Mi eddig mindig Bibione-ba mentünk nyaralni, de idén Lignano-ba. Azt már tudom, hogy itt külön kell fizetni a strandszervízért. Azt tudja valaki, hogy saját széket vihetek ki 3dikkent a bérelt napernyő szetthez? Szabályzat szerint nem lehet, de szólnak érte? Pl ha az utolsó sorban bérelek napernyőt? Bibione-ban ez nem gond. Köszönöm!
Sziasztok! Hétvégén megyünk Lignanoba. Kérdésem az lenne, hogy Sabbiadoro városrészen hol érdemes parkolni, ami viszonylag közel van a tengerhez? Nagyon nehéz parkolóhelyeket találni? Mi a véleményetek?
Kiegészíteném annyival tefi válaszát, hogy a strand szektorokra van osztva, sorszámozott napernyőkkel, amelyekhez két napozóágy tartozik. Aki nem bérel napernyőt, az leginkább a telepített napernyők mögötti részen tud letelepedni vagy esetleg közvetlenül a tenger partján max. egy törölközővel (úgy, hogy közlekedésre maradjon hely...). Napernyők közé nem tudtok letelepedni és szinte minden évben jön a strand szervíz ellenőrizni a napernyő használati jogosultságot, így üres helyet sem tudtok csak úgy elfoglalni...
Caorlébe szeretnék menni a nyáron nyaralni pár napra. Budapestről hogy lehet eljutni vonattal? Nem nagyon találtam információt. Augusztus végén mennénk 4-5 napra. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Idén nyáron harmadjára is Bibionéba szeretnénk menni. Eddig az etgroup oldalán foglaltam apartmant, mindkét évben maximálisan meg voltunk elégedve.Sajnos már most sem nagyon van szabad apartman számunkra, ezért szétnézem még a casa-mare oldalán is, ott vannak még. Van valakinek tapasztalata ezzel az utazási irodával? Korrektek, jó minőségűek az apartmanok? Az etg-él már max 10-kor átvehettük a kulcsokat, kifogásolhatatlan volt a takarítás, a 4. sorba már adtak ingyenes strandszervízet. Vagy esetleg tudtok ajánlani megbízható utazási irodát még Bibionéban?
Mi lignánoból kirándultunk Caorleba most szeptember elején. Parkolni egyből a város elején a felüljárónál és kicsit beljebb is lehet 2 hatalmas parkoló van ami ingyenes! Ki van táblázva onnan 5-10 perc séta a központ.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Caorleba érdemes e atmenni Lignanobol? Tudunk e parkolni? Gradoban állítólag nehezebb, inkább nem kísérleteznenk. Egy kisebb kirándulást tervezünk, kisgyerekkel.
Nekem megjött a számlám, semmi rendkívüli nem volt rajta, használtuk a mobilnetet, telefonáltunk (és flottások is vagyunk T-nél) de ugyanannyit fizettünk, mint itthon (az indított hívásokat idegen hálózatba történő hívásnak számolták -9ft- de lebeszélhető volt az előfizetésből) a mobilnetet pedig a csomagban foglaltat használtuk, nem számoltak pluszt.
Soha nem netezek telefonról! Utálom. De munkaügyben szükség van arra, hogy kb. napi 10 percet netezzek, a vállalkozásomat nem dobhatom a kukába a nyaralás idejére. Erre kellene a net... egyébként egyáltalán nem lenne rá szükség.
Sziasztok!Szombaton vagy vasarnap indulunk Bibionéba! :) Yuhuuuu. Már nagyon várjuk. De most máshogy lesz a felállás, mert eddig hotelban szálltunk meg , de most viszont apartmanba megyünk. Az apartman neve : Residence Regent Beach. Valaki jadt mar ott? Esetleg hallott valamit róla? :) .... Mit érdemes vinni? Probálok kulombozo oldalakrol ossze szedni infot. :) Elore is koszonom a valaszokat! .. Meg annyi, hogy agynemu minden apartman helyen van alltalaban, vagy jo ha viszunk? :) Szep napot! :)
Net az kell!!! Sajnos ilyen világot élünk.Magyarázd meg a 15 éves nagy lányomnak hogy 8 napig nem lesz net :D Egyébként az adatroaming egy nagy átbaszás,nem teljesen úgy van ahogy hírdetik. Mi rácsesztünk.Flottában vagyunk benne amihez minden Net adat csomagot külön kell megrendelni és alapba csak 50mb van a csomaghoz. Igy rendeltünk egy 10gb-os csomagot 6500ft-ért amire direkt rákérdeztünk lehet e kint is használni!Persze a kedves ügyintéző azt mondta rá hogy igen! Megnyugodtunk nem kell kint wifire költeni. Erre sogórnőmék ugyan ilyen flottás csomaggal voltak kint franciába,meglepően tapasztalják hogy 1 este elfogyott a 3gb adatforgalma.Felhívták az ügyfélszolgálatot és kiderült hogy a 3gb amit ide haza haviszinten fizet azt nem lehet kint használni mert kiegészítő csomagnak számit és ennyi!!!! Begurultam és lemondtuk a 6500ft-os net csomagunkat mert az sem lett volna jó. Dual simes telonk van a vodánál van most 4gb 1 hónapig ingyen,vettem 2 simet az elöfizetéses telekom mellé és a vodáról neteztünk.