Keresés

Részletes keresés

lakika Creative Commons License 2002.03.13 0 0 22
"(Kovács)...Viszont mindenre értelmes,kultúrált választ adott"
Ugye még téged is meglepett? Amúgy nem akarom alaptalanul lehúzni Kovácsot, mert tényleg jól csinálta.
Igaz nem olyan nehéz frappáns és szimpatikus válaszokat adni, ha a riporter teljes mértékben az ő oldalán áll, és szinte a szájába adja a poénokat... Baló sokkal szenyább módon szokott nyaggatózni - interjúalanya válogatja.
Baló pl. - fülig vörösödve - a Kovács egyik témájára, melyben Orbánról azt állította, hogy "ártatlan szemekkel" letagadott valamit, szóval Baló erre ennyit mondott: "Passz!". Hát Baló amúgy nem az a fickó, aki csak úgy passzolgatni szokott, de tény és való, Kovács örült neki,mint majom a farkának, és vele együtt örült és tapsolt az Ágh-féle politikai tanszék népes tábora.
Szeressük egymást gyerekek!
Előzmény: rich.mond (18)
barco Creative Commons License 2002.03.13 0 0 21
Szerintem jó volt Kovács és meggyőző. A GDP-nél ugyan tényleg meg volt zavarodva egy cseppet, ui. először azt mondta hogy 2002-re 3,3%-os növekedést vár, majd jött az 5%-os átlaggal, amit ő maga is visszafogott blöffként kommunikált a fityisz 7%-jához képest.
Az igéretek forrásainak taglalásakor elég jelentős EU támogatásokról beszélt, melyek kapcsán kiváncsi vagyok, hogy a fidesz is belekalkulálta-e ezeket a forrásokat saját számításaiba, és ha igen, akkor mekkora diszkonttényezőnek veszi a zsírtáltosi hitvesjelölt kihívó közeledését ezen források megkapásánál?
lakika Creative Commons License 2002.03.13 0 0 20
Yosarian? Hol? Fejtsd ki légy szíves bővebben.
Előzmény: Törölt nick (19)
rich.mond Creative Commons License 2002.03.13 0 0 18
Én személyesen izgultam végig a helyszínen Kovács beszámolóját,és tök teccett!Ahogy hallottam,nem csak nekem.Amúgy ha már az öt százalékos GDP-nél tartunk,a Viktornak hogyan lesz hét(7)%?????
na mindegy,engem a 400ezer munkahely teremtésével hökkentett meg a kedves öreg,de ígérni muszály.Viszont mindenre értelmes,kultúrált választ adott,pedig egyik másik olvasói levél nem volt éppen kultúrált.Werberrel elégedett vagyok:))))
pokornit EZ a Kovács igen csúnyán lemossa majd ápr. 4-én
Előzmény: lakika (-)
lakika Creative Commons License 2002.03.13 0 0 17
Én, mint jobboldali érzületű azt mondom:
A FIDESZ nem köpköd és nem ocsmánykodik. Viszont időnként csúsztat és vetít.
Köpköd és ocsmánykodik viszont a MIÉP, és sajnos beleesnek ebbe a hibába időnként mérsékeltebb jobboldali újságírók is. Én pl. Bayer Zsolt írásait szeretem, de nem lenne szabad ugyanazt a tiszteletlen hangnemet megütni az általa kritizált/leleplezett baloldali szereplők ellen, mint amilyent ők ütnek meg a jobboldallal szemben (én pl. nem "Gyuláznék" és "Petiznék" a B.ZS. helyében). Mentségére legyen mondva, az "ocsmánykodása" ennyiben ki is merül.
Továbbá az is hiba a jobboldal részéről, hogy még mindig a kommunista rémtettekre hivatkoznak, ha az MSZP-re terelődik a szó, pedig ez már 1998-ban is kissé lejárt lemez volt.

A baloldal viszont - nem lévén elég intelligens és liberális ahhoz, hogy a hamis dolgokat észérvekkel és valódi(!) bizonyítékokkal leplezze le, a harcnak azt módját választja, hogy az ellenfelét folyamatosan megpróbálja nevetségessé tenni. Bárki tehet egy próbát: vita közben, sértsük meg és tegyük nevetség tárgyává beszélgetőpartnerünket - az illető megszégyenül, talán be is pipul, és mindig leszenk a "humorra" kapható derék emberek a közelünkben, akik jól kiröhögik a szépen lejáratott felet.

Amúgy tegnap valaki nyitott egy topikot arról, hogy miért kampányol jól a Fidesz, és miért nem az MSZP (az illető egyébiránt MSZP-s). Azt javasolta, hogy az MSZP-nek nem olyan propagandaműsort kellene összeállítani, mint amilyet Orbán Viktor csinál, hanem humorosan, viccesen kellene a kormánypártokat "leleplezni".
Az a baj, hogy ez a módszer már dögunalmas, a 7i7-est is csak az első 4 alkalommal tudtam végignézni, a vasárnap esti Juszt-féle Sajtóklub extráról nem is beszélve.
MSZP-sek! Vegyétek fel a kesztyűt és érveljetek a kiszerű gúnyolódás helyett.

Előzmény: maceszka (15)
maceszka Creative Commons License 2002.03.13 0 0 16
Hát igen, mélyen tisztelt miniszterelnökünk, orbán viktor néhány évig keményen gyakorolta az arcmimikáján való uralkodást. Nem ment könnyen, de tagadhatatlan a haladás. Nem így a házelnök...Az aztán az igazi gumiarc, mögötte a legsötétebb ördög, a klientura külső köre...
Előzmény: Vasegér (14)
maceszka Creative Commons License 2002.03.13 0 0 15
A FIDESZ hip-hop most sem megy át jófiuba, továbbra is köpködni fognak, és ocsmánykodni.
Higgadtan hazudnak és nyiltan csúsztatnak. A jó magyarok pedig hagyják magukat beterelni... Hát igen, a politika ilyen sötét...
Előzmény: lakika (-)
Vasegér Creative Commons License 2002.03.13 0 0 14
viccet félretéve; kovács és cspata jó de találhatnának már egy mélyebb hangú magas pártelnököt. nagyon elkelne egy pár politikusformázó szakember is a környékükön (lendvai ildikó félecsapott feje és felszegett álla 2% minusz).
VV_kenyer Creative Commons License 2002.03.13 0 0 13
Nem hiszem, hogy meg tudjak allni:))
Előzmény: lakika (-)
fany Creative Commons License 2002.03.13 0 0 12
Fasizmus = kommunizmus.
Tegnap este Kovács fantasztikusan hozta a formáját. Remélem sokan látták. A primitív vagdalkozó kommunista stílusát a kebel barátja Balló értékelte csak. Megbeszélt kérdésekre adott frappáns válaszain jókat tudtak röhögni.
Éljen a megbonthatatlan MSZMP és MSZP barátsága.
Előzmény: lakika (-)
Vasegér Creative Commons License 2002.03.13 0 0 11
kovács nem volt rossz. jól érvelt. magyarul beszélt. nem zavarodott bele a gondolataiba.
hibái: mszp tag, magas a hanghordozása, rossz a fejtartása és hamarabb kellett volna leoperáltatnia a bibircsókot az orráról.
AgentOrange Creative Commons License 2002.03.13 0 0 10
k0vács-bal0
Két komcsi együtt, persze, hogy jól megvoltak, bezzeg amikor megkap egy jobbos kérdezőt, akkor van ám "aljas provokáció", stbstb...

k0vács is ugyanolyan bábu mint a meggyespite.

livefast Creative Commons License 2002.03.13 0 0 9
Én azért szeretnék gratulálni neki, mert ez a megtestesült kultúrzseni kezdettől fogva maximálisan támogatta a fantasztikus kendekönyvet, már a hivatalos bemutatóján is ott mosolygott.
Előzmény: OLD DEATH (8)
OLD DEATH Creative Commons License 2002.03.13 0 0 8
Leendő külügyminiszterünk ma is nagyon kulturáltan és intelligensen beszélt. Biztos kézzel vezeti majd nemzetünket be az EU-ba. Már csak néhány hét, és gratulálhattok neki a győztes és szimpatikus politikájához.
Előzmény: Big (the real) (7)
Big (the real) Creative Commons License 2002.03.13 0 0 7
azert remelem, Kovacs idiotasagait nem fogjak elfelejteni...
Előzmény: lakika (-)
baluuu Creative Commons License 2002.03.13 0 0 6
ne csusztassal mar legyszives!

volt egy 5% a jelenlegi novekedesrol ami szerinte csak 3.3% a ksh.hu cimoldalan meg 3.8% :)

a masik meg az hogy mibol fedezik a programjukat es ott az egyik forras az 5%-os novekedes volt(jovobeni) es mondott meg forrasokat es osszeszedett 2x anyit mint ami kell.

Előzmény: rinpoce (2)
baluuu Creative Commons License 2002.03.13 0 0 5
meseld mar el legyszives a gyenge emlekezetueknek mit csinaltak egy hete?
Előzmény: lakika (-)
askdas Creative Commons License 2002.03.13 0 0 4
előhozta képzeld. nem a közvetítés alatt, de előhozta. egyébként az ígéretek alapjául a növekedésen kívül még említette a források átcsoportosítását (tiktosszolgálatok, MEH költségvetésének csökkentése, stb), illetve az uniós csatlakozás hatására képződő többletforrást.

Tank Creative Commons License 2002.03.13 0 0 3
Na ezt a Werber-ügyet például nem hozta elő Baló. Ha én lettem volna a riporter, előhozom.
Előzmény: lakika (-)
rinpoce Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2
Azért ez nem vol annyira felhötlen. Balo belerángatta a csingába:

1. K.L.azt mondta, hazudik a Fidesz, nincs 5 százalék GDP.

2. Arra a kérdésre, hogy a ménkü sok igéretet miböl fogják megvalositani, azt mindta K.L., hogy az 5 százalék GDP-böl.

A közönség ejnye-bejnyézett.. Én is.

Előzmény: lakika (-)
delpedro Creative Commons License 2002.03.13 0 0 1
Kovács továbbra is egy nagy 0.
Előzmény: lakika (-)
molim Creative Commons License 2002.03.13 0 0 0
Én is úgy látom, hogy megpróbálnak stratégiát váltani.
Előzmény: lakika (-)
lakika Creative Commons License 2002.03.12 0 0 topiknyitó
Ma este Balóval beszélgetett, amúgy elég visszafogottan, meg is lepődtem, ha most szálltam volna le a holdról még talán szimpatikusnak is tűnhetett volna ez a Kovács. Balóval többször szemérmesen összemosolyogtak, miközben Baló a füléig vörösödött, mert milyen jó is egy ilyen nagyszerű ember barátjának lenni, micsoda klassz dolog összekacsintani vele miközben a Fideszt szekálgatjuk - persze mondom, csak egész finoman.

Figyeljétek meg, jön a Werber féle arculatváltás. Az MSZP hirtelen hipp-hopp átmegy jófiúba, nem fognak köpködni, meg ocsmánykodni (persze ez nem kis erőfeszítést igényel a részükről), csak egész higgadtan fognak hazudni, talán alig észrevehetően csúsztatgatni, és a jó magyarok ingadozó része egyetlen hét alatt - kb. ennyire képes visszaemlékezni az átlagos emberi memória kampányidőszakban - el is felejti, hogy milyen csúnyák is voltak ezek nemrég, és szívükbe zárják majd a jó Kovácsot, Hornt, és talán még az SZDSZ - amúgy arctalan, ezért könnyen beintegrálható - holdudvarát is.
Nem rossz taktika, tud valamit ez a Ron Werber...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!