Szvsz válasszon maga másik nyakat, az enyémen nagyon jól el van a fejem, magának meg úgyis sok nickje van, ez az egy meg se fog kottyani becses személyének.
na jó. de ha azonnal abbahagyom, akkor hogy olvasom el a többi 5letelőt, akik - már megbocsáss - esetleg sokkal jobb, hasznosabb és kellemesebb(c:§ móccerrel is kecsegtethetnek??
ha kizárólag ez az egy bisztos móccer van, asszem inkább maradok az írásnál. (tudom most mindenki telesírja a zsepijét) az alkoholot ugyanis nem szeressem. (na ettől lehet, hogy kevésbé)
Hmmm...ezek a főnökök úgy tűnik teljességgel 1formák... Az enyém is ilyen csúnyaságokat mondott nekem, ezen túlmenőleg némi prémium-csökkentés is ért, nemtom miért:o)))) Ennek ellenére nem sokat javult az "állapotom". Hiába, a pénz nem minden:o))))
első körben úgy gondoltam, hogy a fokozatosság elve alapján elkezdek csak ide írogatni (na jó! esetleg még egy pár másik topicba, ha már nagyon frusztrálna, hogy belémszorul a bizonyára rendkívül sokakat érdeklő és még annál inkább építő, tejbegrízsűrűségű sötétséget oszlató közlendőm.)
meg ugyi még van egy pár, senki által sem nem ismert sokadnickem, akiknek engedélyezek néminemű garázdálkodást.
de asztán már tényleg leszokok. asszem úgy 80-90 év múlva már bisztos lesz a siker!
...ugyanis kezd állítólag a munkamorálom rovására menni az index és egyéb más internetes cuccok nézegetése. monnyuk aszt nem értem, hogy ami sose volt, hogy rovódhat (de ugyi 1. sz. szabály: a főnöknek mindig igaza van… - meg a többi sületlenség).
tehát ezentúl idejárok elvonószanatóriumba. ajánlom mindenki másnak is e célból.
+ várom még az 5leteket, hogy hogyan lehetne még hatékonyabbá tenni a leszokásom.
ugye ti is úgy gondojjátok hogy megtaláltam a maximálisan legjobb megoldást?!!