Vagy itt, vagy a HR/glam/AOR-ban van valahol setlist. A többség állítólag Sava lesz. Persze ott sem mindegy, hogy mik lesznek... nem esne jól, ha nem lenne When The Crowds Are Gone...
Na jövő héten koncert, ki jön? :) ÉS lehet tudni egy setlist-et? vagy ez csak egy csali, h. Savatage-nóták lesznek zömében? Amúgy nekem (is) a korábbi lemezek jönnek be - ennek remek gyűjteménye van a Ghost in the Ruins-on - zseniális koncertlemez!
Én úgy vettem észre, hogy pusztán azért nem ő énekelt ki mindent, mert Jonnak is kellett hagyni pár régi klasszikust. Zak sem énekelte volna azokat a számokat. És ő is gyakran duettezett Jonnal.
Őszintén szólva én azon kevesek közé tartozom akik az Oliva-s Savat szeretik, és nem a Stevens-eset! Imádom például az Edge of thorns-t és a Handfult, vagy a ultrazseniális Magellan-t, de egy Sirens rifftől behugyozok, egy Hall of the Mountain King Oliva sikolytól meg besz*rok a gyönyörtől! Nekem ő a Savatage!
Nagyrészt csak az lesz, az önálló számok lesznek kisebbségben. Persze a műsort a Streets és az előtte lévők képezik. De annak fényében, hogy a 2002-es koncert három legszebb része a Believe, a Temptation Revelation és a When The Crowds Are Gone volt, ez nem is baj... ;-)
Jon "BurgerKing" Oliva új szólóalbuma, a Tage Mahal. Egyelőre csak a Walk Alone dalt hallottam, de az hihhetetlen Savatage! Persze mi más is lehetne...
több info: www.jonoliva.net
hogymikvannak... egy hete kijött az új TSO, The Lost Christmas Eve címmel. Remélhetöleg két hónapon belül ide is elér, hogy legyen stilszerüen mit a fa alá tenni... ;-)
Na, most inkább a Sava-környéki dolgokról hallani érdekes dolgokat...
Jon Oliva maga köré gyűjtötte a C2C tagokat, és 'Tage Mahal (wazze, ezt a nevet... :-))))) néven nyomja, Zak meg igéri, hogy Bláz elé és a júliusi fesztiválokra áll ki, mint C2C, de hogy kik lesznek mögötte, arról meg nagy qss... ééérdekes...
Nem emlékszik valaki a setlistre? Az igazság az, hogy a nagy tombolásban nem jegyeztem meg semmit se. Csak pár dologra emlékszem. A Sava számokra igen, meg a taligás feldolgozásra.
Előre is thx!
Hadd legyek ünneprontó, a szenzációs koncertet konkrétan nem taglalva.
Véleményem szerint innen egyenes Zak útja vissza a Savába (borsába) :)))
Ugyanis: az uccsó Sava lemez mindenki szerint "szar", de legalábbis "nem az igazi" (pedig dehogynem), ez a soron kívűli Sava album meg mindenkinek tetszik, ergó...
Ráadásul majdnem az összes dalban Oliva a társszerző. Ugyanakkor Zak azért lépett ki anno, mert nem fizették meg rendesen Oliváék, hisz nem volt dalszerző a Savában... Most akkor hogy is van ez?
Fáj a szívem szegény Damond Jiniyáért, aki egyértelmű veszetese lesz a bulinak...
Nekem ez új élmény volt, de első hallásra annak is igazat kell adnom, akik szerint ez nagyon Sava (főleg a Watching In Silence), és azoknak is, akik szerint nagyon nem (nem annyira billentyűorientált, és a Zak-es Sava sosem volt ilyen zúzós). Akárhogy is, jóleső volt Zak-et látni és hallani... főleg Savát! :-) Tehették volna őket főműsoridőbe, vagy legalábbis másfél órára... de a Turns To Me így is kellemes meglepetés volt, de egy Chance, egy Not What You See, sőt egy Alone You Breathe nagyon kellett volna... de a Welcome Home is nagyon állat volt. Talán úgy is jól jártunk volna, ha a Metalicska elvitte volna Zak-et egyszer-kétszer vendégénekesnek... :-)))))
És persze a Magellan-inlayből csak Pitrelli aláírása hiányzik már, és remélhetőleg a legközelebbi Sava-koncerten az EOT és DWD-inlay-eimre is felkerül a többi SavaTag :-))))) aláírása is... :-)))
Hmmm, nem vmi nagy szám ezt ebben a topikban leírni, de: rég nem hallgattam már Savát; hétfőn egyik angol szemináriumon előbukkant az a szó, hogy "numb", hirtelen óriási Sava őrület szállt meg, két napig üvöltöttem magamban a "Haaaandfuuuúúúl of Raaaaaaaaaaaaain"-t, most végre beraktam a From the Gutter to the Stage CD-t, azon mondjuk épp nincsen rajta, de hatalmasakat headbangelek attól függetlenül :) Mountain King, 24 Hrs Ago, Chance aaaaaaaaah :)
Sosem vallottam be magamnak, de néha nagyobb Sava-fannak érzem magam mint Maidennek.
And the miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiind goooes numb, till it's feeeeeeling no pain / and the soooooul cries out for a haaaaaAAAndfuuúl of réééééééééééééééééjn ohohoh :)
Ne is haragudj, de ezért két előzenekart is meg KELLETT, inkább sajnálj minket (bár ez egyik éppen nem volt rossz) :)
A hangzással nekem nem volt gondom, a Szigethez képest istenesnek találtam.
Ja, utáltam is a köcsögöket, akik 2 órával előre már elfoglalták a helyeket. :-) A hangzás szerintem egyébként tragikus volt, bár a végére megbarátkoztam vele, ezeket a dalokat úgyse lehet elbaszni. :-) A RAGE meg nagyon ütőállat volt (a szigeten), egyik legjobb koncertélményem.