És be lehet menni csak úgy az utcáról a nagykerbe?
Én azt is észrevettem, hogy pl. a nyugatinál a Skála metroban olcsóbb a Scholl, mint a márkaboltokban. Kicsit furcsa.
Na igen, az elején jobb vigyázni, de mikor már csak napi 1-2 szopira futja, nemigen tud begyulladni. De azért kérdeztem én is, nem okoz-e hosszú távon bajt, mert nincsenek pontos információim. De ezek szerint nem.
Bocsi,hogy még pocakosan belekotyogok, de nem tudlak titeket nem olvasni. Jókat rötyögök közben...
Ami meglepett: Gabeszka, Vickie, nem lett mellgyulladásotok a ki nem fejt tejtől? Unokatesómnak egy órát többet aludt a gyerkőc két etetés között (még örült is neki), azután már 39,6 fokos láza lett és a többi...
Gabka
Én végigolvastam az alább leírt dolgokat, de ettől nem tartom magam perverznek. Inkább érdeklődve olvasom, hogy hogyan élitek meg a testeteket érintő változásokat.
Mellesleg nyílt egy Scholl bolt a Camponában is nem túl régen.
Sziasztok!
Nekem nagyon beváltak 5- punkte cipők, egész télen abban jártam. Scholl boltban is árulják, és a Vámház körúton, a csarnokkal szembeni oldalon, van egy gyógynövény bolt, ott is láttam. valamivel olcsóbbak mint a Scholl termékek, és épp olyan könnyűek, kidolgozottak, még "divatosabbak" is. ezt is vmi orvos találta ki, többet nem tudok róla.
Agallis
Én évek óta Scholl-t hordok itthon. Valóban drága, de tényleg ebben járok egész nap és nagyon kényelmes. Egyébként van egy bolt a Szt István krt-on is, egész közel a Jászai Mari térhez, a Nyugati felé gyalogolva a jobb oldalon.
Gabi
Scholl-hoz: Krizahoz hasonloan nekem is volt egy levego buborekos amit most selejteztem ki mert elkopott es vettem egy gelactive papucsot. Tenyleg nagyon jo. Nekem amugy egy gyogytornasz javasolta hogy itthonra vegyek valami irto kenyelmeset mivel az idom nagy reszet most itthon toltom a babaval. A Karolina ut/Villanyi sarkon is van egy Scholl bolt. Amugy az a gel papucs amit en vettem az 15.000 ft.
Perverzio: (de legalábbis intim témák)Már én is gondoltam erre. Sőt, emiatt nem vetettem még fel egy témát a "hogy Ne Legyünk tökéletes..." topicban, mert hogy én még egy területen biztos nem vagyok tökéletes
papucs: nekem anno a RENO-tól bevált a BioRen, szintén parafatalpú, felül bőr és kb. hatoda az ára a Schollnak, de már mintha nem tartanák. (egyébként még ma is megvan 6 év után, teljesen ép, de már nagyon dzsuvás)
A 3. a hátamon van és a férjem szerint tánc közben nagyon előnyös.:))
Azért közben írta valaki, hogy mit jelent a 3 mellből szopi, vagy kifejtsem?
Agallis
Köszi Kriza: Ha ilyen nagy Scholl fogyasztó vagy biztos tudod, hol van boltja. Nekem pici lábam van, ha beesek egy Azúrba, nem biztos, hogy kapok a lábamra valót.
Lencsi
Szia, én már rég beruháztam egy Schollba, ami elég kényelmes, parafa talpú. Tavaly nyáron viszont vettem egy Scholl Gelactiv szandált, ami egy ÁLOM! Azóta egy cipőt is vettem a gelactiv sorozatból, most várom, hogy lekopjon a lábamról a parafa Scholl és lelkiismeretfurdalás nélkül vehessek egy gelactiv papucsot!:))
Kriza
Sziasztok
Még valami eszembe jutott, amit másképp tennék. Nem kimondottan a gyerekkel kapcsolatos, hanem az egész napos itthonléttel. Vennék valami jó papucsot. Már több mint két éve járkálok itthon mezitláb, és a lábam nem nagyon hálás ezért. Ha belegondolok, hogy itthon több időt töltök el, mint máshol, jobban oda kellett volna erre figyelni. Esetleg valaki tud ajánlani valami jót? Scholl papucsom már volt, és nem voltam elájulva tőle. Persze az elég régen volt, lehet hogy azóta jobbak.
Lencsi
Lencsi ez már nekem is megfordult a fejemben. Azt gondolom, amíg csak egy nickhez köthetik élményeiket ezek a virtuális kukkolók, addig ne aggódj. Ez úgyis csak őket minősíti...
Agallis aki szintén a lányának köszönheti, hogy kinőtt a melle.
Sziasztok
Ti nem tartotok attól, hogy perverz alakok olvassák ezeket? (vagy, ha eddig nem olvasták, most bárki idetalál, aki rákeres a "perverz" szóra :-)) Nekem néha megfordul a fejemben. Persze biztos van elég olvanivalójuk a neten, de azért mégis. Írunk mellméretekről, meg gátsebek meg hasonlók. Csak én vagyok paranoiás?
Lencsi
Na, akkor mégiscsak kellene egy harmadik a rekonstrukcióhoz... (meg ne kövezzetek, nem AZÉRT fogok szülni!!!)
Nekem egy ismerősöm mellei nőttek számottevő mértékben, miután nem tudta a lányát szoptatni, csak 2 hónapig.
Nekem előtte 80/85 B volt, most max. 80A, amit az egyik kitölt, a másik csak úgy lóg benne...
Nekem is kefejezett mázlim volt a cicimmel, főleg a második gyerek után( elsőszámú gyermekem öthónaposan kiröhögött, ha meg akartam szoptatni... :) ), mivel a kettes számút jó sokáig szoptattam. Azt hittem, hogy amikor szoptatás után nekiállok a felszedett kilók leküzdésének, eltűnnek a melleim, amik számomra nagyon szimpatikus méretűre nőttek szoptatás alatt(hát még a páromnak milyen szimpatikusak voltak!! :) )De nem. Ugyanakkora melltartót hordok, mint a szoptatás alatt, bár már lement rólam tizeniksz kiló, valahogy a cici maradt. Aminek bevallom, rettentően örülök, mivel előtte nem voltak-hogyismondjam-észrevehető méretűek...
Nekem úgy tűnik, hogy az eredetileg nulla mellűek járnak jól a terhességgel-szoptatással. Nekik utána olyan lesz, mint másnak 16 évesen. Mintha a szoptatás hosszától nem függne. Ismerek olyat, aki majdnem két évig szoptatott és tök jól néz ki. Én sajnos nem arról a szintről indultam. Amit másképp tennék? Ha betűkkel mérjük a melltartókat, olyan szóköz kosarasról indulnék. Onnan könnyű nyerni.
Azért azzal vitatkoznék, hogy csak a terhesség alatt nő a mell.
Lencsi
Nekem a terhesség alatt alig nőtt a mellem, a szoptatás elején annál inkább. Azzal poénkodtunk a férjemmel, hogy mások ilyen cicikért fizetnek többszázezer forintot.
Kicsit nagyobb maradt mint régen volt, de az állaga nekem sem a régi, szerencsére nem ér a hasamig.
De én ezt nem tenném máshogy, egyetlen szuper mell sem ér annyit, mint a tejci.
Vickie, őszintén irigykedem:-)))
Nekem akkora maradt kb., mint volt (kis-közepes), de a formája és az állaga....:-(((((
Egyébként állítólag nem a szoptatás változtatja meg a mellett, hanem a terhesség (mert hogy akkor nő meg). Hát, nem tudom...
vickie: kösz a jó hírt és a reményt :)) én is csak a szoptatás óta tudom, mit jelent a melltartó, hogy úgymondjam, van mit beletenni, így van értelme hordani... :)
Ebben a tej benthagyás-nagyobb cici ügyben lehet valami...
Én kb 7 hónapja nem szoptatok. Amikor abbahagytam, nem fejtem, nem csináltam vele semmit, mindenki azt mondta, hogy majd magától elapad. Nekem mindig pici mellem volt. Most , szülés után nagyobb és jobb formájú, szóval nálam sokkal klasszabb lett, mint előtte volt. Nem lóg, teljesen szép mell formája van (ez itt a reklám helye:o)))Röhögök is, címlapsztori: Vickie, aki a lányának köszönheti melleit. Komoly rémálmom, hogy mégis visszamegy, bár volt már rá 7 hónapja. Szóval remélem marad.
Azért nagyon remélem (csak hogy szóismétlés legyen), hogy nem okoz gondot a bentmaradt cucc, mondjuk csomó, meg ilyenek...