Keresés

Részletes keresés

ametiszt Creative Commons License 2003.06.23 0 0 214
Szia Dó!

Július 6-án, vasárnap Oktogonos záróbuli az Európa nevű hajón.
1. terem társas,
2. Boogie, rocky, swing
3. Salsa

Nyári tanfolyam nemigen lesz, mivel bezár az iskola, illetve ezen a héten vannak még az intenzív tanfolyamok (honlapon részletek)

Judit és András tart még július 14-18-ig az Őrs vezér térnél társastánc technika órát, minden nap 20-21 és 21-22 óráig (2 csoport)
(ha kell még erről infó, írjál)

Táborba pedig megyünk! :)
Ame

Előzmény: PDF (213)
PDF Creative Commons License 2003.06.18 0 0 213
Hahó!

Kedves Andris, még mindig úgy tűnik, h pénteken nem érek rá, de még akármi megtörténhet... Remélem, Te azért jól fogod érezni magad! Hogyhogy nem mentél 2. utcabálra? Nem úgy volt, h valami potenciális hölgyszeméllyel fogsz feltűnni? :)

Aki az első utcabulin az én partnerem volt (Macsek / Tomi), úgy tűnik rávehető 1 nyári tanfolyamra, amikoris megkísérli, h felfejlődik az "én szintemre"... :P Szóval, Ame, lehet, h Oktogonosok leszünk! ;)

Na, legyetek jók és szobatiszták!

cupp:

ui Andrisnak: AndrisOM visszatért... :P

Előzmény: Toth Andras (212)
Toth Andras Creative Commons License 2003.06.17 0 0 212
Ehh, en sem mentem a masodikba!!!

Ellenben viszont argentin tango bemutato (azt hiszem) lesz a Vorosmarty teren 20-an 16 orakor.
Nyilt.
Forras: www.budaitango.hu (remek kepek is talalhatok itt :))
ill. lev-lista.

Andras

ametiszt Creative Commons License 2003.06.03 0 0 211
Oooo, most veszem észre, hogy múlt szombaton volt az utcabál - teljesen kiment a fejemből - és a második pedig e hét szombaton lesz, ami azt hiszem, megint alkalmatlan időpontilag:((((

Dó, remélem vizsgailag jól állsz :)))

Szia,
Ame

Előzmény: PDF (210)
PDF Creative Commons License 2003.06.03 0 0 210
Nnnnnnnnnnna, örömmel jelentem, végre sikerült elmennem 1 jeles táncos eseményre... :) Voltam szombaton az Utcabálon, nagyon jól éreztem magam, kérdés, h ez a rendezvénynek köszönhető-e... :P Mindenesetre a társaság remek volt, a zenék is, Attila formáját hozta, mint sztárDJ... :P

Andris, bocs, h nem tudtunk elköszönni, küldtem smst, remélem megkaptad!

Az eheti bulin még gondolkozom, ha nem kell tanunom (esetleg), akkor most is benézek!

Üdv:

PDF Creative Commons License 2003.05.25 0 0 209
Nagyon heles, nagyon heles, gyertek csak, én úgy tervezem, h ha vizsgáim hada is engedi, akár mind2re elnézek...Andris, Téged meg majd hívlak... :)

üdv:

Előzmény: ametiszt (208)
ametiszt Creative Commons License 2003.05.23 0 0 208
Miértis?:))
(kezdek aggódni, hogy esetleg láttál már minket táncolni?:)
Előzmény: Toth Andras (207)
Toth Andras Creative Commons License 2003.05.23 0 0 207
En ott leszek, s arcomon kajan mosoly lesz.
Előzmény: ametiszt (205)
PDF Creative Commons License 2003.05.22 0 0 206
Köszi az infót, hát mondhatom, ez agysanyargató egy szöveg... így vizsgaidőszak kellős közepén csak még jobban lefárasztani az embert vétek... no mind1... majd igyexem megjelenni... nagyon jóóóóóóó lenne! :)

Üdv:

ametiszt Creative Commons License 2003.05.22 0 0 205
Szia Dó!

Kérdésedre válasz a Harmónia honlapjáról:))))

Közhírré tétetik!

Társadalmi vigalom leend újra szervezve, mely tartatik ismét a Jóisten szabad ege alatt, Székesfovárosunk gyönyöruszép Margitszigetén, a rengeteg H2O-t már nem tartalmazó Wasserturm-nál (gyengébbek, és már nem K. und K. lakosok kedvéért... Víztorony-nál)

anno domini 2003. május havának 31-ik napján szombaton estve, egyszer, azután 2003. június havának 07-ik napján szombaton estve, másodszor!

Mindkét rendezvény naplementétol az éjféli kondulásig tart (19-24), a belépo pedig személyenkint 500.- (arany)forintba kerül, alkalmankint...
Fovédnök: József foherceg, és az idevágó Magyar Kir. HARMÓNIA Táncos Ipartestület dolgos fiatal ifiurai és hölgyei!
Bálanya: az nem lesz !

Hogy mi a program?
Lesz halvány, pislákoló gyertyafény, jó levego, csak társastánc muzsika, Tangótól a Keringoig, Távoli Amerikás stílusú könnyuvéru táncok (Latin...), lábkitekeros, rongylábas, iszonyatos gyors ereszd el a hajamat zene (Rocky-boogie), hangulat-fáklyák, csinnadratta /Elso Szabad Harmónia Tuzoltózenekar és Dalárda/, Dámaválasz, és amit a rendezoség még ki tud találni... !!!
Lazás, nyárias, víkkendes öltözék kéretik a Bálozóktól.
Fel-felbukkan Strauss János és bécsi Utazó Zenekara is!

Tehát mindenkit (el)várunk, aki szeret vígadni, szeret táncolni a jó levegon!

Harmóniás Társaság és Szabadkomíves Tanács Utcabáli Szervezobizoccsága

KÉRETIK TOVÁBBÍTANI MINDENFÉLE TÁNCOS CSATORNÁKON, HA LEHET!

Köszönettel,
és mély meghajlással.
Székely Attila
tánctanító-mesterfenomén kisiparos

Oktogon szülinap nem volt valami különös, csak mint a szokásos Láz.

Puszi,
Ame

Előzmény: PDF (204)
PDF Creative Commons License 2003.05.20 0 0 204
Öööööőőőőőőőő... nos... közbejött valami... :P

Jó volt? Jól éreztétek magatokat?

Tudja valaki, h mikor lesz a Harmóniás buli a Margitszigeten? Arra nagyon szeretnék kimenni! :)

cupp:

Előzmény: ametiszt (203)
ametiszt Creative Commons License 2003.05.20 0 0 203
Na voltál az Oktogonos szülinapon?
Mi igen.

Ame

Előzmény: PDF (202)
PDF Creative Commons License 2003.05.07 0 0 202
Még nincs szerencsétlen áldozat, úgyh ez még várat magára..., de jó h mondod a szombati bulit, lehet, h útbaejtjük... :)
pussz:
Előzmény: ametiszt (201)
ametiszt Creative Commons License 2003.05.07 0 0 201
Nos, beiratkoztál valamelyik tanfolyamra?

Szombaton Oktogonos szülinapi buli a Forgách utcában.

Üdv,

Ame

Előzmény: PDF (200)
PDF Creative Commons License 2003.04.22 0 0 200
Hali Ame!

Nagyon köszönöm az infókat, azt hiszem az lesz a legegyszerűbb, ha meginterjúvolom a leendő páromat (szegény, még nem tud róla... :P), h melyik szint is lenne jó mind2őnknek, az az 1 év pedig kis túlzással is kb bronzra lenne jó... :( Mindenesetre most nagy a buzgalom bennem, úgyh a legjobb az lesz, ha bemegyek az Oktogonba és körülnézek és érdeklődöm... :)

Pusszancs:

Előzmény: ametiszt (199)
ametiszt Creative Commons License 2003.04.22 0 0 199
Szia Dó! Na végre előkerültél:)

Én csak Oktogonos tanfolyamról tudok nyilatkozni. Ide leszedtem neked a honlapról azokat a tanfolyamokat, ami nagyjából az általad említett "középhaladónak" felelhet meg (abból indultam ki, hogy már legalább egy éve táncolsz, sztem leginkább ezüst és afölött nézelődj!)

Ezek még az áprilisi szintek, a májusi még nincs fent, de úgy szokott menni a dolog, hogy a csoport megtartja az időpontját, csak átnevezik mondjuk ezüstről aranyra. Vagy nézd meg pár nap múlva a honlapjukon, addigra biztos frissítenek.

Nyomtatott májusi órarend viszont már van a recepción, ha arra járnál.

Bronz: 5.900.- / 8 alkalom
Kedd 20.30 - 22.00
Szerda 19.00 - 20.30

Ezüst: 5.900.- / 8 alkalom
Csütörtök 19.00 - 20.30
Péntek 19.00 - 20.30

Arany: 5.900.- / 8 alkalom
Szombat 15.00-16.30

Az a csoport, ahova most járok, tutira lesz szerda este 20.30-tól 22-ig "szuper aranysztár" néven.
Az áprilisban "ezüst" néven futó csoportok közül pedig tudomásom szerint a péntek esti fog "bearanyozódni"

Az, hogy melyik szint jó neked, megtudhatod úgy, hogy a recepción kérd el a társastánc-tanárok "tanmenetét" vagyis hogy melyik szinten melyik figurát tanítják.

A Feelingről hallottam még sok szépet és jót.

Remélhetőleg találsz megfelelő időpontot.
Sok sikert,

Szia,
Ame

Előzmény: PDF (198)
PDF Creative Commons License 2003.04.22 0 0 198
Na helló!

Tegnap voltunk Locsolkodó-bulin Harmóniában... Hááááát... Érdekes volt... :))) Az a sok barom a szódásüvegekkel... :P A kiselőadások és a szteppbemutató királyok voltak, a tánc is jó lett volna, csak én vagyok a béna... de ezt most itt nem részletezem... :P

Nem tud nekem valaki ajánlani direkt társastáncos tanfolyamot kedd vagy csütörtök esténként a Belváros környékén középhaladóknak? Most nagyon rámjött, h újra el kéne kezdeni a dolgot... és lehet, h párt is találnék...

Jó táncizást meg táborozást Mindenkinek!

Üdv:

ametiszt Creative Commons License 2003.04.14 0 0 197
Hm, milyen órák vannak szombat este?:)))

Megszűnt a Kaméleonban a vasárnap esti bugi-buli:(

Viszont közeleg a tánctábor-szezon:)))

Ame

Előzmény: PDF (196)
PDF Creative Commons License 2003.04.02 0 0 196
Hahó!

Mostanában nagyon nem táncolok... :( De ahogy mondom, nagyon nem... :((( Az a helyzet, h nagyon kiszúrtam magammal ebben a félévben órarendemet illetően, és csak vergődöm és szenvedek, annyi órám meg házim van... :(((
Ehh...
Na mind1, nem panaszkodom, de mostanában semmire nincs időőőőőőőőőőőőőőőőm...!!!

Mindenkinek minden jóóót!

Üdv:

Előzmény: ametiszt (195)
ametiszt Creative Commons License 2003.04.02 0 0 195
Szia Dó!

Végül mégsem mentünk a Harmónia bálba.
Nálad mizujs, mostanában nem táncolsz?

Ame

Előzmény: PDF (194)
PDF Creative Commons License 2003.03.31 0 0 194
Köszönjük, ha jól hiszem, ez minket annyira nem érint...

Na, milyen volt a Harmónia-bál? Meséljeteeeeeeeeek... :)

Üdv:

Camouflage Creative Commons License 2003.03.25 0 0 193
Figyelem!!!

30-60 év közötti néptáncosok, elsősorban férfiak jelentkezését várjuk amatőr együttesünkbe, akik táncoltak, vagy szeretnének még táncolni.

Próbák heti két alkalommal: hétfőn és csütörtökön 18,30-20,30-ig.

Családias hangulat, próbák után frissen, fiatalosan megyünk haza!

Érdeklődni lehet: Kakas Éva, 06/20-4639011 (minden nap 9-19 óráig).

ametiszt Creative Commons License 2003.03.25 0 0 192
Szia Dó!

Máskor nem eltűnni ennyi időre!:)

New York bál nem maradt el, voltunk, sőt egy kis közünk volt a bálkirály megválasztásához is:)

Egyelőre úgy néz ki, Harmónia bálba is megyünk.

Üdv,
Ame

Előzmény: PDF (190)
Toth Andras Creative Commons License 2003.03.24 0 0 191
Csumi Do! Itt az ido, hogy vegre felhivjalak es ket het utan boldog szulinapot kivanjak!!
Előzmény: PDF (190)
PDF Creative Commons License 2003.03.22 0 0 190
Hahó!

Mostanában nagyon kiestem itten a forgatagból, dehát megesik az ilyen...

Ha jól tudom ma van (vagy tegnap volt?) New Yorkos bál, de az is lehet, h a háború miatt elhalasztották a New Yorkosok? :) Na jó, ez nem volt jó poén... :|

A másik infó, h jövő 7vége pedig a Harmóniásoké! Úgyhogy hajrááááááá skacok, mindent beleeeeeee!

Üdv:

ametiszt Creative Commons License 2003.02.18 0 0 189
Rocky tanfolyam az Oktogonban!

"Extra haladó hobby rocky indul március 3-tól 19.00-től Hudák Gabi vezetésével.
Ehhez keresünk még embereket."

Legalább 10-en kellünk a csoport indításához, már vagyunk 8-an.

"Mindenkit szeretettel várunk, aki már elvégezte a haladó kurzust.
Itt újabb figurák megtanulására, gyakorlására lesz mód.
Viszont ahhoz, hogy a kurzus elinduljon, még a héten kellene tudnunk, hány fő jelentkezne várhatóan, ezért kérünk mindenkit, hogy péntekig bezárólag jelezzék a recepción vagy e-mailben, hogy jönnének-e."

Iratkozzatok fel a recepción lévő listára (tel: 302-3434, 302-3435), ha megleszünk legalább 10-en, miénk a nagyterem 19-től!

Ame

ametiszt Creative Commons License 2003.02.06 0 0 188
Senki sem táncol? Mindenki téli álmot alszik?:) Vége a vizsgaidőszaknak, tessék ide is írni.

Ma jött levlistán, hogy lesz bugis tanfolyam a pünködi hétvégén Landsbergben.

ametiszt Creative Commons License 2003.01.27 0 0 187
Elmentünk megnézni a versenyt az Undergroundba. Aztán visszafordultunk. Vágni lehetett a füstöt, a táncteret pedig meg sem lehetett közelíteni,
a versenyzőket nem is láttuk az előttünk állóktól,
úgyhogy ismételten a Latin Koktélban kötöttünk ki:)

Szóval ha valaki látott is valamit az eseményből, meséljen:)

Ame

hágé Creative Commons License 2003.01.23 0 0 186
naja
láttam már olyan "amatőr" biliárdost, aki sz@rrá vert egy "profi" bajnokot... szóval ennyit a mai amatőr bajnokságokról :)))
Előzmény: despil_hun (182)
despil_hun Creative Commons License 2003.01.23 0 0 185
Én nem írtam, hogy versenytáncosok mennek.
Csak azt, hogy az amatőr kifejezés egyértelmű (kéne legyen) :))
Holnap nem hiszem, hogy indulnék, mert Kaméleonba "kell" mennem néhány csinos lány társaságában - én szegény, tessék sajnálni :DD
Szerintem nyugodtan induljatok el, egy versenyen úgyis csak nyerni lehet.
Már a poén kedvéért is jó móka :))
Előzmény: ametiszt (184)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!