Sziasztok!
Dunee vagyok és játékokat fordítok. Most éppen az RT2-t, ami gondolom titeket felettébb érdekel. A fordítás most már teljesen az utolsó fázisban van. Már kész az összes interface szöveg, az oktató és a 18 küldetésből 13, szerintem a hétvége alatt a maradékot is befejezem. A játékban angol szöveg nem lesz!
Mivel a kampánytérképek tartalmazzák a küldetésspecifikus szövegeket is, maga a magyar patch olyan 12-15 megabyte körül lenne... Valószínűleg ezért több patchet fogok kiadni:
* RT2 magyar lite (csak az interface szövege, úgy 800 kB.)
* 3-5 mission pack, hogy ne kelljen órákon át töltögetni, ha csak az első pár pályával akarsz játszani (türelmetleneknek)
* RT2 magyar brutál (full extrás kiadás, ennél nagyobb már nem is lehetne)
A patch (vagy patchek) előreláthatólag a www.evm.hu oldaláról lesznek letölthetőek, valamikor a jövő hét közepe felé.
Sajnos a fordítást emailen senkinek sem tudom elküldeni, egyrészt a file-ok mérete miatt, másrészt mert így állapodtam meg az EVM-mel.
Amennyiben nincs ellenvetésetek, ezt a fórumot szeretném a telepítőben megadni, mint *A* magyar RT2 fórumot, úgyhogy egy pár héten belül újoncok önthetik el e szent helyet.
A fordítással kapcsolatos bárminemű ötletet vagy javaslatot szívesen fogadok.