Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2023.06.22 0 0 45739

Ami kimaradt a kutya kérdése az állatok testhőmérsékete magasabb azok babesiások lesznek tőle hosszabb távon derül ki amikor szétrágta a vörösvértesteket ( véres barnásvörös vizelet , kókadtság , fáradékonyság)  Ezt a tünetet nőknél is leírják ( endometriózis cím alatt Hülye neve van aki benne van az érzi mivel jár együtt. 

Előzmény: Törölt nick (45738)
Törölt nick Creative Commons License 2023.06.22 0 1 45738

Bőr szín sokféle van (a barnásvörösről írtam vélemény) ezt mutogatják a tv-ben folyamatosan ha teleszívja potrohát kövérségtől világosodik ki , a fekete szinü meg ezüstszürkévé változiik ! Nos sokat jártam erdőben olyan helyen is ahol ruháról ugy kellett leseperni , kb 50-en voltunk senkinek sem volt csípése .

Amcsik szerint náluk "csak a szarvas kullancs fertőz " de 50 év késéssel kiderült a többi háziállatban is benne van nem csak az erdei állatokban .

Náluk csak a sensu stricto ismert P 41 Pedig ott is van az affzelii P 100 és ezek egyike sem alfaj hanem a betegség egyik tünete. De az idén másik felfedezést is tettem ( szunyog ) csurig volt a vizeshordóm fekete szunyogokkal (erre eddig csak a szürke volt ismert) ollyan sürün voltak 120-s hordó a vizet ne lehetett látni tőlük ( korcs amcsi szándékos szaporítás kikelés után nem tudtak elstartolni a viz szinéről letakartam őket és néhány nap alatt elpusztultak - A zika vírusuknak is ez tett be. Egy érdekesség egyik éven reggel korán értem a dolgozóba volt egy magról kelt almafa lekaptam egy almát és szokás szerint ott helyben megettem - nagyon rosszul lettem utánna Később mondták az éjszaka biológiai védekezést csináltak éjszaka a szunyogok ellen -na lehet tapsolni hiszen állításuk szerint "emberre veszélytelen".

Ugyanaz a módszer mint a 80 -as években a nyugdíjasokat be kell oltani tetanusz ellen "tetanusz toxinnal " mert amcsi gondolat szerint -majd a szervezet termel ellene ellenanyagot -Ugy böszmék ahogy megszülettek Ma mutatta a tv a mükereskedőt amcsiban kezelték kétlakiak iz szaglásvesztés nem tudják mitől van de két éve hangoztatják kovid tünetként , előtte lyme tünet volt és rajta is látszódnak a lyme tünetek = beoltatták magukat ,hogy tudjanak utazni. Ha a főnöküknek nics annyi gondolatja ,hogy büntető eljárást kezdeményezen ellenük Nürnbergi törvény emberiség ellen elkövetett büncselekmény címén akkor várjuk meg amig mindenkit akorábbi bejegyzés szerint amcsi orvosok által beállított sorrenndben !!!

Ja és fegyveres testületeknél is szabály saját és mások élete védelmében megengedett a fegyverhasználat-

tanitották ugy kell lábra célozni ,hogy a fejét találja el - sok felesleges ember van akik megérdemelnék -

A szocializmusban ugy nevezték őket állami eltartottak.  Üdv.

 

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45737)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.06.22 0 0 45737

Bőrszínű kullancs is létezik, kutyában láttam. A gazda azt mondta nem beteg az eb.

Előzmény: Törölt nick (45736)
Törölt nick Creative Commons License 2023.06.22 0 0 45736

Nem én vagyok hajnalcsillag de a beszerzési lehetőséget tudom 1 ki kell menni a birtokra kaszálni az állatoknak  2 ki kell menni a csapásba minden településen van . 3 ki kell menni árnyas fák alá pihizni.

4 lehet sétálni a Margitszigeten ahová a sünök hordják be . 5 ki lehet menni parkokba (ahol fa van madár is van ) postások fekete rigó veréb stb amik a füben magokat rovarokat gyüjtenek étkezésükhöz .

6 be lehet szerezni patikában (hozamnövelő antibio) segíti a szaporodásukat tetraciklin .

(Csapás ha nem tudnád mi amit emberek csinálnak utrövidítés céljából a parkokban )

példák megyek egy szögletes parkon kereszül átlóban én előbb léptem a kitaposott ösvényre , jön velem szemben egy személy néhány évvel idősebb , kitérek előle a füvön , nekem támad , hogy gondolom Nos az ösvényt nem én csináltam csak lehetőségként kihasználtam , vagy fel kellet volna öklelnem?

Már korábban írtam hasonló esetről 3 nm. terület átlóban megszólal egy 40 -es csaj nem menj oda én is itt szedtem a kullancsot össze- beteg is lett tőle és orvosok csodálkoztak , hogy miért is nem gyógyult meg a 6000 -es roche-től . Az idén eddig két fekete kullancsot szedtem össze - tehát bennem van nem hat az érzéstelenítője, azonnal kikaptam és kész is Nos K doktor a kanalát ennél a tipusnál nem lehet használni

ugy fekszik az ember testén mint a szopós gyermek. Amitől anno beteg lettem az is ilyen volt .

Nem a vörös portohos amit a tv-ben mutogatnak ( állatkullancs igen ritkán megy emberre ) csak ha nagyon közel van a vedlési ideje akkor nem válogat muszájból teszi. U.I. kettő lépés volt csupán 20-25 cm-es füben. Üdv.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45734)
Törölt nick Creative Commons License 2023.06.21 0 0 45735

Ami lemaradt a kisérleti nyul kérdésed bevállalnád? Ez kórházakban lehetséges 

Semmelweis láttam az emléktáblájukat amit azért helyetek el mert szerződést kötöttek a Pfizer-rel.

Kisérleti gyógyeszerek tesztelésére. Kékgolyó + a többi onkológia dettó ugyanez.

Közelmultban bejelentették az "egy csepp vér diagnosztikát elkedik M-on." előtte pár nappal volt a második tárgyalása aki ezt kitalálta amerikában " befektetői biróságra vitték " mert nem szaporodott a pénzük elég gyorsan . 

Más egy tudós nyíllatkozta az Amerikai nép a "legbutább nemzet"-azért vesznek fel okos gyerekeket más országokból ösztöndíjasnak , Hogy legyenek köztük eminensek is ne csak átlag szint legyen.

Bill tudja milyen betegségeket kell kitalálni a gyógyszergyártóknak : Zika vírus kóros kisfejüség a Brazil olimpia óta nem hallani róla semmit .

Ebola kijött a mocsárból ,majd visszvonult -a harmadik után elkergették a WHO-t

Malária 50 éve volt a malária éve -DE Makra Ági-t malária fertőzés -szándékos + penicillin akartána az amcsik gyógyítani Kb 35 millióba került neki! -ja hogy nem sikerült tanulsának bőven elég!

Rife gép elég egyértelmüen le vah írva "hangfrekvenviás " közben dobálóznak a megaherz-ekkel

Hangfrekvencia 20HZ-20 KHZ = ebből középhullámon 9KHZ-ig sugároznak ki

Mikor is törték össze Rife laborját ? Amikor egy retyós orvos feltalálta a penicillint - ez mikor volt ha gyermekként meggyógyította Winston Chuchill-t 1965 körül halt meg II VH alatt miniszterelnök volt - tehát a XIX század . Akkor azt tapasztalta "hogy a penészgomba környezetében megállt a baktériumok szaporodása. ez azóta nem jutott el az orvosok tudatáig !

Louis Pasteur ezen időszak körül halálos ágyán megbánta hogy tévuton járva szándékosan beteggé tette a föld lakosságát - ez sem jutott el a tudatukig ! Most egy másik okos kitalálta a tyukokat baromfiakat oltani kellene a baromfiinfluenza ellen aztán tovább gondolkodva azt gondolta "ha beléjük oltjuk a betegséget"

és ez ellenanyagot termel akkor kidobahatják mert eladhatatlanná válik ( lásd borrelia igm igg) bármelyik beteg vagy  akármennyi hiszen az 1 pontos P41 is pozitívnak van jelölve (Bigpiros) Üdv.

Előzmény: Törölt nick (45733)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.06.21 0 0 45734

Hol sikerült beszerezni a kórokozókat?

Előzmény: HajnalcsillagFfm (45732)
Törölt nick Creative Commons License 2023.06.21 0 0 45733

A fehér papír teszt lényege ha nézed apró fekete vagy szines foltokat vonalakat látsz rajta .ezek kinézetéből látszik milyen kórokozók vannak benned tájékozódási pontok baktériumok képek videók. de ha felnézel az égre nem a napba is látszik kinagyitva sőt éjszaka a közvilágítás fényében is .

Ismeretségi körben 1 idős néni ujjával rajzolja milyen formákat lát a papíron .

                             2 Másik személy belgyógyászat mondom neki nézze meg kikapja a beutalót a kezemből és közvetiti miket lát . 3 alig 50 éves mondom neki lyme kóros vagy ,látszik rajta ( neki nincs semmi baja ) utána mégis beutalót kér a háziorvostól befektetik kórházba első nep hazavágják a veséjét onnantól művese kezelés kétnaponta ( közben mondja az orvosának neki akkor is van rendszeresen vizelete ) Na akkor nem kell járni kezelésekre , eredmény a vese nem müködik - a prosztata végezte csak a dolgát , következménye kivezették a belét az oldalára  ( plusz a mérgezéstől tolókocsiba került ) azóta meghalt mert hitt az orvosoknak.

A "csodagyógyszerről" írtam neked korábban , felmerült a Magyarországon törzskönyvezett szerek közt egyedi méltánylás alapján behozassák ( szifiliszre fejlesztették ki. ) mivel a borrelia = az erdő szifilisze talán igy merülhetett fel mint lehetőség én már csak egy dühöngő fórumot találtam belőle.

Sokakat érdekelt volna nem mindegy 60 darab penicillin vagy 3db .

Ezt a fóromot sokan olvassák -Következményei Little bejegyzései után ezt a szert törölték .

penicilin -t (leállitották a gyártását mert nincs rá kereslet) ? Irt az acetilszalicilsav-ről (szalicil- azóta csak patikában vásárolható!) írt az amoxicillinről onnantól LA mindenkinek azt irt fel Mesterséges gyógyszerhiányt gerjesztve ! 

Kiut van de mindenkinek magának kell segíteni önmagán - ezt orvos helyetted nem tudja megtenni!

Írtam a papirtesztről azt is írtam 90-95 % 1 számmal töltené ki ! Ha valóban lyme akkor megmutatja mikor melyik gyógyszert kell szedni- én little követőként őt másoltam 2x 10 nap antibió a második 10 napot feleslegesen szedtem be! . Bocs de magánlevelezést nem folytatok még a rokonaimmal sem.Üdv.

Előzmény: HajnalcsillagFfm (45732)
HajnalcsillagFfm Creative Commons License 2023.06.20 0 0 45732

Kedves nightingale124,

Kipróbáltam a fehérpapiros tesztet, de én nem látok semmi különöset, ezért mondd el légy szíves, hogy mit kellene látnom?

Írhatsz privátban is. A rohadék lyme-ot 2017-ben "szereztem be".  A drágábbik megoldást még mindig keresgélem, de a nyulat is bevállalom, ha az szerinted segít.

Előzmény: Törölt nick (45731)
Törölt nick Creative Commons License 2023.06.16 0 1 45731

Kutatók kérdésed : Kovid 18 éve felismert volt 2020-as  orvosi nyíllatkozat - addig nem csinált semmit ? Hirtelen meg veszélyes járvánnyá változott ?

Kovid kezelése antibiotikum és cloroquine parazitaírtó ! szerintük vírus ellen nincs gyógyszer de 10 különféle néven reklámoztak virus ellenes készitményeket - ugy hogy a virusok emberi szemnek nem láthatóak - akkor hogyan tudják megmutatni hogy is néz ki ?

Hasonló tünetek kérdése ( Példa talán nem haragszik meg a fitneszguru) covid utáni sztrók orvos szerint ( csunya neve bell szindróma !) másik orvosi nevén sztrók ! Márt megbánta a kovid oltást 2x-r oltatta magát kétszer el is kapta ujságcikk volt róla! Nos Norbi-ról tudni kellene nemcsak neki ,hanem orvosainak is Lyme kóros 3-as kategória ( jelentős súlyvesztés - nem tudja mitől de a sportnak tudta be Nos én nem sportoltam aktivan orvosi kezelésre hiztam 22 kg-t Magától meg eltünt 60 kg-m ) Orvosi magyarázat lyme esetén megmagyarázhatatlan hízás- fogyás !

Megmagyarázhatatlan iz és szaglásvesztés - hiperszaglás és izlés ( egy srác mesélte kovid oltás után - sós izü lett az agyoncukrozott kávéja')

A Kovid kórokozója kisértetiesen hasonlit a babesiára -amit egy féleszü román állatorvos vagy száz éve felfedezett -Viktor Babes azért féleszü mert csak egy fél egyetemet neveztek el róla ! Nos ezért mutat javulást a Cloroquine.

Néhány hete nyíllatkozta Tedros Úr WHO vezér az antibiotikum inkább átok mint...

de ők ajánlották a "vírusra!" Aztán már előre tudta hogy jelentősen elterjedt a TBC erre ugye 6 hónap dukál  antibio!

Aztán tudta a következő a kolera lessz - az Ukránok permetezték ki drónokkal Amerikai utasításra - de ők már rettegnek a gátrobbantás után a kolerától ! Nos inkább a gyógyszergyártókat kéne megrendszabályozni -  probiutikumok baktériumtörzsek amik antibiotikummal szedhetők. Üdv . u.i tényleg el kellene gondolkodni egy kicsit.

Előzmény: pozo (45728)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.06.16 0 0 45730

Talán rokonok.

Előzmény: pozo (45728)
Törölt nick Creative Commons License 2023.06.16 0 1 45729

Tegnap elszállt a harmadik bejegyzésem , elég nyersen volt fogalmazva nem írom le ujra -röviden egy céljuk van 

"krónikus beteggé tenni mindenkit -Gyógyszerzabálóvá! "

1 Amerikai igéret kovid kapcsán - múlt év nyár végéig igérték likvidálnak mindenkit aki beoltatta magát bármelyik szerrel.

Az alábbi sorrendben 1 orvosok teljesen feleslegesek . 2 pedagógusok- ők nevelik a "hüjegyerekeket- feleslegesek 3 fegyveres testületek tagjai -utána majd jöhetnek a migránsok megbecsteliteni az f bárányokat szaporulat mehetett volna olaszba izraelbe -jutott volna belőlük az ajtófélfára is.

Más 2011 óta ácsolják Nürnbergben az akasztófát ugy látszik még nem készült el -vagy nem kapot használatbavételi engedélyt? Mindenkit felakasztani aki emberiség ellenes cselekedetet hajtott végre !

Azokat is akik az unió pénzéből 4x-es árat ajánllottak érte és azokat is akik ezt felhasználták '

Más A kiut kérdésed most írom le harmadszor : egy fehér lap ha nézed látod rajta a kórokozókat - adöglött ugyanugy néz ki mint az élő! ha írsz rá 21 sor függőlegesen- beszámozva napok szerint 1 2 3 ennyi számot elég ismerni

21-ik nap után a következő oszlopban folytatni ha kész akkor ránézni és érteni fogod mit is írtam aharmmadik oszlop megmutatja mikor kell és melyik gyógyszert beszedni ! Itt garanciát vállalok 90-95% 1 számmal töltené ki a lapot = gyógyszert nem kell szedni ! Figyelj nekem 60+ múltam van benne a jó állapotban 10,5 évem van visszaesés nélkül !

Anno a lyme alapítványnak 2 havi fizetésemet szántam de mivel a fórumozók történeteit végigolvasva lemondtam a 130000 forintos ajánlott kezelésről megoldottam 3000 ft antibiotikumból - szigoruak a játékszabályok de ellett volna akkor nem csak nekem hanem a többinek is Little követővé válni annyi kérése volt 1 főt kivezet ingyért de mindenki fogjon két másikat 2 hónap után mikor már jobban van - 11 év után elég látható eredménye lenne - és sokan azt kérdezték volna (hol lehet beszálni a folyamatba.) Üdv.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45727)
pozo Creative Commons License 2023.06.16 0 0 45728

"A kutatók megfigyelései szerint a Covid a Lyme-kór utáni tünetekkel mutat hasonlóságot, vagyis a szintén veszélyes kullancskór és a Covid fertőzése, terjedése hasonlóan megy végbe a szervezetben."

 

Ezek szerint nem csak post-Lyme létezik, hanem post-Covid is. Tudtok olyan orvosról, aki érdemben foglalkozik a témával?

Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.06.15 0 0 45727

Mivel lehet ezeken valóban javítani? 

Előzmény: Törölt nick (45725)
55judit Creative Commons License 2023.06.15 0 1 45726

Köszönöm Bigpiros, tudok róla hogy van ilyen. Mielőtt rászánom magam a vegyi anyagok beszedésére, minden létezőt ki akarok próbálni amit csak tudok. Most a friss méhpempő következett a sorban, 1 hete fogyasztom és reményekkel teli várom a hatást. Rengeteg tapasztalat szól arról hogy az idegekre, alvásra is, a mindenféle hormonokra is rendkívül jó hatással van. Az immunrendszert is a megfelelő szintre hozza, az meg minden téren nagyon fontos. Hátha szerencsém lesz vele.

Előzmény: bigpiros (45721)
Törölt nick Creative Commons License 2023.06.15 0 1 45725

Teljes mértékben igazad van 1. a kullancs azért sziv vért életében háromszor mert a vedlésekhez szüksége van rá 

  2 a harmadik vedlés után lerakja petéit és öngyilkos lessz - de pusztulása után még ujra fertőzést okoz.

  3 A Bózsik labort az unió jelentős pénzekkel támogatja + a dolgozókat is fizetni kell .

  4 Azért nincs kullancsirtó szerük mert az unióba belépésünk elött fizetni kellett volna nekik az egedélyezésért Miért is?

Egészség visszaállítás kérdése 1 gondolkodj kicsit 21 nap ciklusból 9 napot él a borrelia '

2 Okos "orvos" szerint a 11 nap az utolsó nap mikor el kezdhető = 6 nap akkor minek az 56 nap?

3 a kokárda 14 nap után jött elő addig semmi tünet = mit kezelnek akkor ?

4 akinek 1 héten belül tünete van az nem friss fertőzött_akkor meg mindegy 

5 akinek az IGG fertőzése antibiotikum kura után ujra lessz IGM is = az antibiotikum aktivizálja a borreliát ujra,

sorolhatnám végtelenségig de teljesen felesleges ugysem értitek meg ( ez mindenkire vonatkozik !) Üdv

Előzmény: Maketheworldabetterplace (45719)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.06.15 0 0 45724

Jó egészséget kívánok Nikinek és minden jó embernek.

Előzmény: Törölt nick (45722)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.06.15 0 0 45723

Részben tudatlanságuk miatt, részben anyagi haszonszerzés érdekében tudatosan tévesztik meg az egészségük helyreállításáért küzdő kiszolgáltatott beteg embereket. 

Előzmény: Törölt nick (45722)
Törölt nick Creative Commons License 2023.06.15 0 0 45722

https://tulelesblog.wordpress.com/2023/06/15/niki-rassigaert-s-o-s-ujra-csataba-indul-eleteert/

 

Kedves betegek olvassátok Niki történetét Egy 1. kategóriás lyme beteg , aki ha megtudja hogy átverte az orvostudomány élete végéig átkozni fogja őket és azokat is akik pénzt küldtek neki .

De a Magyar ember gyarló mindenkinek minden hülyeséget elhisz csak azoknak nem hisz akik már kellő tapasztalattal rendelkeznek.

más a videó kapcsán orvosi szakértelem : ammóniát termel a szervezetben a baktérium nos ez lug a betegeket hülyitő orvos (amerikai) biróság elé került megtévesztés miatt'

Néhány hete egy háziorvos nyillatkozta annak kapcsán , a mult évben emelkedett a fertőzöttek száma ,56 nap antibiotikummal "tökéletesen gyógyítható" sajnos még a professzorok sem tudják hiszen a protokollban benne van a kura után fennmaradó tünetek már nem gyógyíthatóak = akkor nem is kell gyógyítani? Üdv.

bigpiros Creative Commons License 2023.06.06 0 0 45721

Tudom, tudom mindent megpróbálunk. 

A rossz alvás okán a Honvéd kórházban működő alváslabort érdemes megkeresni nem privát praxis.

Neurológus, vagy háziorvosi beutaló kell. Körültekintőek, alaposak, kedvesek.

Előzmény: 55judit (45716)
bigpiros Creative Commons License 2023.06.06 0 0 45720

Szia! 

A fiunk akinél 2014 októberében egy megfázásos, lázas állapottal indult. 

-NMDA enkefalitis

-krónikus lyme ( AB kúra 6x, 2015- 2017 között)

-KLS szindróma

Esztó a három diagnózist összekötötte. A többi orvos a lyme-ot nem fogadja el. Volt kullancs a fiunkban, de nincs jelentősége a dokik szerint, kivéve Esztót.  Egyébként az idegklinikához tartozunk a KLS okán.

 

2019- 2023 április nem voltunk orvosnál, mert nem volt ok. 

Az alvásos epizód miatt felvettük a kapcsolatot a kezelőorvosával, kontrollok ismét indultak, ez az egyik vonal. De fontosnak tartottam Esztó dr nővel is konzultálni. Így ő hívta fel a figyelmemet erre a vizsgálatra. Beszéltem Bózsik Andrással is. Nyilván pozitívan nyilatkozott az új technológiáról.

Mindig van bennem egyfajta bizonytalanság érzet, ezért kérem a tapasztalatok megosztását.

Egy orvos sem volt az évek alatt, aki elfogadta Esztó diagnózisát ezért van a bizonytalanság.

 

 

 

 

Előzmény: pozo (45718)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.06.06 0 1 45719

Kullancs alapra épülő pénzeltüntető szervezet? Úgy tűnik 10000000Ft elköltése után is ugyanúgy beteg marad az egészségét visszaállítani kívánó. Lehet, hogy nem csak a kullancs rendezkedett be áldozata vérének szívására?

Előzmény: pozo (45718)
pozo Creative Commons License 2023.06.06 0 0 45718

Nem értem. Ezt írod:

Jelen helyzet 2019-2023.04.10. tünetmentes állapot.

 

Akkor miért mentél el E. dr-nőhöz és a DualDur-ra? Ennek a két helynek a felkeresése összesen 100 e Ft. körül van...

Előzmény: bigpiros (45709)
55judit Creative Commons License 2023.06.06 0 0 45717

A lehetőségekhez mérten körültekintően vásároltam. A https://honeyhill.hu/ - ról rendeltem. Méhész és természetgyógyász oldala. A méhpempőt hűtve szállítják. Próba-szerencse.😀

Előzmény: bigpiros (45714)
55judit Creative Commons License 2023.06.06 0 0 45716

Köszönöm jó szándékú figyelmeztetésedet. Tisztában vagyok azzal hogy a leghatásosabb gyógy ereje a teljesen friss méhpempőnek van. De csak mert ilyenhez nem tudok hozzájutni, nem akarok egyből lemondani róla. Nem csak forgalmazói oldalakon olvastam a postázott méhpempő pozitív hatásairól, hanem fórumon is ahol érdek nélkül mondanak véleményt. Kipróbálom, ma hozza a futár. 100napom lesz arra hogy mérlegeljem, megérte-e megvenni. Ha az derül ki igen akkor boldog vagyok, ha nem, akkor 13.000ft volt a tandíj. Meg kell próbálnom.

 

Rendkívül keveset alszom, azt se nyugodtan. Ezért fáradt is vagyok annak ellenére hogy igyekszem egészségesen élni. Vannak erre módszereim amik ingyen vannak mert csak rajtam múlik megteszem-e. Segítenek, de nem eleget.  Ami fizetős, annak sajnos korlátokat szab a nyögdíj.  Azt gondolom ha folyamatosan kimerült az ember magában ez is csökkenti az immunrendszer működését, könnyebben betegszik. Mivel az alvásminőségem javítására a CBD olaj csak kis mértékben vált be, most kipróbálom a méhpempőt. Hátha ezen, és más téren is segít.

 

Azt gondolom akiknek tüneteik vannak, ugyanolyan fontos az immunrendszerük toppon tartása mint nekem. Elsődleges. Hogy ki mit tesz ezért arról is örömmel olvasnék itt, de sajnos majdnem mindenki csak a kezelésekről ír ami ha sikeres is, az immunrendszer megsegítése nélkül nem lehet hosszútávú.

 

Előzmény: bigpiros (45714)
bigpiros Creative Commons License 2023.06.05 0 0 45715

Sziasztok! Megérkeztek a Bózsik féle eredmények: DualDur ++CP; Társfertőzés: immunkomplex pozitív, bartonella vvt poz, bartonella fvs poz, (a többire neg), labor: p100 IgG poz; p41 IgG poz

 

Kérdésem valaki hasonló eredménnyel kihez ment az itthon elérhető orvosok közül? 

Köszönöm!

bigpiros Creative Commons License 2023.06.05 0 0 45714

Fogad meg egy méhész tanácsát, méhészeti termékeket a helyi vagy legközelebbi méhésztől érdemes beszerezni! Méhpempőt, akár a kaptárból, ha van hozzá gusztusod , kedved, mert úgy a legegészségesebb! A többi marketing!

Előzmény: 55judit (45713)
55judit Creative Commons License 2023.06.04 0 1 45713

Én nem tudok, de állandóan kutakodok olyan módszerek után, ami számomra is elérhető.

Szerencsés vagyok, mert most nincsenek tüneteim, és azon vagyok hogy ez így is maradjon.

Most a https://honeyhill.hu/ oldalon járok. A tiszta méhészeti termékeknek van baktérim ölő és méregtelenítő hatásuk, e mellett erősítik a szervezet védekező képességét. Bár Lime kór leküzdéséről nem olvastam a véleményekben, de olvasottak alapján most rendelek innen méhpempőt. Érdemes vetni rá egy pillantást. Millió pozitív véleményt olvastam, nem csak itt, más oldalon is.

 

Egyébként alvásminőség és kedélyállapot javítására, méregtelenítés céljából és immunrendszer erősítésére rendelek.

Ha erős és kipihent a szervezetünk, talán nyugton marad az a rohadék.😀

 

Előzmény: pozo (45712)
pozo Creative Commons License 2023.06.04 0 1 45712

"A kutatók megfigyelései szerint a Covid a Lyme-kór utáni tünetekkel mutat hasonlóságot, vagyis a szintén veszélyes kullancskór és a Covid fertőzése, terjedése hasonlóan megy végbe a szervezetben".

 

Tudtok olyan orvosról, aki nálunk ezzel foglalkozik?

55judit Creative Commons License 2023.06.02 0 1 45711

Újhelyi Szabolcs Zoárdnak van egy videója, amiben szerintem enyhe túlzással, de a Lime kór leküzdéséről beszél. Minden esetre érdemes azt a pár percet rászánni, mert hasznosnak tarthatjátok ti is: https://www.youtube.com/watch?v=uB7zpOg8pzM

 

pozo Creative Commons License 2023.05.30 0 1 45710

Szia!

Megértelek. Sajnos az a kevés orvos aki a Lyme-kórral foglalkozik, szakmailag és anyagilag ellenérdekeltek. A betegek pedig csapódnak egyik helyről a másikra. Meggyógyulni nem fognak, egy csak a biztos: a pénztárcájuk ürülni fog...

Előzmény: bigpiros (45709)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!