Keresés

Részletes keresés

contra Creative Commons License 2001.06.12 0 0 222
Rambo, az, hogy te nem érted a Mobil szövegeit, nem a Mobilt minősíti...

Contra

Előzmény: RAMBO (221)
RAMBO Creative Commons License 2001.06.12 0 0 221
Volt egy lemezem tőlük. Hallgathatatlan. A szövegek pedig egy csökött agyú delirizáló debil lázálmának szüleményei. Tragédia.
Előzmény: tantris17 (217)
Dr. Mendoza Creative Commons License 2001.06.12 0 0 220
...tív tény.
Dr. Mendoza Creative Commons License 2001.06.12 0 0 219
Hát fiúk, én nem tudom milyen koncertekről meg zenei tudásról beszéltek, de a P. Mobil a 70-es évek egyik legjobb magyar zenekara Ez nem magánvélemény, objek
Virág Árpád Creative Commons License 2001.06.12 0 0 218
Azért a HBB-t a Rice-vel egy lapon emlegetni... Ez felér egy sértéssel... 1ébként akkoriban a Mobil SZVSZ egy nagyon jó zenéket játszó banda volt. A koncertjeikről sajnos ez nem mondható el azt hiszem...
Előzmény: tantris17 (217)
tantris17 Creative Commons License 2001.06.12 0 0 217
Én is láttam a P. Mobil filmet és szerintem valami észtveszejtően szar zenekar volt. Ennél még Hobo vagy a Rice is jobb volt, pedig az is egy szint. Dehát ízlések és pofonok (bocs, ez nem ízetlenkedés akart lenni Lóri rovására.)
Előzmény: jobbegyenes (206)
salez Creative Commons License 2001.06.12 0 0 216
mint írtam, "állítólag", de ez egy kideríthető dolog... én úgy tudom, hogy ez van benne, és ha alkalmam lesz rá, megkérdezem. (nem merem azt mondani, hogy 100%, csak 99)
Előzmény: deValera (215)
deValera Creative Commons License 2001.06.12 0 0 215
Megbocsáss, de én nem olvastam a rendőrségi jegyzőkönyvet... Te igen?
Előzmény: salez (214)
salez Creative Commons License 2001.06.12 0 0 214
SENKI nem állította azt, hogy az üzletvezető ütötte meg őket.

állítólag ez van a rendőrségi jegyzőkönyvben... (az pedig elég konstans valami...)

Előzmény: deValera (213)
deValera Creative Commons License 2001.06.12 0 0 213
SENKI nem állította azt, hogy az üzletvezető ütötte meg őket. Lóriék szerint a kidobóemberek tették.
Mellesleg ezt erősíti az a tény is, hogy az üzletvezető egy részeg rajongóról(?) beszél, szerinte ő volt a rendbontó.
Nevetséges. Egy részeg kontra Schuster-Póka? Senki nem hiheti ezt a dajkamesét....
Másról van itt szó: a tulaj összevissza hazudozik - majd meglátjuk, meddig teheti.
Előzmény: Smiley1 (212)
Smiley1 Creative Commons License 2001.06.12 0 0 212
Voltam a hetvegen a Hooligans koncerten.
Kerdezoskodtem.
En ugy tudom, hogy a penz visszakereserol szo sem volt.
Meg azon az ejjelen mikor tortent a "baleset", akkor visszament Lori a rendorokkel (ez par perccel a tettlegesseg utan tortent)es latszolag semmi baja sem volt.Nem kellett neki semmifele hordagy vagy seged eszkoz, hogy jarni tudjon.
Amikor a rendorok visszamentek Lorival akkor talalkoztak az uzletvezetovel is.Lori nem mondta a rendoroknek, hogy az ott az uzletvezeto es o utotte meg oket.Ha ezt ott vallja a helyszinen, az esemeny utan rogton, valoszinu,hogy beviszik az uzletvezetot...
Miert nem ott talalta ki Lori, hogy ki is utotte ot, miert csak azutan miutan elhagyta a helyszint a rendorokkel egyutt?
salez Creative Commons License 2001.06.11 0 0 211
És egy órával a kezdés előtt alkudozni, majd ha a vállskozó nem fogadja el a feltételeket megveretni?

hát nem tudom, ha neked ez jött le, sajnálom, pedig én megpróbáltam érzékeltetni, hogy nekik miért nem állt érdekükben... persze, ha tartozol a maffiának elvernek, de könyörgöm, ez egy zenés kocsma, egy olyan országban, ahol mindenki ismer mindenkit, főleg a zenészek. gondolod, hogy itt pisztolyt szorítanak a zenész fejéhez, ha nem akar ráadást játszani, vagy hogy gondolod?

ja, még1x: lóri azt vallotta, hogy az üzletvezető ütötte meg, aki viszont 165cm :)

(namost az pl. elképzelhető, hogy összeverekedtek, csak az, hogy lóri alulmaradt ciki volt, és hirtelen már 5en lettek a támadók. ez megmagyarázná, hogy Pókán miért nem volt sérülés...de ezt én sem gondolom komolyan :)

Előzmény: Aradi Zoltán (210)
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.06.11 0 0 210
És egy órával a kezdés előtt alkudozni, majd ha a vállskozó nem fogadja el a feltételeket megveretni?
Ezeket a gengsztereket a tasnádi mellé kéne csukni és naponta szirénázó rendőrautó után kötve a töküknél fogva végigvonszolni a városon.
Előzmény: salez (201)
salez Creative Commons License 2001.06.11 0 0 209
Meg menekülés közben tarkón lövi magát.

ja, kétszer...

de akkor azt mondd meg, hogy lehet úgy megverni valakit (Póka), hogy rá 1 órára nincs külsérelmi nyom... (tudom hogy van ilyen, de azok nem "kidobók", hanem szakértők: telefonkönyvvel, tenyérrel, lágy részek, stb... )

Előzmény: jobbegyenes (208)
jobbegyenes Creative Commons License 2001.06.11 0 0 208
- szvsz egy agyrázkódást+gégesérülést - hipotetikus esetben - egyetlen elcsúszott ütés (állról-nyakra) is okozhat, ha
utána beveri az ember a fejét...

Meg menekülés közben tarkón lövi magát.
Na hagyjuk...

Előzmény: salez (207)
salez Creative Commons License 2001.06.11 0 0 207
Az az életszerűtlen, hogy egyszercsak előkerül egy fantom (a tagbaszakadt ittas), és nekiront a csapatnak

ez szerintem is az...

És ha így volt, miért nem kelt a védelmükre a kocsma személyzete?

állítólag (nem tudom mi van a r.jegyzőkönyvben) a bejárat előtt történt az eset. a "személyzet": 1 db "kidobó" + 1 db jegyszedő volt...

Pókát és Lórit is megveri (egyedül!), úgy, Lóri súlyosan megsérül

nem akarom vitatni az eset súlyosságát, de ha már az ördög ügyvédje lettem:

- milyen verés az, ami után nem marad még egy lila folt sem, vagy egy horzsolás? (Póka és felesége) főleg az "izomagyú" kidobóktól...

- szvsz egy agyrázkódást+gégesérülést - hipotetikus esetben - egyetlen elcsúszott ütés (állról-nyakra) is okozhat, ha utána beveri az ember a fejét...

salez

Előzmény: contra (205)
jobbegyenes Creative Commons License 2001.06.11 0 0 206
Szenzációs adás volt a hét végén az mtv-n a P. Mobil koncertjeiről. Lesz folytatás is.
Nagy banda.
contra Creative Commons License 2001.06.11 0 0 205
"kell szerinted ez nekik, ami most van? "

Nyilván nem. De hát gondolták volna meg előbb!
Az az életszerűtlen, hogy egyszercsak előkerül egy fantom (a tagbaszakadt ittas), és nekiront a csapatnak, majd Pókát és Lórit is megveri (egyedül!), úgy, hogy Lóri súlyosan megsérül. És ha így volt, miért nem kelt a védelmükre a kocsma személyzete?

Contra

Előzmény: salez (204)
salez Creative Commons License 2001.06.11 0 0 204
UTÓLAG VISSZAKÉRNI a pénzt egyszerűen pofátlanság

nem olvastad amit írtam? a pubosok azt mondják, hogy nem kértek vissza pénzt, a "pénzvita" az elején volt... szerintem kurvára nem életszerű Lóri "pénzvisszakérős" sztorija...

ahogy örültek, hogy megy Feró+MIÉP, úgy annak is örültek, hogy megy a PM,

kell szerinted ez nekik, ami most van?

salez

Előzmény: contra (203)
contra Creative Commons License 2001.06.11 0 0 203
Teljesen mindegy, hogy mit alkufoztak meg mit nem. A lényeg az, hogy UTÓLAG VISSZAKÉRNI a pénzt egyszerűen pofátlanság. A konfliktust ilyen módon elintézni pedig maffiás módszer.
Március 15-én ott voltam a Beatricén, a hely korrektnek tűnt, valóban.
Az azonban akkor volt, Lóri brutális betámadása pedig most. A korábbi jó benyomás nem ment föl senkit.

Contra

Előzmény: salez (202)
salez Creative Commons License 2001.06.11 0 0 202
alább.
Előzmény: Aradi Zoltán (195)
salez Creative Commons License 2001.06.09 0 0 201
majdnem.

ahogy én tudom:

Lóri és a főnök alkudoztak a pénzen, az üzletvezető a 150-ből le akart alkudni egy 20-ast (mert nem kellett szállítani talán, de ezt nem tudom pontosan), erre lóri közölte, hogy akkor még 20, az 170, vagy összepakolnak, és hazamennek. ezt egy órával a kezdés előtt...
jópofa nem?

pénzt visszakérni?

ez nem az az ipar, ahol a kifizetett pénzből visszakérnek... hát ki az a hülye, aki visszadná? ez szerintem teljesen életszerűtlen... a hely nemrég nyílt, nem a maffia pénzéből, hanem sok-sok kölcsönből, és egy baráti társaság kétkezi munkájából, ezért minden forint számít, igen. de nem olyan hülyék, illetve nem érdekük, hogy összevesszenek a zenészekkel, amikor azzal próbálnak bejutni a piacra, hogy ez a legnagyobb alapterületű élőzenés hely Budapesten.

ennyit a pénzről

Smiley1 Creative Commons License 2001.06.09 0 0 200
Szia!

Nem tudom mit lepleztel le vagy mit nem...
Azt sem tudom hova vagyok beepitve...
Mint mar irtam uj vagyok itt.
Hallottam egy baratomtol hogy, itt folyik egy eszmecsere a pubban tortentekrol.
Kivancsi voltam ra, mert eleg sokat netezek es itt meg nem jartam.
Eleg sokszor jartam mar a szorakozohelyen es meg soha semmi atrocitas nem ert es nem lattam semmilyen rendbontast sem.
Egyszeruen leirtam a velemenyem.
Nem akarok itelkezni mint azt sokan megteszik.

Széptüzek Lángja Creative Commons License 2001.06.09 0 0 199
Kedves szmájli1!

Én nem vagyok az a nagy leleplező típus, lásd hozzászólásaim, és a gyorsaságomról sem vagyok híres, de ez a 2 db hozzászólás igencsak "beépített ember" gyanús!

Smiley1 adatai
Felhasználónév: Smiley1
Email-cím: gabris@mailbox.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 2
Státusz: Új vendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás: En mindig mosolygok!

Előzmény: Smiley1 (198)
Smiley1 Creative Commons License 2001.06.09 0 0 198
A Mother Funker egyuttes is jatszik, jatszott rendszeresen a pubban a vezetojuk is MIEP-es zenesz.
Smiley1 Creative Commons License 2001.06.09 0 0 197
Sziasztok!
Most vagyok itt eloszor.
Tobbszor jartam mar a pubban es a velemenyem szerint kellemes hangulatos hely es olcso is!
Tehat ajanlom mindenkinek, hogy tegyen egy probat menjen el es gyozodjon meg sajat maga a hely szinvonalarol.
A P.Mobil koncert elejen is ott voltam, de sajnos nem maradtam a vegeig igy nem tudom, hogy pontosan mi tortent.
Varjuk meg a rendorsegi nyomozas veget es utana iteljunk.
Ami biztos.
A mai napig kinn van a falon a club belsejeben egy Pannon radio plakat.Ugy tudom nincs jo velemenye a radionak a helyrol.
Miert is llenne hiszen Lori resztulajdonosa a Pannon radionak, ha jol tudom.
Azonkivul marcius 15-en a hosok terei megemlekezes utan, tobb orszaggyulesi kepviselo volt a haz vendege, egy hidegtalas vacsorara olyanok is, akik most nincsenek jo velemennyel a helyrol.Aznap a Beatrice egyuttes lepett fel a pubban igen nagy sikerrel...
vigyazat Creative Commons License 2001.06.09 0 0 196
Én is így tudom. Vissza kellett volna adni a pénzt?
Aradi Zoltán Creative Commons License 2001.06.08 0 0 195
Én azt olvastam az újságban, hogy azért verték meg, mert kifizették neki a gázsit, de kevés volt a fizető közönség és ezért visszakérték tőle, de ő vonakodott visszaadni.
Tudsz mást?
Előzmény: salez (183)
agrárgerilla Creative Commons License 2001.06.08 0 0 194
hülye
Előzmény: gorongo (187)
dr. Bánovics Tamás Creative Commons License 2001.06.08 0 0 193
mti hír:

"Budapest, 2001. június 7. (MTI) - A Fővárosi Közgyűlés csütörtök délutáni ülésén a MIÉP-esek indítványára megdöbbenését kifejezve, egyhangúlag elítélte a Schuster Lóránt (MIÉP) fővárosi képviselőt ért támadást. A közgyűlés felkérte a BRFK és a vámőrség budapesti vezetőjét arra, hogy fokozzák a szórakozóhelyek működésének ellenőrzését, és ennek során az eddigieknél is szigorúbban járjanak el. A MIÉP-esek kezdeményezésére napirendre vett nyilatkozatról vita nélkül voksoltak.
A közgyűlés egyhangú szavazással elfogadta a fővárosi önkormányzat."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!