Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.26 0 0 1
Hát igen... Ez az az eset, amikor az ellenséggel(pl. most veled ;-) ) vagyok kénytelen egyetérteni... :-((((
Előzmény: McAtti (-)
mpd Creative Commons License 2001.10.26 0 0 0
Amíg eszembe jut ilyesmi: nálunk minden moziban a Rambo III-at kéne játszani, igen érdekes és aktuális lenne.
Előzmény: McAtti (-)
McAtti Creative Commons License 2001.10.26 0 0 topiknyitó
Már régen godolkodtam, hogy kellene egy ilyen, de ma betelt a pohár. (Igazából sajnálom, hogy a Zindex nem enged táblázatot betenni, mert úgy jobban mutatna, egymás mellett két tény.)
1. A szept. 11-i sajnálatos események kapcsán, ugye kijelentették, hogy az Pearl Harborhoz hasonlít az USA történetében, lelkébe tiprásban, gyalázatban.
1.1 A sajnálatos eseményekre való hivatkozással levettek műsorról filmeket, valamely nap óriás betűkkel hirdette egy újság: svájcinéger megérti hogy új filmjét nem mutatják be, mert ilyen trauma, meg olyan trauma...
1.2 Ugyanakkor a Pearl Harbor-i sajnálatos eseményekről film készült, és bemutatták. (Sőt, a WTC elleni első merényletről is készült film, és bemutatták.
Most melyik sért érzékenységet?
2. A szabadalmak, ugye USA szent tehenei, ahol az ügyvédek a (jól kereső) tehenészek.
2.1 Van erről egy topic is, hogy a Bayer-t felszólították, mondjon le a lépfene gyógyszerének szabadalmáról. Az USA eü minisztere kilátásba helyezte, hogy akár engedély nélkül is gyártani fogják (!!!!) (Ezt tenné Mikola...)
2.2 Még régebben az afrikai országok hasonló kéréssel fordultak a nagy gyógyszergyártókhoz, hogy az AIDS, és más tömegesen előforduló betegségek gyógyszereihez had' jussanak hozzá jogdíj nélkül. Persze, erről szó sem lehet.

Hogy miért van ez a kettőség, az világos. A topikba inkább ilyen dolgokat kellene írni, kommentár nélkül, hiszen a tények önmagukért beszélnek. (Nem akarok ezer oldalakat teleírni, majd később, mert van még vagy fél tucat ilyen ellentmondás...)

Attila

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!