Hát fiúk, én nem tudom milyen koncertekről meg zenei tudásról beszéltek, de a P. Mobil a 70-es évek egyik legjobb magyar zenekara Ez nem magánvélemény, objek
Azért a HBB-t a Rice-vel egy lapon emlegetni... Ez felér egy sértéssel... 1ébként akkoriban a Mobil SZVSZ egy nagyon jó zenéket játszó banda volt. A koncertjeikről sajnos ez nem mondható el azt hiszem...
Én is láttam a P. Mobil filmet és szerintem valami észtveszejtően szar zenekar volt. Ennél még Hobo vagy a Rice is jobb volt, pedig az is egy szint. Dehát ízlések és pofonok (bocs, ez nem ízetlenkedés akart lenni Lóri rovására.)
mint írtam, "állítólag", de ez egy kideríthető dolog... én úgy tudom, hogy ez van benne, és ha alkalmam lesz rá, megkérdezem. (nem merem azt mondani, hogy 100%, csak 99)
SENKI nem állította azt, hogy az üzletvezető ütötte meg őket. Lóriék szerint a kidobóemberek tették.
Mellesleg ezt erősíti az a tény is, hogy az üzletvezető egy részeg rajongóról(?) beszél, szerinte ő volt a rendbontó.
Nevetséges. Egy részeg kontra Schuster-Póka? Senki nem hiheti ezt a dajkamesét....
Másról van itt szó: a tulaj összevissza hazudozik - majd meglátjuk, meddig teheti.
Voltam a hetvegen a Hooligans koncerten.
Kerdezoskodtem.
En ugy tudom, hogy a penz visszakereserol szo sem volt.
Meg azon az ejjelen mikor tortent a "baleset", akkor visszament Lori a rendorokkel (ez par perccel a tettlegesseg utan tortent)es latszolag semmi baja sem volt.Nem kellett neki semmifele hordagy vagy seged eszkoz, hogy jarni tudjon.
Amikor a rendorok visszamentek Lorival akkor talalkoztak az uzletvezetovel is.Lori nem mondta a rendoroknek, hogy az ott az uzletvezeto es o utotte meg oket.Ha ezt ott vallja a helyszinen, az esemeny utan rogton, valoszinu,hogy beviszik az uzletvezetot...
Miert nem ott talalta ki Lori, hogy ki is utotte ot, miert csak azutan miutan elhagyta a helyszint a rendorokkel egyutt?
És egy órával a kezdés előtt alkudozni, majd ha a vállskozó nem fogadja el a feltételeket megveretni?
hát nem tudom, ha neked ez jött le, sajnálom, pedig én megpróbáltam érzékeltetni, hogy nekik miért nem állt érdekükben... persze, ha tartozol a maffiának elvernek, de könyörgöm, ez egy zenés kocsma, egy olyan országban, ahol mindenki ismer mindenkit, főleg a zenészek. gondolod, hogy itt pisztolyt szorítanak a zenész fejéhez, ha nem akar ráadást játszani, vagy hogy gondolod?
ja, még1x: lóri azt vallotta, hogy az üzletvezető ütötte meg, aki viszont 165cm :)
(namost az pl. elképzelhető, hogy összeverekedtek, csak az, hogy lóri alulmaradt ciki volt, és hirtelen már 5en lettek a támadók. ez megmagyarázná, hogy Pókán miért nem volt sérülés...de ezt én sem gondolom komolyan :)
És egy órával a kezdés előtt alkudozni, majd ha a vállskozó nem fogadja el a feltételeket megveretni?
Ezeket a gengsztereket a tasnádi mellé kéne csukni és naponta szirénázó rendőrautó után kötve a töküknél fogva végigvonszolni a városon.
de akkor azt mondd meg, hogy lehet úgy megverni valakit (Póka), hogy rá 1 órára nincs külsérelmi nyom... (tudom hogy van ilyen, de azok nem "kidobók", hanem szakértők: telefonkönyvvel, tenyérrel, lágy részek, stb... )
Nyilván nem. De hát gondolták volna meg előbb!
Az az életszerűtlen, hogy egyszercsak előkerül egy fantom (a tagbaszakadt ittas), és nekiront a csapatnak, majd Pókát és Lórit is megveri (egyedül!), úgy, hogy Lóri súlyosan megsérül. És ha így volt, miért nem kelt a védelmükre a kocsma személyzete?
nem olvastad amit írtam? a pubosok azt mondják, hogy nem kértek vissza pénzt, a "pénzvita" az elején volt... szerintem kurvára nem életszerű Lóri "pénzvisszakérős" sztorija...
ahogy örültek, hogy megy Feró+MIÉP, úgy annak is örültek, hogy megy a PM,
Teljesen mindegy, hogy mit alkufoztak meg mit nem. A lényeg az, hogy UTÓLAG VISSZAKÉRNI a pénzt egyszerűen pofátlanság. A konfliktust ilyen módon elintézni pedig maffiás módszer.
Március 15-én ott voltam a Beatricén, a hely korrektnek tűnt, valóban.
Az azonban akkor volt, Lóri brutális betámadása pedig most. A korábbi jó benyomás nem ment föl senkit.
Lóri és a főnök alkudoztak a pénzen, az üzletvezető a 150-ből le akart alkudni egy 20-ast (mert nem kellett szállítani talán, de ezt nem tudom pontosan), erre lóri közölte, hogy akkor még 20, az 170, vagy összepakolnak, és hazamennek. ezt egy órával a kezdés előtt...
jópofa nem?
pénzt visszakérni?
ez nem az az ipar, ahol a kifizetett pénzből visszakérnek... hát ki az a hülye, aki visszadná? ez szerintem teljesen életszerűtlen... a hely nemrég nyílt, nem a maffia pénzéből, hanem sok-sok kölcsönből, és egy baráti társaság kétkezi munkájából, ezért minden forint számít, igen. de nem olyan hülyék, illetve nem érdekük, hogy összevesszenek a zenészekkel, amikor azzal próbálnak bejutni a piacra, hogy ez a legnagyobb alapterületű élőzenés hely Budapesten.
Nem tudom mit lepleztel le vagy mit nem...
Azt sem tudom hova vagyok beepitve...
Mint mar irtam uj vagyok itt.
Hallottam egy baratomtol hogy, itt folyik egy eszmecsere a pubban tortentekrol.
Kivancsi voltam ra, mert eleg sokat netezek es itt meg nem jartam.
Eleg sokszor jartam mar a szorakozohelyen es meg soha semmi atrocitas nem ert es nem lattam semmilyen rendbontast sem.
Egyszeruen leirtam a velemenyem.
Nem akarok itelkezni mint azt sokan megteszik.
Én nem vagyok az a nagy leleplező típus, lásd hozzászólásaim, és a gyorsaságomról sem vagyok híres, de ez a 2 db hozzászólás igencsak "beépített ember" gyanús!
Smiley1 adatai
Felhasználónév: Smiley1
Email-cím: gabris@mailbox.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 2
Státusz: Új vendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás: En mindig mosolygok!
Sziasztok!
Most vagyok itt eloszor.
Tobbszor jartam mar a pubban es a velemenyem szerint kellemes hangulatos hely es olcso is!
Tehat ajanlom mindenkinek, hogy tegyen egy probat menjen el es gyozodjon meg sajat maga a hely szinvonalarol.
A P.Mobil koncert elejen is ott voltam, de sajnos nem maradtam a vegeig igy nem tudom, hogy pontosan mi tortent.
Varjuk meg a rendorsegi nyomozas veget es utana iteljunk.
Ami biztos.
A mai napig kinn van a falon a club belsejeben egy Pannon radio plakat.Ugy tudom nincs jo velemenye a radionak a helyrol.
Miert is llenne hiszen Lori resztulajdonosa a Pannon radionak, ha jol tudom.
Azonkivul marcius 15-en a hosok terei megemlekezes utan, tobb orszaggyulesi kepviselo volt a haz vendege, egy hidegtalas vacsorara olyanok is, akik most nincsenek jo velemennyel a helyrol.Aznap a Beatrice egyuttes lepett fel a pubban igen nagy sikerrel...
Én azt olvastam az újságban, hogy azért verték meg, mert kifizették neki a gázsit, de kevés volt a fizető közönség és ezért visszakérték tőle, de ő vonakodott visszaadni.
Tudsz mást?
"Budapest, 2001. június 7. (MTI) - A Fővárosi Közgyűlés csütörtök délutáni ülésén a MIÉP-esek indítványára megdöbbenését kifejezve, egyhangúlag elítélte a Schuster Lóránt (MIÉP) fővárosi képviselőt ért támadást. A közgyűlés felkérte a BRFK és a vámőrség budapesti vezetőjét arra, hogy fokozzák a szórakozóhelyek működésének ellenőrzését, és ennek során az eddigieknél is szigorúbban járjanak el. A MIÉP-esek kezdeményezésére napirendre vett nyilatkozatról vita nélkül voksoltak.
A közgyűlés egyhangú szavazással elfogadta a fővárosi önkormányzat."