Keresés

Részletes keresés

Silverdoki Creative Commons License 2018.07.18 0 5 168

Látom nem nagyon vannak új élmények, ezért egy tegnapi éményt megosztok veletek. A párommal Mallorcán nyaralunk és találtunk egy nudista partszakaszt Es Trenc strandján. Gyönyörű a hely és gyönyörűek a lányok. Fel is izgultam rendesen a látványtól, ezért félre vonultam a strand dűnéi közé, hogy könnyítsek magamon. Elindultam a strand mögötti bozótosok felé, hogy a növények takarásában elbújva szabadon élvezhessem a faszverést és közben a napozó csajokrá gondoljak. Éppen nekikészülődtem a dolognak, amikor egy pár ment el tőlem nem messze, akiket két pasi követett, majd kis idő múlva újabb férfiak mentek a pár irányába. Nekem sem kellett több, azonnal a nyomukba eredtem, és nagyon jól tettem! Mire utolértem őket, a nő már egy pokrócon feküdt, egyik pasi baszta, a másiknak szopta a faszát, a harmadiknak meg verte a faszát a nő. A többi 4-5 pasi pedig félkörben állva a saját farkát verte, köztük én is. Aki dugta a nőt, arról később kiderült, hogy a férj volt. Amikor a két pasi elélvezett, egyik a nő szájába, a másik a melleire, a nő megfordult és négykézláb várta a folytatást. A férj kutyapózban kezdte kefélni a feleségét közben intett nekünk, a faszverőknek, hogy menjünk közelebb. Én letérdeltem közvetlenül a nő mellé, egy másik pasi a másik oldalára, így vertük tovább a faszunkat, miközben a férje hátulról dugta. Előbb a másik pasi élvezett a nő hátára, majd én borítottam be gecivel a hátát, miközben a melleit simogattam a bal kezemmel.

Németek voltak, a nő egy szőke 40-es volt, kifejezetten csinos szőke nő volt!

Utánam még két pasi csinálta ugyanezt, majd a férj intett a kezével, hogy a műsornak vége.

Fantasztikus élmény volt, ilyet eddig csak videón láttam, kár, hogy nem tudtam felvenni a telefonnal. A férj viszont végig kamerázta az egészet, lehet, hogy egy pornó oldalra majd felteszi! 😀

Törölt nick Creative Commons License 2016.01.03 -2 11 167

ezizékiel Creative Commons License 2015.09.10 0 5 166

most nyáron, az egyik vidéki nagyváros aquaparkjának melegvizes medencéjében ültem a széle mellet, a barátnőm meg letérdelt a vízben, benyúlt a bő fürdőgatyám szárán, és elkezdte verni a farkam. kicsit meglepődtem, de hamar belejöttem. iszonyat morbid érzés, ahogy ülök a tele medencében (amiben a gyógyvíz ilyen tök sötétzöld, és nem látszik benne semmi), körülöttem 1-2 m-re emberek, tökjó csajok, én meg kerek szemekkel igyekszem leplezni, hogy éppen élvezek.



Törölt nick Creative Commons License 2015.03.18 -1 3 165

Másik emlékezetes élményem az akkor barátnőmmel egy meleg nyári estén bemásztunk a helyi strandba éjszaka..

Mivel nem vittünk fürdőruhát hát egyből ruha le...Amikor levettem a nadrágom egyből elkapta a végét és erőteljesen "elkapta":-))

Kicsit hagytam játszani de pár perc után muszáj volt a természetes helyére átrakni! Hatalmasat sóhajtott mikor szinte szétfeszítettem belülről a szerszámommal... Sok időnk nem volt mert idegen hangokat hallottunk és féltünk hogy lebukunk úgy hogy nem tartottam sokáig vissza és jól megtöltöttem Nem kellett aggódnunk mert tablettával védekeztünk és az ad egy jó adag pluszt az élvezetnek! Egyébként is bele és tele kérte mint mindig! :))

Utána meztelenül úsztunk együtt a kellemes, sima vízben...nagyon nagyon jó élmény volt!

Törölt nick Creative Commons License 2015.03.18 -1 4 164

Jó pár évvel ezelőtt jártam pár évig egy fiatal szőke lánnyal.. Szép bőre, szép arca, szép teste volt!(fiatalok is voltunk)

Egy vidéki strandra mentünk hűsölni. Rajta kék színű fényesen csillogó fürdőruha, ami mindenhol szépen ráfeszült a lebarnult puha bőrére..

Megemlítettem neki hogy nyugodtan levehetné a felsőt, többen is monokiniztek már. Meglepetésemre több sem kellett neki és lekapta pedig eddig szégyellősen csak ritkán.. Megjegyzem szép kerek mellei voltak!

Elkezdte magát bekenni naptejjel a testét és jöttek a cickók is..csak mosolygott a napszemüvege mögött mikor észrevettük hogy legalább 4-5 pasi fekszik körülöttünk hason fekve körkörösen és tátott szájjal bámulják a csillogó melleit!

Nagyot nevetett és felvette a bikini felsőt sajnos :-(

Később vele nagyot szexeltünk egy öltöző fülkében hátulról...Néha sikerült rábeszélnem hogy egy szál tangában monokinizzen, főleg a Balatonban!:)

Persze amikor levette a felsőt a többi nő is gyorsan lekapta hogy a pasijuk ne csak az övét bámulják! Kis strandos mellháború volt...:))

 

pEtyu12 Creative Commons License 2015.03.18 0 7 163

10 éves nyári emlék.

folyópart, strand mindkét oldalt, stégek sora üdülőnként. mögötte erdős gátas terület amíg a szem ellát.

nyár végi utolsó lazulás haverral egy dögmeleg napon. strandról irány el üres stéget keresni ugrálni a vízbe. sokadiknál két csajszi, no odakérezkedjünk. nem zavartak el. persze ugrálás közbe óvatosan fűzni őket, ismerkedni. 

2 óra múlva az egyik megy, "még átnézi a tanulnivalót" /holnap pótvizsga/ :), másik csajszit fűzzük hogy maradjon és még haza is visszük. azt mondja neki OK. 

csajszi ottmarad sütteti magát. mi meg hogy leveheti a felsőjét nyugodtan. "bírnátok mi" kérdezi, mi meg hogy naná még mást is baromi dögös vagy (hosszú haj, inkább vékony, napbarnította bőr kb 90C(D)-s keblek. Felajánlja hogy lehet csak ne itt a napon meg ahol láthatják.

Irány gátra föl gátra le erdőbe be szépen egymás után libasorba, én leghátul néha egész közel hozzá hátát fenekét simogatva. 150-200 métert megyünk az erdőbe. megállt hogy itt már jó lesz srácok.

Egy mozdulattal hátranyúl kiköti és lehúzza a bikinifelsőt. baromi guszta nagy sötét bimbóudvarú gyönyörű nagy kerek cicik látványa tárul elénk. naná egyből havernak egy nekem egy cici szívni. csajszi keze érzem benyúl a nacimba, tolom is le a fürdőnadrágot. csajszi már hajol is rá és megnyalja a hegyét párszor, majd szopni kezdi, akkor még nem sok ilyen élményem volt nomeg éppen nőm se így elég hamar spicc lett a vége amit előre is halkan közöltem vele. engedte a szájába küldeni a cuccot közbe a haver csöcsörészte és a csajszi kézzel felvezette majd mikor végzett velem rátért a szájával. ő elég jól bírta játszott a szájával ki be tolta a farkát. közbe éreztem hogy regenerálódok meg az átlagnál jóval nagyobb mellek markolásának hatására ismét kemény lettem,félrehúztam a tangáját és hátulról simogatni ujjazni kezdtem, jól nedvesedett és ütemesen tolta is rá az ujjamra a hátsóját. haver közbe összefogta a haját, felváltva tapiztuk a melleit. csajszi megáll megfeszül havert kézbe veszi érzem hogy csak az ujjaimra koncentrál és hallhatólag elélvez. éredekes hang egy csendes erdőbe ahová csak némi zsivaly hallatszik néha. legugol úgy folytatja a szopást, haver két kezével a két mellet markolja és ő is kiengedi a cuccost a szájába. miután végzett odahajolok a csajszihoz aki a haját igazgatja és a maradék cseppeket küzdi  le a nyelvéről. majd látja hogy kézzel segítek magamon és ráküldeném az anyagot összefogja a melleit és odahajol a farkam elé, és én egy perc múlva már csepegtetem is a melleire egy hatalmas élvezés kíséretében. ujjaival szétkeni, másik kezével kicsit simogatja még a farkam amíg el nem ernyed. ez jólesett mondta és öltözni kezd. (gondolom neki nem az első ilyen délután azon a nyáron) hazavisszük, számcsere haverral. őt még párszor meglátogatta. hát irigyeltem hogy ő már külön lakik és jár hozzá élvezkedni  csaj. azért egy igen szép emlék így is

Huncut Játék Creative Commons License 2015.01.16 0 0 162

Wow! :-D

Az a 3x megállás a séta közben hogy 1-2 percig dugd hátulról... :-P

Látod,  elég volt ahoz, hogy rárántsak az éledező farkamra... ;-)

Köszönöm! :-)

 

(van még sztorid?)

Előzmény: NewStory (161)
NewStory Creative Commons License 2015.01.15 -1 3 161

a lupán volt ez is. az asszonnyal mentünk. nem volt valami nagy szám, mert tömve volt, nem találtunk jó helyet. vagy egy óra olvasgatás, meg két megmerülés után elindultunk haza, de csak mérsékelten felöltözve (a bugyiját már az elején az alsógatyámmal együtt a hátizsák mélyére süllyesztettem) és teljesen megkerülve a tav(ak)at. én már 20 méter után bántam, hogy felvettem a térdig érő farmerem, mert az álló farkam erősen dörzsölte. jöhettem volna meztelenül is (már annyiszor körbejártam a tavakat pucéron ...). mindegy. elkezdtem simogatni az asszony fenekét a szoknya alatt. hát nem kertelek, rá is pozitív hatással volt a meztelenül a szabadban érzés. eléggé nedve volt. mire elértünk a kocsihoz, legalább háromszor álltunk meg, hogy betegyem neki hátulról és 1-2 percig fűrészeljem.
a kocsiban aztán felhúztam a szoknyát a hasáig és hazáig - ha éppen nem kellett sebességet váltanom - a puncijában matattam.

otthon irány a zuhany (ki hallott már ilyen dolgot: fürdeni strand után?). a nagyobbik vibrátorát mélyebben nyelte el, mint valaha, de részleteket ne kérdezz, mert már én sem voltam tiszta akkor

Huncut Játék Creative Commons License 2015.01.15 0 0 160

A kevésbé extrémeket is elmesélheted! :-)

Lehet hogy ami számodra nem érdekes, az másnak még lehet érdekes! :-)

Előzmény: NewStory (159)
NewStory Creative Commons License 2015.01.15 0 0 159

főleg. ez volt eddig a leg ... jobb/extrémebb

Előzmény: Huncut Játék (158)
Huncut Játék Creative Commons License 2015.01.15 0 0 158

Wow... Tetszik a történet! :-)

Erre gondoltál az "extrém" topikban? :-)

Előzmény: NewStory (157)
NewStory Creative Commons License 2015.01.14 0 4 157

lupán már éppen hazafelé menetben a náddal benőtt részen elmentem egy meztelen nő mellett. ühüm, ja. full pucér volt. úgy értsd, hogy a puncija is. és nem, nem volt öreg, nem volt kövér és nem volt mellette faszi.
na, egyből változott a terv: kicsit még maradok. lecuccoltam tőle 3-4 méterre (nem akartam tolakodó lenni). onnantól kezdve, hogy a táskám letettem, folyamatosan figyelt (én meg őt, nyilván). Amikor letoltam a rövidgatyám és azonnal ott álltam egy szál faszba öltözve, tán még a fejét is megemelte kicsit (a nő is, ha érted). elővettem a naptejet és elkezdtem kenni magam. forogtam persze, láthasson mindenhonnan, de főleg profilból, mert állt a cerka. persze én is néztem, mert ha azt látom, hogy nem jön be neki a só, akkor inkább hagyjuk. de bejött. nem fordította el a fejét és néha még bátorítóan mosolygott is. az sem zavarta, hogy naptej kenés közben néha elég egyértelműen rászorítottam a botra és húztam rajta kettőt (néha hármat).
hát, itt valamit tenni kell, mert ilyen szerencse csak egyszer van az életben. kicsit vártam, amíg lelohad - na nem teljesen, csak olyan félkeményre, hogy a földet nézze (nem a nő) -, derekamra tekertem a türcsit, hogy ne legyek túl direkt és átvágtam a köztünk lévő 3-4 méteren kezemben a flakonnal, hogy ugyan, nem kenné-e le a hátam, mert ugye azt objektív okokból nem érem el. nem volt ennél messzebbre mutató tervem. talán valami beszélgetés elindulhat, aztán még bármi lehet. valami olyat válaszolt, hogy hát ő nem szokott ilyet, meg bocs de nem. kicsit leforrázott. viszont nem öltözött fel, nem ment arrébb, úgyhogy gondoltam, visszatérünk az előző pontra. levettem magamról a türcsit, és tettetett szenvedéssel megpróbáltam a hátam a vállam, meg a derekam felől elérni. arra azért gondosan vigyáztam, hogy a farkam látható maradjon és ismét emelgesse a fejét. viszont kifogytam az ötletekből. ekkor ő felállt és bement a vízbe. nagyjából derékig. én meg arra gondoltam, ha már vele nem, legalább előtte. folyamatosan őt bámulva (ő is rám-rám nézett közben, tehát látta), kicsit sem álcázva, erőteljes mozdulatokkal elkezdtem verni a farkam. a végén kicsit profilba fordultam, hogy lássa a spricc ívét.
mikor végeztem, fél percen belül ő is kijött a vízből, odaszólt valami olyasmit, hogy "látod, meg tudtad oldani", majd mosolyogva lehevert a matracára.
pár percen belül jött arra egy faszi - gondolom, ugyanarra gondolt, mikor a nőt meglátta, mint én - és lepakolt a csaj mellé egy méterre. elég tolakodó volt, de nudista strandon láttunk már ilyet. én meg negyed órán belül felöltöztem és hazahúztam.
és tényleg, ilyen az életben csak egyszer van, mert azóta sem láttam hasonlót (csak ha én vittem a nőt magammal ;)

Törölt nick Creative Commons License 2013.07.29 -1 1 156

Én egyetlen egyszer közösültem strandon (a nyakig érő vízben, a többi strandolótól távol), de azon kívül, hogy újszerű élmény volt, igazán nem tetszett. A vízben egyszerűen nem csúszik a punci. És ami mégrosszabb, a vízben kilövellő ondó mind a szőreimbe ragadt. A vízből kijőve azonnal el kellett mennem tisztálkodni, a többi ember között elhaladva... Nem vettek észre semmit, de akkor is kellemetlen volt. Senkinek sem javaslom a víz alatti közösülést.

levevte Creative Commons License 2013.05.02 0 0 155

jön valaki a palára napozni?

Romantique Creative Commons License 2012.04.28 0 0 154

Hátborzongató. Rettenetes! Semmi kétség, a csaj is hibás, túlfeszítette a húrt. De semmi olyat nem tett, ami felmentést adna a két fasznak.

Előzmény: Holdfény árnyék (69)
Romantique Creative Commons License 2012.04.28 0 1 153

Azóta majd 8 év telt el. Nagyon merem remélni, hogy megbántad, hogy ezt tetted. Odébb is állhattál volna, ő nem bántott téged.

Előzmény: rongyosgárda (127)
AnKa8270 Creative Commons License 2010.04.17 0 0 152
Nem lenne rossz. de 1enlőre kivitelezhetetlen :-( Talán jövő nyáron!!!!!!!! :-)
Előzmény: exhibitions (151)
exhibitions Creative Commons License 2010.04.08 0 0 151
Mi is jártunk pár alkalommal a Luppán, és mindíg volt férfi közönségünk, persze a látnivalóról is gondoskodtunk. Megismerkedhetnénk "véletlenül", lassan jön a jóidő, lehetne rosszalkodni a szabadban...:)
Előzmény: AnKa8270 (148)
Kenex Creative Commons License 2010.03.09 0 2 150
Kedves történetek :-).
Előzmény: AnKa8270 (149)
AnKa8270 Creative Commons License 2010.03.09 0 3 149

Szintén a lupán történt.... korán reggel kimentünk 7körül már ott voltunk levetköztünk meztelenre mivel nem volt még ott senki & izgató volt maga a helyzet & különben is bármikor jöhet valaki.....  szóval iszonyat módon felizgultunk elkezdtünk csókolozni simogatni 1mást nyalt én szóptam a kemény farkát közben persze fel-fel néztünk h nem-e állt meg autó bicaj. Láttuk sehol senki hát mért ne gabajodjunk össze 1kicsit. Elkezdett dugni én már alig birtam magammal elég hangosan lihegten valszinü h emiatt nem hallottuk a fenti bokrok  zaját, pont 1csendes pillanatomban hallottunk vmi neszt a bokrok felöl, odanéztünk de csak az elugró alakot láttuk, se baj folytattuk ugyan is nagyon izgatott mindkettönket ha néznek. Szóval úgy csináltunk mintha észre sem vettük vna h néznek folytattuk tovább, persze emiatt mégjobban felizgultunk méghangosabbak lettünk aztán pár perc múlva jött az orgazmusunk kitört mint a vulkán. 1más mellé feküdtünk & élveztük a csendet kb fél percig ugyan is akkor elindult a nép lefelé strandolni. 

AnKa8270 Creative Commons License 2010.03.09 0 2 148
Évekkel ezelött kimentünk a pasimmal a Lupára. Ő vett rá h meztelenkedjünk, hetekig csak a fürdöruha felsömet vettem le, de nyár vágére már a bugyim is lekerült....  :-) 1ik nap kimentünk napozni egyszer csak mellénk feküdt 1pár, kölcsönösen elkezdtük nézni 1mást, de megszólitani egyik fél se merte a másikat, mikor kezdtünk összepakolni hangosan elkezdtünk beszélgetni h holnap is kijövünk...stb   hátha veszik a lapot!!! másnap szintén ki, ők is ugyanúgy mellénk telepedtek. Mkor a srác simogatta a bnőjét rám nézett erre a pasimnak se kellett több...  ő is simogatott & nézte a lányt. Mi bementünk a vizbe 1kicsit uszkálni mi ott is simogattuk & csókolgattuk 1mást erre ők kintröl néztek minket  lány hanyatt a srác oldalt feküdt & széthúzta a bnője lábait h jól láthassuk a punciját ami mellesleg csupa lé volt az enyémmel 1ütt  :-)  Aztán ők fürödtek mi mutogattuk nekik a puncimat amiböl szó szerint folyt a lé. Aztán összepakoltunk fel a kocsihoz mig ott pakolásztunk 1szer csak ott terem a pár ffi tagja...  randizni hívott telócsere aztán izgatottan haza (ami otthon nagy dugásba torkollott)  Aztán elkezdtünk rendszeresen talizni hol nálunk-náluk v balcsin havonta 1x-2x  hatalmasakat szeretkeztünk.... azóta elváltak SAJNOS mindkettőjük új kapcsolatot  kezdett amibe mi már nem férünk bele     szép emlék  :-)
csabilaci Creative Commons License 2007.05.18 0 0 146

szintén

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

mot125 Creative Commons License 2006.08.11 0 0 144
Ma voltam a Palatinuson,egy lány hozzá ért a farkamhoz teljesen begerjedtem jóideig zavarban voltam ébredező férfiasságom miatt...
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.11 0 0 143
Szépet álmodtál. Szar lehetett felébredni.
Előzmény: gergelymontreal (138)
waterlily 38 Creative Commons License 2005.10.15 0 1 142
Július végén volt egy erotikus élményem, megbeszéltük a barátnőmmel, hogy lemegyünk az egyik strandra és úgy is lett. Amint az egyik élmény medencében beszélgettünk, véletlenül picit arréb csúsztam és akkor éreztem, hogy pont a lábam között van egy nyilás a medencén ahol gondolom vízforgató lehetett mert egy kis sugárban nyomta be a vizet. Fura de kellemes érzés volt. Ahogy beszélgettünk egyre azon kaptam magam, hogy meglehetősen ráhelyezkedtem a vízsugárra mert olyan kellemes érzés volt. Pár perc mulva már teljesen fel voltam izgulva és persze az is izgalmas volt hogy senki sem tudta mi folyik oda lenn. Még a barátnőm is csak annyit vett észre amikor orgazmusom lett hogy nagyon piros az arcom. Ettől aztán még jobban zavarba jöttem. És csak annyit mondtam várjunk még picit (amig már nem remegnek a lábaim) aztán menjünk ki a partra... 
firkamánia Creative Commons License 2005.08.11 0 0 141
Láttam pólóban fürdizni két csodálatosan szép csajt. Nagyon, de nagyon erotikus volt. Főleg az tetszett, hogy szemlátomást direkt csinálták, az ott hirtelen hasraforduló férfiak nagy örömére.
gyurmaszakkör Creative Commons License 2005.08.10 0 0 140
Pénteken milyen idő lesz? Azt írja, hogy 30 fok, melegfront. Közben esőt rajzol, meg erős szelet.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.08 0 0 139
innye...
Előzmény: gergelymontreal (138)
gergelymontreal Creative Commons License 2005.08.08 0 1 138
juniusban jartam budapesten. a palatinus strandon a hullam medencebe tortent. ott lubickoltam amikor eszrevettem 2 olyan 18-19 eves csajt. mind a kettonek nagy mellei voltak, gyonoru testel. elkezdtunk szemzni es egyre kozelebb usztunk egymashoz, a ketto meg csak nevetgelt egymasra nezve. ekkor az egyik kiment a medencebol es a baratnoje hirtelen a hullam miatt ott termett melettem es hozzam simutl. kemeny ,mellei hozzam ertek.  kovetkezo hullamnal mar tudtam hogy nem veletlen volt a dolog mert a feneket a farkamhoz nyomta amitol en teljessen bemerevedtem. a kovetkezo hullamnal mar en nyomtam oda kemeny szerszamomat. a hullamok utan nevetve nezett ram. elkeztunk dumalni. estere megbeszeltunk egy talalkozot. es masnap reggel meletem ebret fel egy fergeteges ejszaka utan:)
gyurmaszakkör Creative Commons License 2005.08.08 0 2 137

Az előző hétvégén amikor még jó idő volt, a Lupán láttam a vízben egy kis actiont.

Két baráti pár, kicsit zavaros is volt, mert a srác nem a saját, hanem a haverja barátnőjét dugta meg. Szerintem a másik srácot nem is zavarta volna a dolog, csak már cikinek tartotta, hogy az egész strand azt nézi, hogyan kefélik a nőjét. Ezért bement hozzájuk, és eljópofizta a dolgot, mintha nem tudná mit csinálnak, csak úgy nézne ki. Ez így érthető?

A szomszédban volt egy társaság, ők annyira felbuzdultak ezen, hogy elkezdtek velük barátkozni. Sörrel, spanglival kínálták a srácokat, lányokat. Szerintem abban bíztak, hogy ők is beszálhatnak :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!