Keresés

Részletes keresés

zavarok Creative Commons License 2002.02.13 0 0 4
Gedeon bácsi!

Otthon vár az asszony ... csak aztán nehogy otthon (is) elveszítsd a ... fejed ...

Előzmény: Gedeon bá a nők bálványa (3)
Gedeon bá a nők bálványa Creative Commons License 2002.02.13 0 0 3
he he he :)))

Éljen soká a tényszerű válasz !

Előzmény: luciferi (2)
luciferi Creative Commons License 2002.02.13 0 0 2
Tanulj már meg helyesen írni! Tudod alsó tagozat 2. osztály!
megdádáza helyett megdádázza!!!
Előzmény: Gedeon bá a nők bálványa (-)
mpd Creative Commons License 2002.02.13 0 0 1
No, ezzel most mi a baj?
Előzmény: Gedeon bá a nők bálványa (-)
Gedeon bá a nők bálványa Creative Commons License 2002.02.13 0 0 topiknyitó
A miniszterelnök álláspontja szerint a kedvezménytörvény ügyében érdemes Szlovákiával továbbra is tárgyalni, mert a rendszeres eszmecsere nélkül biztosan romlana a két ország kapcsolata. Orbán Viktor szokásos szerdai rádióinterjújában úgy fogalmazott, hogy „tárgyalni akkor is kell, ha nem látjuk ebben a pillanatban, hogy mi lenne az a megoldás, amely a legális, törvényes és indokolt magyar igényeket, illetve az ezzel szemben felhozott szerintem nehezen indokolható szlovák szempontokat egyaránt magába foglalná”. A miniszterelnök közölte: a magyar diplomácia úgy érzi, hogy ebben a vitában, tárgyalássorozatban az európai értékek a higgadt, nyugodt mérlegelő érvelés és a kölcsönösség szempontja a magyar oldalon van.

Kitért arra, hogy a kedvezménytörvényen kívül Magyarországnak és Szlovákiának még jó néhány közös ügye van, például a NATO-bővítés, illetve az európai uniós csatlakozás kérdése. A kormányfő utalt arra, hogy Szlovákia szeretne bekerülni a NATO-ba, a magyar parlamentnek pedig meg kell vitatnia és ha helyesnek tartja jóvá kell hagynia a szomszédos ország csatlakozását. A miniszterelnök szólt arról, hogy a Szlovákiában is közelgő választások előtt semmi biztatót nem lát a szomszédos ország belpolitikai életében.

A választások előtt a két országban eluralkodó hangulatot összevetve elmondta: a magyarországi kampány nem úgy durva, hogy valamely kisebbség okkal érezhetné magát bizonytalanságban vagy veszélyben. A magyar kampány néhány rossz ízlésű ember mondandójának és politikai akciójának következtében olyan, mint az epe. Minden jóba valami borzalmas keserűt próbálnak cseppenteni és ezzel megrontani nem a kormánypártok és a kormánypártok híveinek, hanem szinte az egész ország szája ízét - fogalmazott a miniszterelnök.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!