Keresés

Részletes keresés

Arktifakt Creative Commons License 2005.01.21 0 0 153

Forgasd el ugyanolyan sorrendbe ahogy a falon látod őket "piros lila sárga"

 

Egyébként én már a hid előtt állok ahol az alvót kell már legyőzni de amint kb. a hid közepére érek,egyszerüen fogja magát és minden szó nélkül kilép a játék win be...

Franc essen az ilyen bug hegyes játékba szerintem a Guines be tuti be lehetne irni a legbugosabb gamek közé szőrnyü:(

Ha esetleg valaki tudná mit lehet tenni hogy ne lépjen ki ott hálás lennék ha tudna segíteni,köszi a figyelmet sziasztok.

 

Előzmény: Borer (152)
Borer Creative Commons License 2005.01.21 0 0 152

Hi,

 

Most ,meg azt nem tudom hogy mit kell csinálni a sleeper templomban (Orc tample)

ahol jönnek a sok csontik :)) Van 2 kapu ami be van zárva, illetve 1 minecrawler van bezárva egy félkör akaku izénél :) Ja meg van egy terem amiben van 3 kör alaku minta a földön 3 csontit ábrázoz és mindegyiknek a fejében más szin van piros ,lila,

sárga. És minden egyes körnél 1 kapcsolo , ami visszafordul ...segitsen aki tud lecci. Thx---

Borer Creative Commons License 2005.01.21 0 0 151
Ok mind 1 a freeben van már rájöttem :))
Borer Creative Commons License 2005.01.21 0 0 150

Hi

 

Nem tudjátok hol van az az orc aki a báyába van bezárva ? Gondolom az az olda mine-ban van legalso szinten a minecrawlerek közelében . De a mine be van zarva

  :(( Hogy tom kinyitni ?     Köszi előre is

y4s90i Creative Commons License 2005.01.21 0 0 149

Hi mindenki!

 

Megvan, hogyan lehet túl jutni a Lukor-os részen. Először is amit a játék készítői írtak az sem jó. Akkor elmondom hogyan lehet:

Mikor már ott vagyunk Lukornál és mielőtt még bementünk volna abba a terembe, ahol az ork harcos van (ez az a terem ahol majd használni kell a tekercset). Tehát fontos dolog, hogy az ott lévő orkok legyőzése előtt kell tenni az alábbi dolgot:

- át kell változni valamilyen állattá és elkezdeni üldöztetni magunkat Lukorral

- mivel így megy utánunk, csaljuk be a fent említett terembe és csaljuk el a terem közepén lévő ork harcosig (mivel állatok vagyunk (csak a játékban) az orkok békén hagynak minket

- majd ezután szépen az orkok szegény Lukort elkezdik gyilkolni (nem hal meg)

- hagyjuk ott, vagyis menjünk egy kicsit hátrébb és változzunk vissza emberré, ezt az enter billentyű lenyomásával tudjuk megtenni.

- ha az enterrel nem megy, akkor s vagy b billenytű, írjuk be MARVIN, majd enter és ESC

- ezután segítsünk Lukornak, aki azzal hálálja meg, hogy végre azt csinálja amit kell

 

Remélem érthető volt a segítségem és hasznát lehet venni.

 

Jó játékot mindenkinek

Borer Creative Commons License 2005.01.21 0 0 148

hi,

 

Köszi nekem a többi ellenféllel nincs gondom , mindenkit le tudok győzni egy egyszerű ijjal vagy first of wind  ... annyi :)) Legyőztem már minden ellenfelet asszem csak a stone-t nem ... legalábbis ameddig itt tartok ( a crossbowmnak alapból asszem 90-es sebzése van ) Az ork kalapácsot meg már rég eladtam :DDDDDD Most mehetek visszavásárolni :) Köszi Szépen.

Arktifakt Creative Commons License 2005.01.21 0 0 147

Akinek esetleg a kapuknál lenne gondja a csörlő bug miatt az írja be a status screenbe ahol a játékos adatai láthatóak,a marvin szót,enter majd esc, utána menjen a rács vagy ajtó elé szorosan és nyomjon külső nézet gombot de csak egy pillanatra mert ha sokáig nyomja kiszalad a karakter a képről:(

 

Arktifakt Creative Commons License 2005.01.21 0 0 146

Szia azt egyszerü,csak  szerezd  meg az ork kalapácsot,az ork főld fele van egy barlangban,de ha nem találod vehetsz az új táborba ahol most tag vagy az egyik zsiványtól azt hiszem,de a stone golem után még jön a jég és a tűz golem,azok ellen már nem jó ezért legyen nálad tűznyil és jégvihar asszem,ezeket azzal lehet.

A crossbownál sokkal jobb gomez testőrének kardja és a harci számszer ij,igaz utobbihoz sok ügyességpont kell,de megéri,amúgy én a karot használtam.

Apropó neked veled jött egyből lukor,vagy te is szenvedtél esetleg szerencséd volt?

 

Ami az "ulu mulut" illeti,szerintem teljesen felesleges megszerezni mert mire eljut a játékos arra a szintre hogy letud győzni egy mocsárcápát,tűzgyikot,árnybestiát és trolt,ilyen szinten már egyáltalán nem ellenfél az ork sem,tehát teljesen mindegy hogy meg van e vagy sem megaztán nem annyira uncsi:)

Bár az igaz hogy 10.00 tapasztalati pontot ad ha megszerezzük...

Köszi a figyelmet sziasztok

Előzmény: Borer (145)
Borer Creative Commons License 2005.01.20 0 0 145

Hi ,

 

Valaki megmondaná hogy lehet legyőzni a stone gólemet ? már mindent kipróbáltam.

Köszi előre is. Nekem már az old mine bezárt freebe mindenkit legyilkoltak , old campből kitagadtak ugyhogy most a newben vagyok és a 13. varázslóért mennék , de nem enged be a szörny a stone nélkül. Egy tipp tőlem : Van egy csávó a hátsó kapunál (old camp) neki van egy crossbowja (arany színű) sztem az a legjobb ha azt megszerzi valaki lehet apritani , alig lesz ellenfeled. Ork warrior néhány lövés. Köszi a segitséget előre is addig megszerzem a 2-őt :P               Üdv.:      .QRC<>Borer"

EddienPrice Creative Commons License 2005.01.20 0 0 144

 Ha el tudja nekem küldeni a Gothic teljes végigjátszását a Cromanin küldetéssel együtt akkor legyen szíves és küdje el nekem a mail-ra!

Egyébkén már kétszer végig vittem de még nem jöttem rá a cromanin küldetés megoldására.

Arktifakt Creative Commons License 2005.01.19 0 0 143

Game Star múlt havi játéka volt.

 

Előzmény: _ Liar _ (142)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.01.19 0 0 142
neketek honnan van gothic 1etek?
Arktifakt Creative Commons License 2005.01.18 0 0 141

Végre sikerült:)

Bár lenem fogom írni hogy tudtam utánam csalogatni mert baromi hosszú,de ha valaki hasonló sorstársam esetleg ugyanígy szenved annak leirom majd ha kéri bár elég nehézkes lessz,de legalább lehet játszani vele tovább.

Köszi a figyelmet sziasztok...

 

Előzmény: Arktifakt (140)
Arktifakt Creative Commons License 2005.01.18 0 0 140

Sziasztok

Hát én nem értem,nekem vagy tizenötödszörre sem akar velem jönni,akármit csinálok akárhogyan is,ennyire ügyetlen volnék?

Elnem hiszem,szóval fogalmam sincs mit csinálok rosszúl,az összes létező változatot kipróbáltam a tekercs átadásával kapcsolatban de mindhiába:(

Egy kérés:

Túl nagy kérés lenne ha valaki átküldené nekem akinek sikerült esetleg onnén továbbjutni,egy mentett fájlt?

Hálás köszönet érte mindörökké...

Az msn címem:Korpadi.ilona@chello.hu

Köszi előre is,sziasztok.

 

Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.11 0 0 139

Bocs, most olvastam kicsit tovább. Nekem is csak úgy jött utánam, hogy egy régebbi mentésből próbálkoztam. De nekem másodikra összejött. Ezek szerint mázlim volt?

 

Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.11 0 0 138
Ez a raktár dolog télleg Bug, de nem zavar abban, hogy a játék végére MINDENKI tőled féljen...
Előzmény: Fugitive05 (136)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.11 0 0 137

Sziasztok!

 

Nos én párszor végigjátszottam az 1-et, Lukor szintén nem jött velem elsőre...

Nem mindegy, hogy hol, mikor adod oda a tekercset! Miután legyaláztad az Orkokat, kis duma, és megy utánad (?). lemész a jobboldali folyosón teljesen az aljára, de MINDIG várd meg Lukort. Az egyik barlangban beszól vmi olyasmit, hogy ezt ugyse tudjuk kinyitni, bla bla... EZUTÁN keress egy kapcsolót, rács fel, 1ik cetli, megint duma, aztán irány a köv folyosó. Megint meg kell várni a csókát, megint duma, AZTÁN keresd a 2. cetlit, megint duma, aztán vissza a középső terembe, megint duma, és irány a 3. folyosó. Kisebb csetepaté majd valahol középtájt beszól Lukor, menj a falhoz, teleport, aztán a csörlőt használva kinyitod az ajtót, visszamész Lukorhoz, különben nem jön utánad. Innen már minden oké.

A bányában a kapu előtt álló őrrel megbeszélted, hogy mi van? Addig nekem is ezt írta, amíg 3 templomost oda nem vittem, aztán még dumáltam vele, s mikor az áldását adta, csak akkor nyílt ki.

Fegyverváltás: kard van nálad, 2-es gomb megnyom, már vált is. vissza ue. menüből szintén ki tudsz így lépni, hogy előkapod pl. a kardot. Varázstekercseknél? Ctrl+Up (ill. a USE) adsz egy számot a tekercsnek, aztán mint egy fegyver, 5-től 10-ig.

 

Egyébként szerintem megéri végigjátszani, elég meglepő dolgok fognak történni...

A 2-t most szereztem meg, azért látszik rajta a változás...

 

Üdv, MADG

Előzmény: Arktifakt (135)
Fugitive05 Creative Commons License 2005.01.09 0 0 136

Most lenne egy kérdésem! ezt a bugot ki lehet valahogy kerülni? mondjuk ha ujratelepítem, és elkezdem előlről, akkor van rá esély, hogy velem jön az a manus?

mondjuk nálam meg a bányában van egy raktár, és azt kell "kirabolni", na hát én már vagy háromszor kinyitottam a ládákat, még az ott álló őrt is levertem, de a küldetésablakban nem tűnik el az elvégzendő küldetések listájáról!!

és én is nagyon el vagyok keseredve, mert ha egy hónappal ezelőtt valaki Rpg-t akart adni nekem, még a fejét is lekiabáltam, hogy mit képzel, én ilyennel ugyan nem játszom. Viszont a Gothickal nem egyszer éjszakákig játszottam. volt, hogy egy huzamban 18órát. szóval szerintem nagyon nehéz letenni, annyira élvezetes. mindig ugy vagyok vele, hogy na még ezt, de még ezt a küldetést megcsinálom, aztán lefexem, de jajj fejlődtem, hát ki kell próbálnom, most hogy tudom zuzni az ellent. ezek a mondatok nem egyszer fordultak meg a fejemben mindaddig, amig ez a szemét bug ide nem tolta a képét, és igy nem tudok továbbmenni a játékban!!

szóval van erre valami megoldás? azon a beírkálóson kívül? mert az nálam nem műxik!!

Előzmény: Arktifakt (135)
Arktifakt Creative Commons License 2005.01.05 0 0 135

Nálam sem jön utánam Lukor hiába irom be a tekercs átadása előtt közben ill utána semmi.

Az összes varit kipróbálltam de semmi egyébként a bányában lévő csörlőnyitási gondom is bug volt ezek szerint és akkor igy vegyen az ember eredeti játékot,esetenként tizezreket kiadva érte hogy aztán átszenvedett hetek után egy nyamvadt bug tönkretegye az egész játékélményt.

Mellékesen szólva amúgy is egy csapnivaló volt mindig is a német játékok főleg menü rendszer terén,bár nem csak a  játékuk ilyen iszonyu komplikállt de ami mondjuk a Gothic menürendszerét illeti,főleg az ittem váltás/használat az kész katasztrófa csak egy egyszerü példa:

nálam egy kard pl.és át szeretnék válltani nyilpuskára ugyebár egy normál játéknál ez az egér scroll gombal fél pillanat de itt nem ám itt először ugyebár előkell venni a kardot, és az ELŐVETT karddal belépni az ittem menübe,majd letenni a kardot,és csak azután hajlandó átváltani a másik fegyverre,a varázstekercseknél szintúgy ugyanigy végigjátszani ezt hát komolyan mondom ilyen pocsék csapnivaló programozást én még életemben nem pipálltam,arról ne is állmodjon senki hogy harc közbe egy gyógy itallt elfogyasszon mert ugyebár addigra rég ledarál az ellen:(

De ha legalább egy javitást(patch) kiadtak volna hozzá de hát minek az ugyebár az plussz meló lenne a programozó bácsiknak inkább adjuk el mihamarább minek is annyit vesződni rajta hát ennyit a jogtiszta szoftverről,mindenesetre kerülöm a jövőben az tuti biztos a Piranja soft játékat:(

(Amúgy aláirom valóban jó kis játék és nagyon nagy kár érte hogy igy el lett baltázva,mert közel egy évig nem találtam olyan játékot ami ennyire lekötött volna)

Köszönöm a figyelmet sziasztok...

 

Előzmény: Fugitive05 (132)
royal$2 Creative Commons License 2005.01.04 0 0 134
Akkor amikor még nem adtam oda a 2 tekercset .
Előzmény: Fugitive05 (132)
Arktifakt Creative Commons License 2005.01.04 0 0 133

Sziasztok

 

Légyszi segítsen valaki ha tud,elakadtam a régi bányában,ott amikor a tárnarákok fészkéhez kellene eljutni,már  meg van az engedély a kapu nyitáshoz,és templomosokat is vittem oda az őr mellé,csak nem tudom hogy kell kinyitni,mindig azt irja hogy hogy a csörlő be van ragadva:(

Az adataim:

Army,16.szint mester zárnyitás,akrobatika,fegyverzet:gomez testőrének kardja 85 sebzés

nehéz Army páncélzat,

unalmamban már az összes őrt és templomost legyaktam,(de nem őltem meg őket csak a holmijukat szedtem el hogy azálltal is tp pontokat gyüjtsek)

Segitséget előre is köszönöm sziasztok

 

Fugitive05 Creative Commons License 2005.01.03 0 0 132
royal$2 mikor irtad be a konzolba a lukor_bugfixbook -ot? mert nálam sehogy sem akar velem jönni az a hülye!
royal$2 Creative Commons License 2005.01.02 0 0 131

Hi odáig már eljutottam , átteleportáltam a falon , lenyitottam a falat a , csörlővel de Lukor nem őrült meg , pedig a végigjátszás azt írja . Én Scartól vettem el a fegyvert asszem 85-öt sebez .

Fugitive05 Creative Commons License 2005.01.02 0 0 130

már félig jó! :(( mér csak félig!! :((

szóval a "B" vagy "S" betűt megnyomom, aztán beírom, hogy MARVIN, majd BACKSPACE-t ütök, aztán ESC. ekkor kiírja, hogy MARVIN-MODE. F2-re előjön a konzol! megnyomon az "i" betűt, beírja, hogy insert, aztán elkezdem irni, hogy lukor, és ő beírja nekem az egészet. Enter, aztán esc, ott a könyv előttem, felveszem elolvasom, odamegyek Lukorhoz, csak az választható, hogy vége, rákattintok, és Ő továbbra is ott álldigál... :((((

többféleképp is megpróbáltam, beírtam, még mielőtt odamentem, aztán miközben beszéltem vele, aztán utána, aztán közvetlen mellette, de nem jön velem!!! na most mihez kezdjek???

Fugitive05 Creative Commons License 2005.01.02 0 0 129

Kössz amugy a segítséget, ezt elfelejtettem beleírni!!

na még próbálkozom...

Fugitive05 Creative Commons License 2005.01.02 0 0 128

Open the status screen (key " S " or " B ") type  MARVIN and press RETURN. Then you press ESC. Now open you the console by pressing F2. Type " INSERT LUKOR_BUGFIXBOOK " and RETURN. Then you see a book in front of you! Read it! Then you talk to Lukor. Choose END in the dialog! Now Baal Lukor should follow you again!

 

ott ez található! nem tudok angolul, németet tanulok, de annyit azért kibogoztam, hogy nyomjak F2-t, aztán előjön a konzol, és oda be tudom irni " INSERT LUKOR_BUGFIXBOOK ". ez igy jó is lenne, de az F2 billentyűm már leszakadt, annyit nyomogatom, az a konzol csak nem jön elő!!

strongest Creative Commons License 2005.01.02 0 0 127
a ballos probléma nem oldható meg szimplán!! Egy bug hibának köszönhető hogy nem megy veletek a templomban. De a www.piranha-bytes.com-on le lehet töltani egy segitséget amit használva követni fog. A weblapra érve kattints a gothic1-re és ha lefele mész itt lesz egy olyan rész aminek a neve: Problems in the game ezen belül pedig : Baal Lukor doesn't follow me any more
Fugitive05 Creative Commons License 2005.01.02 0 0 126

én is ugyanott akadtam el, nekem sem akar velem jönni az a templomos!

elkezdtem ujra egy régebbi mentéstől, de megint ugyanezt csinálja! ott ahol az a 3 alagut van, egyszerűen megáll összetett kézzel, és vár. pedig elvileg velem kellene jönnie, legalábbis azt mondja, hogy menjek előre, ő majd követ, de meg se moccan!! és elvileg valami teleportálót kellene aktiválnia, ahol nekem kellene tovább mennem!!

ha jó fegyvert akartok, egy kicsit csalni kell, de megéri!! menjetek oda, ahol a mocsárcápák vannak, aztán egyet csaljatok el!! menjetek az őrhöz, aki jobb oldalt áll, de ugy, hogy közben a mocsárcápa is kövessen! az őr nálam 10-ből 10x elhalálozott, igy a kardja az enyém lett, meg ami még nála volt :)) Őrök pengéje 71et sebez, viszont 44es erő kell hozzá, de igy már viszonyleg hamar egy erős kardhoz hozzá lehet jutni!

royal$2 Creative Commons License 2004.12.29 0 0 125
 Elakadtam a 3. részben ,  odaadtam Baal  Lukornak a 2 fél tekercset , de nem adja vissza és nem jön velem . Lécci segítsetek .
royal$2 Creative Commons License 2004.12.29 0 0 124
Hát azért többet vártam 50-es sebzésnél . Így  az 5. legjobb fegyverem .

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!