Keresés

Részletes keresés

Százbolha Creative Commons License 2001.11.08 0 0 47
BladRunner, emlékszel a filmedre? Mikor a replikáns kizuhan a kirakaton, vagy mikor a másik zongorázik?

Most, hogy belegondolok, a Trav nicknév jobban áll Neked.

Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.08 0 0 46
Széptestű, régi kedvesem valami extrém kitárulkozó pózban. Meg sok más. De ez a legjobban.
Százbolha Creative Commons License 2001.11.08 0 0 45
Sok JÓ fotó, amit mások készítettek.
Előzmény: Százbolha (44)
Százbolha Creative Commons License 2001.11.08 0 0 44
Nejlon mögött női arcok.
Nejlon alatt női testek.

(vagy ezt láttam már valahol)

Törölt nick Creative Commons License 2001.11.08 0 0 43
Érdekes gondolat.
Előzmény: balas (42)
balas Creative Commons License 2001.11.08 0 0 42
Mostanaban, hogy digitalis kameraval jarok-kelek, amikor sikerul vele valami szepet megragadni, ezt erzem: szep, szep, de ez csak egy file. Egy el nem keszult fenykep.
Pedig sokminden van, amire hagyomanyosan biztosan nem pazarolnek ennyi expoziciot, hogy kozte legyen egy jo, arrol nem is beszelve, hogy nem latnam egybol, hogyan kene maskepp csinalni. Viszont ha jo lett, egybol faj a szivem, hogy nincs filmen.
Ugyhogy a legujabb feladat: a jol sikerult digitalis kepeim megismetlese analoggal.
s0ft Creative Commons License 2001.07.10 0 0 41
Egy hosszan exponált 360-fokos panorama kep, valami forgalmas utcan.
rem ember Creative Commons License 2001.07.09 0 0 40

Katonakoromban a körlet ablaka kelet felé nézett.
Tél volt, kicsit havas a táj, az égen felhők, és kelt fel a Nap.
A felhőket pont oldalba kapták a napsugarak, olyan hatást keltve, mintha a fejünk felett egy fehér-vörös árnyalatokban úszó tenger hullámzana.
Persze fényképezőgép sehol...

rem ember

Törölt nick Creative Commons License 2001.07.09 0 0 39
SEMMI sincs a képeken, mert csak a retinám volt nálam, igaz hogy kettő is, de az lett volna az igazi, ha az egyikben ff, a másikban velvia van.
Előzmény: eke (38)
eke Creative Commons License 2001.07.09 0 0 38
Ki, vagy mi nincs a képen akit/amit szerettél volna lekattantani ?:-)
Eke
Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.09 0 0 36
Tegnap 2 szép játékot is eljátszott velem a fény (miközben minden kamerám otthon hűsölt...). A Tűzoltó utcában van egy 1emeletes épület, amely 56ban az ottani felkelők parancsnoksága volt. Vagy 100szor elmentem már előtte, de nem láttam rajta semmi különöset, ami a történetéről árulkodott volna. Tegnap azonban, ahogy eltekertem mellette, a nap szinte vízszintesen sütötte be az utcába, és a súrlófényben láthatóvá váltak a homlokzatot borító lövés- és repesznyomok. Fényben az igazság :-) Ma visszamegyek ugyanabban az időpontban, ezúttal fényképezőgéppel... (remélem, a környékbeliek éppen a jogvédőjüknél járnak).

A másik megabrutál fényorgiát a Batthyány téren láttam. A naplementében narancssárga volt a Duna, a Parlament mintha égett volna belül, és a pesti parton a homlokzatok végig valami narancssárga-rózsás fényben ragyogtak. Ritkán látni ennyire szépnek ezt a mocskos várost.

T*

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.09 0 0 35
antali hozzászólása szerintem sem volt OFF. Az OFF ugyanis valami ilyesmi lenne:

Részemről: néni lapos ellenfényben, a hátán 3 tonna rőzsével.

T*

Előzmény: antali (34)
antali Creative Commons License 2001.04.26 0 0 34
Helló!

Tudom, hogy "akinek nem inge, ne vegye magára", de szerintem az én hozzászólásom (ha elfogadjuk, hogy ez egy, nyilvános, mindenki számára írható- és egyben olvasható topic), van annyira ideillő, mint az örgeg néni fekete harisnyatartóban.

Baráti üdvözlettel:

Antali

Előzmény: balas (33)
balas Creative Commons License 2001.04.26 0 0 33
OFF: Koszontok minden ujonnan erkezettet az El nem keszult fenykepek topicjaban. En vagyok a kapitany. Kerem orizzek meg hidegveruket.
Ez a topic valoban a fotozassal szeretne inkabb foglalkozni, nem a lato/hallo/gondolo-sejtek kornyeken orokre megragadt ingerekkel. Ezeknek van szentelve szamos tema a Torzsasztalon, de lehet is nekik csinalni ujat.
Tehat, ha lehet, maradjunk inkabb a latvanynal, ami van, csak nem kerult (meg) emulziora. Fotos szempontbol, ha lehet.
Koszonom, udv: balas
Százbolha Creative Commons License 2001.04.26 0 0 32
Szerintem balas ezt a topicot komoly szándékkal indította.

Én megpróbáltam a topicindító hozzászólás szellemében leírni néhány még elnemkészülhetett fotómat.

Lehet, hogy inkább élőszóban kéne megbeszéljük??

Százbolha

antali Creative Commons License 2001.04.25 0 0 31
Jók (pozitív reakciót kiváltó képek):
Vak embert, aki végre visszanyeri látását,hosszú, hosszú évek után.
Meddő asszonyt, aki megtudja, hármas ikrei lesznek.
Azt a rablót, akit kirabolnak.
Orbán Vixi arcát, amikor a Fidi elveszti a 2002- es választásokat (mindkettőt)

Rosszak:
Kövér nőt, akiről loperálják a hájat (sziát), aztán sovány nő lesz, majd meghízik megint és ezáltal "ilyen volt, olyan lett, mint amilyen mielőtt volt".

Én ezeket nem készítettem még el, sem Olympus- szal, Nikonnal, Kodakkal, Minoltával, Fujival, Pentax- szal, Szmenával, Leicával.

Szerbusztok: Antali

Előzmény: essze (30)
essze Creative Commons License 2001.04.24 0 0 30
Elolvastam mégeccer, amiket írtatok. Hát, nagyon vicces. Én is szeretem a reggeleket. Lehet a friss levegőt fényképezni? Lehetne arról topicot nyitni, hogy milyen le nem fényképezett helyzetet vennél meg, s tennél egy dobozba, hogy bármikor elővehesd. A többszólamúságot mindenképpen magamhoz venném fotó ill. bedobozolt holmi formájában. Most volt Föld napja. Ha a Föld fotózni tudna, lefényképezné az időt mikor még nem élt rajta ez ember, s a fotót dobozba zárná. Hogy ne lophassa senki el.
essze Creative Commons License 2001.04.24 0 0 29
Lefényképezném azt a 10 pontot, amit az ember kap, ha erős. Aztán készítenék egy képet, ami bemutatja a pillanatragasztó pontos használatát, abban az esetben, ha a pillanat tört össze. Majd pedig le is fotóznám azt a pillanatot, hosszú exponálási idővel, amelyikben az idejekorán idejekésőnné válik. Egyszer meg lefényképezem a tarkómon a hajakat, mert kiváncsi vagyok, mit csinálnak odaát, ha velem szemben azt énekli valaki, hogy mit kellett volna tennem, ha előrelátó csecsemő lettem volna. Ez tényleg egy jó topic. Tőlem függetlenül.
fregoli Creative Commons License 2001.04.19 0 0 28
Állítólag szépen lefogyott Zámbó Jimmy,le kéne fotózni...
fregoli Creative Commons License 2001.04.19 0 0 27
S az er-kéjröl letekintve végigfutattjuk tekintetünket az ott álldogáló virágszálakon...
-mit nézel hogy a devla verjen...-szólít meg az egyik virágszál.
-Csak egy fotó.. hebegem
-Fotó?Te Menyus gyere mán,ez a csávó itt fotózni akar!
Nem akartam...
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.19 0 0 26
Reggel, Práter uccai miliő, szép tulipánok az erkélyen, súrlófény.
fregoli Creative Commons License 2001.04.18 0 0 25
"milyen gépet NE használjunk el nem készülö képeinkhez!"
Nekem már két ilyen is van,de a felhök szakadoznak árnyékos oldalam felöl,hétvégén tán katt.
Előzmény: balas (24)
balas Creative Commons License 2001.04.18 0 0 24
Arrol szeretnel beszelgetni, hogy milyen gepet hasznaljunk az el nem keszult kepeinkhez? ;-)
(antitechnotopic!!!)
udv, balas
Előzmény: Duda (23)
Duda Creative Commons License 2001.04.18 0 0 23
"Tehat vagy egy szimpla, de mindenttudo kamera, vagy az egyedul fotozas johet szoba"

Amilyen egy minolta? :)))

Előzmény: balas (22)
balas Creative Commons License 2001.04.18 0 0 22
A tortenet cime: hogyan kell gyanutlan turatarsainkat lefarasztani 1/2 oras beallitasokkal (allvany le-fel szereles, objektivek+ szurok cserebereje, stb)? Igy aztan az ihlet is lohad idovel. Tehat vagy egy szimpla, de mindenttudo kamera, vagy az egyedul fotozas johet szoba.
Amit megcsinaltam: leginkabb sok-sok vizeses, hoesesben es anelkul, ellenfenyben es szembefenyben, kozelrol es tavolrol.
Amire kivancsi vagyok, amig nem keszulnek el a kepek: milyen szinek lesznek. Az eredeti elegge fako volt (meg nincs igazi tavasz). De volt egy-ket arnyalat, amit szivesen elhoztam volna magammal.
De ez itt nem onfeny-topic, Vali, elo a farbaval! Te mit (nem) fotoztal le az elmult heten?
udv, balas
Előzmény: SzilikonVali (21)
SzilikonVali Creative Commons License 2001.04.18 0 0 21
Kedden elmeselem, mit nem sikerult elkesziteni az elkepzelesekbol...

Hat szerdan?

Előzmény: balas (20)
balas Creative Commons License 2001.04.13 0 0 20
Orulok neki, hogy mindenki csak ennyi kepet nem keszitett el. :-)
Ellenben most elmegyek hetvegere igazibol fotozni, Plitvican, Horvatorszagban (szia SLR! :-).
Kedden elmeselem, mit nem sikerult elkesziteni az elkepzelesekbol...
udv, balas
Százbolha Creative Commons License 2001.04.11 0 0 19
Gyors, mint a sors.

Kicsit ötlettelen:
Studiólájnból a 6x17 Linhoffal. Nagy sziklás hegység 1000 éves fái. Lombokon szűrődő fénypászmák.
Érces hegyek mögött naplemente, kanyon vízeséssel, és amimég panoráma és színes.

Még a 6x17-vel: Írország partvidéke.

Százbolha

Előzmény: SzilikonVali (18)
SzilikonVali Creative Commons License 2001.04.11 0 0 18
A bimbók épp érintik az asztal síkját.

Ahhoz gyorsnak kell am lenni!
De ugye utana visszateszed a viragot a vazaba!?
;-)

Előzmény: Százbolha (11)
Duda Creative Commons License 2001.04.11 0 0 17
Ez jo otlet, de honnan a fenebol szerzek fakamerat :)
Előzmény: Törölt nick (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!