Keresés

Részletes keresés

bedike Creative Commons License 2008.04.27 0 0 1276
Új asszony nem engedi
Előzmény: CRYSTAL SKULL (1275)
CRYSTAL SKULL Creative Commons License 2008.04.26 0 0 1275
LOL :D
Szakáll?!?. :P

Előzmény: Luciano23 (1273)
macilaci2000 Creative Commons License 2008.04.25 0 0 1274
Talán imádkoznod kéne Jézushoz ö bztos kinöveszti a fogad ingyen!!!
Luciano23 Creative Commons License 2008.04.25 0 0 1273

Üdvözlöm Gyurcsók Úr!

 

Az egyik fogamat évekkel ezelőtt kihúzták. Legyen szíves küldeni nekem energiát, hogy visszanőhessen!* Akinek meditáció közben glória lebeg a feje fölött, és ilyen mesébe illő gyógyításokra képes, annak nyilvánvlóan semmiség a szerény kérésem!

Előre is köszönöm!

 

*vagy energiát csak azoknak küld, akik felhívják azt a bizonyos 06-91 kezdetű számot?

http://www.youtube.com/watch?v=1KAV6SVrRto

Előzmény: Mester58 (1272)
Mester58 Creative Commons License 2008.04.24 0 0 1272
Tisztelt Fórumlátogatók! Igazat Gyurcsokról! Már régóta olvasom a fórum hozzászólásait Gy-vel kapcsolatban és szeretném az igazságot feltárni, mivel énis a betege voltam és ténylegesen baráti viszony alakult ki köztünk. Előre bocsátom, hogy ilyen tisztességes emberrel, aki a betegekkel korrektül bánik még nem találkoztam. Az első csoda amit meg kell említenem, számomra megdöbbentő volt. Azért nem a gyógyítással kezdem, mert ez nem a gyógyítás közben történt. Volt módom, és lehetőségem, hogy elkísérjem Romániába, egy Mária kegyhelyre. Elég hosszú ideig tartózkodtunk a templomban, ahol Ő meditált és eközben történt a csoda. Ahogy elkezdett meditálni kis idő múlva, a templom tetejéből indulva megjelent egy fénysugár, ami a feje fölött állt meg és majdnem egész végig míg ott meditált ez a fénysugár a feje fölött maradt. Innentől kezdve írhat mindenki azt amit akar, de én meg vagyok győződve, hogy Őt Isten küldte a földre, hogy segítsen nekünk. A bevezető után a gyógyítás csodáiról szeretnék mesélni, amit nála láttam és tapasztaltam. Találkoztam olyan Ózdi hölggyel, akibe téglányi nagyságú daganat volt. Az orvosok lemondtak róla, ám a hölgy Gy. kezelésétől 15 éve gyógyultan él. Láttam kis gyereket, aki korai öregedésben szenvedett és mindössze fél évet adtak neki. A gyerek Gyurcsoknak köszönhetően még a mai napig is él és iskolába jár. Láttam az egyik híres magyar szálloda portását, akit, fölvágtak és mivel nem tudtak a 2 emberfej nagyságú daganatával mit kezdeni, összevarrták. Mikor elbocsátották a kórházból a feleségének azt mondták, hogy 4 napja van hátra. Én tegnap voltam Gy-nél és a hálás gyógyult beteggel most 13 év elteltével találkoztam ismét, épp és egészséges. Ezt a pár esetet elgondolkodtatás képp említettem meg. Csak azt tudom elképzelni, hogy azok a féltékeny emberek, akiknek a tudásuk Gy. tudásának a lába nyomába sem érnek azok írnak és beszélnek rosszat róla, illetve azok, akik még sohasem voltak bajban és nem néztek szembe a halállal. Mondhatják, hogy Ő egy csaló, de az az, ember aki neki köszönheti az életét, vajon az igazat fog adni önnek?! Remélem, kaptak egy másfajta képet a Gyurcsokról, mint amit a rosszindulatú és tudatlan emberekben terjesztettek róla.

Tisztelettel, egy volt beteg, aki mára már teljesen EGÉSZSÉGES!

Előzmény: bedike (1269)
Mester58 Creative Commons License 2008.04.24 0 0 1271

Tisztelt Fórum látogatók!

Kertesz132929 Creative Commons License 2008.04.21 0 0 1270
ittt egy kis csemege a távgyogyításról
"Gyógyítás energiával és információval (4.): Távgyógyítás
Az energiával való gyógyítás fogalomkörébe az alternatív orvoslás, a természetgyógyászat többféle módszere és számos terápiás eljárás tartozik bele. Az energiakezelés ...
Az energiával való gyógyítás fogalomkörébe az alternatív orvoslás, a természetgyógyászat többféle módszere és számos terápiás eljárás tartozik bele. Az energiakezelés minden esetben a terapeuta és a beteg azon meggyőződésén, hitén alapul, hogy a testben és körülötte finom bioenergia található. Ez a ma létező műszerekkel (talán az egyetlen Egely-kerék kivételével) és tudományosnak minősített eljárásokkal nem mérhető. A legújabb kutatások alátámasztják, hogy energiakezeléssel számos olyan egészségi problémán lehet segíteni, amellyel kapcsolatban a korszerű nyugati orvoslás vagy tehetetlen, vagy nem képes számottevő javulást elérni. Ma már egyre több orvos is hajlandó beépíteni eszköztárába ezeket a terápiákat. Cikksorozatunk utolsó részében a távgyógyítással foglalkozunk.
A távgyógyítás az energiakezelés kategóriájába sorolható, de legalább ennyire hozzátartozik az információs gyógyítás kategóriájához. A gyógyító akár sok ezer kilométeres távolságból is képes segíteni a betegen, mégpedig erős koncentrációval, meditációval, gyógyító szándékkal, imádkozással. A gyógyulás, az állapotjavulás szempontjából a távolságnak nincs jelentősége, sőt - mint korábban említettük - több terapeuta úgy tartja, hogy a nagyobb távolság hatékonyabb gyógyítást tesz lehetővé.
Természetesen a távgyógyítás az, amivel kapcsolatban a legtöbb kétely megfogalmazódik, sőt sokan egyenesen sarlatánságnak tartják. Ha valaki távgyógyítás hatására mégis jobban lesz, akkor is többnyire megfogalmazódik az ellenvetés, hogy a javulást valójában szuggesztió vagy önszuggesztió okozta, de lehet szó placébóhatásról vagy spontán gyógyulásról is. Közös ellenérv az, hogy a beteg tud a távgyógyítás tényéről, hisz benne, és ettől kezd javulni az állapota.
Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha a páciens nincs beavatva, vagyis nem tud arról, hogy bárki a távolból gyógyítani próbálja? Tanulmányok szerint ilyenkor is bekövetkezik állapotjavulás. Még érdekesebb a helyzet, ha nem emberek, hanem állatok gyógyításáról van szó, esetleg növényeken, baktériumokon, gombákon, különböző sejteken vagy DNS-en végeznek távolból energiakezelést. Ezekben az esetekben természetesen szó sem lehet placébóhatásról vagy szuggesztióról, mégis jelentős változás következik be.
Több tudományos kutatás foglalkozott kardiológiai intenzív osztályon fekvő betegek távgyógyításával. Kaliforniában 192 súlyos szívbetegségben szenvedő személyt gyógyítottak a távolból imádsággal, míg a kontrollcsoportban 201-en voltak. A vizsgálat valamennyi, ma elfogadott tudományos követelménynek megfelelt - mind a személyek kiválasztását, mind a kutatás módszertanát illetően (Byrd, 198.
Egy-egy betegért naponta imádkozott 3-7 keresztény úgy, hogy fohászukban gyors felépülést, a szövődmények elkerülését kérték, és általában minden jót kívántak a betegnek. Abban a betegcsoportban, amelynek a tagjaiért imádkoztak, szignifikánsan kisebb volt azoknak a száma, akik intubálásra, antibiotikum-kezelésre szorultak, akiknél keringési rendellenesség vagy tüdőgyulladás lépett fel, illetve akiknek vízhajtó gyógyszert kellett kapniuk. A kórházi kezelés ideje mindkét csoportban azonos volt, a betegek tünetei mégis lényegesen különböztek.
Harris és kollégái 1999-ben hasonló vizsgálatot végeztek Kansas Cityben: 466 szívbeteg került abba a csoportba, amelynek tagjaiért imádkoztak, míg 524-en a kontrollcsoportban kaptak helyet. Ügyeltek arra, hogy az életkor, a nem és egyéb körülmények tekintetében ne legyen lényeges különbség a két csoport tagjai között. További érdekesség, hogy sem a betegek, sem az orvosi személyzet nem tudott arról, hogy kutatást végeznek, ily módon a témával kapcsolatos véleményük, esetleges előítéletük semmilyen módon nem esett latba.
Az imádkozással segítő személyeket a város lakosai közül választották ki, közülük 15, egyenként 5-5 tagot magában foglaló csoportot képeztek. Az imádkozók között a legkülönbözőbb vallásúak kaptak helyet. Az ily módon gyógyító személyek minden beteg esetében egy nappal az után kezdték meg tevékenységüket, hogy az illető bekerült a kardiológiai intenzív osztályra. Naponta, összesen 28 napon át imádkoztak a betegekért, és ez a négy hét az esetek 95%-ában a páciensek kórházi tartózkodásának teljes időtartamát átfogta. A fohász lényege az volt, hogy a betegek gyorsan, szövődmények nélkül gyógyuljanak fel. A kórházi tartózkodás alatt történt változásokat egy belgyógyász és három gyakorlott kardiológus értékelte a legszigorúbb tudományos követelmények szerint. Az adatok elemzése, az értékelés során a vakpróbát alkalmazták, vagyis nem tudták, kiről van szó. Az imádsággal is kezelt csoport tagjainál statisztikai értelemben szignifikánsan nagyobb fokú javulás következett be. A kutatások során nem sikerült egyértelmű eredményre jutni a tekintetben, hogy melyik távgyógyító módszer hatékonyabb: az imádkozás vagy pedig a vallási fogalmakon kívül eső, más jellegű távgyógyítás.
További érdekes tanulmányt jegyeztek 1998-ban Fred Sicher, Elisabeth Targ és kollégái. A kutatás során a California Pacific Medical Center által kezelt 40 olyan beteget vizsgáltak, aki előrehaladott AIDS-betegségben szenvedett. Véletlenszerűen válogatták ki, melyikük részesül távkezelésben, és melyik nem. Valamennyi páciens azonos jellegű orvosi ellátást kapott. A gyógyító energiát 40 gyógyító küldte nekik az Egyesült Államok különböző részeiből. Valamennyi gyógyítónak legalább ötéves gyakorlata volt az effajta kezelésben. A terapeuták a vizsgálatban részt vevő betegek közül ötnek a fényképét, valamint a betegek keresztnevét kapták meg, és közölték velük, hogy semmilyen más információ nem áll rendelkezésükre. A gyógyítók mindennap egy órán át küldtek energiát, heti hat napon, összesen tíz héten keresztül. Hetente változtatták, hogy egy-egy gyógyító éppen kiket kezel, ily módon minden betegen tíz különböző gyógyító igyekezett segíteni. A kezelő személyek a legkülönbözőbb vallásúak voltak: keresztények, buddhisták, zsidók, sámáni hagyományokban hívők egyaránt előfordultak közöttük.
Hat hónap elteltével orvos értékelte az eredményeket, és arra a következtetésre jutott, hogy a távgyógyításban részesülteknél lényegesen kevesebb, az AIDS-szel összefüggő egyéb megbetegedés jelentkezett, és azok is kevésbé voltak súlyosak. Ugyancsak jelentős eltérés mutatkozott a tekintetben, hogy a pácienseknek milyen gyakran kellett felkeresniük orvosukat. A távgyógyításba bevont személyek között kevesebb volt a kórházi kezelésre szoruló, és rövidebb időt töltöttek kórházban. A tanulmányt értékelve a szerzők megállapítják, hogy inkább az általános állapotjavulás volt jellemző, semmint valamilyen specifikus távgyógyító hatás. Mindenesetre tény, hogy a távgyógyításban részt vevő személyek állapota egészében véve jobb volt a kontrollcsoport tagjainál.
Más kutatások azt vizsgálták, milyen hatása van a távgyógyításnak hátfájdalom, ízületi gyulladás, magas vérnyomás, műtét utáni felépülés, idegesség és önértékelés szempontjából. Ezekben az esetekben többnyire ugyancsak kimutatható volt a távgyógyítás tényleges hatása. Maguk a betegek többnyire arról számolnak be, hogy a távgyógyítás hatására nyugodtabbnak érzik magukat, több az energiájuk, kiegyensúlyozottabb a hangulatuk, s általában véve jobb a közérzetük is.
Állatkísérletek
Az állatkísérletek nagy része arra irányult, hogy egereket távgyógyítással ébresszenek fel altatásból. A gyógyítók a szoba másik feléből küldték az energiát, egyik oldaláról átlátható üvegfalon keresztül. Általában két, azonos körülmények között elaltatott egeret vizsgáltak, és azt találták, hogy az energiát kapó egerek gyorsabban ébredtek fel, mint a kontrollok.
Érdekes vonatkozása volt ezeknek a vizsgálatoknak, hogy a gyógyítókat arra kérték, felváltva ébresszék hol egyik, hol másik egeret az asztal két oldalán. Ők azonban azt válaszolták: ezt csak úgy tudják megtenni, ha az egymást követő két ébresztés között legalább 20 perc telik el. Ha ez nem így történik, akkor a távgyógyításnak az előző ébresztésből származó hatása még megmarad, továbbra is érvényesül az adott helyen. Ezt az állítást kísérlettel ellenőrizték, és igaznak bizonyult, mert a maradék gyógyító energia szintén korábbi ébredésre ösztönözte az alvó állatot.
Egy másik állatkísérletben maláriás egereket vizsgáltak. Oly módon jelölték meg őket, hogy a kísérletben részt vevő egyik személy sem tudhatta, végül is melyik egér maláriás, és melyik kap távgyógyító kezelést (Jerry Solfvin). A vizsgálatokat értékelve Solfvin megjegyzi, hogy itt nyilvánvalóan parapszichológiai vagy paranormális gyógyító jelenségről van szó, hiszen a vizsgálat végrehajtásakor senki sem tudta, mely állatok részesülnek kezelésben.
Növények
A növények kiváló kísérleti tárgyak, hiszen nem kerülnek sokba, és nincs szükség az engedélyükre ahhoz, hogy kísérletezzenek velük, mint az embereknél. Bárki könnyedén meggyőződhet arról, milyen, a növényekre ható gyógyító képességei vannak. Ha három, azonos helyről származó magot elültetnek három különböző edénybe, és minden szempontból azonos körülményeket biztosítanak számukra (föld, öntözés, napfény, levegő stb.), viszont másképp viszonyulnak a három növényhez, akkor az eredmények szembetűnően különböznek. Próbáljuk ki, hogy az első növénynek a kísérlet során pozitív gondolatokat küldünk, magyarán szeretjük vagy imádkozunk érte, a másodikkal semmilyen módon nem foglalkozunk, a harmadik felé pedig negatív gondolatokat sugárzunk. Már két hét elteltével szemmel látható különbségek tapasztalhatók a három növény között.
Baktériumok és gombák
Több kísérlet foglalkozott baktériumok és gombák növekedésének gyorsításával, illetve lassításával a távolból küldött energia segítségével. Többnyire az derült ki, hogy ezek a folyamatok valóban befolyásolhatók ilyen módszerekkel. Ha viszont ez így van, akkor minden alapunk megvan annak feltételezésére, hogy a rákos sejtek növekedése ugyancsak befolyásolható beteg embereknél.
A DNS módosítása
Messzire vezető következményekkel járhat az a vizsgálat, amelyet Glen Rein és Rollin McCraty végzett a DNS-spirál csavarodásával kapcsolatban. Eredményeik szerint a távolról küldött energia a DNS-ben is változásokat idézhet elő. Ha ez igaz, akkor a sejtek többféle működési mechanizmusa ugyancsak befolyásolható energiával.
(Vége)
Kürti Gábor
(Természetgyógyász Magazin Online, 2004. április )"
bedike Creative Commons License 2008.04.07 0 0 1269
Sosem voltak beépített gyógyulói...arról tudtam volna..
Előzmény: Tuba tanar (1266)
CRYSTAL SKULL Creative Commons License 2008.04.04 0 0 1268

Nos Popoff sincs sokkal messzebb Gyúrcsóktól,...legfőjebb anyagilag ;)

http://www.youtube.com/watch?v=f1eUctYajZY

 

Előzmény: Tuba tanar (1266)
Lakli007 Creative Commons License 2008.03.03 0 0 1267
Lehet jólment neki, elhiszik vagynem igazából a hozzááláson sokminden múlik. Csak a tv-ben láttátok szerintem. De ha most kritizálnálak benneteket én se lennék külömb nálatok éppen ezért nemteszem. Lényeg aki nemhiszi próbálja ki.
Tuba tanar Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1266
Igen, elhiszik. Illetve vannak beépített gyógyulók is. Régen mindig volt egy nyanya, aki látványosan meggyógyult. De már jobb a helyzet, 10 évvel ezelőtt Gyurcsóknak olyan jól ment, hogy a buszokon hírdette kétes tevékenységét.
Előzmény: Luciano23 (1261)
Lakli007 Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1265
Próbaszerencse!!!!!!
Lakli007 Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1264
Sziasztok! Hát érdekes akérdés de ebből az erőből honnantudod mi van a bolti kolbászban??? vajon tényleg az van benne aminek kell lennie?? Nemhisztek benne? láttátok már élőben vagy csak a tv-n keresztül hesszelitek? szerintem ha nem ismertek valakit akkor nemkéne véleményt nyilvánitani róla mert lehet hogy rossz megálapitásra tesztek szert. -tehát már eleve rosszak vagytok :| Szerintem próbáljátokki és meglátjátok!!
joseftuti Creative Commons License 2008.01.07 0 0 1263
Kedves Fórumozok !
Sok rosszat irtok, nem tudom mi az igazság. Nekem több ember jelezte, hogy nekik tényleg segített.
Kérném, vegyétek figyelembe ezt is, és ha tudtok segíteni, kérem adjátok meg nekem az elérhetőségét !
Nagyon köszönöm. J
Előzmény: DjTom 207 (1262)
DjTom 207 Creative Commons License 2007.11.07 0 0 1262

OFF

Mindenféleképpen most volna érdemes tárcsázni, hiszen szabadak a vonalak.

 

Mostpedig várom az ön hívásást is a 06-91-224-777 es telefonszámon, hiszen azért vagyok itt, hogy önnek is segítsek.

 

Köszönöm hívását, megtisztelt vele. (ezt minden hívás után) Televíziónkeresztülfogjahallaniválaszomat.(hadarva)

 

stbstb stb tessék megnézni!

 

 

ON

Előzmény: Luciano23 (1261)
Luciano23 Creative Commons License 2007.11.06 0 0 1261

Jajj, párszor már láttam én is, de azt hittem, már nincs műsoron ez a majom, mert régen láttam már. Ha jól emlékszem, ilyeneket szokott állanóan mondani:

"most szabadak a vonalak, ilyenkor érdemes telefonálni"

"hisz, nincsenek percdíjak"

 


Visszatérve Gyurcsókra, meg a Bp TV többi bohócára: az a legmegdöbbentőbb, hogy állandóan vannak hívásaik. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az emberek tényleg elhiszik, hogy ezek tényleg meg tudják gyógyítani őket?

Előzmény: DjTom 207 (1259)
DjTom 207 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 1260

Sziasztok megint. Ellentmondást fedeztem fel, a telejosda.hu oldalon 21:45 től van jóslás a bptv oldalán 22:00tól van, megnéztem a bptv-t és tényleg nincs még a telejósda, szóval 22 órától Márcus Mágus vár mindenkit aki kicsit ki akarja röhögni :D

 

Tom

Előzmény: DjTom 207 (1259)
DjTom 207 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 1259

Sziasztok, olvasgatom már egy ideje a topikot. Én is igazi Gyurcsók fan vagyok, az öreg annyira rossz, hogy már jó. Felhívnám a figyelmeteket, hogy a BPTV-n ma 21:45 től 22:45 ig Márcus Mágus ( www.marcusjosda.uw.hu ) jósol, érdemes megnézni, nagyon kemény a srác. Kíváncsi vagyok ki írja be elsőként azt a 2szót ami szinte minden mondtatában benne van.

 

 

Tom

 

theclub Creative Commons License 2007.11.01 0 0 1258
Titkok világa - na szóval, ez az előző hozzászólás folytatása. A linken megtekinthető a felvétel is ( az asztalon lévő többi fénymásolat), amin egy fiatalasszony látható gyeremekével, de érdekes módon mintha lángcsóvák lenneének a képen ill. egy nagyobb felületen minden csupa láng - Gyurcsok szerint ez maga a Sátán. Talán az is lehet, hogy két fotó van egymásra exponálva, amúgy hiteles a felvétel.
Amikor ezt mesélte, két hét telt el, hogy az elátkozott fotót a kezébe vette. Azóta az üzlete halódik, betegei nem járnak hozzá, ill. a felesége is elhagyta. A hallgatókat figyelmeztette, hogy ne vegyék kezükbe a fotót, mert ők is pórul járhatnak. Az előadás végett várt még a fotó megsemmisítésével. Mostanában Erdélybe jár sokat (ott még nem ismerik annyira, nyilván), sok átoklevételre és ehhez hasonló házi praktikára van arrafelé szükség...
theclub Creative Commons License 2007.11.01 0 0 1257
A debrecenben, október elején Titkok Világ címmel megrendezett ufókongresszuson Gyurcsok a tervezett előadást nem tartotta meg, helyette olyasmivel hozakodott elő, ami aktuálisan érintette, magánéletében is. Nevezetesen arról van szó, hogy kezébe került egy fénykép, ami állítása szerint elátkozott.
bedike Creative Commons License 2007.10.23 0 0 1256

Fórum, nem szálltál el Te egy kicsit?... nekem mindegy, csak kérdezem..

 

Dido, abszolút igazad van...megfogalmazom egyszerűbben.. - amíg lóxar van, addig veréb is létezik..

Előzmény: Törölt nick (1253)
Luciano23 Creative Commons License 2007.10.20 0 0 1255

Aki mellékhatások nélkül szeretne gyógyulni, ezt nézze:

 

http://www.youtube.com/watch?v=YdcRo9hToEw

 

dontbelieveinit Creative Commons License 2007.08.11 0 0 1254
Miért kell szidni Gyurcsókot?
Ö csak egy kis gusztustalan sajátmagátkinevezett "táltos" aki ez úton felfedezett egy pénzforrást, mely nem igényel különösebb verbális vagy fizikai megeröltetést. El kellene viszont marasztalni azokat, akik Gyurcsókot felhivják a TV-ben, meg az egyéb "rendelöjeiben" és e módon nyújtanak neki megélhetési lehetöséget. Különben Gyurcsók úr kapálni sem felelne meg az útszélén,- még a kapa is tiltakozna ellene.
Továbbá, megkérdezte-e valaki valaha is itt a fórumon, hogy mivel is foglalkoztak tulajdonképpen ezek a hókusz-pókusz emberek százai, ezrei a rendszerváltozás elött? Ezen el is lehetne gondolkozni nemdebár?
Továbbá, milyen kritériumok szerint felelnek meg Gyurcsók úr szellemi adottságai, hogy ö egyáltalán mint hivatásos csodatevö tud müködni? Az a tény, hogy a Budapest TV beereszti Gyurcsók úrat a kamerák elé ásitani, csakis a Budapest TV minden kritikán aluli és nivótlan müködését tükrözi. De ez most nem ide, illetve egy másik fórumra tartozik.
Végezetül, egy kis az életböl vett igaz történet:
A dán televizió készitett egy pártatlan TV-müsort az ágyhúzogató társaság képviselöivel,- mert ezen tipusok sajnos nyugaton is léteznek. Tehát, négy egymásról nem tudó ágyhúzogatót bizott meg a TV, hogy egy számukra teljesen ismeretlen lakásban rendezzék át az ágyat/àgyakat, úgy ahogy azt ök jónak látják. Mind a négy különbözö helyre tolta az ágyakat mondván, hogy az alvás ezentúl problémamentes lesz használójuk számára. Arról mondanom se kell hogy, mintegy mellékesen néhány pár szellemet is véltek felfedezni a lakásban.... de ez ismételten egy más téma.
A végkövetkeztetést müködésük eredményéröl a kedves olvasóra bizom. Tisztelettel, DIDO
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.30 0 0 1253
Nem vagyok nagy látó, ez megint a Gy. beteges tudás-féltékenységéből származik. Csak józan paraszti gondolkodás kell hozzá.

 

Mindjárt bebizonyítom:

 

A bosszú csak egy kis hitű, alacsony-csakrás hozzáállás. A Lélek szinten csak egy törvény van. Mindenki a magából kiadott energiák és következményeinek megélője.

No comment

……………..

 

Hogy miért nem láttam, talán magában kellene utánanézni. Azt mondják ami igazán mélyen bennünk van, azt nem tudják befolyásolni. Ahol már csak a tiszta lelkiismeret leledzik azt kénytelenek leszünk megváltoztathatatlanul elhinni.

 

 

Volt már a világon pár szekta, akiről aztán kiderült, hogy mik is az igazi szándékai.

 

 

 Még ha mágiát is használ, hogy elkerüljön dolgokat, egy ideig-óráig hathat - néhány pillanatig talán. Aztán elég, vagy el sem jut a céljáig, ha a fénylények az ártatlanok mellett állnak.

Én a Fénylényeket szeretem.

 

Csak még egy Példa: amikor egy ismerősöm a tanyáját vette. Rábeszélte a vételre, mert már akkor befolyás alatt tartotta. Hogyan is tudott volna nemet mondani, az energiával (háttérben) erőszakosan befolyásolt ember.

Hallottam, mikor az alkudozás volt az ingatlanra, akkor még a Gy. közbevágott, hogy akár 500 e. Ft-al többet is „adunk” érte (csak legyen már megvéve, mert kihagyhatatlan lehetőség! ).

Köpni - nyelni nem tudtam, mikor meghallottam, és persze a rábeszélés tényét még az is tetézte, hogy szóban, be lett ígérve az egy két évvel későbbi átvétel is.

BTK is megemlíti ennek következményeit.

 

Most már jobban érzem magam, jobb, nagyobb az energiám, de nem dicsekedni mondom ezt. Fáradtságos munka volt leszedni Gy. mágiáit.

 

Sok-sok köszönet azoknak, akik segítettek nekem.

 

Talán még egy kis fejezet:

 

Azt mondta, hogy sárkunyhóban szeretne élni, az sem zavarná, sőt akkor érné el lelki nyugalmát...
Hát nézzük meg hogy él, és nézzük meg hogy mi lett azokkal, akiknek sárkunyhója lett az ő sikeres akarat-befolyásolásával, és alkudozásával. Az elmúlt tíz év alatt mi lett azokkal, akik odakerültek. Aztán kinyílva, elveszítve mindenüket, kellett hazatérniük az elszakított családjukhoz.

Mert ugye az sem normálisan történt, hogy odakerültek . Lehet bizony mágiával hívni embereket, döntésüket befolyásolni, de mint már említettem a mágia kötelezően vissza tér ahhoz, aki elindította. Utána baszhatja. És ezt mind szeretettel mondom.

 

Elnézést a helyesírási hibákért, nem lehet nyugalmi állapotban írni ezekről a rossz dolgokról, lehetséges, hogy egy-két hiba belekerült az írásomba!

.

 

Ennyi elég lesz?

 

Valójában már gyenge, egy szánalomra se méltó lélek. Ha egyszer jó mélyre süllyed majd önmagában és bátor lesz arra, hogy szembenézzen cselekedeteivel, akkor kemény tanítás lesz neki ami előjön a lelkéből.

skinheadlany15 Creative Commons License 2007.01.02 0 0 1252
Kedves Nick_1! Ha ilyen nagy látó vagy amilyennek mondod magad akkor miért nem láttad hogy mit csinál veled? És ha ennyire haragszol rá mért nem állsz rajta bosszút??!!! Vagy mégsem igaz amit itt leírtál!!!!??????
skinheadlany15 Creative Commons License 2007.01.02 0 0 1251
Ha nem tetszik valami nem kell nézni! És nem kell másokról pofázni a háta mögött! Ha bajotok van mondjátok a szemébe PARASZTOK!
Intelligencs Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1250
Hogyne. 06 90 666-666. Percenként 360 Ft + ÁFA. Lyó csajok természetben is fizethetnek a farmján.
Előzmény: fenyőfácska (1248)
DJ Szegecs Creative Commons License 2006.12.19 0 0 1249
A Budapest TV-n futó műsorában szokott szerepelni a tel.száma is.
Előzmény: fenyőfácska (1248)
fenyőfácska Creative Commons License 2006.12.15 0 0 1248
Meg tudná adni valaki Gyurcsok elérhetőségét? Köszönöm!
seTTebello Creative Commons License 2006.10.02 0 0 1246
Megjelent gyurcsa, erre ott büdös lett.
Előzmény: bedike (1243)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!