Keressük ennek a tündéri kis argentin dognak a gazdáit. http://www.illatosut.hu/photos/3337.jpg A kicsi eredeti neve: Csillag A kis kutya 2,5 hónaposan lett örökbeadva, egy idő után az örökbefogadót nem lehetett elérni, pár héttel ezelőtt pedig a kicsi az Illatos úti ebrendészeti telepen bukkant fel. A tenyésztők csak későn értesültek róla, egy kedves fiatal pár kivitte. A tenyésztők őket szeretnék megtalálni, hogy megnyugodjanak, hogy a kutyusuk végre jó helyen van. Kérjük, ha olvassák a gazdik, vagy valaki tud a környzetében egy féléves, süket kis dogoról kérjük, hogy az alábbi elérhetőségen jelentkezzen, hogy végre megnyugodhasson egy család:
Argentin kiskutyák eladok tkv-vel tenyesztésre ajánlott Apa Sandokan de Los Divalos (Hun CH , Hun show CH,Klub gyoztes) Anya :Blanco Del Montero Dido Dreamgirl (2*CAC,ResCACIB)
A tegnap frissített adatok szerint az illatos úton raboskodik egy 6 éves, csontsovány Argentin Dog kan, akit a gazdája adott le. A www.illatosut.hu weblapon, a 9. oldalon van róla kép is, szegény tényleg elképesztően sovány. A kutyus azonnal elhozható, azt írják nagyon kedves. Remélem közületek valaki tud rajta segíteni, nem ezt érdemli :(
segítséget szeretnék. Elveszett december 6-án az argentin dogunk Biatorbágyról. Barátságos, 2 éves, Joker névre hallgat. Semmi nyoma, mindenhol keressük, félek, hogy ellopták. Ha esteleg hallottatok róla, vagy eladó ilyen kutyáról, légyszi szóljatok, totál el vagyunk keseredve.
Bemásolva:
2004/07/31. én ellopták Csepelről 6- hónapos Argentin Dog kan kutyám Törzskönyvi száma: 4797/04 aki tud kérem segitsen.
Telefon: 06-20-3347246
Most olvastam,hogy dog kölyköt keresel.Én tudnék neked vkit, Lucának hívják aki árul egy szukát.Menj fel az argentindog.uw.hu-ra(forumok-argentin dog-eladó kutyák).Mi is a Lucától hoztunk egy kant.Nagyon édi a kis kutya(nem is olyan kicsi)Most visszük fület vágatni.Nézd meg.Ja és van a Luca kutyáiról és az enyémről is képek.Nézzd meg
Köszönöm!!! :)
Remélem működni fog..
Már más is segít nekem gazdit vagy más megoldást találni neki, nem sok a remény, de a kép talán több embert megmozgatna.
De,fent is volt,csak behalt a tar.hu....a netboardon is fent volt,meg itten pár menhelyes topicban....
Már írtam is a tárosoknak,hogy mijafene van már megint....
ÖP
Szia!
Szerintem nézz át a www.netboard.hu-ra, azon belül is a kutyaszövi-argentin dogos topicba.Ott több infót felszedhetsz, mint itt...
Könyv nincs.Itthon.
Sziasztok!!!remélhetőleg egy leendő argentin dog tulajdonos ir most...ez igaz még nagyon jövőidő,hisz helyet is kéne neki csinálni meg még az árát is össze kéne kuporgatnom.:-)tényleg ha nem világbajnok kutyát szeretnék,hanem egy házikedvencet akkor milyen árkategoriában kell gondolkodnom?tudnátok valami szakirodalmat ajánlani?könyvet egyáltalán nem találtam...:-(valahol olvastam hogy elég gyakori ezeknél a kutyáknál a süketség.ez igaz?nah egyenlőre ennyi kérdés....de szerintem lesz még több is!:-)