Keresés

Részletes keresés

Lorinc_d Creative Commons License 2001.09.06 0 0 704
Es az utanpotlasrol... Sok joval nem kecsegtet a jovo, miutan az utanpotlasunkat is lazan verte a romanok U-21-e, raadsul allitolag a roman fiatalok kozul par kiemelkedne a magyar bajnoksagbol is...
Aki latta a meccset, azt mondja hajtottak fiataljaink, tehat nem kell oket szidni. Ok legalabb meg hajtanak...
Csak minek a magyarazkodas utana... Low es Buzsaky is arrol beszel, hogy az elso roman gol elott szabalytalankodtak Buzsakyval szemben. Konyorgom, az a szabalytalansag a romanok tizenhatosanal tortent!!! Azt mivel magayrazzak, hogy utana a kontrabol a romanok lazan atgyalogolhattak az egesz palyan??? Meg ok is mar a "nagyok" dumajaval jonnek, hogy a gruz meccs kivett beloluk, amikor a romanoknak nem kellett jatszaniuk... Low szerint mindneki tudasa alatt jatszott... MIERT??? A csoport 2. helyerol, es igy az EB-re valo kijutasrol donto hazai meccsen hogy jatszhat egy egesz csapat a tudasa alatt???
GalambÁsz Creative Commons License 2001.09.06 0 0 703
Szegény Én: lekéstem és magyar vagyok.
zeuszka Creative Commons License 2001.09.06 0 0 702
ezen megint nem fogunk összeveszni. 33,3% vagy 50%, egyre megy, mindkettő egyformán kevés. nem mintha tudnék olyan magyar csatárt mondani, akinek jobb a mutatója...
Előzmény: Mighty Mike (696)
GalambÁsz Creative Commons License 2001.09.06 0 0 701
700?
Szegény Gellei, szegény Magyarország.
Al Macinnis Creative Commons License 2001.09.06 0 0 700
Én nem gátollak, ha úgy gondolod tőlem akár Olaszországba is kimehetsz (mert ugye megérdemlik?), és mikor vége a meccsnek, csak 90°-ot fordítasz a zászlónkon, aztán már mehetsz is örömödben kannásbort inni az olaszokkal.

Mi szurkolók nem igen tehetünk mást, csak azt, hogy igenis nem megyünk ki magyar meccsekre (főként a válogatottra, de ha lehet akkor jót tenne egy szurkolók nélküli forduló is a profi bajnokságban). Aztán ezzel a manőverrel talán rá lehetne irányítani a nagyokosok figyelmét arra, hogy hol is tartunk manapság.
Aki manapság válogatott meccsre kimegy, az olyan mintha az utolsó utjára kísérné a magyar focit. Mert lassan oda jutunk, hogy temethetjük az egészet úgy ahogy van.

Előzmény: petxa (689)
-cc- Creative Commons License 2001.09.06 0 0 699
Ebben szerintem a ket meccs tavlatabo megitelve igen nagyot tevedsz. Sokaig en is altattam magamat azzal, hogy hagyjuk a Bicskeit, de ezutan mar menjen. Felreertes ne essek, ettol meg lehet, hogy egy jo szakember, de ezzel a lelektelen csurhevel nem tudott mit kezdeni.
Emlekeztek a Magyar-Olaszra?(2-2) Jol jatszottunk. Ez mit jelent? Ha technikailag nem is vagyunk a toppon, de ha osszeszedjuk magunkat akkor jatszhatunk eros kozepcsapat szinten. Az edzonek nem feladata a technikat tanitani, hanem inkabb csapatszellemet es kuzdeni vagyast csepegtetni a fiukba. Hogy ugy menjenek ki a palyara, hogy ide nekunk az oroszlant is, gyozni akarunk. Hat pont ezt a feladatat nem tudta megoldani a Bicskei, te magad irtad:

"A magyar válogatott így hitehagyottan futott ki játszani és csak sírni lehetett a játékukon!Még Király Gabi aki szerintem a válogatott legstabilabb embere is nagyon szörnyen játszott"

Mas kerdes, hogy nem tudom van e valaki a foldon, aki ebbol a csurhebol legalabb egy megyei osztalyu szintu focicsapatot tud csinalni.

Par eve azt mondtam volna meg, hogy egy pszichologus kell nekunk (tudjatok, a meccs vegen elveszteni a meccseket, ket golokat kapni stb.). Ma mar aszt mondom, hogy egy-ket jatekos kivetelevel mindenkit elkuldeni a sunyiba. A sebokot pedig persona non gratanak nyilvanitani.

Lehet, hogy egy spanyol inkvizicio szeru edzeskultura talan hatna rajuk. Ha nem az sem baj. Legalabb megtudjak, hogy milyen szenvedes oket nezni amikor ott vannak a palyan (szandekosan nem irtam, hogy jatszanak).

uff

Előzmény: raven666 (694)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.09.06 0 0 698
A Keletiben allitolag 3 romant nagyon helyben hagytak, tud valaki errol valamit?
Ahhoz kepest hogy a roman rednorok vegig kisertek a mieinket Bukarestben, a magyar rendorok nemigen voltak ilyen udvariasak a romanokkal...
Mighty Mike Creative Commons License 2001.09.06 0 0 697
utobbi hetekben:)
Előzmény: Mighty Mike (696)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.09.06 0 0 696
tevedes. Toki a helzyeteti harmadat lovi be, ha jo formaban van. ha rosszban(mint pl. az utobbi helzyetekben), akkor 1%-at sem.
Előzmény: zeuszka (695)
zeuszka Creative Commons License 2001.09.06 0 0 695
Tököli 50%-os biztonsággal rúgja be az ilyen helyzeteket, de amíg itthon akad egy meccsen több is, a válogatottban jó, ha egyszer tud ziccerbe kerülni, akkor meg ez a "hatékonyság" kevés.
Előzmény: raven666 (694)
raven666 Creative Commons License 2001.09.06 0 0 694
Szerintem Bicskeit nem kellett volna leváltani mivel már csak 2 meccs volt hátra és akkor sem szereztünk volna 6 pontot ha hó esik a Népstadion gyepére.Szerintem nem a kapitánnyal van a baj,jó ő sem hibátlan,de a magyar "élvonalból" egy ütőképes válogatottat nem lehet összerakni!A magyar válogatott így hitehagyottan futott ki játszani és csak sírni lehetett a játékukon!Még Király Gabi aki szerintem a válogatott legstabilabb embere is nagyon szörnyen játszott.Lehet ha Bicskeit meghagyják akkor talán x-re jók lettünk volna.Bár szerezhetünk volna gólokat is vagy a kapufa vagy Lobontnak mákja volt.Habár Tököli az ilyeneket itthon be szokta rúgni hmmmm........... Amig a politika játssza a főszerepet a fociban addig nem igen lesz minőség itt Magyarországon.Ja és a profinak nevezett játokosainknak nem adnék csak minimálbért+prémium a teljesítés után.Itthon lazsál a bajnokságban majd csodálkozunk,hogy se EB se VB se jó klubcsapat szereplés.El kellene gondolkodni,hogy talán nem az edző vagy a szövetségi kapitány a hibás!!!!!!!!!!!És a MI BÉLÁNKAT minek favorizálják nem kellett külföldön itthon meg zsebre vágja a nagy pénzt."Hol van már amikor még EURÓPA és a VILÁG rettegett a magyaroktól"!!! Sajnos innen van még út lefelé is!!!!!!
szúró Creative Commons License 2001.09.06 0 0 693
Nekem sem, elhiheted. Én is kimegyek, bármennyire is gyengék.
Itt arról van szó, hogy az MLSZ-t kell újra felépíteni. Ők ugyanis elég jó kis pénzt keresnek abból, hogy mi kimegyünk a meccsekre, és nézzük ezt a "csodát". Eszükbe sem jut, hogy valamin komolyan kellene változtatni. Nem az a megoldás, hogy menesztjük az edzőket, meg "profi"-nak nevezett bajnokságot hírdetünk.
Ráadásul a szurkolókat teljesen hülyének nézik.
Előzmény: Törölt nick (692)
szúró Creative Commons License 2001.09.06 0 0 691
A szórólapokra már én is gondoltam. Egy probléma van: Ki finanszírozza? Mert ugye le kell gyártani min. 30 ezret. Kellene egy szponzor, akit talán nem is olyan nehéz találni, hiszen a nyomdászok között is biztos van, aki legszívesebben nyílvános botozásra ítélné falábú fiainkat.
Egy hétvége egyébként kevés. Min egy hónap kell.
Előzmény: _Zoltán_ (686)
Creative Commons License 2001.09.06 0 0 690
Mielőbbi gyógyulást a miskolci srácnak!!!
petxa Creative Commons License 2001.09.06 0 0 689
Örüljél neki, remélem sok kannásbort tudtál venni a pénzből.

Ki kellett volna jönni mindenkinek a meccsre szurkolni, úgy mint az olaszok ellen. Állítom, hogy sokkal nagyobb lett volna a pörgés.

Győri meg Füzi még életében nem látott 2000 nézőnél többet a lelátókon, ielltve Füzi nem emlékszik ilyenre. Hogyan tudtak volna Ők valamit is mutatni? Győrinek a luftja nagyon ott volt!

Hajrá Magyarok!

Előzmény: Tibó (688)
Tibó Creative Commons License 2001.09.06 0 0 688
Hat csak annyit, sikerult a meccs elott 2 oraval felaron megszabadulni a jegyemtol.
Tovabbra sem banom.
bojár Creative Commons License 2001.09.06 0 0 687
És végül a meccsről:
Szégyen, gyalázat!
Nem a vereség, mert egy jobb csapattól kikapni sosem szégyen, mégha Oláhország is az ellenfél, hanem a "mutatott" lélektelen, "legyen má' vége" játék, hozzáállás miatt.
Ugyan csak 2 gólt kaptunk, mégis úgy érzem; tönkrevertek minket.
Különféle képek, emlékek kavarognak a fejemben:
- Döme gólja az 5-3 lengyelek elleni meccsen; ma a lengyelek az angoloknál hamarabb biztosították a helyüket a VB-n...
- '85, Népstadion: Brazilverés, a Mexico előtti eufória...
- Aztán tegnap a DSF-en miután hazaértem láttam az angol-albán meccs uccsó félóráját, és nem tudtam másra gondolni a látottak alpján, minthogy Tiranában cca. 5-öt kapnánk ezektől a derék kecskepásztoroktól, akik Newcastle-ben képesek voltak a kapujuk elé préselni a németeket 4 napja 5-tel megszóró szigetországiakat...
- Az "Izland-saga..."
- A "favágó" norvégok könnyed, felszabadult játéka Oslóban ellenünk 4 éve...
- Rotterdam '85: 2-1 ide a Rijkaard-dal, Kieft-tel, Gullit-tal felálló tulipánok ellen, majd ugyanott 1-7 néhány évvel később...
- A világbajnoki álmok '86 tavaszán, mikor a TV-híradóban nap, mint nap 5-10 perces híradás szólt a válogatott edzőtáborozásáról a VB előtt...
- 4. hely a selejtezőcsoportban a grúz válogatott mögött...
- Magyar-olasz 2-2 50 ezer néző, magyar-román 5.000 néző...
Most emlékezzek, vagy próbáljak felejteni?????
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.09.06 0 0 686
Jó ötlet! Csak egyetlen alkalommal kellene megejteni! Gondoljátok el! Egy hétvégén senki nem lenne a stadionokban! Szerintem ennél jobb figyelmeztetés nem is kell. Persze csak az NB1-es és NB2-es meccsekről lehet szó, mert csak ott játszanak "profik", a többi találkozóra ki lehet menni.
Lehetne osztogatni szórólapokat is!
Előzmény: Al Macinnis (681)
-cc- Creative Commons License 2001.09.06 0 0 685
vesszen a sebok porseja
Előzmény: Campi (663)
bojár Creative Commons License 2001.09.06 0 0 684
Iiiiigen, látom már, köszi!
Viszont mekkorát hajolt a srác, hogy eltrafálta az oszlop???
Én évekig közlekedtem vonattal azon a vonalon, rendszerint az ablaknál állva bagózva, de sosem tűnt fel, hogy ennyire közel vannak az oszlopok...
Előzmény: _Zoltán_ (682)
bojár Creative Commons License 2001.09.06 0 0 683
Én meg éppen azon gondolkodtam, miközben részvétemet nyilvánítottam, hogy reggel mintha azt mondták volna be, hogy életben van a srác...
Nem baj, akinek halálhírét keltik, az sokáig él!
:))))))))
Előzmény: Mighty Mike (679)
_Zoltán_ Creative Commons License 2001.09.06 0 0 682
Szerencsére nem igaz a hír, a Te hozzászólásod alatt olvasható a korrigálás.
Előzmény: bojár (680)
Al Macinnis Creative Commons License 2001.09.06 0 0 681
Szerintem ez nagyon jó ötlet. Én a részemről már meg is valósítottam, sőt kibővítem azzal, hogy még a tv-ben sem nézem meg őket.

Ha nem lennének szurkolók a meccseken, talán előbb-utóbb csak feltűnne valakinek, hogy itt valami gond lehet a hazai foci körül. Talán feltűnne....

Előzmény: szúró (678)
bojár Creative Commons License 2001.09.06 0 0 680
Részvétem.
:-(((((((((((((((((
Előzmény: _Zoltán_ (512)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.09.06 0 0 679
Szerencsére tévedtünk!
Budapest, szeptember 6., 9.10

Jóleső érzés kimondani: tévedtünk! A Diósgyőrből a válogatott meccsére igyekvő szurkolótársunk életben van.

Tegnap esti kiadásunkban számoltunk be arról – több laptársunkkal egyetemben –, hogy az egyik Diósgyőrből érkező szurkoló a vonat ablakából kihajolva egy betonoszlopnak csapódott, és elhunyt.
Tévedésünkre természetesen nem mentség, hogy a találkozó forgatagában, a szurkoló társaitól kapott információk alapján adtuk közzé az információt, ma reggel mindenesetre megpróbáltuk „jóvátenni” hibánkat,
és „kinyomoztuk”, mi is történt valójában.
Nos, Szántai Ákos hollétét illetően még diósgyőri szurkoló barátai sem tudtak pontos felvilágosítással szolgálni, végül az Országos Mentőszolgálat sietett segítségünkre. Eszerint Ákost a Péterffy Sándor utcai kórházba szállították be, ahol ma reggel azt az információt kaptuk, hogy a Traumatológiai Osztályról kora reggel a Központi Intenzív Osztályra szállították, állapota ugyanis súlyosbodott. Kezelőorvosa mindössze annyit árulhatott el, hogy továbbra is súlyos, életveszélyes állapotban van, és gép lélegeztetéssel tartják életben. A tévedésért még egyszer elnézést kérünk, és reméljük, beigazolódik a mondás: akinek holt hírét keltik, sokáig él.

szúró Creative Commons License 2001.09.06 0 0 678
Nagyon kiváncsi leszek az olaszok elleni keretre, mert ha addig sem történik gyökeres változás, akkor Gellei is egy 0, vagy jó magyar szokás szerint vmi stikli van a háttérben.
Egyébként itt nem csak a jelenlegi válogatottak gyengusok, hanem az egész MLSZ vezetés is.

Mi lenne, ha egyáltalán nem járnánk meccsre. Se válogatott, se bajnoki, se kupa, se semmilyen meccsre. Vajon elgondolkoznának-e az érintettek? Kár, hogy ezt szinte lehetetlen kivitelezni...

HT Miskolc Creative Commons License 2001.09.06 0 0 677
ha hiszitek ha nem, nekem is ez ugrott be... ez a meccs barátságosabb volt mint a centenáriumi magyar-német... de komolyan...
Előzmény: maci124 (671)
szülőföld Creative Commons License 2001.09.06 0 0 676
Sajnos ez a realitás. A tragédia az, hogy még a kiútat sem lehet látni. Én amondó vagyok, az egy vonalban való védekezés napjainkban a legkorszerűbb, de ezt nem nekünk találták ki. Ilyen esetben ugyanis, ha hibázik a védő, nincs korrigálási lehetőség. Márpedig nálunk hibáznak. A középpályán átzakatol az ellenfél, csatáraink passzívak, egyszóval minden poszton gyengék vagyunk. Ezért az állapotért nem lehet egy személyben Bicskei Bertalant felelősségre vonni, a hanyatlás ugyanis már évtizedek óta tartó folyamat. Más lehetőség nincs, mint tudomásul venni ezt az állapotot, s a legifjabb korosztálynál elkezdeni az újjáépítést.
FDrebin Creative Commons License 2001.09.06 0 0 675
Mit izgultok? Mátyusjani megmondta a meccs után, 2002-ben ott leszünk az EB-n:-)))
A többivel nem érdemes foglalkozni, nevetséges az egész. Fel kell szántani a Népstadiont, padlizsánt nevelni benne, cimeres mezben lehet kapálni napszámért oszt jól van. Focizni meg majd a szomszédaink fognak.
3x Creative Commons License 2001.09.06 0 0 673
Az egész meccsben a legjobb a tévén is jól hallható: "Mindent vissza!" volt (volt persze "Vesszen Trianon" is)
Ugyanis ez értelmezhető a nagyarcú, milliókat semmiért zsebre vágó magyar úgynevezett profi focisták által eddig felvett pénzekre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!