Tudtam,hogy kidobod a kukacodat is...
Nem bírtad ki,igaz????
Nekem is írhattok : kukac@kukac.hu
El tudsz ugrálni egylábon a kocsidig az esőben ??? Vagy megkérsz egy 10 kilós "tanítványt",hogy előbb mutassa be???
Hát én a tévébe' láttalak, az meg a levegőben terjed, nem? Vagy melyik adón is vagy? Bocs, lehet, hogy kábelen terjedsz.
Fikázásra meg hülyeség válaszolni, nem?
Anno az ÉS is megírta egy torna közbeni beköpésedet, hogyaszongya: "...ilyenkor sajnálom, hogy nincs csak egy lábam, mert a másikkal is meg kell csinálni a gyakorlatot..." Nem gondolod, hogy a túlzásba vitt - és véleményem szerint erőltetett - poénkodás elvonja a figyelemet a gyakorlatok pontos, jó elvégzéséről? Vagy hogy egyszerűbben tegyem fel: A lelkesítő szózatok, "égjen a zsír"-szlogen, stb. - mind-mind oké, de én úgy érzem, hogy a sok viccelődés a minőség rovására megy: poénok helyett pontosíthatnád például, hogy hogyan is kell végezni a gyakrolatot - eddig 2-3 adásodat láttam, de mindben feltűnt, hogy pongyolán fogalmaztál...
hát miért nem ezzel kezdted, hogy te egy alul fizetett, elhízott kis szerencsétlen vagy:) akkor egészen máshogy állok hozzád, hiszen az ilyen halmozottan sérülteket nem szabad bántani.
Nem irigyellek.
Nem tetszenek a kazettaid (nem a tartalom, hanem a stilus miatt), de ha valasztanom kell, ki a legkevesbe szimpatikus ezen a forumon, nem te jutnal eszembe.
Ne vedd magadra a bunko hozzaszolasokat, meg akkor se, ha tobbsegeben ilyeneket kapsz. A bunko emberek velemenye nem teged minosit, hanem oket.
Habar nekem nem tetszik a kazettaid stilusa, csinald tovabb, amiben hiszel, es csinald szivvel-lelekkel.
A pozitív személyiségtípus kinevelésében elévülhetetlen vagy!
:-))
Az emberek többsége nem tudja felfogni milyen tágas a világ.
Nagyszerű embernek tartalak!
Ami nem tetszett, az a harcművészet keverése a
fitnessel, amit nem bocsátok meg Neked.
Rengeteg munka van emögött és több is mint egy sport, vagy egy felismerés.
Nem biztos, hogy mindent közkinccsé érdemes tenni!
Továbbra is maximális főhajtással, mert a többi jó!!