Keresés

Részletes keresés

belohin Creative Commons License 2002.04.13 0 0 59
Na végül nem mentem, mert anyira nem érdekelt. :) Néztem kicsit a tévében, hát elég kis bágyadt gyűlés volt. Én tüntettem már jó párat a Kossuth téren, elég jól fel tudom becsülni a tömeget. ;) A fele sem jött el azoknak, akikre számítottak.

Olyan szokásos 2-250000 emberrel lehet számolni, ha végtelenül optimistán becslünk. Negyed május elseje. :)) Ennyien voltak Csurkánál is március 15-én. Többen voltunk 98-ban a vízlépcsős kalandnál.

"a virággyerekek ellen a fidesz hadjáratot indított"

Meg is döbbentek a hívek. :) Elég halk volt a "Viktor, Viktor...".

Előzmény: Törölt nick (55)
York Creative Commons License 2002.04.13 0 0 58
Én sem mentem, de itthon hallgatom. Szerintem ez egészen jó beszéd volt. Főleg a vége, hogy nem kell gyűlölködni. Tényleg itt lenne az ideje a nyugalomnak. A demokráciába belefér az is, ha leváltanak egy kormányt. Sőt. Ha megmarad, akkor sem örökre.
ZöPö Creative Commons License 2002.04.13 0 0 56
Nem mentem sehova. Melegfront van, úgy fáj a fejem, mindjárt széthasad! :-(((
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.13 0 0 55
ma az örsön jártam, most értem haza.

és én egy darab virággyereket se láttam, de nem ám. faggyúszagú, sôt, hónaljszagú tirpákokat láttam, nyaksál zászló, kokárda malomkerék, és a többi. egy virággyereket se. persez, a virággyerekek ellen a fidesz hadjáratot indított, börtönbe küldene mindenkit, aki kipróbálja a jointot. ennyit a virággyerekekrôl.

Előzmény: belohin (43)
kaviat Creative Commons License 2002.04.13 0 0 52
így van.. könnyen lehet, hogy még nincsenek is pályán azok a politikusok, akikre már nyugodt szívvel lehet majd szavazni.. [vagy már szinen vannak, csak még csiszolódniuk kell pár cikluson keresztűl]

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: Törölt nick (51)
kaviat Creative Commons License 2002.04.13 0 0 49
ez játék, még akkor is ha a háttérben arról szól a történet, hogy ki nyúl le több lóvét.. bevallottan nem értek a politikához [most is csak véletlenül törtem meg a fogadalmamat, azaz hogy e témát kerülöm], viszont az az érzésem, ez az ország még nagyon a story elején van.. jó pár kormányváltás kell ahhoz, hogy kinőjék magukat azok a politikusok, pártok, akikre már jó szájízzel lehet szavazni [most még nem nagyon látok olyat].. viszont ennek feltétele, hogy egy pár ciklusig senki alatt se melegedjen meg a szék, senkinek se nőjőn túl nagyra az arca [mint láthatjuk, egy ciklus is elég az arcnövelésre].. meg is fogadtam, hogy egy ideig mindig az ellenzékre fogok szavazni, legalábbis ha a minimális normákat betartja [zsidózás, buzizás stb kizáró tényező].. most ott tartunk, hogy igazán szimpatikus pártot nem látok, de talán 10 vagy 20 év múlva fogok.. majd kiderül.. mindenesetre, láthatóan valami tisztulás beindúlt, mégha viktorunk szalámitaktikájának is köszönhetően, hisz gáztorgyán meg a zsírtáltos már nem lesz a pályán..

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: Törölt nick (47)
belohin Creative Commons License 2002.04.13 0 0 48
Így igaz. Ezért nem jártam szavazni, mert nem kedvelem a "bekaphatod, vagy bekaphatod" kinálatot.

Amiért most állást foglalok, az azért van, hogy egyik rossz fél se ragadjok a hatalomba mozdíthatatlanul. Szépen váltogassák egymást ciklusonként, mindegyik élje át a győzelmet is és a bukást is, hogy legyen alkalmuk időszakonként újragondolni, hogy mit is csinálnak.

Más lehetőségünk ebben a demokráciában nincs kontrollra. Az meg valószinűtlen, hogy a jóisten maga jön le kormányozni mindenkit egyszerre. Bár fenntartásaim vannak afelől, hogy egyáltalán megválasztanák-e, ha nem támogatja valamelyik párt. És akkor a jóistennel is ugyanott vagyunk, ahol voltunk.

Előzmény: Törölt nick (44)
kaviat Creative Commons License 2002.04.13 0 0 45
szerintem Mádl nem nagyon folyik bele ebbe ez egészbe, ráadásúl nem szabad elfelejteni, hogy ő egy konzervatív köztársasági elnök ellenben Árpi bácsival, ki liberális

ez van

én úgy gondolom nem nagyon lesz semmi gáz, lesz egy kis hajrámagyarok, viktátorunk majd elmondja a frankót, végül szépen mindenki hazamegy az asszony és a söre mellé [hogy majd az esti ismétlében megnézze magát].. mindenki nagyon fog vigyázni [még a bencsik meg a lovazós is megmondta az atv-n - kapcsolgatás közben láttam - hogy mindenki nagyon tartózkodjon a provokációktól, ne bántsák a riportereket, mosolygás, szeretet stbgéza]

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: Törölt nick (42)
belohin Creative Commons License 2002.04.13 0 0 43
Ha olyan istenigazából összeverődik a nép, egymástól fognak írtózni legjobban. Mit gondolsz, ezek a csápoló virággyerekek mennyire fognak örülni a faggyúszagú miépesnek Szabolcsból. És viszont.

Eddig az egész buli volt nekik. Rajongani, éljenezni, még kampányolni is. Emlékszem egyetemista koromban táblákat kellett lopni és ugyanilyen boldogan indult neki száz ember.

Biztos lesznek balhék, lesznek megvadult barmok, de azok eddig is voltak. A kemény mag ment mindenhova. Lehet, hogy még előremagyar is lesz, de ha neadjisten öszetaposnak pár kölyköt a nagy vonulásban, Ovi vasárnap emigrálhat Patagóniába, mert az isten sem mossa le róla, hogy ő a felelős.

Majd minden létszámjelentést el kell osztani kettővel, mert minden második sapka tányér lesz a téren, hogy ne legyen baj.

Nem gondolták ezt végig. Hőzöngeni lehet, de a barrikádharcokhoz ez az ország elég unott.
Remélem. :)

Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.13 0 0 42
és miért hallgat mádl ferenc?
Mogorva Creative Commons License 2002.04.13 0 0 39
Szerintem bátran lehet fotózni... Arra mondjuk ügyelnék, hogy feltünő helyen hordjam a kokárdát. Biztos ami biztos. :))

Ha kicsi szerencsénk van elmossa az eső az egészet.

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 37
nézd, mit takargassan: a frazeológia egyértelműen fasiszta.
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 35
nekem is eszembe jutott balázs és ataxisok mese. csakhogy akkor nem indítot az mdf ingyenvonatokatz és ingyenbuszokat vidékrôl.

ne legyen igazam. de lehet, hogy holnap rádöbbensz, hoy ez durvábbá fajulhat, mnint a b közép. lesz elég rendôr? szerinted? mekkora tömeget tud ma hatékonyan megfékezni a rendôrség?

Előzmény: belohin (34)
belohin Creative Commons License 2002.04.12 0 0 34
Ott lesz a B-közép, balra a Metrónál állnak majd a bulák, kamerával a kézben és filmezik a sztárt, minden környező utcában rendőrök állnak, háttal a tömegnek és rondán néznek mindenkire, aki nincs szabványosan kokárdázva.
Az árkádok alá húzódnak a nagymamák és ott törölgetik majd a szemüket, hogy de megnőtt a gyerek és milyen szép ember lett. :)

A rózsadombi bányák nem egészen olyanok, mint a Zsil völgyében. ;) Én már álltam egy ehhez hasonló tömegben, ahol egy H. Blamázs nevű balfék uszította a tömeget valami taxisik vízbehajítására és a tömeg meg is indult bőszen, öltönyben meg tűsarkú cipőben, hogy most leszámolnak. Nagyjából addig jutottak, hogy a hídon átérve sok harisnyán lefutott a szem és erre a katasztrófára eloszlott a lincselő tömeg. :)

Ezen kívül várható az a szokásos lumpen falka, ami a Hankisstól Gönczig mindenkit megugatott az utóbbi évtizedben.

Mekkorát fogok röhögni, amikor a bőrfejű legények félig sem józan különítménye ütemesen köszönti majd a leendő vezért. És elkalapálják a megdöbbent, ám lelkes aktivistákat. Hogy fogják kivágni a műsorból? Izgalmas lesz. Lehet, hogy el is megyek.

Ebben az országban én már voltam mindenféle tüntetésen. Indián őseim lehetnek, mert rajongok a nagy tömegben összeverődött élő húsért. Hja, a bölények... :))

Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 33
ezt a mailt kaptam:
"Nyílt levél Orbán Viktornak!

Orbán Úr!

Ön eldobta magától az esélyt, hogy még valaha miniszterelnök lehessen
Magyarországon.
Ön és a kampánystábja taktikát váltott, eldöntötték, háborúzni akarnak. Én
nem akarok. Egyszeruen nem fogok Önre és a pártjára szavazni.
Azt gondolom, hogy még demokráciában élünk, és amíg abban élünk, addig a
választás nem háború, a gyozelem-vereség pedig nem élet-halál kérdése.
Amíg demokráciában élünk, addig a politikának nincs helye a mindennapi élet
minden területén.
Nincs szükségünk arra, hogy azért veszítsünk el barátokat, mert nem azonos
pártra szavazunk.
Nincs szükség arra, hogy ismeretlen emberek gyulölettel tekintsenek
egymásra, csak mert más pártok választói.
Én nem vagyok sem striga, sem pondró, sem idegenszívu, sem szellemi
hajléktalan, sem honkupec!
Nem vagyok "a" múlt és nem vagyok "a" gonosz!
Nem akasztom fel magam!

Én is ember vagyok!
Én is magyar vagyok!
Én is polgár vagyok!
Én is a nemzethez tartozom!
Senkinek sincs joga ahhoz, hogy ezt elbitorolja tolem! Még ahhoz sem, hogy
mindezeket kétségbe vonja!

Magyarország miniszterelnökének nincs joga arra, hogy az ország polgárai
között gyulöletet keltsen, hogy az embereket megossza, hogy háborúra
szólítson!
Magyarország miniszterelnökének arra sincs joga, hogy az országot
kettéossza jókra és gonoszakra, jelenre és múltra!
Nincs hozzá joga, hogy elbitorolja a nemzeti érzéseinket, szavainkat,
nemzeti jelképeinket. Ezek pártszimpátiától függetlenül mindannyiunk
tulajdonát képezik!

Felelos magyar miniszterelnök nem szervez "nemzetgyulésnek" álcázott
tüntetést! Nem viszi utcára és nem tüzeli tovább a már amúgy is
felzaklatott embereket!
Egy felelos magyar miniszterelnök hivatalának munkatársa a közpénzen
fenntartott hivatal számítógépérol nem terjeszt "suttogó propagandában"
hazugságokat a politikai ellenfelei ellen!

A felelos magyar miniszterelnök, ha úgy adódik, ha a választópolgárok úgy
döntenek, békésen veszi a kalapját és megy...

Ön háborút jelentett be!
Én az Ön tekintélyének, méltóságának, demokratikusságának, kultúráltságának
és a miniszterelnökségének a végét jelentem be.

Búcsúzik Öntol a pártja egyik 1998-as szavazója."

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 32
fradi meccseken hány ember kezében szokott kamera lenni a szurkolótáborban? nem sokéban.
nézd: valamelyest mondhatom, hogy ismerem a fotós szakmát is, meg azt is, hogy ilyenkor ez hogy működik. ezért mondtam zöpönek, hogy miben legyen elôvigyázatos.
Előzmény: belohin (30)
Ozagen Creative Commons License 2002.04.12 0 0 31
Oké, oké, haver, a Zsil-völgyi topicokat én is láttam a Politiká-ban, meg a végbélrákosat, meg a rendkívüliállapotosat, meg az álmerényletest is.

Az a kérdés, kritikus mértékű lesz-e a tömeg?

Az a kérdés, hogy egy pofon milyen intenzitással sokszorozódik. (Ahogy kedden az Alkotáson is elcsattant egy-két pofon.)

Ha balhé lesz, Orbán nem tudja megállítani. Mert nincs teljes ítélőképessége birtokában.

Wermert kirúgta, amit csinál, ámokfutás. Prozac-ámokfutás.

Talán Földi meg tudja fékezni. Talán az NBH. Talán azok, akik a túlélésre játszanak. Hö.

Előzmény: Törölt nick (29)
belohin Creative Commons License 2002.04.12 0 0 30
Nem hiszem. Minden második kézben kamera lesz. Nem hagyhatják megörökítetlenül minden idők legnagyobb Fradi meccsét a rajongók.

Szünetben a Sztárcsinálók ünnepi előadása lesz, Néró császár szerepében sokunk kedvence. Énekelni biztosan fog, talán táncolni is, mert ki kell szolgálni a publikumot. Isaura látogatása után ez lesz a második legnagyobb esemény az országban, talán még Jimmy temetését is felülmúlja.

A franc egye meg, pokolian nem érdekelt a politika már régen, de bepöccentem. 90 óta nem járok választásra sem, mert nem láttam értelmét. Akkor a Fideszre szavaztam. Most majd nem fogok.

Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 29
ahogy anno a zsil völgyében, most itt is ingyenbuszok és ingyenvonatok szállítják majd a szimpatizánsokat pestre. ne légy olyan biztos a dolgodban. de nagyfiú mindenki, én szóltam.

mellesleg egy dologra vagyok baromi kíváncsi - és reményem is ez: vajon orbán a fanatizált és felpaprikázott tömreget meg is tudja állítani, ha kell? van hozzá ereje és eszköze?

Előzmény: Ozagen (27)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 28
nem javallom, azt fôleg nem. aki fényképez, ha nem profi fotós, kiszolgáltatott helyzetben van, mert leköti a gép beállítás és a többi. egyedül semmiképp ne fogj ilyenbe. legyen melletted minimum két ember, egysik arra,m hoyg figyelje a helyzetet, a másik, hogy mondhasd, hogy ôt fotóztad. különben megverhetnek, kiverik a kezedbôl a kamerát ésatöbbi, ésatöbbi.
Előzmény: ZöPö (26)
Ozagen Creative Commons License 2002.04.12 0 0 27
Nem, nem, iago. Én elindulok kültelki pecóra. (Barack elfagyva :((()

Közlekedési helyzet: Fidesz-MDF nyomul a Moszkva térről, a Gellért térről és a Hősök teréről a Kossuth tér felé. MIÉP nyomul a Szabadság tér felől a Kossuth tér felé.

Bonyodalmas közlekedési helyzetek lesznek.

Szóval a közelében sem leszek annak, amikor az első Fidesz-aktivista kicsavarja a MIÉP-haver kezéből a MIÉP-transzparenst, hö. (Mer' nem látszana jól, tudod, miért, ha Viktor alatt ollyan zászlók fityegnének, bájng.)

Előzmény: Törölt nick (-)
ZöPö Creative Commons License 2002.04.12 0 0 26
Márpedig én nagyon komolyan gondolkodom rajta, hogy kimegyek a térre fényképezni.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 22
remélem, valóban csak vicces az, amit leírrtam.
Előzmény: velorex0 (13)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 20
jó szerencsét hozzá.
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.12 0 0 18
én sem tudom, miért kell a két fordulós választás.
Előzmény: Törölt nick (12)
velorex0 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 17
Vigyázz el ne lopjon valami cementgyáros...:-)

..

Előzmény: Törölt nick (16)
velorex0 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 15
Akkor vixold ki a tornacipöt és tegyél gumit a hajadba...:-)

..

Előzmény: Tie (14)
Tie Creative Commons License 2002.04.12 0 0 14
Van biza, de holnap urizálunk, oszt multicentermegaplázába megyünk, hogy ihassunk egy sört ezerér. :)
Előzmény: velorex0 (13)
velorex0 Creative Commons License 2002.04.12 0 0 13

Engem csak az érdekel, mi lesz a nyugdíjammal, ki fogja fizetni, lesz-e egyáltalán? :-)

off
A dumaplázánál tovább nem megyek, ott már van darts, és az van legközelebb. :)

Az Arpád úton is van...
on

..

Előzmény: Törölt nick (9)
Tie Creative Commons License 2002.04.12 0 0 11
"az iskolákban a diákokat szórólapokkal buzdítják. "

Erről magam is hallottam, és egyszerűen undorítónak tartom. Éppen ma voltam egy gumisnál, a céges Astrán cseréltettem le a téligumikat a nyári szettre, és közben a fickóval halgattuk a rádiót, amikor szó volt erről is - a faszinger reakciója számomra is megdöbbentő volt - mintha cuklott volna egyet, olyat rávert a hüvelykujjára a kiskalapáccsal, amivel épp az ólmot akarta felütni a felnire - persze lehet, hogy csak egy indok kellett az azt követő ízes káromkodásra... :)

Egyébként egyik idősebb kolléganőm is komolyan felháborodva mesélte, hogy a minap a fia (asszem általános-8.os) azzal ment haza, hogy bent a tanár azt kérdezte tőle, hogy a szülei kire szavaztak - aztán a csaj másnap bement, és kicsit kiosztotta a tanárt - mégis mit képzelnek magukról? (és itt elsősorban nem a bepalizott tanárokra gondolok)

Előzmény: Törölt nick (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!