1.6-os benzines 2004-es Opel Combóba kellene egy jó állapotú motor. A mostanit sajnos generálozni kéne, az olaj és vízfogyasztása sajnos meghaladja az elfogadható szintet.
Nem tudom, melyik típusba tették még pont ezt a motort, hol keressem, ha tudtok bontót ajánlani, pontosan milyen motor kell azt megköszönöm.
Olyan motor ami szintén generálra szorul nem érdekel!
Sziasztok, Zuglóban eladó egy Gombos-féle tetőcsomagtartó Opel Asra H Caravan integrált tetősínes autóhoz való. Bármilyen hasonló integrált tetősínes autóhoz passzol, nem furatokba illeszkedik, hanem a sínre fog rá: bárhova helyezhető. Tetőkorlátos autókhoz is jó szerintem, de rá kell próbálni. Imbuszkulccsal rögzíthető. A rudak 110 cm-esek. Ára: 18 000 Ft.
OPEL MOKKA (ASTRA, TRAX, CRUZE) ÚJ GYÁRI 18 COLOS ALUFELNI GARNITÚRA
Új autóról lekerült 4 darab teljesen új, gyári Opel 18 colos 5 duplaküllős alufelni + a rajtuk lévő szintén új 215/55 R18 Continental Premium Contact2 gumik + a gyári szelepek és TPMS jeladók egyben eladó. A szett komplett, gyárilag centrírozott, csak fel kell tenni az autóra.
A felni mérete 7x18 ET38 5x105, gyári cikkszáma 95440992
Ha jól tudom, jó még bizonyos Astra J és K (1.0, 1,4 és 1,6 nem turbós benzin, 1,3 dízel), valamint a Chevrolet Trax és a nem turbós benzines Cruze modellekre is, de ezt ellenőrizze mindenki előtte magának. (az osztókör a lényeg, ami 5x105, meg hogy adott autóra ajánlott-e a 18-as méret)
A 4 darabos komplett szett ára 260 ezer HUF. Ennyiért szerintem ajándék.
Eladó 6Jx15 4x100 ET49 alufelni szett, megkímélt állapotban A Vectra alól. Egyiken enyhe padka által okozott sérülés, ahogy a képen is látható. Nem ütnek, nem ráznak. Gumi is van rajtuk, de mivel az egyik valószínűleg szál szakadt, így nem igazán árképzőek. Kompletten 40 ezer Ft.
Köszi de sajnos nincs,próbáltam a csergőt is de a válasz,hogy még rendelni sem tudnak már nem létezik (németből sem)nincs már raktáron sehol.Megnézték az összes környező ország raktárait a Némettől a Románig de bukta.
Keresek Astra F-hez (2000 évj.) motoros jobb első lámpa (motorral), jobb index (átlátszó). Lehetőleg eredetit, egy helyről. Postázva, pesti átvétel megoldható.
Volt valami sérülése oldalt, mindkét oldala volt is javítva (eredet vizsgán jelezték nekem, ahol körbemérték), talán a motorháztető is, de ebben már nem vagyok biztos. De ezek nem nálam történtek, így nem tudok részleteket. Valószínűleg a hibák is ebből adódhatnak.
De szerkezetileg rendben van, nem rohad az autó. Első autónak jó lehet, nem kell legalább félteni.
Ehhez hasonló méretű,motorú autót keresünk, mert a gyereknek meglett a jogsija, és kellene valami olcsó városi tanulóautói, no meg az asszonynak piacra, bevásárlókocsinak.
Volt törve az autó?
Egyenletes rajta a festék vastagsága?
(Amit a hirdetésben - korrektül - feltüntettél karosszéria hibákat, azok nem lényegesek.)
És ha venni akartál volna, lett volna egy ugyanilyen (természetesen több mint 130ezer kilométerrel 17 évesen) eladó. Csak sokkal olcsóbban. De ha minden igaz, holnap elviszik.