Ne bántsátok a Krisztit!!!!!!!!!!! Ő csak egy lelkiismeretes, szófogadó kislány, aki ráadásul meg akar élni:((((( Én inkább azt a koszos francia, vagy amerikai rohadt, hssssssz...... rúgnám legalább 5x tökön, aki kitalálta!!!!:(((((
Tessék????, hogy mondhatott volna nemet is????? Hát igen, ez jó kérdés, de annyian állnak az ajtó előtt, akik talán még csinosabbak, le is fekszenek és még tudnak is!!!! Szomorú az élet, KLÓNOZZUNK:DDDDD
Én is Hortobágyira szavazok, a szemét politikussssssa:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Télleg, nincs meg valakinek a Vikidál Him nusz? Éngem is érdekel, meg nem hallottam (lehet, hogy modositaná a szavazatomat.
Koppány-Himnusz, he-he :)))
csak egy emberre lehet szavazni, vagy csoportra is?
tehát:
citrom fődíj: A Dunaferr labdarúgó csapata, akinek sikerült lábtörlőként viselkednie a magyar labdarúgás képviseletében, mindezt az Olimpia Nicosia ellen (még csak nem is a legismertebb ciprusi csapat), akik vasalt csizmával tiporták szét a magyar labdarúgás maradék tekintélyét... (2-4 itthon...)
2. a magyar-német válogatott meccs előtti rendezvények főszervezői és szereplői
3. Máté Krisztina és barátai, akik még a legkevesebb kárt okoznak, de azért egy citrombronzra jók
farkesbercihez csatlakozva, csak TJ ügyben.
Torgyán mindig ciki.
szájába a citromot egy életre.
először azt hittem Vikidál direkt énekli így a Himnuszt, máshol is szokás eltérni az eredeti dallamtól.
csak a másnapi magyarázkodása hitette el velem, hogy ez bizony citromdíjat érdemel, dehát nálam MK elsöprő fölénye meggyőz augusztus hónapban egyenlőre.
Az én listám: 1. Vikidál Gyula - a Himnusz "éneklése" miatt.
2. Torgyán József - a Szigeten ismét lejáratta magát + össznépi imádkozásra való felszólitás.
3. Máté Krisztina - mert ő a leggyengébb láncszem.
Egy régi-új ötlettel állok elő.
Minden hónapban itt a Törzsasztalon meg kellene szavazni az aktuális hónap citromdijasát. "Ez" lehet politikus, sportoló, újságiró v. egyéb közéleti személyiség. Rátok bizom, ki mennyit ir, én 3 fős listákra gondoltam. Eredményhirdetés mindig a következő hónap első napján, este lenne. Ha lesz érdeklődés a topic iránt, akkor esetleg bonthatjuk több kategóriára is a 'versenyt'.
Remélem tetszeni fog nektek ez az ötlet és szavaztok kedvenceitekre! Ja, és egy kis indoklást is fűzhetnétek választásotokhoz, de nem kötelező.