Eladó egy Heidelbeg Linoscan 2400Xl filmscanner, tökéletes működési állapotában. Síkágyas, de autófókusszal rendelkező gép, tehát bármelyik epson scannert maga mögé utasít, felbontása pedig tényleges, nem interpolált, 2400DPI, 3.7.-es DMAX-al.
Mintaképeket szívesen csatolok.
Jár hozzá a gyári jogtiszta Silverfast szoftvere, SCSI kábel, 120-as filmtartó keret, valamint egy dedikált Powermac Quicksilver számítógép, scsi kártáyval, előre telepítve 10.2.-es rendszerrel.
Nagyjából egy Nikon 8000es / Imacon képminőségét hordozza magával, de természetesen lényegesen olcsóbban. Az eladás oka, hogy van egy másik ugyanilyenem.
Megkérdezhetem, milyen SCSI adaptert használsz? PCI Express - SCSI Adapter? Vagy USB - SCSI Adapter? Típusa az adapternek? Előre is köszönöm a választ!
SCSI csatolós van, csak macera volna aktuális gépen üzemeltetni. Ilyen árban (300ezer körül) kintről is van lényegesen minőségibb használt Epson. Végül lehet az lesz.
Végül igen, a Heidelberg hozzám került, és alapvetően nagyon elégedett vagyok vele, de azért teljesen más liga egy asztali Crosfield vagy Scanmate dobscanner, főleg Dmaxban :) Ha megvan a kiszemelt darab, akkor valószínűleg eladó lesz majd.
De nem most vettél egyet? (Nemrég árult valaki egy Heidelberg síkágyast, azt gondoltam az előző hirdetés alapján, hogy nálad landolt.) Nekem még sokat kell gyűjtenem rá, de én egy konkrét A3-ast és egy dobszkennert is szeretnék egyszerre. Kg nem számít jeligére. :)
A scanner tökéletes állapotban van, minden funkciója hibátlanul üzemel.
Optikai felbontása 1600x3200dpi, ami természetesen interpolálható egészen 12800dpi-ig.
Legnagyobb előnye, hogy a teljes üvegfelületet használhatod, tehát akár egyszerre két tekercs kisfilmet vagy rollfilmet is digitalizálni tudsz vele, ami nagyban felgyorsítja a munkafolyamatot. Síkfilm scannelése esetén pedig a 8x10-es méret felett is tudsz vele majd dolgozni. Az élességi tartomány a szofveren belül állítható, (egy léptetőmotor mozgatja az optikát a ccd előtt) így az összes síkagyás epson v850/800 vagy Plustek scannerhez képest garantáltan részletgazdagabb lesz majd a végeredményed.
Test scanneket természetesen tudok küldeni. USB porttal van ellátva, így bármenyik modern macen és windows pcn is fut a gyári szofverével, vagy éppen vuescannel és silverfasttel. Eredeti dobozában, az összes gyári tartozékával eladó. Budapesten átvehető, postázni nem postázom, ugyanis a scanner közel 30kg.
A scannert az @analougeservices kalibrálta és tisztította néhány héttel ezelőtt. Az eladás oka, hogy vásároltam egy másik A3-as filmscannert. További információk: https://files.support.epson.com/pdf/exp16x/exp16xsl.pdf Ajándék Lomograhpy Digitaliza filmtartóval.
Eladó egy Konica Minolta Dimage Scan Dual IV film szkenner. Hibátlanul működik, tartozéka a gyári tápegység, valamint film és keretezett dia tartó keretek. Az irányára 80.000 forint, érdeklődni emailban lehet.
A scanner tökéletes állapotban van, minden funkciója hibátlanul üzemel.
Optikai felbontása 1600x3200dpi, ami természetesen interpolálható egészen 12800dpi-ig.
Legnagyobb előnye, hogy a teljes üvegfelületet használhatod, tehát akár egyszerre két tekercs kisfilmet vagy rollfilmet is digitalizálni tudsz vele, ami nagyban felgyorsítja a munkafolyamatot. Síkfilm scannelése esetén pedig a 8x10-es méret felett is tudsz vele majd dolgozni. Az élességi tartomány a szofveren belül állítható, (egy léptetőmotor mozgatja az optikát a ccd előtt) így az összes síkagyás epson v850/800 vagy Plustek scannerhez képest garantáltan részletgazdagabb lesz majd a végeredményed.
Test scanneket természetesen tudok küldeni. USB porttal van ellátva, így bármenyik modern macen és windows pcn is fut a gyári szofverével, vagy éppen vuescannel és silverfasttel. Eredeti dobozában, az összes gyári tartozékával eladó. Budapesten átvehető, postázni nem postázom, ugyanis a scanner közel 30kg.
A scannert az @analougeservices kalibrálta és tisztította néhány héttel ezelőtt. Az eladás oka, hogy vásároltam egy másik A3-as filmscannert. További információk: https://files.support.epson.com/pdf/exp16x/exp16xsl.pdf Ajándék Lomograhpy Digitaliza filmtartóval.
10 tekercs film lett vele szkennelve 2022 május 18.-i vásárlás. Garancia doboz papírok dia es negatív tarto kerettel eladó. Eladás oka, beszkenneltem vele 10 filmet ezért vettem de mar nem lesz rá szükségem. 10 mpx felbontas ami interpolarizalassal 16 ta növelhető. Cmos szenzor. Csere Minolta obi vagy filmes váz