Keresés

Részletes keresés

kiskövér Creative Commons License 2006.03.20 0 1 5893

Tünde + anett. A 2 beteg .-)

Agyilag oly sötét mind2. Én nagyon tudom sajnálni őket. Rájuk férne egy jó kiadós pszichiátriai kezelés. Van pénzük,akkor miért nem kezeltetik magukat? Valaki csak kigyógyítaná őket ebből a feltünési viszketegségből:-)

Ja,molnáranikó is velük mehetne kezelésre.-)

Még azon is csodálkozom,hogy sokan el is hitték,hogy ezek terhesek...

vajon a következő hazugság mi lesz????:-)

Chip-TFF Creative Commons License 2006.03.19 0 0 5892
Na, Kiszel Tunde is elvetelt. Meg a vegen igaza lesz annak a foszerkesztononek... Behidalok, hogy mikre kepesek egyesek csakhogy ujra cimlapon legyenek.
Előzmény: reymar (5890)
Chip-TFF Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5891
Megmondom oszinten nem szoktam bulvarlapokat olvasgatni. ;)

Amugy nem akarom vedeni, de ha belegondolsz: tegyuk fel vki teherbe esik es elvetel utana bizonyitekot kernek rola, szerinted megtenne? Picit meredek ez a tema...
Előzmény: reymar (5890)
reymar Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5890

olvastad a star cikkét?nem volt hajlandó bizonyítani!!!!egyébként pénzért bármikor vesz magának orvosi igazolást...

nem tudom hol él:30 milliót ezért?????????????????

Előzmény: Chip-TFF (5889)
Chip-TFF Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5889
Az teny, hogy megjosoltad, hogy nem lesz baba. En azert csinyjan bannek azzal, hogy csak behazudta, de nem tartom kizartnak. Most ugye perrel fenyegetozik es ha tenyleg perelni is fog akkor bizonyitania kell, hogy terhes volt. Ha nem indul be a per akkor elismeri, hogy csak loditott...

Idovel kiderul az igazsag.
Előzmény: reymar (5888)
reymar Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5888
nem vagyok a star magazin főszerkesztője,csak normálisan gondolkodom.:))amúgy ugye hogy nekem volt igazam????
Előzmény: Chip-TFF (5885)
beny Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5887
Ilyet még poénból is szemétség írni... Téged minősít...
Előzmény: Törölt nick (5886)
Chip-TFF Creative Commons License 2006.03.17 0 0 5885
Te vagy a Star magazin foszerkesztoje? :)
Előzmény: reymar (5882)
Chip-TFF Creative Commons License 2006.03.07 0 0 5884
Sajnalatos dolog. Bar nem tudom jo 5let volt-e megunnepelni a magzatot egy Afrikai uttal? Valami azt sugja, hogy a ketto kozott van nemi osszefugges...
Előzmény: kábelbúvár (5883)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.03.07 0 0 5883

Mindenesetre sajnálom, ha igaz...

:(

Előzmény: reymar (5882)
reymar Creative Commons License 2006.03.05 0 0 5882

Budapest - Anettka és Rezső pénteken érkezett haza az afrikai nyaralásból. Nem sejtették, hogy másnap reggel megtörténik a tragédia. Anettka elvesztette nyolchetes magzatát. A kecskeméti kórházban műtötték meg, szerencsére az anyuka nem került veszélybe.

talán nekem volt igazam????

kábelbúvár Creative Commons License 2006.01.24 0 0 5881

Komolyodik a csaj !

;-)

Előzmény: reymar (5880)
reymar Creative Commons License 2006.01.24 0 0 5880
lehet hogy ez is olyan kamu,mint az űrutazás,vagy a róla elnevezett sziget,a pártja,stb
Előzmény: kábelbúvár (5879)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.01.23 0 0 5879
Anettka gyereket vár....
daytona719 Creative Commons License 2006.01.21 0 0 5878

Anettka és Tomi főz

Műsor e-mail címe: fozes@bptv.hu

Anettkát ebben a műsorban a nézők a megszokottól eltérően egy hétköznapi életszituációban (főzés közben) láthatják. A műsor igazi valóságshow jelleget ölt.
Tomi (azaz Gerencsér Tamás), aki még 2002-ben Anettka médiaiskolájában végzett, az Anettka Produkció gyártásvezetője, korábban a nézők több Anettka Produkciós műsorban is láthatták már. (Gáz, Anettka klub/figyelő, Nyerő, stb...)
A fél órás műsorban Anettka anyai lelkülettel tanítja a szorgalmas Tomit főzni, a főzés néha extrémitásokba torkollik, a néző sohasem tudhatja, hogy mi következik és a megálmodott étel sikeres befejezése sem garantált...
A sorozat későbbi részeiben mester vendégszakácsok is besegítenek Anettkának abban, hogy Tomi végre megtanuljon főzni.
A megszokott egyedi stílus most is szembetűnő, kéthetente péntekenként 16:55-től az Anettka Produkció új műsorában.

Tekintsenek bele a műsorba:1.adás

http://www.bptv.hu/index.php?inc=foz

szib Creative Commons License 2005.12.24 0 0 5877
A Budapest Tv a Hot Bird-ről szabadon fogható. Erre a holdra antennák milliói irányúlnak Európában, s így a mi Anettkán álltal  képviselt szinvonallal az egész Europa meg ismerkedhet.
Friderikusz Calligarisz Creative Commons License 2005.11.28 0 0 5876
Majdnem! De Csapodi az elmebeteg!
Előzmény: sznob2005 (5875)
sznob2005 Creative Commons License 2005.11.26 0 0 5875
Az MDF megőrült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szib Creative Commons License 2005.11.24 0 0 5874
Anettka politikával is foglalkozni kezdett: MDF-et fogja támogatni, s már készül a parlamentbe.
reymar Creative Commons License 2005.10.05 0 0 5872
a személyiségi jogi pert első fokon elvesztette!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gilbert Creative Commons License 2005.09.14 0 0 5870
Idezet Fabrytol a mult csutortoki adasbol:-))

"Túlestünk Anettka…Resző nem szépült lényegesen. Állítólag Rezsőt is szkafanderbe akarták rakni, csak a fejére nem találtak megfelelő méretű körformációjú akváriumot. Ez Tornakápolnán volt (ez a legkisebb méretű magyar falu) így meg lehetett hívni az egész falut. Majd képzelem ahogy jöttek a derék falusiak és meglátják Rezsőt és Anettkját amint két ilyen ET-nek látszó tárgy imbolyog az önkormányzat felé a fejükön ilyen körakváriummal. Na mindegy. Anettka ilyen pilótaegyenruhában voilt ilyen nagy kereszttel. Látták? Nem lehetett tudni, hogy és a kutyának öltözött ukrán KGB-s maffiózóval, netán a Neroborról leállt tábori pópával vagy magával az ifjú arával van dolgunk."

Kivancsi leszek ezert mikor "budosbunkozza" le:-))
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 5869
Ja ,én is szivesen rákakilnák az arcára.!
Előzmény: Törölt nick (5868)
marcicx Creative Commons License 2005.08.25 0 0 5866
Az a baj,hogy foglalkozik bárki is ezzel a degeneráltal.
Chip-TFF Creative Commons License 2005.08.23 0 0 5865
Nem tudom rajottetek-e az osszefuggesre magatoktol is, de amilyen szepen sullyed eme topic ill. a www.anettka.com 'latogatottsaga', ugy sullyed a 3.14csa nepszerusege es szerepeltetese a mediakban. ;)
Mindenesetre elkeseredett probalkozasok meg vannak (pl. retek klubbon osszefoglalo az eskuvojukrol), de eleg gyenge sikerrel.
syrius Creative Commons License 2005.08.18 0 0 5863
És Rezső mivel fogja viszonozni ezt a szivességet?
Előzmény: reymar (5861)
reymar Creative Commons License 2005.08.15 0 0 5861

Terry Black el akarja lopatni Anettkát. A tanú és a menyasszony is nagyon készül az esküvőre - tudta meg a Napi Ász.

A tévés műsorvezetőnő már túl van a ruhapróbán. A bulvárlapnak elmondta: alkalmi viseletét Swarovsky-kristályok díszítik majd, és bár kissé áttetsző lesz, szokásához híven nem vesz majd alá alsóneműt.

A menyegzőre a tanú is lázasan készül. Terry Black legutóbb lent járt Tornakápolnán, ahol már megkezdte a szervezkedést. A férjnek, Rezsőnek mindenképpen nyitva kell majd tartania a szemét, hiszen Terry - állítása szerint - már megszervezte a menyasszonyszöktetést is. El fogjuk lopni Anettkát - ígérte Terry, aki egyéb meglepetéseket is kilátásba helyezett

kábelbúvár Creative Commons License 2005.07.20 0 0 5860
Anettka szkafanderben megy férjhez
  • velvet

2005. július 20., szerda 11:38

Rezső megkérte barátnője, Anettka kezét, aki a krinolinos esküvői ruha helyett szkafanderben, és a Mátyás templom helyett Csillagvárosban tervez férjhez menni. Legalábbis akkor, ha megkapja rá az engedélyt.

• kiskövér Creative Commons License 2005.06.28 0 0 5859

Na igen,hogy is van a mondás? Nem az számít mit mondnanak,hanem hogy KIK mondják...és anettnek megint feltünési viszketegsége támadt.

Anett szokás szerint ezzel a bunkózással megint kiállította magáról a szegénységi bizonyítványát.Jaj,de már hanyadszor.....

Pár évvel ezelőtt kérte a névváltoztatást,anettból anettka akart lenni,mert így saját magának is megnyugtató,hogy valaki becézgeti.-)))))

Attól ő még fehér anett maradt,hiszen születésekor ezt a nevet anyakönyvezték.Ha így jó volt neki vagy 30 évig,akkor maradhatott volna élete végéig.Na és Havas is így hallhatott valamikor róla,hogy anett,akkor miért ne nevezhetné eredei nevén?

Csak sajnálkozni tudok én is anetten,hogy bunkózással próbálja megint felhívni magára a figyelmet.Már ugye nem sokat hallani róla,hát valahogy szinten kell magát tartania. Bele is halna,ha nem róla szólna a világ:-)))

sniker Creative Commons License 2005.06.20 0 0 5858

Köszi!

Havas is beperelhetné nagy nyilvánosság előtt elkövetett stb-ért, nagyon megérdemelné, amilyen prosztón viselkedett vele.

Előzmény: reymar (5857)
      reymar Creative Commons License 2005.06.20 0 0 5857
      október 15-én lesz a következő tárgyalás,ahol (remélhetőleg)ítélet is lesz!addig is megbírságolta a bíróság a per hátráltatása miatt!
      Előzmény: sniker (5856)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!