Nézd meg, hogy a román meccs előtt miket nyilatkozott! És nézd meg a többi "sztárt" is:"jaj, ne menjenek a szurkolók, nem érdemes stb..."
Ezt már nem lehet ráfogni, hogy nem büszke arra, hogy MAGYAR!
"Ha én első osztályban fociznék,de nem tudnék kapura se lőni - viszont az edző berakna a csapatba és jönne a lé - nem valószínű ,hogy abbahagynám a focit és lemondanám a válogatottságot...majd hülye lennék."
Ez a szomorú, hogy valakinek ennyit jelent a MAGYAR címeres mez. A pénzt.
Egyébként pont olyan, mint az a négy játékos, akit az utolsó mondatodban megemlítettél.
Én is hozzászólnék a témához.
Először az valóban tény,hogy Dombi nem egy vérbeli befejező csatár,de aki focizott az tudja ,hogy csatár és csatár között van különbség.
Az is tény,hogy egy igazi profi beadása,amikor már csak bólintani kell, nem volt a válogatott szineiben,de lapos, saját emberhez menő passzokat látunk tőle nem is egyet egy elfutás után és ha már lehagyta az emberét,akkor őt sem zavarja annyira a labda,hogy ne tudjon néha egy-egy jó passzt,esetleg gólpasszt:) adni.
Ezen képességeivel valszeg ő is tisztában van, de ha van olyan edző (köztük B.B.) ,aki lát benne fanzáziát,akkor miért ne játsszon ? Ha én első osztályban fociznék,de nem tudnék kapura se lőni - viszont az edző berakna a csapatba és jönne a lé - nem valószínű ,hogy abbahagynám a focit és lemondanám a válogatottságot...majd hülye lennék.
Szal nem hiszem ,hogy érdemes nagyon fikázni a Tibit, egy meccsvégi félórát én is adnék neki mindig, hátha összehoz valamit...és ahogy h3o is irta, néha egészen meglepően szerelni is tud,akár saját 16osunkon belül is.
Én őt még mindig jobban favorizálom,mint a Mátyust és a Hamar,Halmai,Illés hármast.
Meglepett volna ha egy nyír1-i nem epével, roszindulattal és cinizmussal átitatott szöveget nyomott volna el. Még szerencse, hogy a válogatott tele van jobbnál jobb sajátnevelésü nyírségi játékosokkal!
Örömödben tegyél fel kékszallagot magadra!:)
Dombi és a magyar focisták igen nagy része egy nagy határ bullshit! Teljesen kikészít amikor ezeket az egyetemes *@Łálł%§-at valaki "jó, de legalábbis nincs nála jobb" focistáknak tartja.
Figyeljetek, ha nincs jobb attól még nem fox reggelire kecskeszart enni,nem? Ha tényleg csak ennyire képesek akkor qrvára el kell küldeni öket "egy helyre", aztán annak a pénznek a töredékéből amibe kerülnek, mindenkihez bevezettetni a sport tv-ket hogy láthassanak igazi foci-t. A meccsekre úgysem jár magyarországon, csak a focirajongok elenyésző %-a.
Feltételezem még az is rentábilis lenne, ha megfinanszíroznánk őnekik hogy külföldre "porsche-n" járjanak meccsetnézni.
f@$zom az összes kib@$zott focistába magyarországon amikor előadják magukat, aztán akkora az arcuk hogy alig férnek el a pályán.
Miért nem ilyen bunkók a vizilabdások? mind el tud menni tanulni, pedig aki volt úszó az tudja hogy 10-15km leúszni labdásedzés előtt nem annyira fárasztó mint 10km-t lekocogni az edzőtáborba, ami után Mátyus Jani meg akart halni.
RegarDz
Nym
Hala Madrid!
Valóban szar csatár, bár a portugálok elleni gólunkban erősen benne volt, a litvánok ellen is jól játszott, bosnyákok ellen büntetőt harcolt ki, gólpasszt adott Liechtenstein ellen és vszeg több góltól mentett meg minket, mint Mátyus.
De valóban el kéne felejteni, az idézetet azért írtam be, hogy lássátok, ő maga is tisztában van képességeivel.
Továbbra is fenntartom, hogy azt kérdezted: mi volt az utolsó gólja. Én leírtam, ezután azzal jössz, hogy miért játszatják.
Ramoréval értek egyet.
Egy csatárt a góljai minősítik.
Nos Tibi nem tud gólt őni.Ez tény.Beadni sem.Ez is tény.
Cselezni sem.Ez is tény.
Elesni tud,futni tud.Kiváló!
Van nála jobb csatár,csak Bicskei nem vesz észre,mert szerelmes Tibibe!Pl:Sowunmi,Kabát,Kenesei K.,Horváth P.,Tököli.
Alacsonyabb osztályból már nem akarok sorolni.
Frankfiurtba zavarta az edzést,nem fér be az igen acélos holland bajnokság középcsapatába.
Focizni nem tud,de válogatott.
Ha kijutnánk a VB-re Dombi-Horváth csatársorral, kiröhögnének minket!
Nézzük csak:Totti-inzaghi-Montella-Delvechio-del Pierovagy Owen-Fowler-Heskey vagy Romario-Jardel vagy Batistuta-Crespo-C.Lopez stbstbstb...
Nagyon jók lennénk!
Kedves h3o! Részletkérdésekbe nem mennék bele, amiket a szememre vetettél. Dombi azért mert rugott, fejelt életében egy pár gólt az én szememben egy pocsék álfocista. És, hogy kényszerből csatár? Ez a csapata és a focidrukkerek gondja mert nem valószínű, hogy gólt fog lőni, vagy egy álompasszt fog adni, vagy egy váratlan megoldást alkalmazna. Az az ember kérjen bocsánatot, aki játszatja bármilyen tétmeccsen Őt.
Valaki írta róla a grúz meccs után, hogy egy burleszkhős veszett el benne. Teljes mértékben igaz:-)
Amikor ráhasalt a labdára, védő meg sehol a környéken...nagyon jó volt.
Nem megy neki még a labda vezetése sem, a beadásokról és a góllövésről meg jobb ha nem is beszélünk az ő esetében.
Csak azért meg ne állítsuk már be, mert megnevetteti a népet.
delta09 válasz erre | adatok | e-mail 2001-06-08 15:43:54 (3)
Nem vedeni akarom, de Dombi "kenyszerbol" lett csatar, eredetileg sokkal hatrabb jatszott.
Szerintem a tobbi magyar csatar kritikaja, hogy valogatottkent csatar lett belole...
ramore!
Szerencsétlen Dombinak nem a góllövés a feladata, nem úgy mint a Kabátnak, Horváthnak és a többi leégett "aranylábunak"! Még a klubjaiban sem ezzel a feladattal küldik pályára, hanem azzal, hogy kiszolgálja a csapattársait!
Szánalmasabb a topicnyitásod, mint a Tibi gólgazdag játéka!
De egy kis memento!
A 19998-1999-s évadban a hazai Győr elleni meccsen (1:2) a forduló gólját szerezte FEJESSEL (!) vagy a Vidi elleni 5:0-s sikerből a 3. gólunkat oylan kapuselfektető csellel szerezte, hogy még nekünk is leesett az állunk!
Ez is Dombi Tibi, ha már a végletekkel játszunk!
Hajrá Loki!
p.s. megvédem, bár egy-két beszólása Utrechtből haza, nem esett jól!:(
A topiccímben, a neve után, legközelebb tegyél veszzőt!
Kedves ramore!
Elég bunkó dolog, hogy nyitsz egy topicot, majd bejelented, hogy csalódtál a hozzászólókban.
Attól eltekintve, hogy nem mindenki védte őt, és nem fenti, hanem alábbi hozzászólásokat kellett volna írnod.
Ja, a kérdésed az volt, hogy mi volt utolsó gólja,
ezt 3 hozzászólás után úgy látszik, már elfelejtetted. Én válaszoltam, erre csalódsz bennem.
Várom bocsánatkérésed.
Sajnos csalódnom kellett, amikor azt olvastam, hogy véditek a válogatottunk góllövő csatárát. 1.Nem igaz, hogy nincs jobb!
2.Szerintetek mi a feladata egy csatárnak?
3.Dombinak nincs labdaérzéke, aki látta már focizni, annak ez nem titok(nem tud beadni, labdát levenni, cselezni, dekázni, passzolni, kapura lőni közelről és távolról egyaránt csak leszegett fejjel futkározni.
Mégegyszer mondom, csalódtam a fenti hozzászólókban!
Nem vedeni akarom, de Dombi "kenyszerbol" lett csatar, eredetileg sokkal hatrabb jatszott.
Szerintem a tobbi magyar csatar kritikaja, hogy valogatottkent csatar lett belole...
2 éve MK elődöntőben egy óriási bombagól, meg tavaly egy normál, amikor Frankfurtból hazajött.
Talán tudjátok, hogy egyszer azt nyilatkozta: Szokásom szerint, sajnos most sem találtam el a kaput