Keresés

Részletes keresés

trooper Creative Commons License 2001.02.23 0 0 2
nekem is van egy kerdesem. az mc felvette azt a hulye szokast, hogy listazasnal nem erdekli a . meg a kis-nagybetu dolog, hanem omlesztve abc sorrendben listazza a cuccokat. pedig a sort orderben be van allitva, hogy case sensitive. a rejtett fileok elorehozasat meg altalaban alapbol szokta csinalni, es nem is talaltam meg, hogy hol lehet beallitani (meg az mc.ini-ben sem)
elore is koszonet
trooper
Solt Creative Commons License 2001.02.23 0 0 1
Egy text file szerkesztése közben F9, ott Options, majd General.
Előzmény: Egoist (-)
cancel Creative Commons License 2001.02.23 0 0 0
Olyat latott mar valaki, hogy mc-t xtermben inditva (gnome+enlightenment) haza vagja az egesz X-et, vagyis kilep az X sessionbol, es kiadja a login ablakot?
Szoveges terminalbol teljesen jol megy.
RH6.2
Egoist Creative Commons License 2001.02.23 0 0 topiknyitó
Hali!

A mc nalam a kovetkezot csinalja:
1 tab = 4 space
2 tab = 1 tab
3 tab = 1 tab + 4 space
...
(mikor kurzorbillentyukkel mozgok, a 4 spacet az mc egy rovid tabnak mutatja)
Kerdes: hol lehet ezt kikapcsolni? Ugyanis Java programozashoz a 4 hosszu "tab" volna az idealis, es ez meg is van mc alatt, de mc alatt szerkesztett filet a vi mar nem jol mutatja, ugyanis az mc-ben a "kis tab" = 4 space. Persze vi alatt szerkesztett fileval nem gond, ugyanis ott a "kis tab" is tab, csak be lehet allitani, hogy egy tab-ot mennyinek mutasson. Viszont ha olyan kodot nezek, amelyet mc alatt irtak, akkor azt vi alatt nem tudom megtenni (vagy legalabbis nem az eredeti formajat latom). Persze ha kikapcsolom, az sem segit a kapott "mc-s kodokon", de legalabb magamnak szerkeszthetem ott, ahol kedvem van.

(ez kisse hosszura sikeredett, bocs)

Ego

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!