Keresés

Részletes keresés

tihanyi.tamas Creative Commons License 2001.10.27 0 0 25
gyerekek hivatalosan mikor jelenik meg a game?
vagy már megjelent?
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.26 0 0 24
Hi!

Még jobb lett volna, ha olyan marad a terepforma, mint a TS-ben volt, azzal még élethűbb lett volna.
Emléxem 1szer volt valami pálya, amelynek a közepén domb volt. A dombot körberaktam artilleryvel, akik a domb körül olyan talajátrendezést csináltak, hogy öröm volt nézni, amint az enemi unitok csak vánszorognak a hatalmas kráterekben.
Sajna az RA2 motorban nincs ilyen, akármekkorát szól egy robbanás, nem marad utána semmi.

DERVIS

bocimobil Creative Commons License 2001.10.26 0 0 23
A Yuri szerintem inkább védekezni jó. A térítőtornyok azokkal a golyószórókkal bevédve tutik. Támadásilag meg nem túl erős, bár az ufokkal ugye le lehet fogni az energiaellátást meg a védekezőfegyvereket. De mindenkivel lehet győzni mindenki ellen, cask jól ki kell használni a terepviszonyokat, meg az ellenség által hagyott lyukakat.
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.26 0 0 22
A Kirovval szemben Yuri is simándi tudna védekezni, mert a repülő sz@rjai tudnak lőni levegőben lévő targetre is. Így amikor a Kirovok kiértek az anyabázisuk hatósugarából, simán le lehet gyakni őket. Szerintem ezt meg lehet Flak Truckkal meg IFVvel meg Yuri golyószórós kiskocsijával is csinálni, csak mozgatni kell őket, nehogy bebombázzon nekik Kirov fater.
A gép ilyesmire nem figyel, de multiban ezek alapvető dolgok.

DERVIS

ui: Amikor ruszkikkal vótam Yuri kampányban, az összes "lerombolós" küldetést Kirovokkal teljesítettem. Pl.: Sub Pen pusztulat, End Game

CREATOR Creative Commons License 2001.10.26 0 0 21
Nagyon király Yuri elhárító orosz oldalon a Kirow airship, igaz lassuak de ha sok van belölük akkor szépen aratnak.
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (19)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.26 0 0 20
Haj!

Bakker de gyengus ez a topic! Pedig ez a Yuri nagyon fasza gám lett, megérdemelné, hogy többen játszanak vele. No mindegy...

SzabFer! Műxik minden frankón?

DERVIS

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.25 0 0 19
Hi!

A Terror Dronet el tudják pszihókázni? Mert, ha nem az is jó Yuri elhárító lenne, mert gyors, mint állat.

DERVIS

ávid Creative Commons License 2001.10.25 0 0 18
Hát igen de a kémekre is. Ezért nevezem attackdögnek:))))))
Előzmény: CREATOR (11)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.24 0 0 17
Halitok!

Azóta már én is végignyomtam a gámot és mondhatom nagyon várom a nov 10-i dítmacskázást, ahol leteszteljük Yurit partiban. Amúgy én nem mondanám, hogy Yuri alázni fog multiban, hiszen a kampány módban egy dolgot rendesen megtanulhattál: védekezni ellene

DERVIS

UI: szabfer nem kell a CD???

ávid Creative Commons License 2001.10.21 0 0 15
Mind a kettő szép! Egyezünk ki ebben, ok?
Amúgy az introk nem a régik(RA2).
Előzmény: CREATOR (14)
CREATOR Creative Commons License 2001.10.16 0 0 14
Na mi van, a Tanya már senkinek se tetszik?
Amugy a Transilvania /a hold elötti/ pályán a falukba azokat az emberdaráló cuccokat felrobbantjuk ad egy kis aprópénzt, de itt nagyon gyorsan ki kell kifejleszteni a nuclear striket.
shakur678 Creative Commons License 2001.10.12 0 0 13
Nah en is vegig nyomtam mind a ket oldalal es mondhatom nagyon coool.A videok a campaing-ok minden. Kar hogy Yuri-ekkel nincsenek campaing-ok:(((Mellesleg szerintem Yuri tarolni fog deathmachben foleg a physic dominitor,primary Yuri,mind controlos tank,es a penzbegyujto egysegek mondszere miatt.Ja es szerintem is az orosz eligazito csaj a legjobb:))
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.12 0 0 12
hi!

A kutyás ötlet tényleg jó, mert sokszor a gép nem foglalkozik azzal, hogy útközben letámadják, hanem csak nyomul előre a cél felé, közben a kutyák meg megzabálják az egész osztagot, mivel ugyebár szaladnak eléjük.

Multiplayerben pedig Yuri bácsi ellen nagyon hasznos lesz a sniper :-) én már kipróbáltam és nem csak, hogy hatásos, hanem nagyon élvezetes is ehehehe. Arra kell figyelni, hogy egyes szinten nagyon lassan töltenek újra, tehát nem árt három-négy snipert egyszerre vinni, aztán ha már harmadik szintre léptek egyedül is megállják a helyüket nagyobb osztag ellen. Egy harmadik szintű gond nélkül kicsinál egy 6-8 fős csapatot.

Amúgy egyezzünk ki Zofiában :-)))))

DERVIS

CREATOR Creative Commons License 2001.10.12 0 0 11
A Yuri pszico emberkékre nagy csapás az "attacdog" a jármüvekre pedig az épületekbe,bunkerba berakott GI amik hamar hármas szintüek lesznek, igy gyorsan lehet veszteség nélkül uppgradelni öket.
Ui:Nem rossz az Eva de maradok a Tanya-nal.
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (8)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.12 0 0 10
Szasztok!

Sajna ávid nemtok segíteni, mivel ilyen jellegű problémával nem találkoztam, pedig lassan már végignyomom a gámát. Nekem csak olyan volt, hogy egyik napról a másikra nem indult a game az istennek sem. VGA driver illetve direct x update segített. Szóval nemtom.

UI: Most jutottam a holdas pályára, nagyon király!!!

Dervis

ávid Creative Commons License 2001.10.11 0 0 9
Sziasztok!

Valaki tud segíteni mi a frászér akad a töltésnél a game? Jaték indulás:5 perc, campaign:5 perc,Load 8perc stb.!!!

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.10 0 0 8
Hali!

A Yuri pszicho-köcsögökkel kapcsolatban egyetértek, nem egyszer vót olyan, hogy harmadik szintű apokalipszis tankomat elszipókázták, azt' bekűdték a bázisra rombolni! Alig tudtam lehentelni. Legalább éreztem min mehet át az ellen, amikor én kopogtatok be hozzá 10 ilyen mókával. :-)))

Azé a Lojtnant Éva is elég dögös leengedett hajjal meg estélyi ruhában. Le is csapott Tanya kezéről :-)))

Amúgy én má a köv. dítmeccs hétvégét / minden hónapban van itt egy ilyen Torzsaligeten / várom nagyon, hogy kipróbáljuk az új oldalt, hehehe.

Valakinek van már ilyen jellegű tapasztalata, hogy milyen eséllyel indul Yuri skirmishben???

Szabfer most nem leszek otthon vagy másfél hétig, ha utána is jó Neked megaggódhatjuk a dolgot!

Üdv: Dervis

ui: tényleg kár Zofiáért, szívesen megnéztem volna bikiniben, mindig is bejöttek nekem az orosz nők / mintha olyan sok orosz nőm lett volna :-((( /

szabfer Creative Commons License 2001.10.10 0 0 7
Hali!

Én mostansag kattantam rá a Red Alert 2-re. Ha valaki tudna adni egy full CD-s verziót budapesti találkozóval az dobjon be egy levelet a szabfer@freemail.hu-ra. Előre is köszi.

CREATOR Creative Commons License 2001.10.10 0 0 6
Szóval én is végignyomtam!
Nekem tetszet bár Yuri psziho vackait mindig utáltam.Jók az új cuccok és hogy lehet használni a külömbözQ nemzetek cuccait /seal,grand canon,sniper/.A videók szuper föleg Tanya /huuuu!!!/kár hogy a ruszki csaj nem jelenik meg a végén civilbe.
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (5)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.10 0 0 5
Mi a rák van itt!?

Senki nem játszik még ezzel a gaméval???
Lassan már végignyomom, azt' sehol egy arc, akivel
megoszthatnám a tapasztalataimat.

:-(((

Dervis

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.05 0 0 4
Hali!

Tényleg nem volt kamu!!! Megvan végre!!! Ki is próbáltam és azt kell mondjam nagyon fasza!!! Természetesen a campaign rész csak a következő deathmeccsig érdekes, mert az igazán király a multiplay lesz, amiben már három oldallal nyomulhatunk, de frankó a küldetés rész is!!!

KaTynak ellent kell mondjak, mert szerintem egyáltalán nem qrva könnyű, hanem épp jó a nehézsége. Bár lehet, hogy ő profi én meg lámer vagyok :-))

Nekem full CD-s van meg amúgy, amit az egyik emberem írt meg, ő pedig a www.isonews.com-ról szedte le valahogy.

Ma este hentelek tovább!!! Hehehehehe...

Üdv: MLG AZ ÚJ DERVIS

KecSke Creative Commons License 2001.10.05 0 0 3
Vki itt fű alatt nyilvánosan ;> sikítsa L plíz honnan húzta leh, mert NEM ÉLHETÜNK NÉLKÜLE MÉG 1 NAPOT! ]8)
KaTy Creative Commons License 2001.10.05 0 0 2
Hali!
Baszott jók a kükdetések csak az a gáz hogy qrva könnyű!!!!De legalább vannak benne fasza renderelt múvik:-)
twinsen Creative Commons License 2001.10.04 0 0 1
Nekem mar reg megvan a rip, az iso meg par napja.
a gaz az hogy az eredeti fullCD-set kolcsonadtam valakinek, es elkeveredett.
Szoval most csak egy RIP-em van, amire meg nem megy fel az 1.06-os patch, pedig az kene hogy installalni lehessen a yurit.

Lenyeg: Nincs valakinek feltort 1.06-os patch-e?

shakur678 Creative Commons License 2001.10.04 0 0 0
Nekem most meg 6 file hianyzik az isobol hogy lejojon de reggelre meglessz.Szal mivel toltom lefele ezert mar biztos megjelent ha nem is magyarorszagon:DD
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.04 0 0 topiknyitó
Hi!

Ma felhívtam az egyik emberemet, hogy mikor lesz neki Yuri. Aszondja holnap mehetek érte!!! Nosza erre elkezdtem bányászni a neten, hogy mit írnak a játékról, most hogy frissen megjelent. Banyek! Sehol sem írják, hogy megjelent. Lehet, hogy átver a koma?! Vagy valakinek megvan már???
Sebaj, legkésőbb holnap este kiderül, de addig is kezdjük el a topic-ot.
Mostanság kicsit sok volt a munka, így nem igazán volt időm utánanézni, hogy milyen véleményeket írtak a játékról. Valakinek valami tapasztalat?

Üdv: MLG AZ ÚJ DERVIS

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!