illat terjeng.... :ppp
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 19
Ezért is van az h mindenki a az utcáb végzi a dolgát.. és emiatt ilyen csodaszép a városunk..
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 18
:D:D ez tényleg így van, csövik szipusok... sorollhatnám , manapság már ahhoz is bátorság kell, hoyg bemenj egy ilyen wc be
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 17
Ezért néz ki ilyen gusztustalanul a belváros..
Egy normális nyilvános wc sincs sehol.
Ha meg van oda tuti beköltözik 40 csövi azonnal..
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 16
Nemcsak, hogy botrányos hanem egyre kevesebb nyílvános wc van magyarországon ami működőképes! Ezeket kéne elsősorban felújítani!!!
onthelastday Creative Commons License 2007.11.09 0 0 15
amúgy is botrányos a helyzet magyarországon a közvécékkel kapcsolatban...pedig érted ha kell akkor kell...a buditájmosok rámutattak erre a problémára
Előzmény: SanBenedetto (11)
Karma Ranjung Lhamo Creative Commons License 2002.05.19 0 0 14
Hát tegnap felmértem a terepet és amit én láttam, az egy táblán állt és így hangzott, Munaterület, belépni tilos, gellérthegyi terasz és nzilvános mellékhelyiség építése.

Külsőre az eddig véghezvitt része egy Bauhaus minimál tipusú elöl nyitott betonbunkernek tűnt - gondolom ez lesz a terasz - előtte pedig randomra összehajigált betontéglák beásva 2 méterre a földbe ilyen sáncszerűen - talán ez lesz a budi. Ja és egész a Citadelláig fel van ásva minden.

Ahhoz képest, hogy nincs éptési engedély, ott vakartak a munkások vagy nyolcan. Ez bizony egy szabadtéri szorakozóhelység lesz, olyan mint a Romkert vagy a Pardon. Itt nem a WC lesz a fő pénzlehúzó ágazat, hanem a mulatság része.

Nekem elég nehezen ment megérteni, hogy ki tilthatja meg nekem, hogy bemenjek egy olyan kis rétre, ahova gyermekkorom óta jártam meditálgatni, nézelődni. Az sem fér e fejembe, hogy milyen jogon vágták ki a gellérthegyi óriás fákat a betonbunker kedvéért. Ha le van állítva az építkezés, akkor hogy dolgozhatnak a román vendégmunkások, stb.

Hozzáteszem,nekem már a sok gagyi szemüveg, karikás ostor, bőrtáska, stb. árus is szúrta a szememet, de ez mindent túlszárnyal. Nem értem, ott van a Citdella terasz, miért nem ott bontakozik ki egy ilyen.

Iszonyú elkeserítő látvány az egész, valamit kéne tenni ellene, mert az államigazgatásban már nem maradt erő erre. Nem akarok hasonlítgatni, de ilyen is csak nálunk történhet meg, megfelelő kenőpénz ellenében.

nazarene Creative Commons License 2002.05.17 0 0 13
hm. ma reggel csak a felet kaptam el az atv-s musornak, ahol eppen arrol beszelt a helyszint gondozo kft, hogy toluk senki sem kert engedelyt, es amikor felszolitottak a ceget, ok azt mondtak, hogy a KVI (kincstari vagyon igazgatosag)-tol kaptak engedelyt.
a fopolgarmester-helyettes szoveget nem bagyon ertettem, de ugy tunt, a fovarost sem kerdezte meg senki az ugyben.
szerintem itt valami fideszes ceg askalodik, legalabbis a kvi-s ukaz erre utal.
rinpoce Creative Commons License 2002.05.16 -1 0 12
Mindenesetre baromi jol fog kinézni, kis büfé, terasz, nagy monstrum budisor, a hetyke ficko, aki nyilatkozott, igen optimista volt, hogy megkapják a fennmaradási engedéjt.... Végül is harminc büfét nem lehet lebontani...
Előzmény: SanBenedetto (11)
SanBenedetto Creative Commons License 2002.05.16 0 0 11
Budi van eleg. Eddig is eleg volt a Citadellan beluli fizetos, a falon kivul allo "mobil", valamint az etteremben, szalloban talalhato nehany wc. Nehany budihoz nem kell ekkora foldmunka, es nem kell rengeteg kobmeter beton. Ha budit akartak volna, eleg lett volna a mostani "mobil" melle odaallitani meg nehanyat. Akkora betonalapot csinaltak a domboldalban, ami valami igencsak jelentos epuletre utal. Szerintem parasztvakitasnak lesz egypar wc, es "mellekesen" egy kilatoterasz, bar, sot, hallani olyat is, hogy etterem is. (Ha maskepp nem, akkor ugy lesz kaja, mint a falon beluli szabadteri placcon, ahova a pincer siman kiviszi a kajat az etterembol, ha kered.) Ami igazan bosszanto az egeszbol, hogy mar tobbszor felszolitottak oket az epitkezes abbahagyasara, de siman megy tovabb a dolog. Valaki nagyon nagy penzt kapott a "szemhunyas" fejeben... Es valakik nagyon nagy penzeket fognak lenyulni, ha beindul a terasz... Ja, es mit gondoltok, hova megy pl. az a penz, amit a behajtasert kernek az autoktol, buszoktol? Az kit is gazdagit?
Thor pörölye Creative Commons License 2002.05.16 0 0 10
Toronyház lesz, csak valahogy el kell kezdeni az engedély nélküli városfejlesztést...
Előzmény: Törölt nick (6)
zsuzsa Creative Commons License 2002.05.16 0 0 9
a Citadellában van wc. Mindig oda huznak be a turisták. Azt nem tudom, hogy csak az étteremben ( bár az elég nagy ) vagy ott a teraszon is.
A külföldi turista nem guggol oda városnézés közben az akácfa alá, inkább bemegy és fizet. persze lehet, hogy a pannonianak aki üzemeltetei a Citadella éttermet és valószinüleg a teraszt elege lett a sok pisilni járóból.
rtlosz Creative Commons License 2002.05.16 0 0 8
Oda ahová rakták az ténykeg baromság. Szerintem lett volna alkalmasabb hely is rá.

Egyébként az egész balhé ami kezd kialakulni körülötte nagyon hasonlt a fityesz féle erőszakpolitikára...

Előzmény: rinpoce (-)
TITIKE Creative Commons License 2002.05.16 0 0 7
Arról még soha nem hallottatok, hogy szezonban napi harminc turistabusz megy fel oda? Az sacc/kb. 30*40 ember, csak ami a buszokból kiárad, de autó is van épp elég.
Kínos, ha rájön az emberre a muszáj, és nincs más, csak a bokor.

Egyszer, ha arra jársz, nézz be a parkoló alatti erdősbe! Gázálarcot vigyél magaddal!

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.16 0 0 6
Budi lesz az a szörnyű betonplani? Arról volt szó, hogy teraszhelyiség! Vagy egyszerre két helyen is folyik a hegy törvénytelen bontása?

Persze most már lehet, abban az országban, ahol a leendő ME 3/3-as korrupt bűnöző...

pannonbetyár Creative Commons License 2002.05.16 0 0 5
Demszky az őszi helyhatósági kampányban cáfolni tudja majd a fidesz fővárosellenes jelmondatét, ami szerint a külföldi turisták szart se hagynak a turistahelyeken.
Antisystem Creative Commons License 2002.05.16 0 0 4
Kedves rinpoce!

Természetesen a budi ott is arra való, mint máshol, polgári vagy proli házakban. :-)))
Namost miért 30?

1, Esetleg Demszky FőMAO érdekelt klotyós cégben
2, Vagy Viktorék a Happy Endben áttértek a budi-businessre.
3, Esetleg némelyik megfigyelőállás a yardnak lóricáló bankrablók ellen, a többi meg az álca...
4, A közelben forgatják 10 000 statisztával a Franco Nero Most Nagy Lajosként Néz Hátra c. új filmeposzt...

Vagy akármi.

ÜdV

aVi Creative Commons License 2002.05.15 0 1 3
rinpoce, én már voltam olyan helyzetben, hogy iszonytatóan jól jött volna egy budi a Gellért hegy tetején... Persze nem 30, egy is elég lett volna :-))
rinpoce Creative Commons License 2002.05.15 -1 0 2
Én nem tudhatom, én csak tiz évet élten Bp-n. De mi ebben a hason? Mert, hogy jotékonyságbol budit épiteni? Elment a pestiek esze világgá? Europába? Hii...
Előzmény: Geyza (1)
Geyza Creative Commons License 2002.05.15 0 0 1
30?
Nem rossz!
Lehet, hogy arra gondoltak, esőben oda húzód6nak be a párok...:)))
Sztefus Creative Commons License 2002.05.15 0 0 0
Különben szerte széjjel szarik a nép és tenyerébe töröli a vilivalagát.
rinpoce Creative Commons License 2002.05.15 -1 0 topiknyitó
Este fél 7-es retek hirado képeket mutatott, hogy befejezéshez közeledik a "mellékhelységek" engedély nélküli épitése a Citadella oldalában. Azon tiprodtak, hogy kapnak-e épitési engedélyt, vagy sem. Könyörgöm, mondja meg valaki, minek kell 30 budi a Gellért hegy tetejére?????? Ez a legujabb passzio??????? Feljárni a Gellért hegyre szrni???????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!