Nem tudjátok ki annak a számnak az előadója aki a refrénben ezt mondja h ,,la la la" és ilyen progressive mix szerű,elég sokat játszák a kívánságműsorban!Előre is köszi
Meg tudná valaki mondani hogy mi annak a számnak a címe, ami a ma esti Burn Stage party reklámja alatt megy? (nem a NBG - Candy on the dancefloor-ra gondolok, hanem ami utána jön, és csak egy rövid ideig lehet benne valami olyasmit hallani hogy Flying high, vagy esetleg trying hard )
roxyn ment ma egy szám 5 körül, a zene nekem hasonlít a The Egg - Walking away című számhoz, konkrétan ott ami dallam 0:30 körül van például. Na ez már definiálás. :-) Egyébként nagyon keveset, de egy lány énekel a számban, talán olyasmit hogy "love with me" de ez bizonytalan. Ilyen mostani elektro club szám jelleg. Van esetleg ötletetek?
Ó Te szegény, Te még hiszel ezeknek a rádióknak a hangzatos ugatásaiban...közük nincs a halgatók véleményéhez. Magasról tojnak rád, és azokra akik hallgatják(szegények), van egy playlist ez megy reggeltől estig hónapokig évekig, neked meg elhintik, hogy valódi változatosság, meg a legújabb slágerek, meg hasonló idiótaság...Te pedig kajálod ! Ó Te szegény Téged Ők formálnak.
sikerült már valakinek számot kérni az élő kívánságműsorban? Akár hányszor probálkoztam mindig ki volt kapcsolva a megadott szám :( S tényleg ez mennyire "élő" ? egyből bekerülök az élő adásba vagy csak később pár perc mulva adják le amit beszéltem?
Van egy szám a roxyn, de sehol nem leltem még rá, tudja esetleg valaki???? Sunrise Avenue - Fairytale gone bad a Címe! Ha valakinek meg van akkor fl vehetne msn-re a címem : szocsi89@hotmail.com
Előre is kösz
Ja és ha jól olvastam akkor valaki 1 ATB szám felöl érdeklődött amit a roxyn nyomnak!? A szám címe --------------------------> Justify!
hello, mostanában adnak egy számot itt a roxyn, de sehol nem leltem még rá, tudja esetleg valaki???? you are the one all that i need ez a refrénje :) köszöntem előre is
Egy jó pörgős szám címére lennék kíváncsi, nekem azt mondták h Robert Dj Get Up a címe, de ilyet sehol se találok... Nincs valami hasonló, amit bulikba gyakran nyomnak??
Sziasztok! Egy olyan oldalt keresnék, ha van, ahova esetleg felraknak roxy-s műsorokat pl. roxydj-t, és le lehet szedni, mert régen deejay korában volt ilyen oldal, és lehetett szedni különböző műsorokat archívba, vagy újrahallgatni.
Szeretném megtudni 1 szám címét, biztosan tudja vki a Roxyn gyakran adják mostanság: olyan mintha harmonikáznának benne :-)) a ritmusa elég gyors. Valami heeder v.heeber a címe, de sajna nem tudtam kivenni mikor bemondták. Előre is köszi: Bea