Csá!Megnéznétek az oldalamat? http://gportal.hu/portal/illegaldrag/ Kocsik,motorok,gyorsulás,csajok;) szavazzatok,írjatok a chatbe/vendégkönyvbe(és lehetőleg ne arra szavazzatok hogy szar az oldal)THX
Ez így összesen 300eFt. + összeszerelés + beállítás
Szóval a végösszeg nehezen áll meg fél millió ft alatt még akkor is, ha használt, bontott és kisipari alkatrészekből turbósítod a kocsit és az eredmény egyáltalán nem garantált, ráadásul egy ilyen "építkezés" akár hónapokig vagy évekig is eltarthat. Ennek fényében a Novitec 900eFt-os ára már nem is tűnik olyan soknak, ráadásul "kipróbált" konfig és néhány nap alatt kész.
A Novitech kitet már ismertem, de ennél egy kicsit olcsóbb magyar kisipari megoldásra gondoltam. A motor vezérlésen kívül nemhiszem, hogy túl nagy problémát jelentene kihozni 1/3 vagy 1/4 árból.
Az 1.1-es motor turbósítása kitaposott ösvény. A Novitec-nek már vagy 10 éve van ehhez a mocihoz turbokit-je. De ha egyedi megoldást akarsz, akkor a szokásos problémákat kell áthidalnod: lemölő(!), turbó: olaj + víz + tartókonzol, olajhűtő, intercooler, nyomoóldali csövezés, motorvezérlés módosítása/cseréje
szerintem nem fér bele, legalábbis nagyon nehezen, komoly átépítéssel Egyszerűbb dolog az 1.1-es motort turbósítani, esetleg az 1.2 8v/16v-t belerakni és azt turbósítani !
Srácok! Nem tudtok nekem egy eladó Uno turbomotort, kompletten hűtővel, elektronikával...? vagy egy scharad 1.0 turbó motort? seicentoba kellene :P, és csak ez a kettő férne bele :(
Szeretnék érdeklődni, vannak-e itt arcok a Balaton környékéről (déli partról főleg), akik űzik az utcai gyorsulást. Arra gondoltam, ha akadnátok páran, Siófokon lehetne szervezni néha. Persze nyáron nem, de ilyenkor pl. totál kihalt a város, és több helyet is kinéztem már, ahol biztonságosan ki lehetne jelölni egy 400méteres pályát. Szóval, van valaki, aki benne lenne?
szeretném mindeki figyelmét felhívni egy tájékozódási versenyre augusztusban. a versenyen való résztvétel 3000Ft. 2 a rajtnál magkapott ellenörző pont érintésével kell visszaérni a célba. a nyeretes a résztvételeidíjakból származó pénzt tudhatja a sajátjának. további információk és jelentkezés a http://feelthespeed.fpn.hu honlapon