Keresés

Részletes keresés

Kombinátor Creative Commons License 2001.09.03 0 0 342
Kedves psycho-pata!

halott emberről a népi mondás szabályai szerint jártunk el
Akkor te mint latinul kiválóan tudó szakember, légyszíves nézz utána hogy miként is szól az a mondás. Az igazat, még ha nem is hízelgő, bizony el lehet mondani egy halottról is. De persze maradhatunk azon az alapon is, hogy Hitler meg Sztolin semmit sem csináltak, hiszen jót vagy semmit...... Ugye milyen bornírt lenne?

Én azt, hogy rendes, meg tisztességes aránylag ritkán írom le, vagy mondom
Azt írtad, hogy egyenes ember. Szóval visszatérve a fenti urakhoz, Sztolin sem volt egy egyenes ember, mégha a saját (sósperec alakú) értékrendjében annak is tünt saját maga előtt...

hogy mindennel vádolták
Az lehet, hogy bizonyítani nagyon nehéz ellene bármit is. De akinek mindkét gyereke bűnöző lett, (nem is kispályás), ráadásul a fiával közös kaszinó és játékterem bizniszei vannak....... szóval nem egy nagypályás bűnözőről tudjuk/tudtuk hogy kicsoda/micsoda, annak ellenére hogy formálisan patyolattiszta az illető.

Az esetleges merénylet lehetősége bennem is felmerült, de remélem, hogy ez csak a paranoiditas szüleménye,
Egy tiszta életet élő embernél valóban az lenne. Ebben az esetben a pikáns viszont az, hogy egy ilyen merénylet a jobboldalnak ártott volna a legjobban, hiszen egy olyan ember halt meg, aki csak rontott az Mszp imidzsén. Egy maszopos merénylet az túl magas (mármint nekik. Egyszerűen hülyék hozzá.). Maradnak a maffiakapcsolatok. Amik persze nem léteznek, de azért csak valakik csinálják ezeket a bizniszeket.

Szóval szaros ügy az egész.
De egyenes, rendes ember nem volt. És a többség szemében halála után sem lesz az.

Előzmény: psycho-pata (323)
psycho-pata Creative Commons License 2001.09.03 0 0 341
Kedves JóMagad,
nem a mondanivalód bántott, mert demokráciában sok mindenről lehet véleményed, még szélsőséges is. Csupán a TOPIC egy országgyűlési képviselő HALÁLÁRÓL szólt, ami az én gusztusom szerint nem lehet helye politizálásnak, anyázásnak. S szerintem a halál és az elhunytról szóló mendemondák nem lehetnek helyei tiszességes szándékból létrehozott fórumnak. Engem különben családom igy nevelt, kik között konzervatív, vallásos emberek voltak többségben. Valóban nem ismerjük egymást, de ha ismernénk nem feltételeznéd rólam, hogy bárkinek is vírusokat küldenék. Nem Veled volt bajom, hanem véleményeddel, stílusoddal.

Előzmény: JóMagam (338)
FrédY Creative Commons License 2001.09.03 0 0 340
Az Indexen olvasható az alábbi hír:

"A szocialista párt úgy véli: nemcsak Vancsik Zoltán tisztelőit, nemcsak a szocialista párt több mint 2 milliós szavazótáborát sérti, de minden jó ízlésű embert felháborít az a mód, ahogy A Hét legutóbbi műsorában igyekezett besározni a csak néhány napja eltemetett szocialista képviselő emlékét. A párt az összeállítás miatt panasszal fordult az ORTT-hez."

Kedves szocialisták!

Akkor kellett volna gondolkozni, amikor elkezdték azt sugallni, hogy Vancsik Zoltán merénylet áldozata lett, és emögött a jobboldal állhat...

Ebből adódóan vált igazán érdekesé, hogy ki is volt az a Vancsik Zoltán, miért is állhatott valaki(k)nek az érdekében a képviselő halála. A Hét című műsor szerkesztői nem csináltak mást, mint ismertették az elhunyt férfi életpályáját, tették ezt csak és kizárólag a tényekre támaszkodva. Ennek az életpályának az ismeretében pedig már én is úgy gondolom, hogy nem kizárt, a politikus valóban merénylet áldozata lett, ám emögött semmi esetre sem a jobboldal (mi hasznuk származott a halálából?!!), hanem inkább más körök állnak...

A maffia veszélyes üzem, kedves szocialisták...

Vancsik Zoltánnak természetesen kívánom, hogy nyugodjon békében!

Vajk Creative Commons License 2001.09.01 0 0 339
Világos: már a hackerek is libebolsi szemétládádk...
Előzmény: JóMagam (338)
JóMagam Creative Commons License 2001.09.01 0 0 338
Off!
:) Hát ez jó!
Mondjuk semmi meglepő! :))
Tegnap szépen megvaltoztatták a jelszavam az Indexen! :))) Aztan kapok egy levelet hogy mi az új pw! :)) Igaz nem az indextol! :) Egy felado nelkuli level! Olyan amivel a virusokat kuldik!
Aztan szepen kiveszik a hozzászolásomat! :) Termeszetesen indoklas nelkul! Habar abban olyan durva, serto dolgok, nem igazan voltak benne mint 1-2 masik topikban a baloldalról! :) Azert termeszetesen psycho-pata anyázást suroló hozzászólása bentmarad! (hozza teszem total nem ismerem psycho, o sem engem!) Ennek ellenere megengedi maganak!
Na mind1! Csak gratulalni tudok az ilyen szep demokratikus-liberalis-baloldali megmozdulasokhoz!
Igazan Europai!


naiv Creative Commons License 2001.09.01 0 0 337
Nem hiszek én az SMS-ben,

inkább hiszek jó Vancsik maffiás kapcsolataiban... (székesfehérvári letartoztatások lehet, hohy közeledtek hozzá és páran úgy gondolták, jó Vancsiknak nem lesz olyan szilárd jelleme mint jó Vásárhelyinak 56 után, a Nagy Imre perben...).

Előzmény: Útfigyelő (295)
psycho-pata Creative Commons License 2001.08.31 0 0 336
Persze hogy van. De ez a topic nem ezért "indíttatott el", hogy erről beszéljünk.
Előzmény: Aradi Zoltán (333)
psycho-pata Creative Commons License 2001.08.31 0 0 335
Nyilván az általad írt eset, mi nem egyedi az oka annak, hogy a végrendeletemben szám szerint felsoroltam azokat /10 körüli rokon, barát/ kik fakultativ alapon ha akarnak összejöhetnek egy alkalommal emlékemre, ahol a "legjobb-", meg egyéb dumák helyett végighallgathatják néhány kedvenc zenészemtől néhány kedvelt muzsikámat, s közben cseveghetnek terveikről, a jövőről /ügyvédemnél van a "végakaratom":-)))/. Másrészt nem akarok abba a hibába esni, mibe édesapám került, mások tartották "saját halottjuknak"....
Ez most nem vicc, s nem is annak a helye, mert egyébként minden ember, s minden vallás temetkezési szokásait tisztelem, de a "rossz" emlékek miatt nem nagyon járok temetésekre.

pp

Előzmény: nevtelen (324)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.08.31 0 0 333
Azért van némi különbség.
Előzmény: psycho-pata (332)
psycho-pata Creative Commons License 2001.08.31 0 0 332
AJ és Vancsik is politikus volt, s mindkettő meghalt. Ez a válasz.
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.08.31 0 0 329
Egyet értek, de azért nézz bele akármelyik Antall József topikba, miket írtatok még évek múlva is róla. Csálé mércével nem mérizsgéljünk.
Előzmény: symbio (328)
symbio Creative Commons License 2001.08.31 0 0 328
jo lenne mar egy halott embert bekenhagyni, es talan nem kellene olcso politikai töket kovacsolni a halalabol.
nevtelen Creative Commons License 2001.08.31 0 0 324
Tudod volt egy ismerősöm, aki kőkemény, balhés alkoholista lett. Verte az asszonyt, mint a répát, csalta mindenféle fröccsöskurvával, a deliriumos őrjöngéseivel pokollá tette a gyerekei életét és kishiján még a tetőt elitta a a családja feje fölül. Aztán kint a temetésén (aminek a költségeit úgy kellett a családjának összetarhálnia) a búcsúbeszédből megtudhatták róla, hogy ő volt a leggyengédebb, leghűségesebb férj és a leggondoskodóbb apa. És ha hiszed, ha nem, azóta szentül igy is hiszik...

De kivülállóknak ez azért nehezebben megy.

Előzmény: psycho-pata (323)
psycho-pata Creative Commons License 2001.08.31 0 0 323
Kedvenc Kombinátorom,
beteg, s ez esetben halott emberről a népi mondás szabályai szerint jártunk el, 1-2 kivételtő eltekintve. Én azt, hogy rendes, meg tisztességes aránylag ritkán írom le, vagy mondom. A politikához meg nem is biztos, hogy követelmény. Vancsikról is azt írtam, mit te is idéztél. Valamelyik székesfehérvári topictársunk írta valamivel lentebb, hogy mindennel vádolták, tán még Vudu szertartások vezetésével is (hasonlóan mint más szekértáborokhoz tartozó, jól odamondó piltikus társait is), mik nem igazolódtak.
Az esetleges merénylet lehetősége bennem is felmerült, de remélem, hogy ez csak a paranoiditas szüleménye, s idáig még nem süllyedtünk.

Előzmény: Kombinátor (322)
Kombinátor Creative Commons License 2001.08.31 0 0 322
Bocs psycho-pata!

Mint egyenes, határozott, szókimondó politikust
Ugyanarról a Vancsikról beszélünk????

Azért amit róla tudunk az fényévekre van a "rendes ember" kategóriától. Szóval attól hogy meghalt, még nem lett tisztességes ember.....

Előzmény: psycho-pata (312)
Rendszer Gazda Creative Commons License 2001.08.31 0 0 321
Ebben igazat adok Neked. A jobboldalnak tényleg sokat használt. Szegény Vancsik, amerre járt, égette a baloldalt rendesen. Voltak mszp-s vezetők, akik nem mertek egy asztalhoz ülni vele.
Előzmény: nevtelen (319)
Rendszer Gazda Creative Commons License 2001.08.31 0 0 320
Szegény Vancsikot persze sajnáljuk, de ne feledjük, hogy miatta akarta Kovács László örökbefogadni István Kokó Kovácsot, hogy picit javítson a szocialista apa-fiú képen.

Horn Gyuszónak lehet, hogy igaza van, összeesküvésről van szó. Csak ezt nagyon nehéz összehozni: úgy kell intézni, hogy az autó vezetője pont akkor esemesezzen, amikorra a balesetet előre leszervezte a piszkos jobboldal.

De mi van akkor, ha szegény Vancsik -politikai megfontolásból- most is a baloldalon ment?

Előzmény: psycho-pata (318)
nevtelen Creative Commons License 2001.08.31 0 0 319
"a jobboldalnak meg kifejezetten jól jött"

Na, ebben tévedsz. A jobboldalnak az élő Vancsik volt sokkal, de sokkal hasznosabb.

Előzmény: Vajk (317)
psycho-pata Creative Commons License 2001.08.31 0 0 318
Jómagad elég nagy állat lehetsz magánéletedben is, de minek e fórum ennek igazolására? Ha elovasod a "Gyógyulj meg psycho-pata" topicot, akkor kiderült, hogy a hörgőrák alapos gyanúja miatti kórházi kezelésem /nem a halálom!!!/ az Indexen politikai különbségek, - vélemények ellenére együttérzést váltott ki minden normális társamból, ami nagyon jólesett. AJ-et nem kedveltem politikusi minőségében, de mindig is értékeltem emberi, mentális,intellektuális kvalitásait, s azt is, hogy védte, betartotta a demokrácia alapszabályait /gondolj csak arra, hogy nem kicselezte PR segítségével koalíciós partnerét, a kisgazdát, majd alelnökét, a dolgozatírót, hanem elhatárolódott tőle, mint mondotta a "szerencsétlen mondatért"/, s ÚR volt, a szó nemes értelmében. Persze volt kitől tanulnia, mert kiemelkedő intellektusú, s morális érzékkel bíró édesapját nem véletlenül tartották Izraelben is példaértékűnek. Mindezek magyarázzák, hogy szememben a TV képernyőn is egyre nyilvánvalóbb betegsége, még kórházi ágyán is a politika iránti elkötelezettsége belőlem, mint SZDSZ szavazóból is tiszteletet váltott ki, s halála megrendített. Mem is csodálom ezek után, hogy a székesfehérvári MDF egy valamikori MDF kormányfő úriembersége után helyileg is a konzevativ joboldal által elvárt európai etikett szerint járt el!!! Ezeket Te nem tudhatod, minek nyilván családi gyökerei is lehetnek!!!
Vajk Creative Commons License 2001.08.31 0 0 317
mert nekik hiányzik, a jobboldalnak meg kifejezetten jól jött, hogy meghalt. (Még viccet is gyártottak róla.)
De én nem a merénylet verziót akarom nyomatni,hiszen nem tudok veleményt alkotni ismerethiány miatt, de elég gáz, ha a rendőrök kétnaponta mást állítanak. Ők, akik minden adatot és körülményt ismernek.

Trebi:
Éen eddig egy karambolt idéztem elő, az pedig azért volt, mert egy vinyó csúszkált a lábamnál és meg akartam igazítani.(ehhez le kellett hajolnom: Voyagerben ültem) A Wartburg parkolt amikor nekimentem, jó messzire ellöktem és senki nem értette, hogy miért nem láttam, hogy nem vettem észre.
Úgyhogy van ilyen, az teljesen biztos. És az is biztos, hogy ha az elején azt állítják a rendőrök:Vancsik telefonált, akkor senki nem kezd el gondolkozni, töprengeni a harmadik verzió meghallása után.
És úgy tudom, még ez sem a végleges, még ez sem biztos, csak az előzőeket megcáfolták, így keresni kellett valami más okot a figyelmetlenségére.

Előzmény: nevtelen (294)
malaclopo Creative Commons License 2001.08.31 0 0 316
nem zavar, hogy többen leírták, soha nem ivott. Ennek ellenére, a remélhetőleg minél később bekövetkező halálod után nem kívánok hasonló jóakaratú véleményeket rólad
Oborzil Creative Commons License 2001.08.31 0 0 314
Az sms is bűzlik nekem, ezekben a körökben nem szokás sms-t küldözgetni és ezen spórolni, egyszerűen felhívják egymást, ha valamit akarnak.
A Párt és az Egyház állja amúgyis a cehhet.

Jöhet a következő verzió.

Meselo Creative Commons License 2001.08.30 0 0 313
Nyugodjon békében! Számoljon el Isten előtt bűneivel.
(bár valószínűleg más valláshoz tartoztunk.)
Béke vele. Ja és utána is.
Előzmény: psycho-pata (312)
psycho-pata Creative Commons License 2001.08.30 0 0 312
Az elmúlt hetek "halálközeli élményeim" miatt duplán is mély együttérzésem, részvétem családjának, barátainak. Mint egyenes, határozott, szókimondó politikust egyébként is tiszteltem, mit még a család miatt érzett támadás még tovább fokozott. Nyugodj békében.
sin x Creative Commons License 2001.08.30 0 0 301
"Miért nem Medgyessyt, Kovácsot, Hornt, vagy akár Lamperth Mónikát? Valami sötét, köztörvényes ügy miatti leszámolást annál inkább elhinnének..."

Ém eleve úgy tudom, hogy a halála előtti telefonos beszélgetéseit is azért ellenőrizte a rendőrség, mivel gyanú volt arra, hogy Vancsik tagja a székesfehérvári maffiának, és leszámolás történt.
Szóval, ha merénylet volt (legyen igazatok!), akkor tuti biztos, nem politikai indíttatású volt! Ezért kedves baloldal, át kéne ezt gondolni, mert előbb-utóbb saját mocskotok a saját szátokban köt ki így...

Előzmény: nevtelen (294)
alfalfa58 Creative Commons License 2001.08.30 0 0 299
Élénk fantáziával elképzelhető háromkezes SMS-küldés is.

Sőt. Még a négykezes SMS-ezésnek is lehet némi valóságalapja (persze, egyidejűséget feltételezve, ez esetben a gombokat nyomogatni kívánó kezek nagysága, ill. a telefon keyboardjának méretei limitáló tényezők lehetnek).

Előzmény: nevtelen (297)
Trebitsch Creative Commons License 2001.08.30 0 0 298
"egy magára is valamit adó személy, márpedig egy országgyűlési képviselő ilyen, hisz azért választották meg erre a posztra"miért is nem kapcsolja be a biztonsági övét 160-nál?"

Arra van egy tippem: valszeg azért, mert éppen annyit mond neki az F=m*a képlet, mint a Finci kutyának.

Előzmény: frett (296)
nevtelen Creative Commons License 2001.08.30 0 0 297
"Hogy miért kétkezes munka az SMS küldés??? "

Két verzió is lehet.
1. AZ áldozatnak hiányzott a hüvelykujja, mint Borisz Jelcinnek.

2. Még annó a fehérvári orosz laktanyában vette a mobilját, kéz alól. Olyan massziv szovjet tipus vót neki. Öntötvasból, ólomakkuval. Az olyat a Fekete Laci se birná megtartani egy kézzel.
:-)

Előzmény: frett (296)
frett Creative Commons License 2001.08.30 0 0 296
Hogy miért kétkezes munka az SMS küldés???

Aztán még azt is elmesélhetnéd, ha már lendületben vagy, hogy "egy magára is valamit adó személy, márpedig egy országgyűlési képviselő ilyen, hisz azért választották meg erre a posztra" miért is nem kapcsolja be a biztonsági övét 160-nál?

Előzmény: Útfigyelő (295)
Útfigyelő Creative Commons License 2001.08.30 0 0 295
Tisztelt Vitafórum!
Az okkeresés legújabb változata az SMS küldést és/vagy fogadást valószínűsíti. Az RTL Klub tegnapi hírének részletei egyelőre ismeretlenek. De gondoljuk csak át a lehetséges mozzanatokat és az éjszakai, nagy sebességű mozgással, hajtással együtt járó körülményeket és feltételeket.
(1) SMS küldés: Legalább kétkezes munka. Sötétben megítélésem szerint nehezen hajtható végre egyetlen kézzel, s ha mégis megkísérli valaki, az igen hosszadalmas lehet. Majdnem teljes koncentrációt, odafigyelést igényel. Így elképzelhetetlen, hogy egy magára is valamit adó személy, márpedig egy országgyűlési képviselő ilyen, hisz azért választották meg erre a posztra, éjjel, nagy sebességű, általa vezetett autóban a kormánykerék mellett (gubbasztva és a mobilt szorongatva) SMS-t ír és küld. Tehát ez a részváltozat teljesen kizárható!
(2) SMS fogadás: Aki már fogadott mobilon SMS-t, az tudja, hogy annak olvasása viszonylag egyszerű. Pusztán csak néhány gomb lenyomásával az üzenet előjön. Az még fél kézzel, a marokba szorítva is elvégezhető. Mivel pedig a baleset időszakában sötét éjjel volt, a telefon képernyőjén feltehetően jól volt olvasható az üzenet. De mi volt olyan fontos, hogy az aszinkron üzemmódú postát (tudnillik az SMS ilyen) a címzett éppen 150 km/óra sebesség mellett bontsa fel? Én magam, s feltehetően mások se tennének ilyet. Egy felelős ember se. Márpedig a tiszteletre méltó néhai Vancsik Zoltán ilyen volt, hisz parlamenti szavazatával sok-sok mindent, így életfeltételeink jelentős részét befolyásolta. Azaz az SMS üzenetfogadás valószínűsége az adott körülmények között alacsony, majdnem kizárható!
Összegezve: A baleset feltehető és máig ismeretlen okára vonatkozó SMS-változat egy a sok közül. Lehet válogatni, találgatni és hinni valamelyikben. De beszélni róla mindenképpen érdemes, mert lehet hírértéke. Nehezen elképzelhető és hihető volta miatt azonban feltehetően csak egy megtévesztési manőver része. Ha pedig mégis bebizonyosodik vagy elfogadottá teszik, hogy egy parlamenti képviselő halálát a jogszabályokban tiltott vezetés-közbeni mobilhasználat okozta, akkor jaj nekünk (és a legyőzőtteknek), hisz nyilvánvalóvá válik (mindaz, amit mindenki már úgyis tud!), hogy a jogszabályokat leginkább azok hágják át, akik kigondolják és hozzák. Egyébként talán jobb és fantáziadúsabb verzió lett volna, ha megpróbálják elhitetni, hogy VZ kocsija egy M7-es tengóval ütközött, s minderről legalább számos tábornok és kormánybiztos győzködné a nagyérdeműt.
Útfigyelő

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!