Becsülettel megdolgoztak érte, mi meg sokadjára bukjuk vezetés után a pontokat a végefelé. Lehet hogy ideje lenne a PL meccseken is többet variálni a támadósorban, Kane vagy Szon szinte mindig betalál csak ez éppenséggel önmagában még nem elég a győzelemhez.
Sok sikert Pochettino-nak a PSG-nél, bár nem hiszem hogy annyi időt fog náluk eltölteni mint a Spursnél. Viszont jobb is ez így hogy nem egy másik angol klubnál folytatja.
Brentford az elődöntőben... De azért nem kéne előre inni a medve méhecske bőrére, ez a Brentford kis híján feljutott a PL-be és a hozzánk vezető ágon 4 PL csapatot búcsúztattak el
Bejelzett a Keane-szűrőd? :) Igen, Kane-re gondolok, ki másra Spurs kapcsán.
Iden 9/10 - 14 meccsen
Tavaly 18/2 - 29 meccsen
Előkészítésben lépett nagyot.
Korábbi meccseire gondoltam október előtt amiket néztem, de igazad van, onnantól jött 2 olyan meccs is, ahol 2-2 gólt is tolt. kicsit csalóka, de azért tényleg visszanyeri szép lassan Kane. talán a kezdősebességét még nem láttam a réginek.
Ha Kane-re gondolsz, akkor annyira nem éles, hogy gól/meccsben ott van, mint az előző években, lövéspontosságban elmarad még picit, de még féltávnál se vagyunk, és sokkal több gólpassza van, mint korábban, sérülés ide vagy oda. Nem nagyon esett vissza élességben se.
én is igy láttam, meg is lepődtem az 1. félidő performance-szán.
Keane egyébként a komoly sérülésé után szépen visszajött, nem is reméltem, hogy ilyen szintre vissza tudja meg tornaszni magát. viszont kapu előtt még nem elég éles.
Be bizony, de az első félidőt még a buszozással is nehéz magyarázni, olyan szinten fel volt borulva a pálya, nézni is fájt függetlenül az egyenlítő góltól... Na mindegy, nincs veszve semmi, szerencsére mindenki más is hullajtja a pontokat, meglepetés meglepetés hátán, mintha az egész PL egy gigantikus fogadási csalás lenne :-D
Ja, jó lenne, csak én elsőre inkább azt tippelném hogy Zsozé betolja buszt 1 pontra hajtva, mint a Chelsea ellen. De mondjuk Klopp nem hiszem hogy előre be lenne tojva a Szon-Kane kontráktól, az elejétől nyomni fognak, szóval ki tudja hogy félidőig nem lesz-e 3:0 vagy 0:3
Idén nem lehet panasz a sorsolásokra: a Ligakupa negyeddöntőben a Stoke lesz hamarosan az ellenfél, a fakupában egy nyolcadosztályú csapat, az EL-ben meg a Wolfsberger jön a 32 között. Szóval a "négyes terhelés" eléggé elviselhetőnek tűnik egyelőre, ezúttal talán Csozé sem fog síránkozni. Legalábbis amíg nem üt be a menetrendszerinti sérüléshullám.
Na igen, ráadásul az angol hatóság szembemegy az UEFA ajánlásával, amely százalékban határozza meg a max. nézőszámot, szóval még annak az előnyét sem fogjuk érezni hogy nagyobb a stadion. Ha javulni fognak a járványmutatók és London kedvezőbb zónabesorolást kap, akkor is csak max. 4000 néző mehet majd be.
És még a tegnapi derbihez: Mourinho azt nyilatkozta hogy ő és a játékosok is elégedetlenek a döntetlennel, de szerintem csak gáz lett volna bevallania hogy a klasszikus "idegenben jó a ziksz" taktikával akarta letudni a 2.félidőt. A gödörben lévő gúnárok ellen azért már csalódás lenne az óvatos kontrázgatás, bár nem hiszem hogy a MU vagy Soton ellen látott gólfesztivál lesz a vége, Arteta be fogja tolni a buszt rendesen.
nehezen ertem a logikat miert van ahol 2.000 es miert mashol 4.000. Azt is ertem, hogy vannak durva teruletek, de mindenhol 4k ember nem tenne nagy kulonbseget
Most olvasom, kacsa. Ötlet szinten nyílván vicces lenne egy ennyire ismert játékosnak végigjárni az egymással rivalizáló londoni big6 klubokat, csak hát a legeslegalapvetőbb ellentmondás az hogy minek jönne Mourinhohoz padozni, ha a szépfiunak most az a baja hogy túl sokat padozik Lampardnál? :-) Ha stabil kezdő akar lenni, akkor menjen a francia bajnokságba, ott azért bőven hasznát vehetnék.
Meg hát az olajosoknál a Spurs amúgy is tiltólistán van ha játékostranszferekről van szó, még a loan armyból sem engednének át senkit, nem mintha emiatt Levynek álmatlan éjszakái lennének évek óta...