Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

I. Blasius Creative Commons License 2001.09.05 0 0 4
Isszu!

Ha neked számít a szervíztapasztalat: Nekem Twingom van, a húgomnak 206-osa. A Peugeot szervíz szvsz sokkal olcsóbb (Pug Fábián az M7 felvezetője előtt), mint a Renault. (legalábbis a Baumgartnernél sokkal, hiszen ott átlagban egy olajcsere apróbb javításokkal,ami szerintük szükséges volt, átlag 20- 25 ezerre jött ki), míg a Pugnál eddig egy olajcserére vittem a húgom kocsiját, és az csak 12 ezerbe került. Ráadásul a szervíz szerint csak 30 ezrenként kell olajcserére vinni.

Az alkatrészárai szintén a Pugnak jobbak. (gondolom az új Clió alkatrészárai nem olcsóbbak a Twingoénál)

Én a Peugeotot venném a kettő közül, bár az új Clio formája már egész pofás.

Az Utolsó Európai Creative Commons License 2001.09.05 0 0 3
Amennyiben az 1.6 16V-kről van szó, szvsz szinte teljesen egyenértékűek, az ár/érték arány és az ízlés dönthet közöttük. 1.4-es méretben a Clio motorikusan előnyösebb helyzetben van, dízelben viszont a 206 jobb.
TechRun Creative Commons License 2001.09.05 0 0 2
Szia !

Szerintem próbáld ki mindkét autót. Ülj bele, ha lehet vidd el egy körre is. Azt vedd meg amelyik a legjobban tetszik.
Én a Clio-t venném. ;))

Üdv,
TR

Előzmény: iszzu (-)
R5TL Creative Commons License 2001.09.05 0 0 1
En is a Cliora szavazok.
Nem inkabb a Dinamique hasonlit a Pug Sportjara?
Na mindegy, nem ez a lenyeg. Szoval Clio!
cliort Creative Commons License 2001.09.05 0 0 0
iszzu,

Nekem (190 cm) a Pug belülről szűk, ráadásul a középkonzol zavaróan mélyre jön. Felszereltségben és extrákban szerintem a Clio jobb, motorikusan úgyszintén.

Kidolgozás, fogyasztás és image szerintem cca. ua.

És egy kicsit elfogult is vagyok...

Üdv
cliort

Előzmény: iszzu (-)
iszzu Creative Commons License 2001.09.05 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Autóvásárlás előtt állok, és ez a két tipus között nem tudok választani.

Mindkettőben a jól felszerelt Sport ill. Privilege típust néztem ki, amelyek ára körülbelül megegyezik, és felszereltségük is.

Ha tudtok ezekrelől a típusokról valamit, légyszives segítsetek...

Köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!