Keresés

Részletes keresés

újonc kis Johny Creative Commons License 2025.07.28 0 0 6714

Nem láttam a meccset. Mi volt?

Azt látom, hogy kikaptunk, nem lepődtem meg. :(

_raven Creative Commons License 2025.07.22 0 0 6713

Na mivel Palvolgyi megtippelte a kezdot, igy en is megteszem:

Varga

Eordogh   Szabo A. Belenyesi  Szojma  Bolgar

Vago      Bocskay

Merenyi     Bolyki    Czekus

Egyedul Derekas vs Vago dilemmam volt, de idegenben biztonsagra megy szerintem.

újonc kis Johny Creative Commons License 2025.06.30 0 0 6712

Zeke a lehető legjobb döntést hozta a karrierje szempontjából, nem tudom elítélni.

_raven Creative Commons License 2025.06.23 0 1 6711

Kellemes meglepetes az aktivitasunk az atigazolasi piacon.

Legalabb frissitenek a kereten igy talan nem lesz annyira nyomaszto a kieses utani apatia. 

Eleg biztato a fiatal tehetsegek sora az erkezesi oldalon. Kell persze a rutin is, foleg hatul de gondolom Zeke es Katona elmegy, mert ertuk tuti van kereslet. Ott inkabb gondolom a legjobb ajanlatot akarjuk kivarni.

Remelem Gera egesz nyaron a hatekony tamadojatek cimu konyvet lapozgatta.

Mindenesetre, kivancsi leszek, hogy all majd ossze az uj csapat.

_raven Creative Commons License 2025.06.13 -1 0 6710

A tegnapi tulajdonosi kinyilatkoztatast olvasva igazan egy dologot nem ertettem belole.

Amikor azt irja az edzo temarol, hogy:

- Mi a motivátor, felfuttató után egy megtartóban, egy nyugodt mederben dolgozóban láttuk, látjuk továbbra is a megoldást.

Szoval amikor az utolso a csapatod, de meg van egy fel szezon hatra akkor szerinted az a jo megoldas, ha nem egy igazi motivatort hozol, hanem egy nyugodt mederben dolgozot? Az fogja oket kiszedni a letargiabol?

Amikor pedig azt mondod, hogy egybol vissza akarsz jutni akkor tenlyeg az a helyes, ha a nyugodt, de sikertelenul dolgozora bizod, hogy adjon egy uj lokest a csapatrnak?

Legyen neki igaza!!!

újonc kis Johny Creative Commons License 2025.05.13 0 1 6709

A Paksnak izgalmas. :))

Előzmény: _raven (6708)
_raven Creative Commons License 2025.05.12 0 0 6708

Igen, igy kb most csak olyan 98% biztos csak a bajnoki cim, es a pafc dobogot is meg lehetett tippleni mar tavaly juniusban is. Ezt azert nem neveznem valami orulten, koromragosan izgalmasnak. Inkabb olyan eleve elrendeltetett erzetunek.    

Előzmény: újonc kis Johny (6707)
újonc kis Johny Creative Commons License 2025.05.12 0 0 6707

Éles, mert a Fradi nem hozza azt, ami elvárható lenne tőle - ami kb. 80 pont.

Előzmény: _raven (6706)
_raven Creative Commons License 2025.05.09 -1 1 6706

tenyleg nagy joker ez a csanyi. azt mondja: 'Eles lett a bajnoksag' sirok...

_raven Creative Commons License 2025.05.09 0 0 6705

Azon is elmerengek neha, hogy vajon mi maitt probaljuk feltamasztani Lopezt es Montielt, igy az utolso szakaszban ahelyett, hogy a bentmaradasert kuzdenenk a playan es nem csak a nyilatkozatokban.

A valasz valoszinuleg az a 37 forint amit remelunk ertuk kapni valakitol, hiszen ok az nb2-ben mar nem jatszhatnak.

Ha mar igy feladtuk akkor szivesebben latnam Vattay-t ahogy probaljak beepiteni, mert az jobban szolna a jovorol.

újonc kis Johny Creative Commons License 2025.04.28 0 1 6704

Pontosan. Gera nem NB1-es edző. Kérdés, akkor miért került NB1-es padra (Még az NB2-höz is kevésnek tűnt korábban).

Valami nem stimmel, valami bűzlik. Persze valszeg soha nem fogjuk megtudni, mi van a színfalak mögött.

Előzmény: _raven (6703)
_raven Creative Commons License 2025.04.27 0 2 6703

Olyan ez tovabbra is mint eddig. Mar az edzocserenel is latszott, hogy igazabol nem cel a bentmaradas. 

Valami mas cel lehet itt, de arrol nem hallunk. Az ember mar szivesebben latna a 0-0 helyett akar egy vereseget is csak legalabb azt latnank, hogy megyunk elore, mert nyerni akarunk.

De nem latunk ilyen ambiciot miota elkuldtek Szabot, sem az uj edzo kinevezesenel, sem az atigazolasi szezonban, sem a kezdocsapat osszeteteleben, sem a jatekfelfogasban. Valamiert ez most igy jo ahogy van, egyedul mi szurkolok nezzuk ezt ertetlenul. 

AP1112 Creative Commons License 2025.04.27 0 1 6701

Kersák - Májer, Szabó A., Belényesi, Katona L., Zeke - Kovács B. , Bocskay, Zsótér - Lopez, Camaj

cserék:: Varga B., Nagy K., Polyák K., Katona B., Vágó, Vattay, Meskhi,

Pálinkás, Berki M., Montiel

Hiànyzók Lukàcs, Banó- Szabó, Botka, Pászka

AP1112 Creative Commons License 2025.04.27 0 1 6700

Hajrá Hírös város, Hajrá KTE!!!

Fel a győzelemre!

AP1112 Creative Commons License 2025.04.22 0 0 6699

Jó hangulatú mérkőzés volt szerintem bőven 3000 feletti nézővel és a vendégszektor is teljesen teli volt. A csapatok nem nőttek fel ehhez, az Újpestnek nagy tétje nem volt bár a vendégtábor is hallhatóan többet várt volna el.Én egy vehemensebb KTE-t vártam volna csalódtam ismét. Nem értem, hogy az MTK meccs óta mi történik a csapattal.

Zalaegerszeg (I), Nyíregyháza (O), MTK (I), Puskás (O),Paks (I)

5 meccsen kellene 7 pontot behozni. Még ha minden meccset megnyerünk ami ugye sci-fi kategória a jelenlegi formát nézve... Még akkor is kérdéses.

Zolcsi2.0 Creative Commons License 2025.04.22 -2 0 6698

Más jogán nem lehet indulni. Pont. Ennyire egyszerű.

Kicsit bővebben....

A DVSC a jobbik kieső helyen végzett, a BKV a másodosztály második feljutó helyén.

A BKV Előre nem vállalta az első osztályt, ezért, az akkor már évek óta érvényben lévő (tehát nem akkor kezdték el variálni) szabályok alapján, a jobbik kiesőnek volt lehetősége (és nem a másodosztály harmadik helyezettjének vagy bárki másnak), indulni az első osztályban, amivel a DVSC élt.

Egyébként ha igaz lenne az elméleted, akkor hadd kérdezzem már meg, akkor a BKV Előre azóta kinek a jogán játszik? 

Előzmény: Törölt nick (6682)
Miller a sör Creative Commons License 2025.04.22 -3 1 6697

A táborotok jól tolta, a piró is látványos volt, sőt a lilákat irigykedve néztük, valószínüleg ti másik üzletláncnál vásároltok, mert nálunk mág nem láttunk ilyeneket.

újonc kis Johny Creative Commons License 2025.04.22 0 0 6696

Sajnálom, de vége..

_raven Creative Commons License 2025.04.21 0 0 6695

Sok okosat mar nem lehet irni, de peldasan sportszeru volt Zoli, amikor ok felhoztak Denest, o rogton erre becserelte Lopezt, hogy ne keruljunk igazsagtalan elonybe... 

najd ra 2 percre a faradt, oreg Fityo metereket vert az argentin csodara...

AP1112 Creative Commons License 2025.04.19 -3 0 6694

Steaua Debretin

Előzmény: Törölt nick (6693)
_raven Creative Commons License 2025.04.19 0 3 6692

ha nalunk jatszana szijjarto csaja, lehet mi is tudnank egy kezdocsapatnyi legiost igazolni.

sot akkor nalunk se kellene azzal torodni, hogy ki jogosult palyara lepni es ki nem, hiszen az mlsz ugyis bevedi a dzsudzsi segget... erted a segget... :) :)

Előzmény: pippolinó (6691)
pippolinó Creative Commons License 2025.04.19 -7 1 6691

Mentek a jól megérdemelt NB2-be.Nézem a kereteteket, kit lenne érdemes leigazolni, de nem találok egy épkézláb játékost se.Óvjátok meg az összes vesztes meccseteket, hátha..

AP1112 Creative Commons License 2025.04.19 -1 2 6690

Örökre el kell tiltani Vajdát a válogatottól egy hiteltelen, sérülést színlelő futballista.

Előzmény: ChrisRea (6683)
újonc kis Johny Creative Commons License 2025.04.17 0 4 6689

Szerintem egyszerűen csak hajrá, KTE!

Man-Erg Creative Commons License 2025.04.15 -4 5 6688

Téged sem az eszedért szeretnek a lányok, ugye? Vagy inkább fiúkat kellett volna írnom, buzikám?

Előzmény: ChrisRea (6687)
ChrisRea Creative Commons License 2025.04.15 -4 1 6687
Előzmény: ChrisRea (6681)
ChrisRea Creative Commons License 2025.04.15 -4 1 6686

Laposföldbéla még mindig itt tartasz: "honnan tudod, kiszámoltad?"

Előzmény: Miller a sör (6684)
Miller a sör Creative Commons License 2025.04.15 -6 1 6684

Ne zavard össze érvekkel,bánj vele kíméletesen. Szerinted, hogy fogna fel bármit abból amit leírtál amikor úgy gondolja, hogy a föld lapos, a hold csak egy díszlet és a kondenzcsík a háttér hatalom fegyvere.

ChrisRea Creative Commons License 2025.04.15 -3 0 6683

Értsd már meg hogy itt csak az MLSZ-nek lehet érdeksérelme.

Erre hozta a Fifa.  Még külön beleírták  azt is hogy eltekinthet az egész "szabálytól" ha akar.

ez olyan mintha én akarnék te nevedben rendelni a kocsmában. 

ChrisRea Creative Commons License 2025.04.15 -2 0 6681

Szia buzi vigyázz, ne menj délután a Hídhoz mert sggbekúrnak a prájdosok.

Előzmény: Miller a sör (6677)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!